-
Το έχουμε ξαναπεί πολλάκις.
Ζέστη και μοιχήνα ή κάτι αντίστοιχο.
Εγώ το έκανα στον πρώτο μήνα ως εξής: Άφησα το αμάξι να κάψει στον ήλιο, μετά έβρασα λίγο νερό σε ένα μπρίκι και πήγα και το έριξα πίσω από το σήμα. Έπειτα, πήρα μια πετονιά και την κατέβασα παράλληλα με το αμάξωμα πίσω από το 'Σ' και το πήρε μαζί της.
-
Κάποιοι που το προσπάθησαν άρχισε να χτυπάει συνεχώς ο βομβητής της ζώνης και το αυτοκίνητο έκανε από μόνο του κλήση στον σάρακα.
χαχαχαχαχα
-
Ντροπή σας που το βγάλατε, φταίει τώρα ο σάρακας να το καρφώσει με πριτσινια στο επόμενο σέρβις;
-
Ντροπή σας που το βγάλατε, φταίει τώρα ο σάρακας να το καρφώσει με πριτσινια στο επόμενο σέρβις;
Όποιος θέλει διαφήμιση να πλερωσει. Διαφωνείς Γιωργη;;
-
Επειδή βγάζεις πολλή γλώσσα εγώ στο επόμενο σέρβις εκτός από το σήμα με πριτσινια θα σου εβαζα και αυτοκόλλητο Αφοί Σαρακακη στο πάνω μέρος του παρμπρίζ όπως είχε το L200 του παππού μου.
-
Για τις πληροφορίες. Σαργε βάλε καμμία πιο φωτεινή φωτο. Πολύ κάρβουνο βγήκε αυτή που έχεις.
-
Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι όλη η ομορφιά του αυτοκινήτου... Και στο πίσω παρμπρίζ το L200 έλεγε... Η πιο σωστή λύση είναι mitsubishi.
Ηξερες ότι διάλεξες αυτοκίνητο με @@
-
Επειδή βγάζεις πολλή γλώσσα εγώ στο επόμενο σέρβις εκτός από το σήμα με πριτσινια θα σου εβαζα και αυτοκόλλητο Αφοί Σαρακακη στο πάνω μέρος του παρμπρίζ όπως είχε το L200 του παππού μου.
Γιώργη μήπως σε πείραξε ο εγκλεισμός;
-
Είμαι αρνητής μάσκας και εγκλεισμού, κυκλοφορώ ελεύθερος.
-
Καλησπέρα , εγώ όταν με πήρε τηλ. ο πωλητής ότι έχει έρθει το αυτοκίνητο κ αν θέλω μπορώ να περάσω να το δω το πρώτο πράγμα που του είπα αφού το είδα ήταν πως όταν πάω να το παραλάβω να έχει αφαιρεθεί το Σ κ έτσι έγινε.
-
Στην θέση σου δεν θα έβαζα χέρι ,θα σταματούσα σ ένα φανοποιο κ σε 5 λεπτά στο έχει αφαιρέσει χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Καλησπέρα , εγώ όταν με πήρε τηλ. ο πωλητής ότι έχει έρθει το αυτοκίνητο κ αν θέλω μπορώ να περάσω να το δω το πρώτο πράγμα που του είπα αφού το είδα ήταν πως όταν πάω να το παραλάβω να έχει αφαιρεθεί το Σ κ έτσι έγινε.
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ.
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Dierreyse-to-neo-Honda-Civic_214351.asp?a=6
Ελπίζω να το βελτιώσουν εμφανισιακά γιατί δε λέει τέτοιος διάδοχος, δε του αξίζει..
-
-
Ωραία θέση βρήκες, εκεί στη σκιά..
-
Δε φαίνεται καθόλου ωραίο εδώ αλλά ας περιμένουμε διότι η φωτογραφία δεν είναι καλή και είναι και αυτό το άσπρο που είναι ψιλοχάλια από μόνο του.
Εν τω μεταξύ, πήγα σήμερα να πάρω το δικό μου και κοντοστάθηκα και το χάζευα! Μα εγώ φταίω ή είναι πανέμορφο;
Πανέμορφο πανεμορφο, όσο για το 11th εμένα μου κάνει για 10th και το 10th για 11th
-
sargus wrote:
Δε φαίνεται καθόλου ωραίο εδώ αλλά ας περιμένουμε διότι η φωτογραφία δεν είναι καλή και είναι και αυτό το άσπρο που είναι ψιλοχάλια από μόνο του.
Εν τω μεταξύ, πήγα σήμερα να πάρω το δικό μου και κοντοστάθηκα και το χάζευα! Μα εγώ φταίω ή είναι πανέμορφο;
Πανέμορφο πανεμορφο, όσο για το 11th εμένα μου κάνει για 10th και το 10th για 11th
Ακριβώς έτσι ειναι. Και για να το πάμε και παρά περα αρκετοί μελλοντικοί κάτοχοι του συντηρητικοτερου 11th θα γκ@λωνουν περισσότερο όταν θα βλέπουν το 10th
-
Έτσι είναι. Ότι είχε γίνει με το 8th Gen και το 9th Gen που ακολούθησε. Όποιος δεν ασχολιόταν, νόμιζε ότι το 8 ήταν το καινούργιο!
-
Σχετικά είναι αυτά, ο καθένας με τα γούστα του.
Προσωπικά βρίσκω το civic facelift 9ης γενιάς το πιο όμορφο που έχει βγάλει.
Μου αρέσουν επίσης τα 3πορτα 4ης, 5ης και 8ης γενιάς.
Το 6ης γυφτουλέ ολέ, το χειρότερο μου.
-
Σαργέ, αμαξάρα ρε φίλε. Και εγώ τα ίδια κάνω. Παρκάρω και μετά φεύγοντας γυρίζω και το κοιτάζω λες και δεν το έχω ξαναδεί. Είμαι ικανός να το κοιτάζω μέχρι να φύγει από το πλάνο μου.
Νέο Honda Civic 2017