-
Τα michelin primacy 3 235 φοράει το δικό μου.
Ασχετο: 3η μέρα και είχα πρόκα.
-
Αυτό που φοράς είναι οι παντόφλες και πας για παπούτσια και μάλιστα αθλητικά. Το μόνο καλό που έχουν λόγω χαμιλης τριβής κύλισης είναι ότι έχει χαμηλούς ρύπους και με αυτό το κριτήριο τα επέλεξαν αυτά και όλα τα άλλα. Θέλω να είμαι σαφής τα λάστιχα επιλέγονται με κριτήριο τις νόρμες των ρύπων. Άρα εξυπηρετούν τον κατασκευαστή το ίδιο ισχύει για το Σταρτ στοπ κτλπ. Και κάτι ακόμα το Σταρτ στοπ μη το λειτουργείς αν δεν δεις τη θερμοκρασία στο ανώτερο επίπεδο για να μη σου πω να το χεις off από την ώρα που ξεκινάς και ασ τους όλους να τραγουδάνε.
-
Το start stop το εχω κλειστο απο την ωρα που ξεκινάω!!!
Τραγικά τα λάστιχα, και εγω νόμιζα ότι ήταν καλά. Τα επόμενα θα είναι Pirelli
-
Πόσα χιλ. έκανες,;
-
1.300 περίπου έχω. Κυρίως μες την πόλη. Έχω ανοίξει 3 φορές τη δευτέρα και έχω πατήσει κάπως την 3η. Το θέμα που διαπίστωσα είναι οτι σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα που είχα, το Civic πρέπει να το σανιδώσεις τέρμα κάτω για να δώσει όλη την επιτάχυνση
-
Δεν του φαίνεται και όμως είναι. Οι τρελοιαπωνες ξέρουν να βάζουν όπως πρέπει τη δύναμη του μοτέρ στο δρόμο χωρίς ιδιαίτερα ξεσπάσματα και χωρίς να κολλάει ψηλά. Ομοιόμορφη κατανομή. Το ίδιο και στο type r .Ακόμη και στη γρήγορη χαρτογραφιση.
-
Στα άλλα αυτοκίνητα που είχα ή έχω οδηγήσει, το γκάζι από 1 σημείο και μετά δεν έδινε κάτι στην επιτάχυνση. Να μην πω οτι αν το πατούσα τέρμα μπούκωναν κιόλας. Το civic μου φαίνεται οτι χρησιμοποιεί όλο το πεντάλ μέχρι κάτω για την ανάλογη επιτάχυνση. Δεν ήξερα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο
-
Το μπούκωμα είναι βαρύ οπότε το παίρνω πίσω. Θα ήθελα να πω ότι από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε απόδοση με το παραπάνω πάτημα και έδινε την αίσθηση ότι πέφτει παραπάνω καύσιμο χωρίς λόγο. Με το civic είναι άλλος ο προγραμματισμός του γκαζιού και πρέπει να το πατάς όλο.
-
Τι οδηγούσες μέχρι τώρα που μπούκωνε; Έχω να το δω αυτό από αυτοκίνητα της δεκαετίας του '80 με καρμπιρατέρ... Όλα τα σύγχρονα (τα τελευταία 30 χρόνια) λειτουργούν όπως το Civic. Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός του γκαζιού αλλάζει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο (αν μιλάμε για ηλεκτρονικό γκάζι).
-
Το μπούκωμα είναι βαρύ οπότε το παίρνω πίσω. Θα ήθελα να πω ότι από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε απόδοση με το παραπάνω πάτημα και έδινε την αίσθηση ότι πέφτει παραπάνω καύσιμο χωρίς λόγο. Με το civic είναι άλλος ο προγραμματισμός του γκαζιού και πρέπει να το πατάς όλο.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου! Το παρατήρησα κι εγώ όταν το πρώτο οδήγησα στο test drive. Σε αντίθεση με τα περισσότερα Turbo, το Civic επιταχύνει σταδιακά κι αυξανόμενα, πράγμα που προσωπικά απολαμβάνω στο ρεπριζ από 120 σε 180 σε χρόνο dt! Τα υπόλοιπα δίνουν ξέσπασμα στην αρχή και μετά μένουν από αέρα... κοινώς μπαφιάζουν!!!
-
Κρεμουσε το μοτέρ εννοεί ο vasilas
-
Αυτο που λέω είναι ότι σε άλλα αυτοκίνητα που είχα πχ BMW 518, Opel Corsa 1.4, Toyota Yaris 1.0 & 1.3 & 1.4d, το πάτημα του πεντάλ του γκαζιού από τη μέση και πάνω περίπου, δεν έκανε διαφορά.
Γι αυτό που λέει ο Μάκης, μου είπε ο μηχανικός της Honda που πήγαμε μαζί βόλτα να μου δείξει κάποια πράγματα για τα αυτόματα συστήματα, ότι το civic έχει 'υβριδική' τουρμπίνα και βοηθάει σε όλο το φάσμα των στροφών και από πολύ χαμηλά.
-
Αυτο που λέω είναι ότι σε άλλα αυτοκίνητα που είχα πχ BMW 518, Opel Corsa 1.4, Toyota Yaris 1.0 & 1.3 & 1.4d, το πάτημα του πεντάλ του γκαζιού από τη μέση και πάνω περίπου, δεν έκανε διαφορά.
Ή είχαν πρόβλημα τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ή κάτι άλλο έπαιζε... Στις ψηλές στροφές ειδικά το τέρμα γκάζι (ανοίγει η πεταλούδα για μέγιστη εισρόφηση αέρα) η διαφορά είναι μεγάλη. Μήπως αναφέρεσαι σε χαμηλομεσαίες στροφές μόνο;
-
Δεν είμαι εξπέρ στα γκάζια και ειδικά με τα παραπάνω αυτοκίνητα που απλά έκανα τη δουλειά μου. Μάλλον σε χαμηλομεσαιες όπως μαντευεις, πατούσα τέρμα γκάζι, αλλά δεν έκανε διαφορά. Σπάνια ανέβαζα υψηλές στροφές στα παραπάνω γιατί έπαιρνα την εντύπωση ότι τους κάνω ζημιά. Εκτός από το diesel Yaris, τσιπωμένο τραβούσε σε γαϊδούρι και το πήγαινα τέρμα στροφές συχνά.
-
Ε να η εξήγηση. Καμία ζημία δεν θα έκανες σε ψηλότερες ΣΑΛ, πολλές φορές είναι χειρότερο το υψηλότερο φορτίο (πολύ γκάζι) σε χαμηλές ΣΑΛ.
-
Σήμερα μου έκαναν την πρώτη χαρακιά με κλειδί. Γύρω στους 5 πόντους στο πίσω φτερό!
-
Κρίμα ρε φίλε, τι να πεις?ειναι να το σκέφτεσαι να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο.
-
Δεν φαίνεται πολύ βαθύ. Βάζουμε τπτ αλοιφή σε αυτά ή τα αφήνουμε; Παίζει η αλοιφή να μειώνει το πάχος του μπογιά;
-
Η αλοιφή αφαιρεί ένα πολύ μικρό στρώμα από το βερνίκι ώστε να έρθει στο ίδιο επίπεδο με της γρατσουνιάς. Προφανώς αν η γρατσουνιά είναι πολύ βαθιά δεν πρόκειται να κάνει τίποτα η αλοιφή. Σε γενικές γραμμές αν όταν περνάς το νύχι σου από πάνω βρίσκει εμπόδιο και σταματάει στην γρατσουνιά δεν θα την σβήσει τελείως η αλοιφή, αλλά μπορεί να την κάνει να φαίνεται μικρότερη.
Αν είναι μεγαλύτερη μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σαν αυτό που δείχνει σε αυτό το video, αλλά θέλει προσοχή μην φας όλο το βερνίκι:
Youtube VideoΥπάρχουν κ έτοιμα kit για αυτή τη δουλειά, πχ ψάξε για 3M Scratch Removal System.
-
Είδα το βίντεο, ευχαριστώ
Θα το αφήσω ως έχει και όταν μαζευτούν πολλές θα το πάω σε φίλο φανοποιό. Το αμάξι είναι κούκλα και δεν θέλω να ξύσω την κούκλα με γυαλόχαρτο
Νέο Honda Civic 2017