-
Ειναι απο αντιπροσωπιες επισημα, ειναι ενα συνολο κριτηριων που πρεπει να ικανοποιουνται, και παντα θεμα προτεραιοτητων, π.χ. θες ποιοτητα, εξοπλισμο, θηκες, χωρο αποσκευων, αξιοπιστια, εγγυηση, οικονομια, σχεση τιμης / αποδοσης, σχεδιαση, μεταπωλητικη αξια..και ναι πες οτι vw εχει ποιοτητα, μεταπωλητικη αξια αλλα χανει σε εξοπλισμο, εγγυηση, χωρο αποσκευων, αξιοπιστια, επιδοσεις και σχεση τιμης, και αντιστοιχα το honda , το ΚΙΑ, το Tuscon, και το καθε μοντελο..γενικα ειναι ολα υποκειμενικα και πλεον τα αυτοκινητα ολα εχουν εξελιχθει..Lane Assist Fatigue System Blind Spot και ενα καρο αλλα..
-
Οκ τοτε. Εγω που πηρα το tiguan advance εχει παρα πολυ καλο εξοπλισμο(lane assist,city braking....)
ενω και η αξιοπιστια-οικονομια του στο diesel ειναι δεδομενη (οπως δεδομενα ηταν τα προβληματα στο προηγουμενο 1,4tsi). Τωρα απο κει και περα αυτο που λες για αποσκευες-εγγυηση εχεις δικιο. Αν το επιλεξεις καλοταξιδο ευχομαι -
Δεν εχω καν αποφασισει βρισκομαι σε σταυροδρομι το οποιο μπορει να ειναι κακο, με την αποψη οτι σκεφτομαι μηπως πρεπει να περιμενω το kuga και το kodiaq και το 5008 αλλα με αυτη την λογικη οταν θα ερθουν αυτα θα πρεπει να ξανασκεφτω μηπως πρεπει να περιμενω και κανενα αλλο..ειναι πολλα στο μυαλο..
-
Το Tucson με τα 177 άλογα θα βγει σε 2 εκδόσεις. Manual με Navi στα 33000 και αυτόματο 7ταχυτο με Navi στα 35000. Το μεταλλικό θα είναι έξτρα.
-
αναμενω πως και πως να το οδηγησω για να το συγκρινω με το tiguan και το honda, ελπιζω να εχει πιο ανετη αναρτηση απο το tiguan στις εγκαρδιες ανωμαλιες οι οποιες εχουν την τιμητικη τους στην χωρα μας τουλαχιστον στην πρωτευουσα...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
...στις εγκαρδιες ανωμαλιες...Όντως έχουμε πολύ αγαπησιάρικες ανωμαλίες
Sorry δεν άντεχα, έπρεπε να το γράψω ....ξέρω ότι πάτησες 'δ' αντί για 'σ' που είναι δίπλα-δίπλα...
-
καλα εκανες αλλιως δεν θα υπηρχε η φραση ο δαιμων του τυπογραφειου...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Δεν εχω καν αποφασισει βρισκομαι σε σταυροδρομι το οποιο μπορει να ειναι κακο, με την αποψη οτι σκεφτομαι μηπως πρεπει να περιμενω το kuga και το kodiaq και το 5008 αλλα με αυτη την λογικη οταν θα ερθουν αυτα θα πρεπει να ξανασκεφτω μηπως πρεπει να περιμενω και κανενα αλλο..ειναι πολλα στο μυαλο..Το 3008 ειναι σε αυτή την κατηγορία.
-
οντως, λαθος μου...σορρυ..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Αν υπηρχε αυτοκινητο εκθεσιακο θα σας ελεγα και για την ποιοτητα για την οποια το Vw εχει ελαφρο προβαδισμα απλα χανει σε εμφανιση και χωρους ( χωρος αποσκευων)Μου κανει εντύπωση παντως κάποιος να μην ικανοποιείται απο τους χώρους του Tiguan.
Με το κάθισμα τέρμα πισω οπως θα ειναι στο 99% των περιπτώσεων οι χώροι για τους πισω ειναι τεράστιοι και το πορτπαγκαζ δεν το λες με τίποτα μικρο.
Στο 1% των περιπτώσεων που το πισω κάθισμα θα ειναι τέρμα μπροστα το πορτπαγκαζ ειναι τεράστιο και οι χώροι για τους πισω αν και όχι πλουσιοπαροχοι δεν τους λες και ανεπαρκείς. -
Δεν λες τον χωρο αποσκευων του tiguan μικρο, απλα δεν ειναι ο μεγαλυτερος, ο βασικος χωρος χωρις να μετακινησεις τα καθισματα ειναι στα 420 και στα 620 λιτρα φτανει με τερμα τα καθισματα μπροστα..και κατι που δεν περιμενα σε εκθεσιακο κομματι, να εχει κολλησει το συστημα συρομενων καθισματων απο την αριστερη πλευρα και να κινουνται μονο τα δεξια καθισματα..αυτο να μην εχει διορθωθει επι 15 μερες..Εχοντας στο μυαλο μου τον χωρο αποσκευων του Honta που χωρις να κινονται τα καθισματα ειναι ηδη στα 590, και για το Tuscon ειναι στα χαρτια στα 515...ξερω γινομαι τυπολατρης αλλα καθε γνωμη δεχτη σεβαστη και σιγουρα θα βοηθησει...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Δεν λες τον χωρο αποσκευων του tiguan μικρο, απλα δεν ειναι ο μεγαλυτερος, ο βασικος χωρος χωρις να μετακινησεις τα καθισματα ειναι στα 420 και στα 620 λιτρα φτανει με τερμα τα καθισματα μπροστα..και κατι που δεν περιμενα σε εκθεσιακο κομματι, να εχει κολλησει το συστημα συρομενων καθισματων απο την αριστερη πλευρα και να κινουνται μονο τα δεξια καθισματα..αυτο να μην εχει διορθωθει επι 15 μερες..Εχοντας στο μυαλο μου τον χωρο αποσκευων του Honta που χωρις να κινονται τα καθισματα ειναι ηδη στα 590, και για το Tuscon ειναι στα χαρτια στα 515...ξερω γινομαι τυπολατρης αλλα καθε γνωμη δεχτη σεβαστη και σιγουρα θα βοηθησει...Αξιοπιστια vw
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δεν εχω καν αποφασισει βρισκομαι σε σταυροδρομι το οποιο μπορει να ειναι κακο, με την αποψη οτι σκεφτομαι μηπως πρεπει να περιμενω το kuga και το kodiaq και το 5008 αλλα με αυτη την λογικη οταν θα ερθουν αυτα θα πρεπει να ξανασκεφτω μηπως πρεπει να περιμενω και κανενα αλλο..ειναι πολλα στο μυαλο..
Το 3008 ειναι σε αυτή την κατηγορία.
Σωστο.
Και το νεο, απ οτι φαινεται, γιατι δε το εχουμε δει απο κοντα, μαλλον θα εχει το καλυτερο εσωτερικο της κατηγοριας -
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Δεν λες τον χωρο αποσκευων του tiguan μικρο, απλα δεν ειναι ο μεγαλυτερος, ο βασικος χωρος χωρις να μετακινησεις τα καθισματα ειναι στα 420 και στα 620 λιτρα φτανει με τερμα τα καθισματα μπροστα..και κατι που δεν περιμενα σε εκθεσιακο κομματι, να εχει κολλησει το συστημα συρομενων καθισματων απο την αριστερη πλευρα και να κινουνται μονο τα δεξια καθισματα..αυτο να μην εχει διορθωθει επι 15 μερες..Εχοντας στο μυαλο μου τον χωρο αποσκευων του Honta που χωρις να κινονται τα καθισματα ειναι ηδη στα 590, και για το Tuscon ειναι στα χαρτια στα 515...ξερω γινομαι τυπολατρης αλλα καθε γνωμη δεχτη σεβαστη και σιγουρα θα βοηθησει...Σε χώρους από όσα αναφέρεις κανένα δε συγκρίνεται με το crv. Το μόνο που φτάνει πολύ κοντά είναι το xtrail αλλά πάτωμα ρενο δε παίρνω ούτε τζάμπα. Τα ίδια και για tiguan. Πανέμορφο με φουλ εξοπλισμό αλλά με τεράστια προβλήματα αξιοπιστίας στη προηγούμενη γενιά. Αν κάτι άλλαξε, θα το δούμε. Το Tucson είναι μια άριστη επιλογή κυρίως στα 141 άλογα. Στα
-
Στην έκθεση που είδα το Tucson πάντως, δεν μου φάνηκε να δικαιολογεί το ποσό που ζητάει, ειδικά το εσωτερικό του.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στην έκθεση που είδα το Tucson πάντως, δεν μου φάνηκε να δικαιολογεί το ποσό που ζητάει, ειδικά το εσωτερικό του.Ποια έκθεση;
-
Πιστευω οτι οι τιμες δεν θα ειναι αυτες που γραφονται και οταν πραγματικα θα μπει στις εκθεσεις προς πωληση θα ειναι αρκετα πιο κατω + εκπτωσεις + προσφορες εξοπλιστικων πακετων.............ετσι το βλεπω εγω!
-
Ο χρήστης Failracer έγραψε:
Στην έκθεση που είδα το Tucson πάντως, δεν μου φάνηκε να δικαιολογεί το ποσό που ζητάει, ειδικά το εσωτερικό του.
Ποια έκθεση;
ΔΕΘ.
-
Στα 30.000 και πανω δυο επιλογες ειναι (tiguan και x1) οπου αν σε παιρνει οικονομικα πας για μπεμπα αλλιως vw. Αν θελει ο φιλος μεγαλο πορτμπαγκαζ μπορει να δει και το skoda kodiac οπου κανονικα βγαινει σαν επταθεσιο αρα σε 5θεσια διαταξη θα εχει τεραστιο χωρο αποσκευων.
Επειδη μου φαινεται ο ikos κοιταζει disel δεν θα εχει κανενα θεμα αξιοπιστιας. Για τον 1,4tsi μονο θα φοβομουν -
Βγηκε μια ερευνα στο autogreeknews.gr για την αξιοπιστια των αυτοκινητων στη Γερμανια. (Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κλπ) Πρωτο βγαινει το Sportage και παρολο που δεν μου αρεσει καθολου και δεν το περιμενα το Tiguan στη Δευτερη θεση. Τελευταια θεση παιρνει η X1. Η Vw στις υπολοιπες κατηγοριες βγαινει σε σχετικα κακη θεση, ενω η Bmw σε πολλες κατηγοριες τελευταια. Η Hyundai ειναι συνολικα σε καλες θεσεις. Δεν ξερω αν σημαινει κατι βεβαια αυτο.
Hyundai Tucson 2015