-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε, αλλά ρε συ πρώτη βόλτα αμέσως να το σκίσεις ;Πονεσα κι εγω λιγο χαχα!
Υπεροχες φωτο
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε, αλλά ρε συ πρώτη βόλτα αμέσως να το σκίσεις ;Ειδικά από σένα (λόγω nickname..) δεν το περιμενα!!
Να στε καλά παιδια, καλες βολτες να έχουμε ολοι..
Υ.γ. αυτό το θρεντ με έχει συντροφεύσει όλους αυτους τους μήνες μέχρι την τελική αποφαση, και κατά την περίοδο της παραμονης..
Αν και νομίζω μέσα μου ότι η απόφαση είχε ληφθεί την περασμένη άνοιξη όταν το πρώτοείδα και το πρώτοδηγησα!
Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι μόνο θετικές! -
Αχ, περιμένω και εγώ το Σάββατο που θα κάνω την πρώτη εξόρμηση με τη κόρη μου για σκι να το «λερώσω» λίγο να χαρούμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο! Στο στοιχείο του είναι, δεν έχει ανάγκη
-
Μια γρήγορη ερώτηση. Στα βενζινάδικα μου GPS και connect μου βγάζει logo μόνο τη shell. Συμβαίνει και σε άλλους?
-
Αλλαξα μονος μου τα λαμπακια στις πλαφονιερες με led. Πολυ καλη αλλαγη και παμφθηνη. Αλλωστε το style εχει led λαμπακια
Τα λαμπακια τα ειχα παρει πριν χρονια, ειχα παρει καμια πενηνταρια και εχω να βαζω τοσα χρονια!
Το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να αλλαξω και το φωτισμο στα ποδια. Ξερουμε πως βγαινουν αυτα; -
Μπορείς να μας κατατοπίσεις με φωτο τι άλλαξες ακριβώς και πως; Επίσης τι τύπο λαμπάκια παίρνει. Έλα , φτιάξε μας λιγο
-
Καλορίζικα!!!
Αλυσίδες σε ζάντες αλουμινίου???!..
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Μπορείς να μας κατατοπίσεις με φωτο τι άλλαξες ακριβώς και πως; Επίσης τι τύπο λαμπάκια παίρνει. Έλα , φτιάξε μας λιγοεννοείται
w5w λέγονται τα λαμπάκια που παίρνει. γύρω στα 30 λεπτά το ένα κάνουν από το ebay. Εγώ έχω πάρει τρια είδη, υπάρχουν καμιά εικοσαριά+ στο ebay, αλλά βάζω αυτά:
![](https://i.ebayimg.com/images/a/(KGrHqNHJBsFCEWGORp(BQj-9O3PB!~~/s-l300.jpg)
είναι ιδανικά σε μέγεθος και έχουν καλή φωτεινότητα. To μόνο (μικρό) παίδεμα είναι λίγο το συρματάκι τους, που πρέπει να πιάνει καλά στη βάση της πλαφονιέρας για να μην τρεμοπαίζουν ή δεν ανάβουν.από εκεί και πέρα, οι πλαφονιέρες στο σκόντα βγαίνουν ολόκληρες. Η μπροστά την τράβηξα σιγά σιγά από τη μεριά της θήκης των γυαλιών (την οποία είχα κατεβάσει). Βγαίνει όλη, και έχει βιδωτά σε βάσεις τις λάμπες (εντυπωσιακό).
η πίσω πλαφονιέρα πάλι τράβηγμα σιγά σιγά αλλά λίγο προσοχή μετά, αφού την βγάλεις, γιατί πρέπει να πατήσειςτ κάτι κλιπάκια για να βγει το τζαμάκι. -
Νέος τιμοκατάλογος Κοσμοκαρ και οι τιμές για το Kodiaq ίδιες...
-
Φήμες λένε πως ο κατάλογος που ανέβηκε είναι λάθος και ότι η βασική έκδοση ξεκινά από τα 26000...
Για να δούμε! -
Έπεσε σήμερα το πονηρό μάτι μου σε εγκύκλιο στην Skoda και πρόλαβα και διάβασα την 1η σελίδα χωρίς να με πάρουν πρέφα.
Ήταν εγκύκλιος της 9/1/2018 και είχε τις μέγιστες εκπτώσεις που μπορούν να δώσουν οι έμποροι στον νέο τιμοκατάλογο. Είχε κάθε μοντέλο ξεχωριστά, αλλά πρόλαβα και διάβασα μόνο για τα Citigo και Fabia.Από ότι είδα στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν έχουν περάσει τις εκπτώσεις αυτές και μάλλον τις διαχειρίζονται οι εμπορίες ανάλογα τον πελάτη.
Οπότε παίζει και αυτή η περίπτωση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έπεσε σήμερα το πονηρό μάτι μου σε εγκύκλιο στην Skoda και πρόλαβα και διάβασα την 1η σελίδα χωρίς να με πάρουν πρέφα.
Ήταν εγκύκλιος της 9/1/2018 και είχε τις μέγιστες εκπτώσεις που μπορούν να δώσουν οι έμποροι στον νέο τιμοκατάλογο. Είχε κάθε μοντέλο ξεχωριστά, αλλά πρόλαβα και διάβασα μόνο για τα Citigo και Fabia.Από ότι είδα στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν έχουν περάσει τις εκπτώσεις αυτές και μάλλον τις διαχειρίζονται οι εμπορίες ανάλογα τον πελάτη.
Οπότε παίζει και αυτή η περίπτωση.
Εκτός από τρομερός σε ανάλυση χαρακτηριστικών των αυτοκινήτων, είσαι και σούπερ κατάσκοπος.
Θα χαλαστούν πολλοί συμφορουμίτες που δεν θα παίρνεις σβάρνα τις αντιπροσωπείες και να μας μεταφέρεις τα τεκταινόμενα εκεί. -
-
παρόλο που ειναι ενα σχετικα low budget αυτοκινητο, ο ογκος του και η παρουσια του ειναι επιβλητικη ακομη και στους μεγαλους δρομους της Αθηνας.
χθες ειδα ενα ασπρο και μου τραβηξε την προσοχη.
απλα νομιζω οτι αδικειται οταν συγκρινεται με πολυ ακριβοτερα μοντελα και παρομοιώσεις του τυπου : σαν το Q5 , Q7 κλπ
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
παρόλο που ειναι ενα σχετικα low budget αυτοκινητο, ο ογκος του και η παρουσια του ειναι επιβλητικη ακομη και στους μεγαλους δρομους της Αθηνας.χθες ειδα ενα ασπρο και μου τραβηξε την προσοχη.
απλα νομιζω οτι αδικειται οταν συγκρινεται με πολυ ακριβοτερα μοντελα και παρομοιώσεις του τυπου : σαν το Q5 , Q7 κλπ
Έχοντας δει πάνω από 15 συγκριτικά σε Γερμανικό, Γαλλικό, Αγγλικό (και ότι άλλο) ειδικό τύπο, σας πληροφορώ ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά !!!
Και ναι.. υπάρχει κάπου μια σύγκριση με Q7, XC90 και MLS νομίζω, που το Kodiaq έβγαινε 2ο !!! -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
παρόλο που ειναι ενα σχετικα low budget αυτοκινητο, ο ογκος του και η παρουσια του ειναι επιβλητικη ακομη και στους μεγαλους δρομους της Αθηνας.χθες ειδα ενα ασπρο και μου τραβηξε την προσοχη.
Με το Q5 και τα αντίστοιχα της κατηγορίας δεν αδικείται καθόλου. Σύγκριση στα ίσια και παλικαρίσια. Τώρα για τον νικητή ο καθένας θα βγάλει τα δικά του αποτελέσματα. Για εμένα η αρκούδα βγαίνει νικήτρια. Εδώ έχει καταφέρει να κερδίσει την πλέον κομπλεξική αγορά της Αγγλίας. Αυτό από μόνο του είναι τίτλος τιμής.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
παρόλο που ειναι ενα σχετικα low budget αυτοκινητο, ο ογκος του και η παρουσια του ειναι επιβλητικη ακομη και στους μεγαλους δρομους της Αθηνας.
χθες ειδα ενα ασπρο και μου τραβηξε την προσοχη.
Σε ποια περιοχή το είδες το άσπρο?
-
κεντρο Αθήνα, αρχές Λ.Αθηνών (Καβαλας)...
-
Σε λίγο (ελπίζω) καιρό θα κυκλοφορεί και το άσπρο μου με βάση τον Πειραιά!
Skoda Kodiaq