-
Σε περίπτωση που δεν αναφέρθηκε είναι τεχνολογία απενεργοποίησης κυλ... Φτου με πρόλαβαν!
-
Ευχαριστω για την απάντηση. Βλέπω υπάρχει καλή ενημέρωση και έχει πέσει πολύ μελέτη στα αυτοκινητιστικά.
Τελικά τι λέει το συγκεκριμένο μοντέλο?
Έχει 150 ή 130 hp?
Και τέλος ισχύει αυτή η τιμή: 28.000 € kodiaq Tsi 150 hp act dsg -
Ο tsi έχει 150 ίππους. Από τιμή, αν το λέει ο κατάλογος λογικά έτσι θα είναι, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουν ανανεώσει το site. Αλλά καινούριος κινητήρας είναι, φαντάζομαι είναι σωστή η τιμή.
-
Επιτέλους μπήκε η παραγγελία,1.5 tsi dsg7 ,4x4, style,lava blue,μαύρες 19αρες triglav , δερμάτινο σαλόνι μπεζ και θερμαινομενα , παράδοση Ιανουάριο ποιος περιμένει τώρα;
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Επιτέλους μπήκε η παραγγελία,1.5 tsi dsg7 ,4x4, style,lava blue,μαύρες 19αρες triglav , δερμάτινο σαλόνι μπεζ και θερμαινομενα , παράδοση Ιανουάριο ποιος περιμένει τώρα;Κουκλί το φαντάζομαι ... , πες ότι απολύεσαι ξανά από το στρατό και μέτρα μέρες για να δεις το 'μωρό' , με το καλό να παραλάβεις
-
Ωραίος! Με το καλό να παραλάβεις! Το DSG είναι υγρού συμπλέκτη νομίζω;
-
Καλοταξιδο! Πάντως αυτό που αν δεν πάρεις ότι έχουν έτοιμοπαραδοτο που στην περίπτωση σου μαλλον δεν ειχαν τπτ πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 5 μήνες ,δεν μιλάω μόνο για την Σκόντα, είναι λίγο τραγικό.... Παλιά θέμα παράδοσης είχαν μόνο συγκεκριμένα μοντέλα. Τώρα οτιδήποτε παραγγείλεις αν δεν πάρεις από τα λίγα που έχουν ήδη φέρει όπως αυτούς βολεύει απλά περιμένεις μισο χρόνο!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές, βασικά μόνο Scout έχουν ετοιμοπαραδοτα, μου είπαν και αργεί λόγο του μοτέρ αλλιώς θα το είχα σε 3 μήνες
-
Επιτέλους μπήκε η παραγγελία,1.5 tsi dsg7 ,4x4, style,lava blue,μαύρες 19αρες triglav , δερμάτινο σαλόνι μπεζ και θερμαινομενα , παράδοση Ιανουάριο ποιος περιμένει τώρα;Θα περάσει ο καιρός πόσο έφτασε ο λογαριασμός τελικά?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιτέλους μπήκε η παραγγελία,1.5 tsi dsg7 ,4x4, style,lava blue,μαύρες 19αρες triglav , δερμάτινο σαλόνι μπεζ και θερμαινομενα , παράδοση Ιανουάριο ποιος περιμένει τώρα;Έπος
Sent from my iPad using Tapatalk
-
40χιλ ο λογαριασμός Dr.Angelo
-
Στο test drive πώς σου φάνηκε; Ήταν ικανοποιητικός ο 1.5; Ειδικά φορτωμένο σε ταξίδι θα τραβάει;
-
@ursus κλαίω για το σχόλιο χαχαχα,@timdelay δεν υπάρχει για test drive ακόμα ο 1.5, αλλά ιδανικά θέλει 190 άλογα αυτό το αμάξι για εμένα, οπότε με έναν παράλληλο εγκέφαλο για να μην χαθεί και η εγγύηση είναι κομπλέ και φτάνεις τα 190 και 35 κιλά ροπή
-
40χιλ ο λογαριασμός Dr.AngeloΕυχαριστώ. Αναμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις όταν έρθει με το καλό!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ursus κλαίω για το σχόλιο χαχαχα,@timdelay δεν υπάρχει για test drive ακόμα ο 1.5, αλλά ιδανικά θέλει 190 άλογα αυτό το αμάξι για εμένα, οπότε με έναν παράλληλο εγκέφαλο για να μην χαθεί και η εγγύηση είναι κομπλέ και φτάνεις τα 190 και 35 κιλά ροπή@donkavlon (ενδιαφέρον nick btw) ok δεν υπάρχει ο 1.5 για td, ο 1.4 όμως; Anyway, για τον παράλληλο εγκέφαλο άντε και τον βάζεις, είσαι σίγουρος όμως ότι το DSG του 1.5 θα σηκώνει 35 κιλά ροπή; Δεν ξέρω στις τωρινές εκδόσεις, παλιά όμως τα ξηρού συμπλέκτη σήκωναν οριακά τη ροπή του κινητήρα. Ήταν και ο λόγος που η αντιπροσωπεία έδινε αναβάθμιση κινητήρα μόνο στα manual. Το τωρινό νομίζω είναι υγρού συμπλέκτη (ας το επιβεβαιώσει κάποιος, δε γνωρίζω σίγουρα), αυτό όμως δε σημαίνει ότι θ' αντέχει σημαντική αύξηση ροπής. Αν το προχωρήσεις κοίτα να το επιβεβαιώσεις πρώτα (κι ενημέρωσέ μας κιόλας εννοείται!).
-
Πχ https://www.ptronic.com/performance-chi ... si-150.htm ,https://www.cpa-chiptuning.de/en/chiptuning-VW-T-Roc-1-5-TSI/motortuning_4667.htm έρχονται και άλλα βέβαια είναι καινούργιο το μοτέρ
-
Βρε δε λέω ότι δεν υπάρχουν κιτ για ν' ανεβάσεις ιπποδύναμη/ροπή, προφανώς υπάρχουν και θα βγουν κι άλλα κτλ. Το θέμα είναι αν θα κάνουν μόνο για το χειροκίνητο ή θα μπορεί να σηκώσει την επιπλέον ροπή και το DSG.
-
Η μέχρι τώρα εμπειρία λέει ότι για όλους τους κινητήρες με DSG υπάρχουν βελτιωτικά προγράμματα που διαφοροποιούνται ως προς την απόδοση ροπής στις χαμηλομεσαίες στροφές, δηλαδή εκεί που τα υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ φουσκώνουν, για προστασία του κιβωτίου. Σε μέγιστη ιπποδύναμη όμως είναι περίπου αντίστοιχα με τα συμβατικά, καθώς στις ψηλές στροφές η ροπή των turbo έχει ήδη πέσει.
-
Ωραία τότε. Θα είχα πάντως περιέργεια να μάθω μέχρι πόσα kg ροπής αντέχει το 7-τάχυτο του 1.5 Tsi.
-
400Nm . To προηγουμενο 1400/150 με το 6Μ εχει 320ΝΜ ενω με το 6DSG 300NM .
Skoda Kodiaq