-
Καλησπερα, οπως λεει και ο τιτλος, προσπαθω να καταληξω και εχω μπερδευτει..
αρχικα να πω οτι σκεφτομαι να αγορασω καποιο απ αυτα τα μοντελα και σκοπευω να το χρησιμοποιησω για εξορμισεις τα βουνα (χιονια) και δυστυχως και μες την πολη μιας και προς το παρον θα ειναι το κυριο μου αυτοκινητο. Γνωριζω πως σαν 2.0cc θα καιει, αλλα μαλλον θα μπει υγραεριο.
Η απορια μου ειναι η εξης, το vitara του 2005, εχει επιλεκτικη τετρακινηση. του 2006 ειναι αυτοματη. τι ακριβως σημαινει αυτο ομως? Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα την επιλεκτικη τετρακινηση, αλλα το vitara του 2006 μου αρεσει πολυ περισσοτερο το εσωτερικο του..
οποια βοηθεια/απαντηση παιδια θα ταν χρησιμη γιατι τωρα μπαινω στο 4κινητο club και εν εχω ιδεα τι παιζει... -
αρχικα να πω οτι σκεφτομαι να αγορασω καποιο απ αυτα τα μοντελα και σκοπευω να το χρησιμοποιησω για εξορμισεις τα βουνα (χιονια) και δυστυχως και μες την πολη μιας και προς το παρον θα ειναι το κυριο μου αυτοκινητο. Γνωριζω πως σαν 2.0cc θα καιει, αλλα μαλλον θα μπει υγραεριο.
Η απορια μου ειναι η εξης, το vitara του 2005, εχει επιλεκτικη τετρακινηση. του 2006 ειναι αυτοματη. τι ακριβως σημαινει αυτο ομως? Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα την επιλεκτικη τετρακινηση, αλλα το vitara του 2006 μου αρεσει πολυ περισσοτερο το εσωτερικο του..
οποια βοηθεια/απαντηση παιδια θα ταν χρησιμη γιατι τωρα μπαινω στο 4κινητο club και εν εχω ιδεα τι παιζει... -
Στην πραγματικότητα ακόμη και κάτοχοι του νεότερου βιταρα δείχνουν καλύτερο το προηγούμενο. Μιλάμε όμως για πραγματικά πιστά σκυλιά! Στην γειτονια μου έχω φίλους που κατέχουν ο ένας το παλιο και ο άλλος το νεοτερο. Και τα δύο είναι τριπορτα . Ποιο όμορφο είναι για μένα το νεότερο. Και οι δυο δείχνουν απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή τους.
-
Ο χρήστης oxydo.dd έγραψε:
οποια βοηθεια/απαντηση παιδια θα ταν χρησιμη γιατι τωρα μπαινω στο 4κινητο club και εν εχω ιδεα τι παιζει...https://www.youtube.com/watch?v=ZNNnv6-l6MI
κρατάνε όμως τιμή... -
Μα και εμένα του 2006 μου αρέσει περισσότερο! Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι, το καινούριο έχει μόνιμη 4κινηση? Η χρησιμοποιείται ξέρω κάτω απο κάποια χιλιόμετρα? Δεν είναι καλύτερο να μπορείς να επιλέξεις εσύ ποτε θα κομπλαρουν και οι 4 τροχοί?
-
Η τετρακίνηση του Suzuki είναι απείρως καλύτερη από του Toyota.
Αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς σε καταστάσεις που τη χρειάζεσαι να το λάβεις υπ' όψη σου. -
Ναι και εγώ προς το vitara κλείνω να αποφάσισω..
Για τη διάφορα του 2005 με του 2006 ως προς την τετρακίνηση έχετε καμια ιδέα?Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η τετρακίνηση του Suzuki είναι απείρως καλύτερη από του Toyota.
Αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς σε καταστάσεις που τη χρειάζεσαι να το λάβεις υπ' όψη σου.+1
-
Διαφορετικά οχήματα και όχι απευθείας συγκρίσιμα με δεδομένο ότι ή τετρακίνηση του Suzuki είναι περισσότερο off road χαρακτήρα vs. της απλούστερης του Rav 4 που είναι μάλλον επικουρική. Είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων αλλά από μια πρόχειρη μάτια στο Car τα Suzuki θα έλεγα ότι τα χαρίζουν σε σχέση με το Toyota άρα μάλλον θα πήγαινα προς το Suzuki
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Καλημερα,
Αυτη η φωτογραφια πρεπει να ειναι απο το Grand Vitara I που εβγαινε μεχρι και το 2005 γιατι απο το 2006 βγηκε το Grand Vitara II.
Απ'οτι καταλαβαινω το 4L ειναι το κλειδωμα τετρακινησης.
Η παρακατω φωτογραφια τωρα ειναι απο το Grand Vitara II που σου αρεσει περισσοτερο.
Και εκει φαινεται να εχει ξεκαθαρη επιλογη για Κλειδωμα τετρακινησης (4H/4L Lock).
Οποτε προχωρα αφοβα φιλε μου σε οποιο σου αρεσει περισσοτερο.
Τις φωτο τις βρηκα απο το site αυτο. Μπορεις να το δεις και μονος. Αναφερει και πολλες αλλες πληροφοριες που απ΄οτι φαινεται θα σε ενδιαφερουν στο εξης
http://www.awdwiki.com/en/suzuki/
Ελπιζω να βοηθησα.
Καλημερα -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Καλημερα,Αυτη η φωτογραφια πρεπει να ειναι απο το Grand Vitara I που εβγαινε μεχρι και το 2005 γιατι απο το 2006 βγηκε το Grand Vitara II.
Απ'οτι καταλαβαινω το 4L ειναι το κλειδωμα τετρακινησης.
Η παρακατω φωτογραφια τωρα ειναι απο το Grand Vitara II που σου αρεσει περισσοτερο.
Και εκει φαινεται να εχει ξεκαθαρη επιλογη για Κλειδωμα τετρακινησης (4H/4L Lock).
Οποτε προχωρα αφοβα φιλε μου σε οποιο σου αρεσει περισσοτερο.
Τις φωτο τις βρηκα απο το site αυτο. Μπορεις να το δεις και μονος. Αναφερει και πολλες αλλες πληροφοριες που απ΄οτι φαινεται θα σε ενδιαφερουν στο εξης
http://www.awdwiki.com/en/suzuki/
Ελπιζω να βοηθησα.
ΚαλημεραΚαλημέρα, ναι βοηθήσες αρκετά! Δεν το είχα δει αυτό το κουμπάκι και δεν ήξερα ότι βρίσκεται εκεί!
Κατεληξα λοιπον στο vitara II, Ξεκινάει το ψάξιμο λοιπον! Ευχαριστώ, ολους!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Να εχεις μονο υποψη σου οτι το Vitara II στα 1600 cc εχει μονιμη τετρακινηση,αλλα οχι και κοντες σχεσεις.
-
Ουτως ή άλλως θα πάω σε 2000cc βενζίνη και κατα 99% θα μπει υγραέριο.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
rav4 vs vitara 2005 vs vitara 2006