Latest posts made by m-a-r-i-o
-
RE: BMW X1 2016
Καλησπέρα σε όλους.
Έχετε να προτείνετε κάποιον αξιόπιστο/ δοκιμασμένο εγκαταστάτη για αλλαγή της εργοστασιακής οθόνης με κάποια με μεγαλύτερη διαγώνιο και android auto? -
RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)
Ελπίζω όποιος παρήγγειλε να έχει κλειδωμένη τιμή και να μη βρεθεί προ εκπλήξεων...
-
RE: PEUGEOT FORUM
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Καλή ανάσταση να έχουμε.
Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το site είναι αξιόπιστο: link text
Θέλω να κάνω παραγγελία ένα σετ ζάντες για όταν έρθει το καινούργιο τουτου.
Εάν κάποιος έχει εμπειρία παρακαλώ ας τη μοιραστεί.
Ευχαριστώ. -
RE: BMW FORUM
Μία ερώτηση προς κατόχους κυρίως τελευταίας γενιάς Χ1/Χ2.
Πώς βάζουμε τους υαλοκαθαριστήρες σε service position? Κάνω τη διαδιακασία που λέει το manual αλλά και η bmw σε βιντεάκι που βρήκα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ. -
Ζητείται RCD 330 για άμεση αγορά
Ό,τι λέει ο τίτλος.
Περιοχή Παλαιό Φάληρο.Ευχαριστώ.
-
Αftermarket ή retrofit εργοστασιακών;
Εάν το aftermarket είναι εύκολο στην εγκατάσταση και φαίνεται σαν εργοστασιακό επάνω στον προφυλακτήρα τότε κανένα θέμα.
Όσο το έψαξα σε ξένα φόρουμ, βλέπω ότι επειδή εμφανίζεται ένδειξη με την απόσταση στην οθόνη στο ταμπλό για τους πίσω αισθητήρες, αυτό δεν μπορεί να γίνει με τους μπροστινούς εκτός και είναι οι εργοστασιακοί και ο μάστορας που θα το αναλάβει και θα κάνει την κωδικοποίηση να γνωρίζει.
Σε aftermarket λειτουργεί μόνο ο ήχος για τους μπροστινούς που θα μπουν αλλά προσθέτουν και διακόπτη απενεργοποίησης στην καμπίνα.Σε κάθε περίπτωση, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην είναι τίποτα χάλια κιτ με αισθητήρες της κακιάς ώρας που εξέχουν αρκετά και κυρίως να βρω αξιόπιστο άνθρωπο μιας και το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.
Σε δύο αντιπροσωπείες που ρώτησα μου είπαν πως δεν τοποθετούν αισθητήρες στα καινούργια και ειδικά μπροστά γιατί έχουν το ραντάρ για το φρενάρισμα. Τώρα κατά πόσο αυτό είναι όντως εμπόδιο και τι γίνεται με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου δε γνωρίζω. -
Αθήνα; Θεσσαλονίκη; Αμερική; Αυστραλία; Ρωσία;
Χαχα σωστό και αυτό.
Για Αθήνα ρωτάω. -
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος αξιόπιστο αντιπρόσωπο-μάστορα για τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος μπροστά σε BMW X1 τελευταίας γενιάς;
-
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........
Παιδιά S.O.S.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλό ταπετσέρη στα νότια προάστια; Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Δημήτριο κυρίως. Έστω με π.μ.
Άρχισε να κρεμάει η ταπετσαρία στις προστινές πόρτες στη δεκαετία (VW γαρ, ποτέ βιολογικός, πάντα πλύσιμο στο γκαράζ από εμένα και ποτέ τίποτα στις ταπετσαρίες) και ρώτησα ταπετσέρη που μου είχε πει ότι είναι πολύ αρχή ακόμη και θα πάρει τσάμπα λεφτά. Ύστερα από 1 μήνα η μία πόρτα έχει ήδη φουσκώσει για τα καλά.
Ο δεύτερος που πήγα μου είπε ότι θέλουν αλλάγή όλες. Μούφα αφού στις πίσω το ύφασμα δεν αφήνει πουθενά γραμμές αλλά είναι τελείως ''σκληρό'' και τσάμπα θα ξηλωθούν αυτές οι πόρτες.
Επίσης ο πρώτος μου είπε ότι η δουλειά θα γίνει αυθημερόν ενώ ο δεύτερος ότι θα κρατήσει τα πάνελ 2 ημέρες για να πατήσει καλά η κόλλα που μου φάνηκε πιο σωστό.
Για WRC Tuning στον Άγιο Δημήτριο ξέρουμε τίποτα;
Ευχαριστώ.