-
Στην κίνηση ο όγκος δεν είναι θεμα, αν δεν έχεις στενά να περάσεις η παρκαρισματα, και 5 μέτρα να ήταν , το συνηθίζεις εύκολα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Όπως λες το kodiaq έχει κορυφαίο vfm στη κατηγορία.
Nikos! Συνήθισες τον όγκο του αυτοκινήτου στη κίνηση ; Πόσο αγχολυτικό είναι το εύκολο μπες βγες κι η καλύτερη ορατότητα σε σχέση με ένα χατς;
Ναι ναι, από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα το συνηθίζεις. Σε μήκος δεν έχει μεγάλη διαφορά από το octavia, έχει όμως σε ύψος και πλάτος. Λόγω βάρους και όγκου μου δίνει μια μεγαλύτερη στιβαρότητα στο δρόμο.
Δε σε προβληματίζει το μπες-βγες και το προστατευτικό στη πόρτα που αυτόματα βγαίνει και μπαίνει είναι όντως αγχολυτικό.
SUV δεν είχα ποτέ και τώρα καταλαβαίνω γιατί το προτιμούν. Είναι πολύ καλή η ορατότητα λόγω του ύψους του και γενικά οι μεγάλες επιφάνειες σε βοηθούν. Δε χρειάζεται να σκύψω μπροστά σε στενό για να δω διότι είναι ψηλά. Καμία σχέση με χατς δηλαδή.
Στο αρνητικό είναι μήκος του και η δυσκολία στο παρκάρισμα την οποία την είχα και με το octavia βεβαίως. Αυτό βασικά είναι το μόνο αρνητικό που βρίσκω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Nαι αλλά το 2.0 το τιγκουαν έχει 35.6 το αυτόματο στην advance 8 χιλιάρικα ακριβότερο απο το κοντιακ!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ σωστά.
Τελικά θα ψωνίσεις? Αν θες κάποια βοήθεια μη διστάσεις.
μπα αφου δεν χωράει στην πυλωτη! και στο μηκος θα εχω θεμα αλλα και στο πλατος καθώς είναι 12 εκ φαρδυτερο απο το scross και εκει θεμα θα εχω και στην μπουκα με τους @αλακες που κλείνουν την είσοδο αλλα και με τις κολώνες της πυλωτης...δλδ θα πρεπει να παρκάρω παντα στην τσιτα και αυτο σε βαθος χρονου ειναι κουραστικο.
Είχα σε παλιό σπίτι το cx-7 που εχει ιδιες διαστασεις με το κοντιακ εκει είμασταν και σε μια πρασία 10 αμαξια πάλι χωρις ορισμένες θεσεις και παρακάλαγα να μου αφησουν τις καλες θεσεις...πηγαινε ο καθενας με το κουβα του και το κομπλεξ του και επιανε πρώτος τις ανετες ερχομουν εγω το βραδυ με το μοσχαρι και τον ...επινα...φυσικα και εγω ήμουν καλη κουφαλα μια δυο φορες οταν δεν χωραγα εμεινα εξω το βραδυ απο τοτε το αφηνα στην μεση της πρασιας και εφευγα μπλοκαροντας την εξοδο σε όλους...το πρωι καταλαβαίνετε μπινελικια κορνες κουδουνια ...εγω αταραχος κατεβαινα τους έλεγα δεν σας ειπα να μου αφηνετε μεγαλυτερα παρκιγκ λογω ογκου? ε και εγώ εδω χώρεσα!!! -
Καλά έκανες!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Nαι αλλά το 2.0 το τιγκουαν έχει 35.6 το αυτόματο στην advance 8 χιλιάρικα ακριβότερο απο το κοντιακ!
Πολύ σωστά.
φυσικα το 2.0 auto diesel kodiaq ambition το παιρνεις όπως είναι μονο μεταλλικο χρωμα σε παρνει να βαλεις , οτιδηποτε άλλο εξτρα εκτοξεύει την τιμη απο τα 32000 και πάνω!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πολύ σωστά.
φυσικα το 2.0 auto diesel kodiaq ambition το παιρνεις όπως είναι μονο μεταλλικο χρωμα σε παρνει να βαλεις , οτιδηποτε άλλο εξτρα εκτοξεύει την τιμη απο τα 32000 και πάνω!
Εμένα λτπφ βγήκε 19970. Δε ξέρω πόσο είναι αυτό τελική.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
τελικη συμφωνα με το σαιτ είναι 27600 και πηγαίνει 28300 με το μεταλλικο. Αν προσθέσεις οτιδήποτε μετα ακόμα και 100 ευρώ η τιμη εκτοξεύεται στα 32000!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
τελικη συμφωνα με το σαιτ είναι 27600 και πηγαίνει 28300 με το μεταλλικο. Αν προσθέσεις οτιδήποτε μετα ακόμα και 100 ευρώ η τιμη εκτοξεύεται στα 32000!Αλλάζει κλίμακα ε?
-
Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να βρω 1.5, 4χ2 για test drive και δεν υπάρχει πουθενά. Πλέον έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν πραγματικά υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο ή είναι φάντασμα. Σε μια αντιπροσωπεία οι δύο πωλητές γέλασαν όταν τους ζήτησα να μου πουν πότε θα έχουν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
τελικη συμφωνα με το σαιτ είναι 27600 και πηγαίνει 28300 με το μεταλλικο. Αν προσθέσεις οτιδήποτε μετα ακόμα και 100 ευρώ η τιμη εκτοξεύεται στα 32000!
Αλλάζει κλίμακα ε?
Ε ναι προφανώς έχουν βγάλει ένα αμάξι vfm να το πάρεις όπως είναι μόνο χρώμα του βάζεις. Έτσι ξενοιαζουν από το βάλε αυτό βάλε εκείνο μόλις προσθέτεις 200 ευρώ εξοπλισμό βλέπεις την τελική τιμή και απλά αναθεωρεις!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα και φταίει το ανώμαλο ελληνικό σύστημα με τα σκαλοπάτια στο τέλος ταξινόμησης. Πόσο κάτω από τα 20 χιλιάρικα να πάει η ΛΤΠΦ? Πάντως ακόμα και τα 28 χιλιάρικα για μεγάλο suv με δίλιτρο diesel μοτέρ και 7αρι dsg (ή τετρακίνητο και manual) είναι πάρα πολύ καλά και ας έχει κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό.
-
Από τον εξοπλισμό μου λείπουν τα full led εμπρός βασικά, οι αισθητήρες εμπρός και το αυτόματο κλείσιμο του πορτ μπαγκαζ.
Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Εμένα θα μου έλειπαν και οι αναδιπλούμενοι αλλά και τα συστήματα ασφαλείας άλλα με αυτά περνά τα 33000
-
Καλησπερα,πριν 3 μέρες παρηγγειλα κ εγώ το δικό μου kodiaq.Μου είπαν ότι σε 3 μήνες θα το έχω.Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος ποια η διαδικασία που ακολουθείται από εδώ κ πέρα...Έχω διαβάσει για εβδομάδα παραγωγής κ διαφορα....Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
Παιδιά κάτοχοι με αρκετά χλμ πάνω 20000 30000 υπάρχουν; Σέρβις κάνατε; Κοστος; Έχετε κάνα παράπονο απο τριξιματα ή κάνα θεματακι;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στις 28/02 έληξε η άδεια χρήσης Skoda connect. Η ετήσια ανανέωση κοστίζει 39 ευρώ. Τί προσφέρει εκτός από κάποιες πληροφορίες? Έχει ανανεώσει κάποιος? Αξίζει ?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Παιδιά κάτοχοι με αρκετά χλμ πάνω 20000 30000 υπάρχουν; Σέρβις κάνατε; Κοστος; Έχετε κάνα παράπονο απο τριξιματα ή κάνα θεματακι;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
14 μήνες με 29000 χλμ μέχρι στιγμής. Έκανα το ετήσιο service έχοντας 23000 χλμ περίπου. Κόστος κάτι λιγότερο από 100€ σε αντιπροσωπεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Φτου φτου να μη με ματιάσω κανένα θέμα και κανένα τριξιματάκι so far.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης serqual έγραψε:
στις 28/02 έληξε η άδεια χρήσης Skoda connect. Η ετήσια ανανέωση κοστίζει 39 ευρώ. Τί προσφέρει εκτός από κάποιες πληροφορίες? Έχει ανανεώσει κάποιος? Αξίζει ?Εγώ ανανέωσα έχοντας το boléro infotainment, που ουσιαστικά σου παρέχει πληροφορίες για το που βρίσκεται το αμάξι, καταναλώσεις και στοιχεία διαδρομής. Για εμένα αξίζει αλλά ο καθένας μας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Το σημαντικότερο είναι για εμένα η γνώση του που βρίσκεται το αμάξι σου κάθε στιγμή που αν πήγαινα σε έναν after market συναγερμό θα ήταν ένα feature που θα του έβαζα σίγουρα.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Κόστος κάτι λιγότερο από 100€ σε αντιπροσωπεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.Μπορείς να δείς πόσο σε χρέωσαν την εργασία και πόσο τα λάδια?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Κόστος κάτι λιγότερο από 100€ σε αντιπροσωπεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Μπορείς να δείς πόσο σε χρέωσαν την εργασία και πόσο τα λάδια?
Να ρίξω μια ματιά αλλά δε νομίζω να κράτησα το παραστατικό.
Skoda Kodiaq