-
Καλησπερα σε ολους,
Με λενε Βασιλη ειμαι 18 χρονων και σε λιγες μερες ξεκιναω μαθηματα οδηγησης (ξερω να οδηγαω εδω και 2 χρονια απλα παω για να νομιμοποιηθω ).
Για να μην σας σπασω τα νευρα, μιλησα με τον πατερα μου και τωρα ειμαι στη διαδικασια αναζητησης του πρωτου μου αυτοκινητου αλλα δεν εχω ιδεα τι θελω να παρω (εννοειται μεταχειρισμενο).Τα χαρακτηριστικα που ψαχνω:
-Μικρο σε μεγεθος
-Να ειναι σχετικα οικονομικο
-Να βλεπεται εμφανισιακα
-Φθηνο. Εως και 4000 ευρω.
Μεχρι στιγμης εχω βαλει στο ματι το Golf '05 απλα θα ηθελα να ακουσω τις δικες σας γνωμες/συμβουλες!!
Ευχαριστω.. -
Καλησπερα σε ολους,
Με λενε Βασιλη ειμαι 18 χρονων και σε λιγες μερες ξεκιναω μαθηματα οδηγησης (ξερω να οδηγαω εδω και 2 χρονια απλα παω για να νομιμοποιηθω ).
Για να μην σας σπασω τα νευρα, μιλησα με τον πατερα μου και τωρα ειμαι στη διαδικασια αναζητησης του πρωτου μου αυτοκινητου αλλα δεν εχω ιδεα τι θελω να παρω (εννοειται μεταχειρισμενο).Τα χαρακτηριστικα που ψαχνω:
-Μικρο σε μεγεθος
-Να βλεπεται εμφανισιακα
Μεχρι στιγμης εχω βαλει στο ματι το Golf '05 απλα θα ηθελα να ακουσω τις δικες σας γνωμες/συμβουλες!!
Ευχαριστω.. -
Καλησπερα σε ολους,
-Μικρο σε μεγεθος
-Να βλεπεται εμφανισιακα
Ευχαριστω.. -
Toyota Yaris, Honda Jazz, Mazda 2, Nissan Micra, Suzuki Swift, Hyundai i20, Kia Rio.
Απο μη γιαπωνεζοκορεατικα μονο Ford Fiesta. -
Καλωσόρισες στο forum Βασίλη!
Ένα όσο το δυνατόν πιο καλοσυντηρημένο και προσεγμένο βενζινοκίνητο μικρό ή έστω μικρομεσαίο αμάξι...αν υπάρχει περίπτωση να είναι και κάποιου φίλου ή γνωστού ο οποίος δεδομένα δε θα επιδιώξει να σε εξαπατήσει,ακόμα καλύτερα!
Καλό θα ήταν ,κατά την άποψή μου, να έχει 4 πόρτες.Όποιο κι αν επιλέξεις, το πρώτο μας αμαξάκι πάντα έχει τη δική του αξία και σίγουρα θα το χαρείς..εύχομαι να πάρεις το συντομότερο το δίπλωμα και φυσικά να βρεις ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο -
Στα 18 μου δεν ήθελα πολλές πόρτες. Βασικά δεν ήθελα ούτε πολλά καθίσματα.
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Toyota Yaris, Honda Jazz, Mazda 2, Nissan Micra, Suzuki Swift, Hyundai i20, Kia Rio.
Απο μη γιαπωνεζοκορεατικα μονο Ford Fiesta.+1
Θα πρότεινα και το Clio 3ης γενιάς.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Mazda 2 και Fiesta μου αρεσουν ειναι και αξιοπιστα απο οσο ακουω και διαβαζω αλλα δεν ξερω αν ειναι στα 4000. Υπαρχει και το Παντακι αν θες. Οικονομικο, αξιοπιστο. Το micra σε αυτα λεφτα παιζει.
-
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!
Μεχρι στιγμης η γνωμη μουToyota yaris,Mazda 2,Kia rio,Ford fiesta μου εκαναν το κλικ, τα υπολοιπα δεν ανηκαν στα χαρακτηριστικα μου π.χ hyundai i-20 ειναι πιο ακριβο απ'οτι θα ηθελα!!
-
Σαν κάτι διαφορετικό σε αυτά τα λεφτά μπορείς να δεις και το Opel Tigra Twintop.
Αν βρεις Mazda 2 σε καλή κατάσταση χτύπα το. Η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το εχω ακουσει κ εγω οτι ειναι πολυ αξιοπιστο..θα το σκεφτω!!
Δεν ειδα καποιον να κανει σχολιο βεβαια για το Volkswagen Golf '05 που προτεινα εγω..να ανησυχισω;;
-
Ούτε για αστείο αυτόν τον κουβά που λέγεται Golf 4.
-
REALZEUS θα προτιμουσα μια εξηγηση στην αρνητικοτητα σου..εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενο
-
Προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα.. πολλές φορές 'χαζά'. Έχω το δίδυμό του Audi. Άστο καλά σου λέει.
-
Εκτός από κάποια θέματα αξιοπιστίας που έχει το Golf, είναι και μεγαλύτερης κατηγορίας από τα υπόλοιπα που κοιτάς. Το λέω επειδή αναφέρεις πως θες μικρό. Επίσης πρέπει να ξέρεις πως όλα τα vw έχουν αρκετά ακριβά ανταλλακτικά. Συνήθως οι τιμές τους κυμαίνονται άνω του μέσου όρου της κατηγορίας. Νομίζω πως το fiesta σου ταιριάζει καλύτερα ή το Yaris που είναι και αρκετά αξιόπιστο αλλά σαν οδική συμπεριφορά υστερεί έναντι του fiesta, χωρίς όμως να το χαρακτηρίζεις κακό. Ένας άριστος συνδυασμός αξιοπιστίας και οδικής συμπεριφοράς είναι το mazda 2. Το μόνο σίγουρο για ότι επιλέξεις, είναι πως πρέπει να του κάνεις έναν καλό έλεγχο σε κάποιο μηχανικό για να δεις σε τι ακριβώς κατάσταση θα βρίσκεται.
-
Ο χρήστης Billythegreek έγραψε:
REALZEUS θα προτιμουσα μια εξηγηση στην αρνητικοτητα σου..εχω ακουσει καλα λογια για το συγκεκριμενοΟύτε καλό αυτοκίνητο ήταν, ούτε αξιόπιστο.
-
Δεκτες οι γνωμες..δυστυχως το μαζντακι ξεφευγει λιγο απο τη μερια των τιμων και φορντ φιεστα 2 χρονια αυτο οδηγαω (του πατερα μου)..τι θα λεγατε για Ford focus;; λιγο μεγαλυτερο αλλα μου κανει το κλικ!!
-
Ford focus;Ναι, αλλά όχι το 1400. Πιο αργό και από φορτωμένη νταλίκα...
-
Golf '05
-
Ωραια λοιπον σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και για τον χρονο σας!!
Μας βλεπω να καταληγουμε σε μαζντα 2 η toyota yaris!! -
Ωραια λοιπον σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας και για τον χρονο σας!!
Μας βλεπω να καταληγουμε σε μαζντα 2 η toyota yaris!!Αφού σου είπα :Golf '05
Πρωτο αμαξι..χρειαζομαι συμβουλες