-
Χαιρετώ την παρέα! Τους τελευταίους μήνες είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου. Είχα ξεκινήσει με όριο τα 18-19.000 και κοιτάζοντας τα μοντέλα και τους εξοπλισμούς αποφάσισα να ανέβω μέχρι τα 20-21.000.
Εκεί που κοίταζα λοιπόν αυτοκίνητα τύπου Kamiq, Juke, Puma κλπ crossover έπεσε το μάτι μου στο Civic 1.0 126ps. Καταλήγω στην έκδοση elegance στα 21.700 που έχει σχεδόν τα πάντα. Σαν επιλογή πιστεύω πως είναι πολύ περισσότερο ''αυτοκίνητο'' από τα υπόλοιπα που είχα κατά νου.Υπάρχουν τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο μοντέλο;
Με το Σαρακάκη τι γίνεται; Κυρίως σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό ρωτάω γιατί είχαμε μπλέξει παλαιότερα μαζί του στην οικογένεια με άλλο αμάξι.
Και το κυριότερο. Ισχύει ότι αλλάζει το μοντέλο και μάλιστα σύντομα;
-
Καλώς μας βρήκες!
Κοίταξε, όλα τα c hatchback είναι πολύ περισσότερο αυτοκίνητα από τα B Suv που κοιτάς.
Έτσι και το civic. Αν διαβάσεις εδώ μέσα θα δεις ότι όλοι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα civic μας οπότε το προτείνουμε. Βέβαια, η κατηγορία έχει πολλά ωραία αυτοκίνητα και όχι μόνο το civic, έτσι;
Από προβλήματα δεν έχει παρουσιαστεί κάτι εκτός από ένα θόρυβο συντονισμού στην κονσόλα (τον έχω), κάποιοι τριγμοί παραθύρων όταν είναι μισοκλειστα (δεν το έχω) κτλ.
Για τον Σ δεν έχω άποψη για αυτό που ρωτάς. Σαν εξυπηρέτηση πάντως, σε μερικά τηλέφωνα και μειλ μου, είμαι ευχαριστημένος.
Το νέο civic αναμένεται να παρουσιαστεί παγκοσμίως κάπου το 2022 οπότε - με τα μέχρι τώρα δεδομένα - εμείς θα το δούμε μάλλον το 2023 στη χώρα μας.
Ότι άλλο θες, ρώτα!
-
Τα δύο που λες δεν τα έχω οδηγήσει το πούμα έχω και το σκάλα αντί του καμικ.
Κοντά στο σιβικ στο σιβικ δεν είναι κανένα από αυτά που βλέπεις. Οδηγησα το σιβικ το 182 βέβαια , το αμάξι προσφέρει κορυφαία οδηγικό εμπειρία έχει απίστευτο πάτημα στον δρόμο. Το 126 δεν έχει το γραμμικό άνοιγμα του 182 ως τα 200 χλμ αλλά θεωρώ ότι για τα 22000 παίρνεις πολύ καλύτερου βηματισμού αμαξιε καλύτερους χώρους γενικά ασύγκριτα καλύτερο αμαξι παντού ίσως μόνο σε κατανάλωση χειρότερο αλλά είναι και λογικό και λόγω επιδόσεων αλλά και γιατί είναι 4.50μ αμάξι. Το καμικ είναι πολύ αξιόλογο αμάξι από χώρους , επιπέδου c suv crossover και ποιότητα εσωτερικού αλλά στα 21-22 έχει έλλειψη εξοπλισμού και πρέπει να πας στα +25 για να είσαι οκ.
Οδηγικά πιο κοντά στο σιβικ είναι το σκάλα που στα 21-22 παίρνεις το 1.0 που είναι πιο οικονομικό από το σιβικ σε καταναλωση και έχει παρόμοιο στήσιμο και χώρους.
-
Δε νομίζω να ισχύει ότι το σκάλα είναι πιο οικονομικό από το σιβικ.
(έχει κάνει μεγάλη ζημιά τελικά αυτός ο trcoff!)
Edit: Ωπ, ισχύει Thin73, έχεις δίκιο. Το sprit monitor δίνει μόλις 5,8(!) στο Scala! Φοβερή επίδοση!
-
@M.A.R.I.O. εδώ εμένα άκου άσε τους σοφούς petrolheads θα σε χαζεψουν με νούμερα, στατιστικές και τεχνικούς όρους σαν τους μεγαλογιατρούς που θέλουν να δικαιολογήσουν τα 100€ επίσκεψη.
Πάνε πάρε td το Civic facelift και μην το βγάλεις σε περιφερειακό κλπ δεν έχει νόημα, μηχανικά είναι άρτιο σε όλα του. Μέσα μοιάζει με Atari αλλά μην σε νοιάζει καθώς στην ουσία όλα θα λειτουργούν σαν την πρώτη μέρα μετά από 10/15 χρόνια. Δεν μπορούν πολλοί να στο εγγυηθούν αυτό.
Μην πας σε άλλη αντιπροσωπεία καν αν κάνεις αυτό που θα σου πω. Στο td άνοιξε όλα τα παράθυρα μεταξύ μέσης θέσης και μέχρι το 1/4 από κάτω. Πήγαινε το από ότι κακοτραχαλο δρόμο βρεθει και μην το λυπηθείς. Αν δεν τρίξει από διάφορα σημεία και αν δεν δείς όταν το περιεργαστείς στατικό τίποτα που να κουνιέται περίεργα ή να μοιάζει ότι θα ξεκουμπώσει σε 6 μήνες απλά βάλε παραγγελία. Αν τρίξει ότι άλλο πάρεις θα είναι σχεδόν το ίδιο ευρωπαϊκό clopy paste λίγο καλύτερο στο ένα λίγο χειρότερο στο άλλο. Το διαφορετικό με την καλή την έννοια θα το βρεις μόνο στο Civic 'αν και εφόσον'...
-
Γεια σας παίδες πουλάω το civic sport plus γκρι σκούρο το πήρα Μάρτιο του 2020 ολοκαίνουργιο έχω κάνει το πρώτο σέρβις 27.000€ από 28,700€ λόγω αναχώρησης εξωτερικό.
Το αμάξι δεν έχει αντίπαλο κ σε χλιδή κ σε τεχνολογια κ σε κατανάλωση.
οποιος το σκέφτεται να το πάρει με κλειστά μάτια κ καινούργιο.
Όταν γυρίσω πάλι το ίδιο θα πάρω .- -
Γεια σας παίδες πουλάω το civic sport plus γκρι σκούρο το πήρα Μάρτιο του 2020 ολοκαίνουργιο έχω κάνει το πρώτο σέρβις 27.000€ από 28,700€ λόγω αναχώρησης εξωτερικό.
Το αμάξι δεν έχει αντίπαλο κ σε χλιδή κ σε τεχνολογια κ σε κατανάλωση.
οποιος το σκέφτεται να το πάρει με κλειστά μάτια κ καινούργιο.
Όταν γυρίσω πάλι το ίδιο θα πάρω .-Χλωμό το βλέπω να βρεις κάποιον να σου δώσει τόσα λεφτά hard cash με το τόσο ΜΙΚΡΗ διαφορά από την αρχική τιμή, - 1.700€ κάτω από την αρχική δεν θα το σκεφτεί κανένας να πάρει μεταχειρισμένο και να μην του κάνει ποδαρικό- να του βγάλει αυτός πρώτος τη ζελατίνα!
Παρόλα αυτά μακάρι να το πουλήσεις!
-
Ευχαριστώ αλλά δεν το χω για χάρισμα... ούτε έχω ανάγκη να το πουλήσω.
στο γκαράζ του είναι κλεισμένο.
μην το λες γιατί ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ του συγκεκριμένου αυτοκινητου για να μην περιμένει 5 κ 6 μήνες κ με σχεδόν 2000€ κέρδος θα το πάρει.
απλα αυτή η αγορά είναι εξειδικευμένη κ μόνο για συγκεκριμένα άτομα που είναι στο κατώφλι.
εγώ θα το παίρνα όταν πήγα κ μου είπαν .... Ποσο θα περιμένω.
ευχαριστω πάντως -
Όπως το λέει ο φίλος παραπάνω είναι πολλά λεφτά για να δώσει κάποιος κασέρι και να μη είναι του κουτιού.
Ενημεωρτικα ο Σ δίνει με 0 χλμ του ΜΥ19 με κάτω από 27000 στην έκδοση σπορ + και φυσικά με δυνατότητα ως 84 δόσεις.
Φυσικά δικό σου είναι και εσύ θέτεις τους αρχικούς όρους απλά σκέψου ότι κάποιος με 27 θα πάει στον Σ θα βάλει 1000 ευρώ χρέος και σε 2 μήνες θα έχει του κουτιού σε ορισμένα χρώματα 2-3 διαφορετικά.
-
Παίδες μην λετε ανοησίες μιλάμε για facelift 20 sport plus τι λετε για 19' εάν δεν είστε μέσα στο πλάνο μην λετε γνώμες ήδη υπάρχει ενδιαφέρον κ υπήρξε κ επικοινωνία κ από Σ από όπου πήρα κ το αμάξι.
27 είναι ακριβώς όσα αξίζει.
παρακαλω μόνο οποιος έχει ενδιαφέρον κ δυνατότητα.
οπως όταν το πήρα εγώ.
είμαστε Λίγοι αλλά υπάρχουμε .
ευχαριστω -
Ευχαριστώ αλλά δεν το χω για χάρισμα... ούτε έχω ανάγκη να το πουλήσω.
στο γκαράζ του είναι κλεισμένο.
μην το λες γιατί ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ του συγκεκριμένου αυτοκινητου για να μην περιμένει 5 κ 6 μήνες κ με σχεδόν 2000€ κέρδος θα το πάρει.
απλα αυτή η αγορά είναι εξειδικευμένη κ μόνο για συγκεκριμένα άτομα που είναι στο κατώφλι.
εγώ θα το παίρνα όταν πήγα κ μου είπαν .... Ποσο θα περιμένω.
ευχαριστω πάντωςΜην με παρεξηγείς Δεν το λέω κακοπροαιρετα, το λέω από την δική μου οπτική γωνία και λογική! Εγώ π. χ. Μπορεί να περιμένω το αμάξι 2-3 μήνες μόνο και μόνο για να πάρω το χρώμα που θέλω χωρίς έξτρα κτλ άλλος θα πάρει ότι έχει στοκ στο τελωνείο γιατί δεν θέλει να περιμένει, και πάλι σου λέω μακάρι να βρεις αγοραστή!
-
Μακάρι να ήταν 2-3 μήνες .... Ευχαριστώ πάντως . Το Συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει Συγκεκριμένο Κοινό.
να είσαι Καλά -
Πήρα προσφορά σε ένα χρώμα γκρι ανοικτό υπάρχει ετοιμοπαραδοτο και σε 2-3 αλλα γκρι σκούρο μαύρο και ένα ακομα τέλος Νοεμβρίου. Στα υπόλοιπα από Ιανουάριο και μετά.
-
Παίδες μην λετε ανοησίες μιλάμε για facelift 20 sport plus τι λετε για 19' εάν δεν είστε μέσα στο πλάνο μην λετε γνώμες ήδη υπάρχει ενδιαφέρον κ υπήρξε κ επικοινωνία κ από Σ από όπου πήρα κ το αμάξι.
27 είναι ακριβώς όσα αξίζει.
παρακαλω μόνο οποιος έχει ενδιαφέρον κ δυνατότητα.
οπως όταν το πήρα εγώ.
είμαστε Λίγοι αλλά υπάρχουμε .
ευχαριστωΜην είσαι προσβλητικός! Δεν υπάρχει λόγος.
Το παιδί σου λέει για το ίδιο αμάξι κούτα από τον Σ στην τιμή που δίνεις εσύ το δικό σου μεταχειρισμενο. Τι και αν είναι profacelift?
-
Γιατί είναι προ fl .... ξέρεις Ποσα παραπάνω έχει ;;;; Το προfl είναι απλά ξεστοκαρισμα
-
Κ μένα κούτα είναι
-
Κ μένα κούτα είναι
Ήταν κούτα πριν μπεις μέσα το βάλεις μπροστά και κάνεις 1 μέτρο έξω από την αντιπροσωπεία, τώρα είναι μεταχειρισμένο 6 μηνών!
-
Πήγαινε Σ να το πάρεις 29.000€ σε 7 μήνες .... για να δεις Ποσο ευκαιρία είναι
αλλα κακώς τρωω χρόνο με κάποιον που δεν ανήκει στους πιθανούς αγοραστές.
Πχ για όσους Ξέρουν κ προπαντός Μπορούν το 2020 facelift έχει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού κ Ρυθμιζόμενη. ΦΟΒΕΡΗ !!!! Σπορτ ανάρτηση που είναι το ΠΑΝ με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
προς Θεού ΜΗΝ πάρετε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ αυτήν την ανάρτηση σε ορεινό τοπίο Πάει σαν Lamborghini.... τρένοη άλλη ρύθμιση που δεν έχουν τα 2020 k αυτά που δεν είναι plus είναι καλή ανάρτηση αλλά πάει σαν octavia ....
-
Φίλε το προ fl που ο Σ το δίνει κάτω από 27 έχει κανονικά ηλιοροφή μόνο το ηλεκτρικό κάθισμα δεν έχει. Εσένα τελικά είναι το σπορ ή το σπορ + ; Πόσα χλμ έχει;
-
Φίλε έχεις τρικυμια στο κρανίο.
Πήγαινε να βρεις πουθενά αλλού να το πουλήσεις γιατί εδώ μέσα τα παιδιά είναι έξυπνα, όχι κορόιδα!
Νέο Honda Civic 2017