-
Εγω δεν μιλησα πουθενα για μειωσεις,,, 'η ,,, αυξησεις στις τιμες. Και να το ξεκαθαρισω μιλαω για εισαγωγες με περισσοτερο στανταρ εξοπλισμο , που εμενα προσωπικα σε αυτα του ειδους αυτοκινητα με ενδιαφερει πολυ.Τωρα τα τελη ,,ναι θα παρουν λιγο επανω, αλλα αυτο ελαχιστα με απασχολει. Επισης θα αλλαξει και το sensus,,,στη λειτουργια του,,,,,αλλα ολα αυτα ειναι απλως ,,,φημες. Θα περιμενω μηπως και το παρω με τα extra που χρειαζομαι.
Όχι φίλε μην παρεξηγείσαι. Δεν είπαμε ότι μίλησες για μειώσεις, απλά το μυαλό όλων πηγαίνει όταν αναφέρεται κάποιος σε αναμονή ότι επίκεινται μείώσεις, αυτόματα. Μακάρι να γίνονταν δηλαδή και εγώ έλεγα να περιμένω αλλά έχω ένα polo 2005 της γυναίκας μου που πρέπει είτε να πάω να φτιάξω για να κυκλοφορήσω είτε να πάω να πάρω καινούριο αυτόκίνητο.
Γιαυτό καίγομαι άλλωστε και για την ημερομηνία παράδοσης..
-
Μία ερώτηση ακόμα.
Τι τέλη θα πληρώσω αν π.χ. παραλάβω το αυτοκίνητο 30/12?
Πληρώνω μία για το 2019 και μία για το 2020?
-
Ναι, θα πληρώσεις και για 2019 και για 2020, εκτός εάν επωμισθεί το κόστος η αντιπροσωπεία για να πιάσει στόχους. Αλλιώς δεν έχει νόημα να παραλάβεις 30/12, παραλαμβάνεις 2/1.
-
vasim wrote:
Ναι, θα πληρώσεις και για 2019 και για 2020, εκτός εάν επωμισθεί το κόστος η αντιπροσωπεία για να πιάσει στόχους. Αλλιώς δεν έχει νόημα να παραλάβεις 30/12, παραλαμβάνεις 2/1.
'Ασε που όταν θα έρθει η ώρα της μεταπώλησης το ένα θα είναι μοντέλο 2019 και το άλλο 2020. Επί της ουσίας το ίδιο αυτοκίνητο θα είναι με δύο μέρες παραπάνω κυκλοφορία (δηλαδή ουσιαστικά μηδέν διαφορά), αλλά στην πράξη το μοντέλο 2020 θα πιάνει λίγο καλύτερη τιμή ή θα έχει μια ιδέα ευκολότερη μεταπώληση.
-
Fanis75 wrote:
vasim wrote:
'Ασε που όταν θα έρθει η ώρα της μεταπώλησης το ένα θα είναι μοντέλο 2019 και το άλλο 2020. Επί της ουσίας το ίδιο αυτοκίνητο θα είναι με δύο μέρες παραπάνω κυκλοφορία (δηλαδή ουσιαστικά μηδέν διαφορά), αλλά στην πράξη το μοντέλο 2020 θα πιάνει λίγο καλύτερη τιμή ή θα έχει μια ιδέα ευκολότερη μεταπώληση.
Θα το δεχθεί η αντιπροσωπεία να μου το πουλήσει 2/1? Σήμερα που τους πήρα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί την 49 εβδομάδα οπότε ενδέχεται να είναι διαθέσιμο 30/12.
Τους λέω κρίμα δεν είναι να τα πληρώσουμε τα τέλη του 2019? μου λέει η κοπελα εκεί, ας οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και βλέπουμε.
-
Θα το δεχθεί η αντιπροσωπεία να μου το πουλήσει 2/1? Σήμερα που τους πήρα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί την 49 εβδομάδα οπότε ενδέχεται να είναι διαθέσιμο 30/12.
Τι σημαίνει θα το δεχτεί; Αν δεν το έχεις αγοράσει με κάποια ειδική προσφορά που έχει καταληκτική ημερομηνία την 31/12, θα απαιτήσεις να βγάλει άδεια κυκλοφορίας στις 2/1/2020!
Η αντιπροσωπεία μπορεί να θέλει να το ταξινομήσει μέσα στο 2019 για να πιάσει τους στόχους της (μπορεί και όχι αν τους έχει πιάσει), αλλά εσύ εισαι ο πελάτης που πληρώνεις και βάζεις τους όρους σου. Σίγουρα ΔΕΝ σε συμφέρει να βγάλεις άδεια κυκλοφορίας στις 30/12/2019 για τους λόγους που σου εξηγήσαμε.
Απλά πράγματα...
-
vasim wrote:
Τι σημαίνει θα το δεχτεί; Αν δεν το έχεις αγοράσει με κάποια ειδική προσφορά που έχει καταληκτική ημερομηνία την 31/12, θα απαιτήσεις να βγάλει άδεια κυκλοφορίας στις 2/1/2020!
Η αντιπροσωπεία μπορεί να θέλει να το ταξινομήσει μέσα στο 2019 για να πιάσει τους στόχους της (μπορεί και όχι αν τους έχει πιάσει), αλλά εσύ εισαι ο πελάτης που πληρώνεις και βάζεις τους όρους σου. Σίγουρα ΔΕΝ σε συμφέρει να βγάλεις άδεια κυκλοφορίας στις 30/12/2019 για τους λόγους που σου εξηγήσαμε.
Απλά πράγματα...
Όχι δεν έχω πάρει καμία ειδική προσφορά. Ευχαριστώ για τις οδηγίες.. Θα τους πω να μου βγάλουν πινακίδες 2/1
-
Aλλο η ταξινομηση και αλλο η παραδοση. Βασικα πας για τις 10 Γεναρη αν δουλευουν στις 2 ωστε να παει καποιος να κανει την ταξινομηση.
-
Όχι δεν έχω πάρει καμία ειδική προσφορά.
Δεν το πήρες με τα €3.500 εκπτωση με το προωθητικό που τρέχει; Εντύπωση μου κάνει.
-
vasim wrote:
Όχι δεν έχω πάρει καμία ειδική προσφορά.
Δεν το πήρες με τα €3.500 εκπτωση με το προωθητικό που τρέχει; Εντύπωση μου κάνει.
Κοίτα μπορεί να έχεις δίκιο, έχει περάσει και ένας μήνας από τότε που παρήγγειλα. ...
-
Aλλο η ταξινομηση και αλλο η παραδοση. Βασικα πας για τις 10 Γεναρη αν δουλευουν στις 2 ωστε να παει καποιος να κανει την ταξινομηση.
Να σου πω σύμφωνα με αυτά που μου είπαν από την αντιπροσωπεία το θεωρώ δύσκολο να παραλάβω 30/12
Το αυτοκίνητο λένε είναι για παραγωγή 49 εβδομάδα.. 2 με 6 Δεκεμβρίου.
Λες να φτιαχτεί τότε να προλάβει να έρθει και να εκτελωνιστεί μέχρι 30?
-
το ξαναείδα στην έκθεση..επέμενα λίγο εκεί με τον χαμό που γινόταν. έκατσα λίγο πίσω να δω για τρία άτομα τι παίζει. μπαίνει και ένας ακόμα, λέω δύσκολα κι για τρίτο άτομο. τα καθίσματα του r design μου φάνηκαν εξαιρετικά. το ύφασμα στο μομεντουμ αδιάφορο/πολύ σκούρο. επίσης ρε παιδιά,αεραγωγοί πίσω; αλήθεια τώρα..
-
Λοιπόν, επικοινώνησα με την εταιρεία. Όντως αν το πάρω στις 30 θα πρέπει να πληρώσω διπλό σήμα οπότε τους ρώτησα αν μπορώ να μεταθέσω την αγορά για το 2020 οπότε μου είπαν οκ. (πιθανότατα κατά τις 10 του Ιανουαρίου)
Ωστόσο το αυτοκίνητο πρέπει να εξοφληθεί μέσα στο 2019.
-
Σαφώς και σε συμφέρει από κάθε πλευρά να βγάλεις άδεια με το νέο έτος! Τα έχουμε πει εξάλλου.
Όσον αφορά την εξόφληση εντός του 2019, πες τους ότι αν το έχουν φέρει και το δεις πριν το τέλος του έτους, θα το εξοφλήσεις. Αν όμως δεν έχει έρθει Ελλάδα πριν το τέλος του έτους, δεν έχεις κανένα λόγο να το εξοφλήσεις, απλώς επειδή τους βολεύει αυτούς...
-
Σαφώς και σε συμφέρει από κάθε πλευρά να βγάλεις άδεια με το νέο έτος! Τα έχουμε πει εξάλλου.
Όσον αφορά την εξόφληση εντός του 2019, πες τους ότι αν το έχουν φέρει και το δεις πριν το τέλος του έτους, θα το εξοφλήσεις. Αν όμως δεν έχει έρθει Ελλάδα πριν το τέλος του έτους, δεν έχεις κανένα λόγο να το εξοφλήσεις, απλώς επειδή τους βολεύει αυτούς...
Ευχαριστώ γα τις συμβουλές. Νομίζω ότι και ο πωλητής μου είπε 'ΕΦΟΣΟΝ το παραλάβουμε' τότε θα εξοφληθεί. Αν δεν έρθει τι να ξοφλήσω ρε παιδιά.. μία υπόσχεση ότι θα παραλάβω αυτοκίνητο;
-
οδήγησα το xc40 σήμερα, αυτόματο τ3 και δυσκολεύομαι να βρω αρνητικά. λεπτομέρειες, οι πίσω κολώνες, το ύφασμα στα καθίσματα, λίγο θόρυβος από τα λάστιχα.προσωπικα δν είναι λόγοι απόρριψης. τώρα για την κατανάλωση που λένε δεν ξέρω.
Όλα αυτόματα, κλείδωμα αυτόματα εν κινήσει, υαλοκαθαριστήρες, φώτα κτλ κτλ που αλλού αναρωτιέσαι αν υπάρχουν η όχι.
η προσφορά που έγινε είναι momentum plus+ διζωνικο+ park assist +5 χρόνια εγγυηση 42200€. με απαλλαγή 32200 που πηγαίνει στα 30 με την έκπτωση που κανουν που είναι και το ταβανι μου.φυσικα πρέπει να παραγγείλω μέσα στον μήνα και τα γνωστά που λένε.. καλό πακέτο γενικά.
αυτά, επιτόκιο μου είπε 7-10%. ξέχασα να ρωτήσω κοστος για service.
υ.γ κάποια στιγμή στο τεστ ντραιβ, στα 30-40 μετρα μπροστά , βγήκαν από παράδρομο 2 αυτοκίνητα με το ένα να προσπερνά το άλλο. ερχόμενος με υψηλότερη ταχύτητα, πλακωθηκε στο φρένο από μόνο του φοβούμενο σύγκρουση. μου φάνηκε ότι το σύστημα εμφάνισε μεγάλη ευαισθησία.
-
Νομιζω κανα 36 37 βγαινει το αυτοματο τ3 μομεντουμ..Σωστα?
Δε ξερω αν αξιζει να ανεβεις στα 42 απλα για διζωνικο κλιματισμο αντι για απλο και τι αλλο?
Το συστημα φρεναρισματος νομιζω εχει ρυθμιση ευαισθησιας.Μαλλον το ειχαν στο υψηλο.Εμενα κανα 2 3 φορες με εχει φρεναρει που το ειχα αλλα δε με ενοχλησε κιολας.Τη τελευταια πχ ενα μαλακ .... πεζος ετοιμαζοταν μαλλον να περασει με κοκκινο απο διαβαση κ ειχε κατεβει απο το πεζοδρομιο...
Βασικα πανω απο τα 38 αλλαζει η κατηγορια φορου και τασακι να βαλεις παει 42.
Καταναλωση 9 κοντα να περιμενεις..Το τ3 αυτοματο με τα 160 αλογα πως το ειδες?κινει ευκολα το αμαξι?βγηκες καθολου να τρεξεις?
-
σπιρτοζικο μου φάνηκε, έχει το lag του πατώντας τέρμα το γκάζι. 3 άτομα μέσα τα 140 τα βρήκε πανευκολα. Έξοδος από Εγνατία, σε στροφές έστριψε χωρίς μετατόπιση με 60 65. την συγκεκριμένη στροφή την παίρνουν με 90 μου είπε. σε σπορτ mode δν κατάλαβα σοβαρή διάφορα γενικά
ανάρτηση προς το σκληρό αλλά χωρίς μπαμ σε κανένα σημείο του τεστ. απλά δίνει μια πιο σπορτίφ αίσθηση.
επειδή έχω απαλλαγή Γιάννη κοιτάω πιο ψηλά. στα 42κ μου βγάζει απαλλαγή 9960€ τέλος ταξινόμησης. και ουσιαστικά κερδίζω αρκετά πράγματα με το plus. καλύτερο κάθισμα, Navi, ηλεκτρικο Πορτ μπαγκαζ κτλ + τα έξτρα
τώρα κατανάλωση..φοβαμαι πως το 9 δν είναι μακρινό, μάλλον ισχύει. και είναι μεγάλο νούμερο.
-
μέχρι τώρα έχω οδηγήσει tiguan1,5 tuscon 1,6 πετρέλαιο. το Volvo με κέρδισε σχετικά εύκολα σαν σύνολο.
σήμερα θα οδηγήσω 3008, για να δούμε.
-
Καταλαβα τι λες με την απαλλαγη...Αλλα 5χιλ παραπανω ειναι αρκετα νομιζω...εγω πχ για να μη περασω τα 38 κ αλλαξει η φορολογικη κλιμακα το ναβι το βαλα μετα οταν ηρθε με κανα 1000αρικο.
Δε ξερω πως οδηγας αλλα μεχρι κ στο γιαρις π εχω στη δουλεια 1.5 110 ιπποι βενζινης το 7αρι το χω ανετα..
Αρα 9 με 10 υπολογιζω..Εγω πηρα diesel λογω και 30.000 χλμ το χρονο.Τελη ποσο εχει?
Γενικα παντα κραταει πολυ καλα στις στροφες συγκριτικα με αλλα suv...οχι τοσο καλα οσο χ1(ειναι καλυτερο ομως στις λακουβες) αλλα μ αρεσε ο συνδυασμος ανεσης και κρατηματος...
volvo XC40 / V40 / CMA platform