-
Εγώ πήρα προσφορά για 1.5 Τ3 momentum με έξτρα αναδιπλούμενους καθρέπτες,Full led προβολείς που ακολουθούν την κίνηση του τιμονιού και ενεργά φώτα στροφής, συρταράκη κάτω απο το κάθισμα του οδηγού και το Park assist με αισθητήρες μπρός-πίσω και κάμερα 360, απλό χρώμα με 351600€ + 595€ Κόστος πινακίδων.
Προφανώς το κόστος πινακίδων περιλαμβάνει και προετοιμασία, τα τέλη κυκλοφορίας και τις πινακίδες του αυτοκινήτου.
Έκπτωση οταν βάλω την παραγγελία θα μου πουν αφου επικοινωνήσουν με την Αθήνα να δουν τι καλύτερο μπορεί να γίνει.
Αυτο που σκέπτομαι να προσθέσω ακόμα είναι η προεγκατάσταση DAB με κόστος 380€ επειδή μέσα στο 2018 θα δοθούν άδειες πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και τοπικές, όπως και με την ψηφιακή tv. -
Ο χρήστης islander έγραψε:
Εγώ πήρα προσφορά για 1.5 Τ3 momentum ......με 351.600€ + 595€ Κόστος πινακίδων.Δεν αγοράζεις τότε το νέο SUV της Lamborghini.
ΥΓ: κατάλαβα ότι είναι 35.160...αλλά για να γελάσουμε και λίγο!
-
Ποιο χρωμα θα παρεις??αναμεσα στο ice white και blackstone πηρα το πρωτο αλλα δε ημουν κ πολυ σιγουρος..αυτα τα r design ασπρα με μαυρη οροφη το μεταλλικο ασπρο εχουν ετσ?σε γκρι μεταλλικο το ειχαν στη αντιπροσωπεια
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πεσ τα Fani ενα μηδενικό φαιρνει την καταστροφή 35160€ ήθελα να γράψω.....
Χρώμα είμαστε ανάμεσα σε Ice White ή Amazon Blue ακόμα είναι υπο σκέψη.
Παραγγελίες εχουν βάλει και στην Κρήτη με χρ'ωματα κύριως Άσπρο, μαύρο, γκρί.
Αυτο που με προβληματίζει είναι η παράδοση και οτι πρέπει να πουλήσω πρώτα το δικό μου και μετα να προχωρήσω στην αγορά του, κάθε καλοκαίρι όμως μεταναστεύω και δεν μπορώ να μείνω χωρίς αυτοκίνητο οπότε οτι γίνει θα γίνει μετα το καλοκαίρι(να κάνω και τεστ στο 1.5 που δεν υπάρχει ακόμα). -
Το 'φέρνει' με έψιλον βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μια τύφλωση λόγω ηλικίας υπάρχει
-
Islander νομιζω οτι η προσφορα που πηρες ειναι πολυ 'τιμια'
σχετικα με το βαρος....ειμαι ο μονος που ανησυχει;;;
ειμαι σε αναζητηση SUV για οικογενειακο και ειδα το XC40 στο golden hall (εκδοση R-design) και ενθουσιαστηκα...
αρκει να καταφερω να δωσω το δικο μου.... -
Ναι η προσφορά είναι καλή πράγματι θα πιέσω και εγω την στιγμή της αγοράς περισσότερο και θα δούμε. Για το βάρος και εγώ το σκέπτομαι, θα κάνουν πιστεύω τεστ στην Ελλάδα σε βενζίνη και πετρέλαιο σε λίγο καιρό και θα έχουμε πληροφορίες.
Βλέπω τις τελευταίες μέρες παίζει και μια διαφήμιση για το XC40. -
Παιδια οπωσδηποτε δοκιμαστε το γιατι οντως τα κιλα του ειναι αρκετα.
Παντως το φορο πολυτελειας των 440 ευρω του διλιτρου πετρελαιου πιστευω οτι τον βγαζεις απο την οικονομια καταναλωσης σε σχεση με τη βενζινη.Islander να σε ρωτησω οταν λες full led τι εννοεις?εχει καποια διαφορα απο τα φωτα της βασικης περα απο το οτι ακολοθουν τη κινηση του τιμονιου?
-
Και εγώ αυτό ρώτησα γιατί τα αναφέρει mid led και στα εξτρά ως full led και μου είπαν οτί η διαφορά τους είναι μόνο οτι ακολουθούν την κίνηση του τιμονιού. Αυτές τις μέρες θα είμαι Αθήνα και θα πάω και σε άλλη έκθεση να το δω και να ρωτήσω τέτοιες λεπτομέρειες και θα ενημερώσω σχετικά.
Τωρα πια κάνω 10-12000 χλμ το χρόνο και ετσι όπως το υπολόγισα με τις τιμές βενζίνης-πετρελαίου θέλω 6-8 χρόνια για να κάνω απόσβεση και κάπου στα 8-9 χρόνια αλλάζω αυτοκίνητο οπότε δεν με συμφέρει.
Αλλιώς είμαι υπέρ του ντίζελ γιατί στα ταξίδια δεν παίζεται(έχω 2λιτρο ντίζελ 9 χρόνια) και ειδικά στην οικονομία, βέβαια το είχα πάρει με προσφορά στα χρήματα που έκανε και το Tiguan 1.4 τότε και γλίτωσα και όλες τις ζημιές που έβγαλε τότε ο 1.4 αλλά και γενικά το Tiguan. -
Οντως με 10χιλ χλμ καλυτερα βενζινη.
Μηπως γνωριζεις το εξτρα κοστος του ναβι?
μου ειπαν μπορω νατο προσθεσω αργοτερα .Αλλα δε ρωτησα το ποσο θα βγει.Τωρα αν το βαζα θα περνουσα τη φορολογικη κλιμακα και θα χα και αλλο φορο...ελεος...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Navigation Pro κοστίζει 975 ευρώ και το smartphone integration 300 χωρίς τον ΦΠΑ. Μήπως ρώτησες εάν μπορούν να τοποθετηθούν και προβολείς ομίχλης στην αντιπροσωπεία;
-
Μπα οχι δε το ρωτησα.
Το ξερω ποσο κανουν τωρα απλα δε μπορουσα να τα προσθεσω τωρα.
Μετα φανταζομαι θα ειναι παραπανω αλλα το ποσο δε ξερωΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ουτε smartphone συνδεση ουτε καν τασακι δε μπορω να προσθεσω τωρα..ευτυχως δε καπνιζω.
Καλα οτι θα εβγαινε αμαξι της χρονιας ηταν αναμενομενο.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επανέρχομαι στο θέμα των mid led και full led προβολέων που αναφέραμε πιο πάνω, πέρασα από έκθεση από Αθήνα και μου επιβεβαίωσαν ότι η μόνη διαφορά είναι η κίνηση με το τιμόνι.
Για την τοποθέτηση των προβολέων ομίχλης η άποψη μου είναι ότι δεν θα τους πρόσθετα εδώ γιατί δεν θέλω να βάλουν χέρι και να πειραματιστούν στο αυτοκίνητό μου για κάτι που ελάχιστα έως καθόλου θα χρησιμοποιήσω. -
giannis3011 πήρες έκπτωση όταν έβαλες την παραγγελία; Σαν να μου είπε ο πωλητής ότι τρέχει ένα προωθητικό αλλά δεν είπαμε τίποτα περισσότερο γιατί δεν με ενδιέφερε τώρα η αγορά.
-
Να μη πω καλυτερα τι πηρα....βεβαια ειπαν αν τυχον βγει καλυτερη προσφορα θα τη παρω γιαυτο αν μαθετε τπτ πειτε μου.
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Ουτε smartphone συνδεση ουτε καν τασακι δε μπορω να προσθεσω τωρα..ευτυχως δε καπνιζω.
Καλα οτι θα εβγαινε αμαξι της χρονιας ηταν αναμενομενο.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορεις να συνδεθεις με BT ή USB?
-
Με bluetooth γινεται αλλα μονο για μουσικη,κλησεις μηνυματα και για να δινεις ιντερνετ για τις εφαρμογες του αυτοκινητου(web radio πχ).
Αν δεν εχεις βαλει αλλη sim βεβαια στο αμαξι για να εχεις μονιμα ιντερνετ.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mε λιγο προχειρο ψαξιμο (κυριακη βλεπετε) νομιζω οτι ολα τα βολβο μετα το 2014 εχουν ψηφιακο ραδιο.
Islander μηπως μιλας για αναβαθμιση απο απλο dab σε dab+??Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
volvo XC40 / V40 / CMA platform