-
εχω ενα ford focus μπορω να του αλλαξω σαζμαν 5 ταχυτητες να του κανω 6 θα δω διαφορα?ειναι χειροκινητο
-
εχω ενα ford focus μπορω να του αλλαξω σαζμαν 5 ταχυτητες να του κανω 6 θα δω διαφορα?ειναι χειροκινητο
-
-
προσεχε μετα μην τρανταζει.
-
Ποιο Focus έχεις και ποιο 6άρι θες να βάλεις; Από το ST Μκ1? Δε νομίζω να γίνεται έτσι απλά κάτι τέτοιο... Στα Focus Mk1 η πιο συνηθισμένη μετατροπή μπας και 'ξυπνήσει' λίγο ήταν μια πιο κοντή τελική σχέση μετάδοσης.
-
Το sedan Ειναι τελικη σχέση εννοείς την 5η, πως μπορω να βελτίωσω το σαζμαν;
αυτο που λενε κοντεμα και μακρενα σχεσης τη ειναι? -
Ο χρήστης nissangtr έγραψε:
αυτο που λενε κοντεμα και μακρενα σχεσης τη ειναι?Δεν είναι για εσένα αυτά τα σπορ!Αστο να πάει .
-
για αυτο σας ρωταω για να μαθω
-
για αυτο σας ρωταω για να μαθωΠαρε τηλ και ρωτα τους αν εχουν αυτο που θες
https://www.google.de/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=βελτιωση+σασμαν+αυτοκινητου&start=0 -
εσεις δεν ξερεται?
-
εσεις δεν ξερεται?Κοιταξε. Εδω ειναι ενα φορουμ γενικων ας πουμε γνωσεων. Αυτα που ζητας ειναι εξιδεικευμενα και θελουν ατομα που να τα δουλευουν για να σου απαντησουν. Οποτε. Χτυπας στο google την απορια. Βρισκεις το μαστορι που ασχολειται, του ριχνεις ενα τηλεφωνο, τον ρωτας και πας απο εκει για να κανετε αυτο που θες.
Δεν σου λεω να μην ρωτας. Δικαιωμα σου. Αλλα σε τετοιες ερωτησεις, μην περιμενεις ευκολα απαντησεις. Ποιο ευκολο ειναι, να τα πεις με αυτον που θα βρεις στο google, να τους πας το αμαξι και να σου πει τι μπορει να κανει και ποσο θα βαλεις το χερι στην τσεπη.
Για το ford πχ πανε μια βολτα απο την αντιπροσωπεια, πιασε εναν μαστορα, πες του τι θες και θα σου πει. Πανε με το αμαξι καλυτερα. Υπαρχει αμαξι ή κουβεντα να γινεται; -
καλα οκ
-
αυτο που λενε κοντεμα και μακρενα σχεσης τη ειναι?πχ αμα πειραξω το σαζμαν μπορει τη 2α να την βαζω στα 60 με 80χλμ?
-
αυτο που λενε κοντεμα και μακρενα σχεσης τη ειναι?πχ αμα πειραξω το σαζμαν μπορει τη 2α να την βαζω στα 60 με 80χλμ?
και θα εχεις 1η που θα φτάνει μέχρι εκεί;Πως θα ξεκινάς ρε μάστορα;Θα σε σπρώχνουν;
Μετά λες γιατί όλοι σου λένε ότι είσαι άσχετος. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
και θα εχεις 1η που θα φτάνει μέχρι εκεί;Πως θα ξεκινάς ρε μάστορα;Θα σε σπρώχνουν;
Μετά λες γιατί όλοι σου λένε ότι είσαι άσχετος. -
Για πες εσύ που ξέρεις
-
Για πες εσύ που ξέρειςΠοσο χρονων εισαι?
-
Γράψε το τηλέφωνο σου εδώ να σε πάρει ένας καλός μάστορας που ξέρω να σου τα εξηγήσει όλα
-
Για πες εσύ που ξέρειςEγώ σου έγραψα ,αν εσύ δεν καταλαβαίνεις δεν φταίω εγώ.
Εχεις πλήρη άγνοια ακόμα και των βασικών. -
Και δω με το τρολλ ασχολειστε? Δεν ειναι χαζος, επειτηδες το κανει.
αλλαγη σαζμαν