-
Όποιος παίρνει suv/sav/και-δεν-ξέρω-πως-αλλιώς-θα-τα-βαφτίσουν δεν σημαίνει ότι πάει παρίσι-ντακάρ κάθε μέρα, θέλει να κρατάει στο δρόμο και να μπορεί να στρίβει. Το L200 & το Pajero μια χαρά με πάνε στο χωράφι και στη λάσπη, άμα θέλω όμως να πάω στο δρόμο δεν πάνε το ίδιο άνετα (ίσως κι επικίνδυνα, πχ σε μια προσπέραση). Για αυτό γίνεται και τόση κουβέντα για τη 'σπορ' συμπεριφορά, αφού το 70-80-90% της οδήγησης του 70-80-90% των οδηγών είναι σε επαρχιακό δίκτυο κι αυτοκινητόδρομο. Ευτυχώς πλεον υπάρχουν τόσο πολλά αυτοκίνητα διαθέσιμα που να καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες, αλλά και τα γούστα των αγοραστών.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που το κανατε test drive ρε παιδια,καιγομαι να το δοκιμασω
-
dr.angelo αυτό θεωρώ ότι γινόταν παλιότερα με τα πρώτα που είχανε βγει και δεν έχουν καμιά σχέση με τα σημερινά suv.
Και ετσι να είναι όμως ο οδηγός να προσαρμόσει την οδήγησή του ανάλογα με το suv που οδηγεί, αν οχι και cayenne να οδηγεί κακό αποτέλεσμα θα έχει και πάλι.donkavlon Κρήτη θα έχουν αυτή την εβδομάδα μου είπαν αλλά 1.5 θα αργήσουν, 2λιτρο θα έχουν δεν ξέρω αν είναι βενζίνη ή πετρέλαιο, ότι και να είναι πάντως θα γλυκαθούμε αρκετά
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
dr.angelo αυτό θεωρώ ότι γινόταν παλιότερα με τα πρώτα που είχανε βγει και δεν έχουν καμιά σχέση με τα σημερινά suv.
Και ετσι να είναι όμως ο οδηγός να προσαρμόσει την οδήγησή του ανάλογα με το suv που οδηγεί, αν οχι και cayenne να οδηγεί κακό αποτέλεσμα θα έχει και πάλι.donkavlon Κρήτη θα έχουν αυτή την εβδομάδα μου είπαν αλλά 1.5 θα αργήσουν, 2λιτρο θα έχουν δεν ξέρω αν είναι βενζίνη ή πετρέλαιο, ότι και να είναι πάντως θα γλυκαθούμε αρκετά
Αυτό ισχύει, έχω οδηγήσει την πρώτη γενιά χ3 με 3.0 βενζίνη, 250+ άλογα, αλλά δεν μου ενέπνεε τη σιγουριά που μου βγάζει το σημερινό χ1 (10 χρόνια εξέλιξης είναι αυτά).
Νομίζω το 1,5 xc40 θα έρθει καλοκαίρι, ρώτα αν έρθει και η υβριδική έκδοση (αυτή ίσως είναι τετρακίνητη).
-
Αυτό συμβαίνει πάντα είμαστε ικανοποιημένοι με τα αυτοκίνητά μας μέχρι να οδηγήσουμε το νέο μοντέλο και να μας μπει η ιδέα της αλλαγής, άσχημο μικρόβιο αυτό και δαπανηρό
Υβριδικό είχα διαβάσει από το 2019 και μετά και δυστυχώς με το ελληνικό κράτος ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, ότι μάθω θα ενημερώσω. -
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Αυτό ισχύει, έχω οδηγήσει την πρώτη γενιά χ3 με 3.0 βενζίνη, 250+ άλογα, αλλά δεν μου ενέπνεε τη σιγουριά που μου βγάζει το σημερινό χ1 (10 χρόνια εξέλιξης είναι αυτά).
Νομίζω το 1,5 xc40 θα έρθει καλοκαίρι, ρώτα αν έρθει και η υβριδική έκδοση (αυτή ίσως είναι τετρακίνητη).
το πρωτο Χ3 ειναι πισωκινητο με καποια τετρακινηση για τους εμπρος τροχους, το δικο σου Χ1 ειναι μπροστοκινητο με χαλντεξ. Αλλη πλατφορμα, αν οδηγησεις παλι πισωκινητη BMW παλι θα την βρεις λιγοτερο σιγουρη απο το Χ1.
-
Γνωρίζω τις διαφορές των 2 φιλοσοφιών με κίνηση μπροστά ή πίσω, αυτό που με είχε παραξενέψει ήταν η 'πλαδαρότητα' του χ3 και η αίσθηση ότι είσαι 'πάνω' στο αμάξι, σε αντίθεση με τη χ1 που αισθάνομαι ότι είμαι 'μέσα' στο αμάξι (εντάξει, δεν είναι και 4άρα που τη... φοράς).
Στα της βόλβο, ποια είναι η διαφορά στην τιμή μεταξύ xc40 και xc60? Μιλάω για 2λιτρο μοτέρ με τετρακίνηση, έχει κανείς εικόνα?
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Γνωρίζω τις διαφορές των 2 φιλοσοφιών με κίνηση μπροστά ή πίσω, αυτό που με είχε παραξενέψει ήταν η 'πλαδαρότητα' του χ3 και η αίσθηση ότι είσαι 'πάνω' στο αμάξι, σε αντίθεση με τη χ1 που αισθάνομαι ότι είμαι 'μέσα' στο αμάξι (εντάξει, δεν είναι και 4άρα που τη... φοράς).Στα της βόλβο, ποια είναι η διαφορά στην τιμή μεταξύ xc40 και xc60? Μιλάω για 2λιτρο μοτέρ με τετρακίνηση, έχει κανείς εικόνα?
Ειναι πολυ μικρη μιλαμε για 4-5κ ευρω. Η διαφοροποιηση που κανουν ειναι οτι μπορεις να αγορασεις περισσοτερο εξοπλισμο στο 40 σε αυτα τα χρηματα.
-
Οντως η εκδοση momentum στο xc60 αυτοματο awd d4 190 ps κοστιζει 53500 και κατι και η ιδια στο xc40 με ιδιο κινητηρα awd 49000.
τωρα δε ξερω αν προσφερουν ακριβως τον ιδιο εξοπλισμο.
Πιστευω παντως αν καποιος κινηθει σε αυτα τα ποσα καλυτερα να παει στο xc60 και να δωσει κατι παραπανω.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κακά τα ψέματα καριέρα στην Ελλάδα θα κάνει το 1.5 βενζίνη στη βασική και momentum έκδοση με κανένα πακέτο έξτρα καθώς και η 2λιτρη έκδοση με τα 150 άλογα, μπροστινή κίνηση στα ίδια επίπεδα εξοπλισμού.
Όταν ανέβει το ποσό ΠΆΝΩ ΑΠΟ 40000€ υπάρχουν άλλες επιλογές και από ομόσταυλο προτιμότερο είναι το XC60. -
Καπου διαβασα η volvo προβλεπει οτι το δημοφιλεστερο ευρωπαικα θαναι το fwd d3.στην ελλαδα λογικα θαναι το t3..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giannis3011 τι παράδοση σου είπαν;
-
Κατα τον ιουνιο το περιμενουμε...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Κατα τον ιουνιο το περιμενουμε...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
διλιτρο ντηζελ? χρωμα?
-
Aσπρο διλιτρο diesel χειροκινητο.
Το διχρωμο ασπρο με μαυρη οροφη μ αρεσε περισσοτερο αλλα δυστυχως ηταν εξτρα.
Επηρεαζει το χρωμα το χρονο παραδοσης?Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλό να το παραλάβεις!!!
Κοιτώντας τα δελτία τύπου περί εκδόσεων και εξοπλισμού έχω την εξής απορία:
Αναφέρονται στον εξοπλισμό της Momentum και R-Design και αναγράφουν στις τιμές για τον D3 fwd και D3 geartronic-αυτές είναι οι εισαγωγικές εκδόσεις- α)πουθενά δεν βρήκα τι περιλαμβάνουν αυτές οι εισαγωγικές εκδόσεις σαν εξοπλισμό και β)ποιες είναι οι τιμές D3 fwd momentum και d3 fwd R-Design? -
Για το β ερώτημα σου οι τιμές είναι 37600 και 44098 αντίστοιχα
-
Και για το α ερωτημα.
Οι σελιδες 2 και 3 οπως γραφει ατο κατωμερος ειναι ο βασικος εκοπλισμος και η 4 η μομεντουμΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giannis1031 δεν έχει σημασία το χρώμα στο χρόνο παράδοσης, επίσης υπάρχει και άλλη μια έκδοση ανάμεσα στην momentum και r-design η inscription καθώς και η βασική λέγεται kinetic.
H r-design και η inscription βασίζονται στη momentum απλά η inscription είναι πιο φθηνή της r-design για αυτό χαρακτηρίζεται ενδιάμεση.
Οι διαφορές τους είναι στην εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση και μέγεθος τροχών και όχι σε εξοπλισμό ασφαλείας. -
Όσοι πήρατε προσφορά υπήρξε κάποια έκπτωση στην τιμή καταλόγου;;
volvo XC40 / V40 / CMA platform