-
Δεν ισχύει αυτό. Ειδικά σε τέτοια μοτέρ που είναι χιλιοφορεμένα επί σειρά ετών, specialty εργαλεία έχει ο κάθε μαστρο-μήτσος της γειτονιάς.
Μιλάμε για εργαλεία του 100ευρου.
Για επισκευή πας όπου είναι ο καλύτερος μάστορας και αυτός που το έχει ξανακάνει. Εάν αυτός είναι στην αντιπροσωπεία έχει καλώς, εάν όχι, ψάχνεις και αλλου.
-
Τελικά παρέλαβα σήμερα το αμάξι.
Φαίνεται ότι δουλεύει σωστά. Συνολικό κόστος: 2250.
Επειδή δεν έβρισκα το ανταλλακτικό που ήθελα μεταχειρισμένο (κάσα εκκεντροφόρων) και έπρεπε να παραγγείλουμε καινούργιο στα 1590 από Γερμανία (γιατί στην Ελλάδα τελείωσαν. Φαίνεται ότι έχει ευπάθεια ο tdi σε αυτό και την πατάνε πολλοί...Προσοχή οι κάτοχοι!), αγόρασα ολόκληρο κινητήρα στα 1500 ευρώ. Πήραμε την κάσα από τον κινητήρα αυτόν και τη βάλαμε στο δικό μου (μου έμεινε και ο κινητήρας αν ποτέ χρειαστώ κάτι άλλο). Μετά διάφορα άλλα όπως σετ χρονισμού, αντλία νερού, ιμάντες αλτενέιτορ, λάδι, φίλτρο κτλ. και εργατικά 300 ευρώ, διαμορφώθηκε η τελική τιμή.
Για να δούμε τώρα αν ξεμπέρδεψα. -
@sargus said in Νέο VW Touran:
Επειδή δεν έβρισκα το ανταλλακτικό που ήθελα μεταχειρισμένο (κάσα εκκεντροφόρων) και έπρεπε να παραγγείλουμε καινούργιο στα 1590 από Γερμανία (γιατί στην Ελλάδα τελείωσαν. Φαίνεται ότι έχει ευπάθεια ο tdi σε αυτό και την πατάνε πολλοί...Προσοχή οι κάτοχοι!), αγόρασα ολόκληρο κινητήρα στα 1500 ευρώ. Πήραμε την κάσα από τον κινητήρα αυτόν και τη βάλαμε στο δικό μου (μου έμεινε και ο κινητήρας αν ποτέ χρειαστώ κάτι άλλο). Μετά διάφορα άλλα όπως σετ χρονισμού, αντλία νερού, ιμάντες αλτενέιτορ, λάδι, φίλτρο κτλ. και εργατικά 300 ευρώ, διαμορφώθηκε η τελική τιμή.
Για να δούμε τώρα αν ξεμπέρδεψα.Πόσο το είχες αγοράσει;
Για την τιμή δεν σχολιάζω κάτι γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα από τέτοια.
-
@sargus said in Νέο VW Touran:
Για να δούμε τώρα αν ξεμπέρδεψα.έπρεπε να πας στον 2λιτρο που ήθελες. Ευκαιρία ήταν.
Α και μόνο Japan που λέει και ο γάτος...
Νέο VW Touran