-
Η απόσυρση έως 30/4 θεωρείται δεδομένη και στη Suzuku παίρνουν παραγγελίες για swift με την προσφορά διπλής απόσυρσης. Παράγγειλα το 3πορτο με 9.660, απίστευτη τιμή!
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Η απόσυρση έως 30/4 θεωρείται δεδομένη και στη Suzuku παίρνουν παραγγελίες για swift με την προσφορά διπλής απόσυρσης. Παράγγειλα το 3πορτο με 9.660, απίστευτη τιμή!Με τι εξοπλισμό;
-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Το rio δεν το έχω κοιτάξει αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα σε θέμα αξιοπιστίας.Από ποιόν; Rio και i20 είναι ουσιαστικά τα ίδια αυτοκίνητα. Όμιλος Hyundai Motor Group...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το rio δεν το έχω κοιτάξει αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα σε θέμα αξιοπιστίας.
Από ποιόν; Rio και i20 είναι ουσιαστικά τα ίδια αυτοκίνητα. Όμιλος Hyundai Motor Group...
Διάβασα για το 1.2 κάποια πράγματα για χίλια δυο προβλήματα. Όμως γενικά σε ξένα site δεν αναφέρουν άσχημα πράγματα. Πήγα είδα το i20 και σε αυτές τις μέρες θα δω και το rio. Φαίνεται πως το rio είναι πιο πλούσιο σε εξοπλισμό, με 5 αστέρια vs 4 του i20 στο ncap και μηχανικά ίδια. Το θέμα είναι πως δεν κατάλαβα τι παίζει με τις εκδόσεις (inmotion έχει αντικατασταθεί από upgrade plus;;).
-
Το rio δεν το έχω κοιτάξει αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα σε θέμα αξιοπιστίας.
Από ποιόν; Rio και i20 είναι ουσιαστικά τα ίδια αυτοκίνητα. Όμιλος Hyundai Motor Group...
Διάβασα για το 1.2 κάποια πράγματα για χίλια δυο προβλήματα. Όμως γενικά σε ξένα site δεν αναφέρουν άσχημα πράγματα. Πήγα είδα το i20 και σε αυτές τις μέρες θα δω και το rio. Φαίνεται πως το rio είναι πιο πλούσιο σε εξοπλισμό, με 5 αστέρια vs 4 του i20 στο ncap και μηχανικά ίδια. Το θέμα είναι πως δεν κατάλαβα τι παίζει με τις εκδόσεις (inmotion έχει αντικατασταθεί από upgrade plus;;).
Σε βενζίνη 'βγαίνει' σε 2 εκδόσεις (inmotion,upgrade+) και πετρέλαιο σε 4 εκδόσεις (inmotion,upgrade,upgrade+,advance)
-
Αρκετά μπερδεμένη η σελίδα τους πάντως.. Υπαρχει και μια τριτη έκδοση η uptown που είναι το fl μάλλον του 2014. Αυτή αναρωτιέμαι αν θα δω.. Θα περάσω να τα ξεκαθαρισω. Σε βενζίνη όμως από τα όσα είδα έχουν τον ίδιο κινητήρα με i20 οπότε σε θέμα αξιοπιστίας νομίζω είμαστε εντάξει.
-
Αρκετά μπερδεμένη η σελίδα τους πάντως.. Υπαρχει και μια τριτη έκδοση η uptown που είναι το fl μάλλον του 2014. Αυτή αναρωτιέμαι αν θα δω.. Θα περάσω να τα ξεκαθαρισω. Σε βενζίνη όμως από τα όσα είδα έχουν τον ίδιο κινητήρα με i20 οπότε σε θέμα αξιοπιστίας νομίζω είμαστε εντάξει.Η uptown είνα το προ facelift είναι 1.1 diesel και υπάρχει σε περιορισμένα κομμάτια, μάλλον τους έμειναν stock, μετά την έλευση του facelift μοντέλου, και για αυτο τον λόγω το πουλάνε με έκπτωση.
-
Σημερα οδηγησα i20 και rio σε πετρελαιο βεβαια ενώ ενδιαφέρομαι για τον 1.2 βενζίνη. Νομιζω το test drive με οδηγησε στο i20 με διαφορα. Μεγαλυτεροι χωροι, καλυτερο και πιο στιβαρο πατημα και τιμονι στο δρομο, καλυτερη ηχομονωση που γινεται αντιληπτη απο το ρελαντι, πιο δυνατο φρεναρισμα.
Το rio το ενιωσα σαν πιο 'παιδικο' με παναλαφρο τιμονι (δε μου αρεσε), μεγαλυτερο ρεπριζ (έχει 10 άλογα παραπάνω) αλλα με μειονεκτημα την συνολικη ορατοτητα και τους χωρους. Ειδικα για την ορατοτητα τα τζαμια ειναι πολυ κοφτα και λογω του υψους μου 1.90 στη θεση του οδηγου το κεφαλι μου εβλεπε ουρανο και μετα τζαμι. Πισω δε η ορατοτητα πολυ ασχημη. Κατι ακομη ειναι πως στο rio ενιωσα ολους τους διακοπτες να ειναι πιο χαλαροι και οχι οπως στο i20 που φαινοταν πραγματικα στη θεση τους ολα.
Η διαφορα τους στο συνολο ειναι 300 ευρω περιπου παραπανω το rio το οποιο ερχεται με λιγο παραπανω στανταρ εξοπλισμο οπως ηλεκτρικοι/θερμαινομενοι καθρεπτες και χειριστηρια στο τιμονι. Και τα 2 δε με εντυπωσιαζουν ως προς την ελλειψη τους απο το i20. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ελλειψη ρεζερβας και στις 2 βασικες εκδοσεις βενζινης (L - Inmotion) . Το rio υπαρχει σε αποθεμα ενω για το i20 θα πρεπει να περιμενω μεχρι το Μαρτιο πραγμα που δε με ενοχλει.
Για την αντιπροσωπεια Εσκιαδης - Μπαλοδημος στη Θεσσαλονικη ποια η γνωμη σας; Εμενα μου αφησαν καλη εντυπωση -
Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω το hyundai i20 2014 μοντέλο πετρέλαιο 1.100 κυβικά έχω ακούσει ότι συγκεκριμένος κινητήρας βγάζει προβλήματα και μακριά από πετρέλαιο πάρε βενζίνη μου λένε θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω
-
Ο συγκεκριμενος κινητηρας δεν βγαζει προβληματα αλλα οπως ολα τα diesel απεχθανεται το αναψε-σβησε! Αν ειναι να κανεις πολλες μικρες αποστασεις,καλυτερα βενζινη. Αν η χρηση περιλαμβανει και ανοιχτο δρομο,παρτο αφοβα. Εννοειται οτι θελει εξονυχιστικο ελεγχο ως μεταχειρισμενο!
Hyundai i20 vs Suzuki swift