-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Στην shvs έκδοση υπάρχει αισθητή διαφορά στην κατανάλωση ώστε να δικαιολογήσει την αγορά του υβριδικόυ συστήματος?Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Σύμφωνα με το παρακάτω review, οχι δεν δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή με την απλή έκδοση λόγω της μικρότερερης κατανάλωσης και ρύπων. Ελπίζω να σε βοήθησα.
-
Ευχαριστώ.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
25 Μαρτίου έχει άφιξη το παπόρο από Japan με τα Ignis - οπότε γύρω στις 5-Απρ λογικά θα παραλάβουμε ..
-
Με το καλό να το παραλάβεις φίλε balex
-
Διάβαζα για το εργοστάσιο τους στην Ινδία που τρέχουν και δεν φτάνουν να παραξουν το Ignis. Από τον Ιανουάριο που ξεκίνησε η παραγωγή του εκεί έχει πουλήσει 10000 κομμάτια και εκκρεμουν ακόμα 12000 παραγγελίες.
Το 50% αυτών είναι η πλούσια δικινητη έκδοση. -
http://www.advertiser.ie/galway/article ... -car-award
-
Η γυναίκα μου, κάτοχος ενός Ignis πρώτης γενιάς που πλέον διεκδικεί η κόρη, αφού άλλαξε 10000 φορές γνώμη, τελικά κατέληξε (;) στο Ignis II. Πήγαμε και το οδηγήσαμε σήμερα. Πολύ συμπαθητικό, εντυπωσιακοί χώροι σε σχέση με την πρώτη γενιά (μικρότερο απ' έξω, μεγαλύτερο από μέσα), ωραίο retro (ακόμη και ο θορυβώδης 1.2 ρετρό μου φαίνεται με όλους τους turbo και turbodiesel που κυκλοφορούν), μικρή βελτίωση στα πλαστικά (που μας μας μένουν τακτικά στα χέρια στο παλαιό μοντέλο), όμορφο design για τα δεδομένα της μάρκας, πλούσιος εξοπλισμός στην έκδοση GLX, γενικά γνώριμη, φιλική και θετική εικόνα. Είναι άξιος συνεχιστής της πρώτης γενιάς που αγαπήσαμε και σημαντική αναβάθμιση (αλλά όχι σε όλους τους τομείς). Το θέλει πορτοκαλί GLX υβριδικό και προβλέπεται για τέλος Ιουλίου.
-
kkokkolis με το καλό να το παραλάβετε!
-
τελίκά λόγω Πάσχα κατέληξα να το παραλάβω (GL+, AGS) την περασμένη Παρασκευή 21/04.
Πρώτες εντυπώσεις γενικά θετικές αν και λίγο 'σκληρό' και χωρίς την απτή ποιότητα κάποιων γερμανικών..
Χώροι σούπερ, τo AGS πολύ βολικό και χωρίς 'εκπλήξεις' όσον αφορά την επιλογή ταχύτητας ανάλογα με την πίεση του γκαζιού
Επίσης το infotainment σύστημα πολύ βολικό (Bluetooth, GPS κλπ)
Το τριπ κομπ. στα πρώτα 250 χλμ έκατσε με σχετικά μαζεμένη οδήγηση στα 4.8 (!!) λ/100χλμ - καλύτερα κι απ το C3 diesel που πούλησα.. -
καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να'ναι!!!!
-
Εφτασε το Ιγκνις τα 1000 χλμ, πρώτο γέμισμα στην αντλία 555 χλμ - 29.8 λίτρα = 5.37 λ/100χλμ με πάνω από 400 χλμ οδήγημα της γυναίκας μου με ότι αυτό συνεπάγεται. Στο δεύτερο τεπόζιτο το βλέπω να κάνει περισσότερα χλμ με περισσότερη ΑΟ και οδήγηση από μένα.
Το τρίπ στο πρώτο τεπόζιτο έδειξε 5.1 και στο δεύτερο προς το παρόν 4.9.
Νομίζω τέτοιες πραγματικές καταναλώσεις για αυτόματο μόνο Diesel η υβριδικά μπορούν να πετύχουν, σε βενζίνη δεν έχει αντίπαλο
Στο ψυχολογικό κομμάτι της αγοράς τα σχετικά 'φτηνιάρικα' υλικά και κάποιες ελλείψεις της GL+ κάπως με τσιτώνουν, ελπίζω να αποζημιωθώ από την αξιοπιστία του μοντέλου σε βάθος χρόνου -
Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε στο νέο Ignis είναι ο θόρυβος στην επιτάγχυνση (λες και οδηγούσα ραλάκι ήταν), θεωρώ ότι ευθύνεται και κακή ηχομόνωση γιαυτό και η όχι τόσο καλές ρεπρίζ. Αυτό που μου άρεσε ήταν η θέση οδήγησης και η στιβαρότητα στο τιμόνι όσο ανέβαζες χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης twangeo έγραψε:
Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε στο νέο Ignis είναι ο θόρυβος στην επιτάγχυνση (λες και οδηγούσα ραλάκι ήταν), θεωρώ ότι ευθύνεται και κακή ηχομόνωση γιαυτό και η όχι τόσο καλές ρεπρίζ. Αυτό που μου άρεσε ήταν η θέση οδήγησης και η στιβαρότητα στο τιμόνι όσο ανέβαζες χιλιόμετρα. -
Κάπως έτσι ένιωθα απο το θόρυβο που έφτανε στην καμπίνα...
-
Κάπως έτσι ένιωθα απο το θόρυβο που έφτανε στην καμπίνα...Αυτο το καταλαβαινω αλλα ,τι σχεση εχει η ηχομονωση με τις ρεπριζ;;;;;
-
Έπρεπε να έχω βάλει κόμμα με συγχωρείται... Ήθελα να πω ότι δεν μου άρεσε ο θόρυβος που πέρναγε στην καμπίνα ειδικά στην επιτάγχυνση και οι κακές ρεπρίζ. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο φυσικά.
-
Έπρεπε να έχω βάλει κόμμα με συγχωρείται... Ήθελα να πω ότι δεν μου άρεσε ο θόρυβος που πέρναγε στην καμπίνα ειδικά στην επιτάγχυνση και οι κακές ρεπρίζ. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο φυσικά.Υπαρκτά θέματα, και γω τα χω παρατηρήσει αλλά όλα έχουν να κάνουν με τη χρήση που προορίζεται ένα αυτοκίνητο. Στο δικό μου πχ το αυτόματο αν δεν οδηγείς επιθετικά το AGS σου κρατάει πάντα τις στροφές κάτω από τις 2,000-2,200 και ο θόρυβος είναι πρακτικά αμελητέος και σίγουρα καλύτερος από το ντιζελάκι που είχα. Το θέμα με τις ρεπρίζ επίσης βελτιώνεται αισθητά με το AGS που κατεβάζει πολύ γρήγορα 1 η 2 σχέσεις για να είσαι κοντά στις 3,000 όπου υπάρχει η ροπή για αξιοπρεπείς προσπεράσεις. Πάντως στο χειροκίνητο τέστ ντράιβ που είχα δοκιμάσει υπήρχε σίγουρα ένα θέμα
Δεύτερο γέμισμα 570 χλμ - 30.5 λίτρα πάλι κοντά στα 5.3 -5.4 που είχε και το πρώτο - νομίζω κάπου εκεί θα παίξει οριστικά η κατανάλωση, άντε και λίγο παραπάνω άμα το ζορίσεις
-
Σήμερα το είδα πρώτη φορά. Σε ένα πολύ όμορφο χρώμα ... μπεζ/χρυσαφί...
Από μπροστά όπως το είδα να έρχεται ήταν πάρα πολύ καλό.
Και από τα πλάγια μια χαρά.Αλλά μόλις είδα το πίσω μέρος ξενέρωσα εντελώς. Χάλι μαύρο...
-
Τα ίδια ακριβώς μου βγάζει κι εμένα. Όλα του καλά όπως το είδα και σε μια έκθεση αλλά αυτό το πίσω μέρος απερίγραπτα άσχημο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Από εκεί και μετά περιμένω να διαβάσω το λιγότερο θετικά σχόλια ως προς την χρηστικότητα και την αξιοπιστία του ως 'αναφοράς' από τους κατόχους του. Αυτό για δύο λόγους. Υπάρχει η προηγούμενη καταξιωμένη γενιά του μοντέλου αλλά και η φίρμα που ακούει στο όνομα suzuki.
-
Εχει στη γειτονιά μάυρο GLX έκδοση και το καρα-γουσταρω για την αλήτικη ασχήμεια του τελικά.
Μπροστά μου αρέσει πολύ και πλαϊ, πίσω, ναι δεν ειναι αρμονικό αλλά σε μαυρο ιδίως έχει ενα κωλο-χαρακτηρα τουλάχιστον
Με τα LED το βραδυ εμπρος δείχνει αρκετά εντυπωσιακό για τη κατηγορία του. Αν δεν ήθελα καλύτερη οδικη συμπεριφορά σε ανοιχτό δρόμο, σίγουρα το έπαιρνα.
να και μια τρελή μοντιφιά
Suzuki Ignis II