-
Τα μαμά led που έχει το δικό μου κάνουν τη νύχτα μέρα. Φεύγουν ακόμα και το απόγευμα πριν βραδιάσει αλλά και στην βροχή. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανάψω προβολείς ομίχλης.
-
Έτσι ακριβώς , τα μαμά led είναι φανταστικά . Επίσης στο 1,5 δεν χρειάζονται ρύθμιση , ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με το εκάστοτε βάρος του αυτοκινήτου.
-
Έτσι ακριβώς , τα μαμά led είναι φανταστικά . Επίσης στο 1,5 δεν χρειάζονται ρύθμιση , ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με το εκάστοτε βάρος του αυτοκινήτου.
Όντως τα ρυθμίζει αυτόματα;; Δεν το είδα αυτό στο manual. Απλά κάπου στη μηχανή μέσα έχει κάτι ρυθμιστές.
-
Βολτα από θεσαλονίκη σήμερα, θέλουν ραντεβού για td (...). Μόνο sport plus πλέον έκοψαν την sport, επιτόκιο 7.9 και μόλις του είπα ότι έχω απαλλαγή από τ.τ, μου το ανέβασε στο 8.9 (λόγω του ότι η κυριότητα δεν θα είναι της τράπεζας). έκπτωση 0 (λόγω fl..). Αυτά, ξέχασα να τον ρωτήσω πόσο καιρό κάνει να έρθει.
(πολύ σκοτεινιά μέσα, ηλιοροφή θα βοηθάει λογικά).
-
το facelift εχει στανταρ led?
-
ναι, και λεντ στα ομίχλης. από ότι έχω καταλάβει, μέσα τσιγκουνευτηκαν να βάλουν. πάντως στο site έχουν εξοπλισμό διετίας, δν έχω πλήρη εικονα
-
Ευχαριστώ για τα σχόλια. Θα ανεβάσω και άλλες φωτό δοθείσης της ευκαιρίας.
-
Ρωτησες αν εχουν στοκ στο sport;
-
μου είπε έχουν ναι, πινακιδωμενα. δεν ρώτησα πολύ, αλλά μου είπε ότι έχουν μια εκπτωση και νομίζω είναι μοντέλα πριν το facelift
-
Εκπτωσεις για κοτσυφια
-
ακριβώς..πάντως που το ξαναείδα από κοντά δεν χορταινεται το μαμημενο με του. εξαιρώντας τα καθίσματα το σπορτ + τα έχει όλα μα όλα από έξτρα. πολύ σοβαρή υποψηφιότητα. μελανά σημεία : infotainment, επιτοκιο, ηχομόνωση (από ότι λένε).
-
Στο facelift εχουν βελτιωσει κατα πολυ την ηχομόνωση
-
ακριβώς..πάντως που το ξαναείδα από κοντά δεν χορταινεται το μαμημενο με του. εξαιρώντας τα καθίσματα το σπορτ + τα έχει όλα μα όλα από έξτρα. πολύ σοβαρή υποψηφιότητα. μελανά σημεία : infotainment, επιτοκιο, ηχομόνωση (από ότι λένε).
η τιμη του ειναι εξαιρετικη εαν υπολογισεις ολα τα εχτρα που εχει πανω....το focus με τον αντιστοιχο εξοπλισμο εβγαινε 36.000!!! εχει τρομερο εξοπλισμο το αυτοκινητο....δεν ηταν ο λόγος που το επελεξα...κυριως για τα δυναμικα χαρακτηριστικα του...οταν το οδηγησεις θα καταλαβεις..
-
στο τοπικ, βελτιώσεις έχω ρίξει κάποιες σκόρπιες ακεψεις σε ένα θέμα που έχω ανοίξει, αλλά ναι αν είναι για βενζίνη..τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τα επόμενα χρόνια. πιστεύω.
-
Το εγχειρίδιο χρήσης στη σελ. 789, αναφέρει ότι η ποσότητα λαδιού για το 1.5 μοτέρ είναι 3,5 λτ συμπεριλαμβανομένου του φίλτρου λαδιού. Οι κάτοχοι του 1.5 ας γράψουν παρακάτω, αν τυχαίνει να έχει πέσει στην αντίληψή τους, ποιά ποσότητα λάδι τους βάζουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στις αλλαγές λαδιών που έχουν κάνει ...
-
Το εγχειρίδιο χρήσης στη σελ. 789, αναφέρει ότι η ποσότητα λαδιού για το 1.5 μοτέρ είναι 3,5 λτ συμπεριλαμβανομένου του φίλτρου λαδιού. Οι κάτοχοι του 1.5 ας γράψουν παρακάτω, αν τυχαίνει να έχει πέσει στην αντίληψή τους, ποιά ποσότητα λάδι τους βάζουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στις αλλαγές λαδιών που έχουν κάνει ...
4 λιτρα τους χρεωνουν. Το 0.50 του λιτρου το πινει ο σαρακακης εις υγειαν του πελατη.
-
Οταν έκανα το πρώτο σέρβις ΑΒ πέρυσι τον Ιούλιο στον Σαρακάκη μου χρέωσαν 4 λίτρα λάδι . Τα 4 λίτρα μου τα χρέωσαν μετά απο έκπτωση 10% στα 43,20 € χωρίς ΦΠΑ. Οταν πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο μου είχαν αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο το ενα δοχείο λάδι το οποίο ηταν περίπου στο μισό....
-
Όταν άλλαζα λάδια στο corsa που έπαιρνε 3,5 άνοιγαν 4 μονόλιτρα, μου χρεωναν φυσικά 4 και το μισό το έκαναν καβατζα. Πότε δε μου είπαν μόνοι τους ότι αυτό μπορείς να το πάρεις. Άνοιγα πορτμπαγκάζ το πέταγα μέσα και γειά σας.
-
Σήμερα θα πάω συνεργείο για τους τριγμούς. Να βρουν που είναι και να βάλουν σιλικόνη
-
Χεχε η μονη λυση. Τα κανει τα αυτοκινητα αθορυβα.
Νέο Honda Civic 2017