-
Αυτοι ειναι οι πινακες...με τη κλιμακα >25000 να ειναι η ανωτερη...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέτυχα το πρώτο χθες στον δρόμο σε ένα χρόμο γκρι σκούρο. Ήδη από το πίσω μέρος μου χτύπησε στο μάτι και όταν το είδα και από μπροστά... Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, νομίζω ξεχωρίζει στην κατηγορία του!
-
Ξέρει κανείς αν έχει κάποια εταιρία ενοικιάσεων εδώ στην Αθήνα, λογικά στο αεροδρόμιο, κάποιο διαθέσιμο για ενοικίαση;
-
Και γω χθες πετυχα το πρωτο παρκαρισμενο d4..και μια νταλικα με κανα 4 5 πανω...
Κατι π μου δημιουργησε περισσοτερα νευρα που η δικη μ η παραγγελια αγνοειται..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις εκλεισα το τηλ με αντιπροσωπο
1)Τ3 auto παραδοση τετοια εποχη του χρονου και τιμοκαταλογος στην αρχη του 19
2)D3 auto , momentum ,με ηλιοροφη και διζωνικο κλιματισμο ( χωρις μεταλλικο χρωμα ) τελικη 43.000 (ισως σηκωνει παζαρι)...απο 44500-45000...δεν το συγκράτησα....μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι ΔΕΝ εχει navi...πρεπει να βαλεις after market (εχει προεγκατασταση) με αλλα 1100 ευρω (!!!)
-
Παραδοση το d3 ποτε σ ειπαν?
Επισης ειδα οτι εχει μια εφαρμογη internet maps (μαζι με αλλες της volvo) που ειναι σα ναβι χωρις φωνητικες οδηγιες.
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος να πω την αληθεια
https://support.volvocars.com/sg/Pages/ ... 517c4b0db1https://support.volvocars.com/ph/Pages/ ... 512b89975c
Ειδα αμαξι με προεγκατεστημενο στην αντιπροςωπεια.
Και το ειχαν σαν επιλογη με 1000 περιπου οταν εκανα τη παραγγελια.Δε μ ειπαν για after market τπτ.
Σιγουρα μπορεις να το βαλεις και μετα αλλα η τιμη θαναι αυξημενη φανταζομαι..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παραδοση παει Νοεμβριο..
το navi σαν προπαραγγελια παει στα 1500+ ενω το after market 1100
ουσιαστικα , το ιδιο ειναι σαν προγραμμα , απλα το περνανε μετα την αγορα
ειναι κατι σαν navi-ready -
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Κωλο κρατος...πανω απο 25000 και ενα ευρω σε σκιζουνε...
Πραγματικος συνεταιρος της καθε εταιρειας το κρατος...Αντε μετα να πουλησεις και να κινηθει λιγο αυτη η ερμη αγορα...
Κανενας δε σκεφτηκε οτι με μειωση φορων μαλλον θα μαζεψει στη τελικη περισσοτερους λογω αυξησης πωλησεων...Αλλα μαλλον προεχει να τιμωρησουμε τα αμαξια των 'εχοντων' και των πλουσιων...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που να ζούσες και σε καμία Δανία δηλαδή, τι γκρίνια θα είχες. Οι ελληνικοί φόροι είναι παιδική χαρά συγκριτικά...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Με τη προκαταβολη ξερουμε τι παιζει?Κανονικά πρέπει να στην επιστρέψουν, ειδικά εφόσον είναι δικιά τους υπαιτιότητα.
-
Ισχυει η δανια ειναι απο τις λιγες χωρες στην ευρωπη που τα αυτοκινητα ειναι ακριβοτερα αρκετα απο την Ελλαδα(και η φορολογια γενικοτερα)
Ομως ειναι η χωρα με το μεγαλυτερο μεικτο και καθαρο εισοδημα στην ευρωπη και εκει φανταζομαι οι φοροι των πολιτων πληρωνονται καταρχην απο ολους και κατα δευτερον πιανουν τοπο...
Δε καταληγουν στις τσεπες καρανικηδων μπουληδων καραμανληδων κλπ...τα παραδειγματα ηταν γρηγορα και τυχαια μπορω να γραψω αρκετα απο οποιοδηποτε πολιτικο χωρο..οπως και οτι σπαταλη δεν ειναι μονο οι παχυλοι μισθοι φυτευτων αργοσχολων αλλα οι γενικοτερες πρακτικες ολων των ελληνικων κυβερνησεων με κυριο στοχο να διατηρησουν μια δεξαμενη ψηφοφορων..
Σορυ για το οφ τοπικΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με τη προκαταβολη ξερουμε τι παιζει?
Κανονικά πρέπει να στην επιστρέψουν, ειδικά εφόσον είναι δικιά τους υπαιτιότητα.
Ευχαριστω φανη.Αντε να δουμε.
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
παραδοση παει Νοεμβριο..το navi σαν προπαραγγελια παει στα 1500+ ενω το after market 1100
ουσιαστικα , το ιδιο ειναι σαν προγραμμα , απλα το περνανε μετα την αγορα
ειναι κατι σαν navi-readyΔυσκολα με αυτα π βλεπω παραδοση Νοεμβριο...τωρα καταλαβα τι εννοεις με το ναβι αλλα αν θυμαμαι καλα διαφορετικα μ τις λεγαν τις τιμες..
-
Τι να σου πω...
του ειπα οτι ψαχνω για αυτοκινητο απο τωρα ωστε να το παραλαβω Φεβρουαριο του 19 και μου πεταξε οτι η παραδοση παει για Νοεμβριο
σχετικα με το navi , αν θυμασαι τιμη μικροτερη απο 1500 , ισως εχει να κανει με το οτι συζητουσαμε για αυτοκινητο που η ΛΤΠΦ ειχε ηδη ξεφυγει απο τα 25.000
-
Δικιο εχεις εψαξα τα χαρτια π ειχα κανει στο configurator.1500 εχει το ναβι σα προπαραγγελια.
-
Ξέρει κανείς τι επιτόκιο έχει η Volvo στα καινούρια;;
Ξέχασα να ρωτήσω σήμερα
-
Κανονικά πρέπει να στην επιστρέψουν, ειδικά εφόσον είναι δικιά τους υπαιτιότητα.
Θα ακυρώσεις τελικά;;
-
Ο χρήστης cddaraa έγραψε:
Θα ακυρώσεις τελικά;;
Δεν εχω αποφασισει ακομη.
-
λοιπον
σημερινη προσφορα για το XC40D3 auto momentum , μη μεταλλικο χρωμα Ice White , με extra ηλιοροφη + 2ζωνικο κλιματισμο (δεν ειναι στον βασικο εξοπλισμο!!)
απο 44500 (με πινακιδες) --> 42000
καλη προσφορα...θα προσπαθησω και για χαμηλοτερα
πανω κατι , ιδια τιμη (ισως και λιγο πιο χαμηλα) πρεπει να βγαινει και το Τ4 με τον 2λιτρο (190Hp) -
Έχει τόση μεγάλη διαφορά ο διζωνικός από τον μονοζωνικο; θέλω να πω σου είναι τόσο απαραίτητος έτσι ώστε να μην τον επιλέξεις και να ρίξεις λίγο το κόστος;
Τι χρόνο παράδοσης σου δώσανε;; -
Ο 2ζωνικος ειναι σε πακετο μαζι με την ηλιοροφη...
τωρα...αν κοψω την ηλιοροφη , ΟΚ...1800 ευρω κατω...μονος του ο 2ζωνικος δεν θυμαμαι ποσο κοστιζει...(καπου 250 ευρω)
Αν ειναι απαραιτητος;;;
πολλες φορες θελω αλλη θερμοκρασια εγω και αλλη η γυναικα μου
παντως ειναι ξεφτιλα να μην ειναι στον βασικο...2018 εχουμε...ελεος
volvo XC40 / V40 / CMA platform