-
Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα νομίζω. Ο δείκτης των λαδιων είναι όντως γτπ! Εγώ ποτέ δεν έχω καταφέρει να καταλάβω που βρίσκονται τα λάδια μου. Στην Αμερική κάνουν διάφορα για να το προσπεράσουν αυτό. Κάποιοι πάνε και φτιάχνουν άλλες βέργες ενώ κάποιοι άλλοι τροχίζουν κτλ την υφιστάμενη βέργα ώστε να κάνει καλύτερη αντίθεση με το λάδι. Αν το θυμηθώ, θα ποστάρω τη σελίδα αργότερα.
-
OK, χαίρομαι που συμφωνούμε για τη βέργα λαδιών χαχαχαχαχαχχα. Σχετικά με το ψυκτικό υγρό, καμια ιδέα;
-
Ούτε που είναι δεν ξέρω .
Αν ήθελα να ξέρω θα έπαιρνα βαγκ .
Πλάκα κάνω... -
-
-
Σε αυτό και ακομα περισσοτερο στο μαύρο χρώμα τα σπάει! Να χαίρεσαι την αμαξαρα!
Όσο για τα καύσιμα, προσωπικά πέρα από το να βάζω σε κάποιο σταθερό και έμπιστο πρατήριο δε θα ασχολουμουν.
Όσες φορές έβαλα σε παλαιότερα αμάξια που ειχα δεν είδα τπτ διαφορετικό. -
Ευχαριστώ φίλε.
Άραγε η vpower καθαρίζει καθόλου τίποτα; Έχει νόημα να τη βάζω που και που; Γιατί είμαι και λίγο τσιγγούνης σε αυτά και βάζω γενικά μόνο την πιο φτηνή 95άρα που βρίσκω...Διάβαζα τώρα την είδηση ότι η Honda θα κλείσει σε 2 χρόνια το εργοστάσιο στην Αγγλία και έπεσα πάνω σε αυτή τη φωτό με άπειρα civic!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Άραγε η vpower καθαρίζει καθόλου τίποτα; Έχει νόημα να τη βάζω που και που; Γιατί είμαι και λίγο τσιγγούνης σε αυτά και βάζω γενικά μόνο την πιο φτηνή 95άρα που βρίσκω...Μπορείς κάλιστα να βάζεις V-Power κάθε Τρίτη στην τιμή της απλής. Σε ΕΤΑΙΡΙΚΟ πρατήριο, προτείνω.
-
Ευχαριστώ Χαρίσμα. 2 απορίες:
- Έχει δηλ. κάποιο νόημα η vpower ή να βάζω αφού είναι στην ίδια τιμή και ας μην έχει;
- Πως γνωρίζουμε /μαθαίνουμε ποιο πρατήριο είναι εταιρικό;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ευχαριστώ Χαρίσμα. 2 απορίες:- Έχει δηλ. κάποιο νόημα η vpower ή να βάζω αφού είναι στην ίδια τιμή και ας μην έχει;
- Πως γνωρίζουμε /μαθαίνουμε ποιο πρατήριο είναι εταιρικό;
- Θεωρητικά έχει αυξημένη καθαριστική ικανότητα και 97 οκτάνια. Βάσει αυτών των στοιχείων και της προσφοράς της Τρίτης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το προτιμάς. Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ μόνο V-Power, παλαιότερα βενζίνη και τώρα ντίζελ. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα σχετιζόμενο με τα καύσιμα (π.χ. αντλίες καυσίμου, DPF κτλ).
- Τα εταιρικά είναι ΕΡΜΗΣ ή ΜΥΡΤΕΑ. Θα το δεις πάνω στην απόδειξη. Μπορείς να δεις ποια και που είναι στο site της Shell.
Αν αποφασίσεις να αρχίσεις να χρησιμοποιείς V-Power, γράψου και στο V-Power club και κατέβασε την εφαρμογή της Shell στο κινητό σου. Θα κερδίζεις πόντους, με τους οποίους θα παίρνεις δώρα.
-
Ευχαριστώ.
Πρόσεξα τώρα ότι πάνω στο χάρτη με τα πρατήρια της shell στη σελίδα τους, αν πας με τον κέρσορα πάνω σε κάθε πρατήριο σου βγάζει πληροφορίες. Οπότε είδα ότι όλα εκείνα που με βολεύουν γράφουν 'ΕΡΜΗΣ'. Άρα είμαι ΟΚ! -
καλησπερα παιδια!!μετα απο δυο μερες οδηγησης ηρθε η ωρα να γραψω τις πρωτες εντυπωσεις!εχω μεινει κοκαλο!το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ ανετο και πολυ ευκολο στην οδηγηση!εχει απιστευτους χωρους! το τιμονι του και το κιβωτιο ειναι απιστευτα!! δεν το εχω ανοιξει ακομα για ευνοητους λογους αλλα μετα τα 1000 χλμ θα το τσιμπισω λιγακι( η αληθεια ειναι οτι εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο αλλα εχω αντεξει!καταναλωση στο econ 7,7 κυριως μεσα σε πολη!εχω βεβαια μια απορια. πατωντας το κουμπι του κεντρικου κλειδωματος για να ξεκλειδωσει ανοιγει μονο η πορτα του οδηγου, για να ανοιξει και η πορτα του συνοδηγου πρεπει να το πατησω δυο φορες, ειναι φυσιολογικο αυτο η κατι δεν κανω σωστα?
-
Μπράβο που το χαίρεσαι! Και που να το ανοίξεις κιόλας
Αυτό που λες είναι φυσιολογικό. Είναι η default ρύθμιση. Μπαίνεις όμως στο μενού της οθόνης και το αλλάζεις αν δε σε βολεύει! Και εγώ το άλλαξα. -
να εισαι καλα sargus!! θα του αλλαξω τη ρυθμιση γιατι δε με βολευει!!
-
καλησπερα παιδια και παλι!! εχω δυο αποριες οποιος μπορει να μου δωσει μια απαντηση.το πρωτο ειναι το usb,βαζοντας χτες ενα στικακι δεν μπορουσε να μου το αναγνωρισει! ηταν σε μορφη ntfs, στη διαμορφωση του usb εχει και την επιλογη fat 32 και exFAT αλλα δεν το δοκιμασα. το φλασακι ειναι σχετικα καινουριο 3.0.Γνωριζετε αν φταιει αυτο?και επισης το βραδυ ειναι ανοιχτα τα πλαινα φλας μονιμα αυτο ξερετε πως το αλλαζω ουτως ωστε να ειναι κλειστα?εψαξα στο βιβλιο αλλα ειναι χαοτικο και δεν βρηκα κατι! ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Καλησπέρα, κάνε το format σε fat32 το στικάκι και θα δουλέψει.
-
ήθελα να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος ξέρει..βγάζω φλας (δεξι ή αριστερό) στρίβω το τιμόνι αλλά όταν το επαναφέρω στην ευθεία το φλας δεν γυρνάει στην αρχική του θέση. Είναι σωστό αυτό γιατί νομίζω πως κάτι παίζει που δεν το έχω καταλάβει..Αν κάποιος ξέρει ας μου πει.. ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Άλλαξε το μοχλό στα πλαίσια της εγγύησης.
Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό. -
Που ζεις φίλε; Εξωτερικό μάλλον, ε; Γιατί εμείς εδώ δεν τα πολυχρησιμοποιούμε αυτά τα μαραφέτια .
Δηλαδή δεν επανέρχεται μόνο του ποτέ ή πρέπει να στρίψεις το τιμόνι προς την απέναντι μεριά για να επανέλθει (να κλείσει το φλας); Σαν πρόβλημα ακούγεται πάντως, πήγαινε να το δουν.
Εχω βέβαια παρατηρήσει και εγώ στο δικό μου ότι δεν είναι πολύ ευαίσθητο στο να επανέλθει αλλά στην ευθεία πάντα μου κλείνει το φλας. -
χαχαχα..
https://www.youtube.com/watch?v=Eaj1n2olSiU
ιδου και τα πειστήρια αυτού που λες sargus...αχαχαχαχα.. δεν επανέρχεται όταν στρίψω στην ευθεία το τιμόνι και πρέπει να το κάνω με το χέρι εγω.. honda σου λεει ο άλλος.. δε σπάνε δε χαλάνε.. χαχαχα 2 μήνες το έχω έτσι; να τα λέμε κι αυτά.....
Νέο Honda Civic 2017