-
Μια χαρα δουλευει το car play τωρα για το μελλον δε ξερω αλλα ειναι πολυ πούλ μουρ προς το παρον
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν εχει θεμα το car play. Για mobile online υπηρεσιες οπως λεει και ο afex ειναι 2 χρονια.
Μη μπερδευεστε και μπερδευετε κοσμο -
Βρε παιδιά το DCC στο ισπανικό σάιτ κάνει 1040€ πως κάνει 200€ στον ελληνικό τιμοκατάλογο; Θα ρωτήσω αύριο.
-
Παίδες σορρυ δικό μου το λάθος, τo car net εννοούσα
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά προσέθεσα και το Dynamic chassis control στην παραγγελια πιστεύω αξίζει, ειδικά για την τιμή . Θυμίζω στο site του εξωτερικού κοστίζει πάνω απο 1000€. Παραθέτω τις λεπτομέρειες απο τη Vw: Dynamic Chassis Control και Driving Profile Selection & Personalization - Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και Σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ & εξατομίκευσης ρυθμίσεων αυτοκινήτου.
ΑΞΙΑΣ 250€
ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ COMFORT K SPORT ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ .
-
Καλησπέρα παιδιά,
Νέος στο Forum και ζητώ την βοήθειά σας στο παρακάτω:
Έχω παραγγείλει το Tiguan με τα 190 στην advance έκδοση και έβαλα εξτρα τα led (τα basic), το DCC, Active info display και ηλεκτρικούς καθρέφτες. Τελική τιμή 37.000
Με τρώει όμως τις τελευταίες μέρες μήπως το Active info display δεν αξίζει και είναι καλύτερα να βάλω τα full led φώτα.
Βασικά όλος ο προβληματισμός είναι για να μην ξεπεράσει το αμάξι τα 25.000 προ φόρων γιατί τότε αλλάζει η κλίμακα στο ειδικό τέλος ταξινόμησης και η τελική τιμή παίρνει 4-5 χιλιάρικα παραπάνω.
Οπότε το ερώτημα είναι Active info display και led basic ή μόνο τα led τα καλά?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
-
Τι είναι το Active Info Display?
Σίγουρα πάντως τα LED με τις εκτεταμένες λειτουργίες είναι προτιμότερα, αλλά δεν ξέρω εάν βγάζουν ζημιές και επίσης το κόστος μιας πιθανής βλάβης.
-
Ο χρήστης sotoss83 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,Νέος στο Forum και ζητώ την βοήθειά σας στο παρακάτω:
Έχω παραγγείλει το Tiguan με τα 190 στην advance έκδοση και έβαλα εξτρα τα led (τα basic), το DCC, Active info display και ηλεκτρικούς καθρέφτες. Τελική τιμή 37.000
Με τρώει όμως τις τελευταίες μέρες μήπως το Active info display δεν αξίζει και είναι καλύτερα να βάλω τα full led φώτα.
Βασικά όλος ο προβληματισμός είναι για να μην ξεπεράσει το αμάξι τα 25.000 προ φόρων γιατί τότε αλλάζει η κλίμακα στο ειδικό τέλος ταξινόμησης και η τελική τιμή παίρνει 4-5 χιλιάρικα παραπάνω.
Οπότε το ερώτημα είναι Active info display και led basic ή μόνο τα led τα καλά?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Αν και είμαι της τεχνολογίας, δεν πιστεύω πως δεν αξίζει το active info display, εγώ δεν το παρήγγειλα. Το ίδιο μοντέλο παραγγειλαμε,εγώ με καθρέπτες Led και dcc. Βάλε αλλού τα λεφτά για μένα. Στο τέλος απλά είναι πιο εντυπωσιακό στο μάτι, δεν χρειάζεται, και άσε αν χαλάσει τι θα θέλει....άρα καλά led για μένα. Τι χρώμα το πήρες;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τι είναι το Active Info Display?Σίγουρα πάντως τα LED με τις εκτεταμένες λειτουργίες είναι προτιμότερα, αλλά δεν ξέρω εάν βγάζουν ζημιές και επίσης το κόστος μιας πιθανής βλάβης.
είναι το virtual cockpit της vw
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Τι είναι το Active Info Display?
Σίγουρα πάντως τα LED με τις εκτεταμένες λειτουργίες είναι προτιμότερα, αλλά δεν ξέρω εάν βγάζουν ζημιές και επίσης το κόστος μιας πιθανής βλάβης.
είναι το virtual cockpit της vw
Ααα κατάλαβα...το είχα δεί αλλά δεν ήξερα την ονομασία του.
Προσωπικά δεν θα το έβαζα, γιατί: α) δεν μου αρέσει και β) δεν πιστεύω ότι αξίζει τόσα χρήματα.
-
Εμενα μου αρεσει πολυ αλλα ενδεχομενο κοστος επισκευής αν χρειαστει, ειναι άγνωστο.... Οποτε μεταξυ των δυο θα εβαζα τα φουλ λεντ και εγω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δε νομιζω οτι χρειαζεται αφου υπαρχει η οθονη αφης
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εμενα μου αρεσει πολυ αλλα ενδεχομενο κοστος επισκευής αν χρειαστει, ειναι άγνωστο.... Οποτε μεταξυ των δυο θα εβαζα τα φουλ λεντ και εγωSent from my iPhone using Tapatalk
+1
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και μπορώ να πω ότι μαλλον με πείσατε να κάνω την αλλαγή
Θα πάρω την καρέντα να δω αν μου επιτρέπουν την αλλαγή γιατί την παραγγελία την είχα δώσει αρχές Ιουλίου και μου είχαν πει για παραγωγή Σεπτέμβριο και παράδοση Νοέμβριο.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εμενα μου αρεσει πολυ αλλα ενδεχομενο κοστος επισκευής αν χρειαστει, ειναι άγνωστο.... Οποτε μεταξυ των δυο θα εβαζα τα φουλ λεντ και εγωSent from my iPhone using Tapatalk
Γιατι, το κοστος επισκευής των led ειναι γνωστό;
Εμένα μου αρέσουν και τα led και το virtual cockpit. -
Αν και είμαι της τεχνολογίας, δεν πιστεύω πως δεν αξίζει το active info display, εγώ δεν το παρήγγειλα. Το ίδιο μοντέλο παραγγειλαμε,εγώ με καθρέπτες Led και dcc. Βάλε αλλού τα λεφτά για μένα. Στο τέλος απλά είναι πιο εντυπωσιακό στο μάτι, δεν χρειάζεται, και άσε αν χαλάσει τι θα θέλει....άρα καλά led για μένα. Τι χρώμα το πήρες;
Ασημί το πήρα (το ανοιχτόχρωμο)
Να σε ρωτήσω κάτι, αν βάλεις τα led, το DCC και τους καθρέφτες δεν ανεβαίνει η τιμή προ φόρων πάνω από τα 25.000? (και άρα αλλάζει το ποσοστό του τέλους ταξινόμησης)
Εγώ μάλλον σκέφτομαι να κρατήσω τα led και τους καθρέφτες.
-
Ασχετο:ενα ασημι ξερω οτι υπαρχει. Ενας λεει το πηρα ασημι σκουρο και εσυ ασημι ανοιχτο
-
Και εγώ για ένα ήξερα (το tungsten ή κάπως έτσι) που είναι ανοιχτόχρωμο και είναι το μόνο που υπάρχει στον ελληνικό κατάλογο της vw αλλά στο γερμανικό configurator υπάρχει και σκουρό ασημί (indigo grey νομίζω)
-
Ο χρήστης sotoss83 έγραψε:
Και εγώ για ένα ήξερα (το tungsten ή κάπως έτσι) που είναι ανοιχτόχρωμο και είναι το μόνο που υπάρχει στον ελληνικό κατάλογο της vw αλλά στο γερμανικό configurator υπάρχει και σκουρό ασημί (indigo grey νομίζω)Εδω 5 χρωματα φερνουν
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εδω 5 χρωματα φερνουνΕμένα ο πωλητής στην Καρέντα μου είπε ότι ο κατάλογος έχει μόνο 5 χρώματα (δεν είχε ιδέα για ποιο λόγο!!) αλλά τα διαθέσιμα χρώματα είναι 10 και μπορώ να παραγγείλω κανονικά όποιο χρώμα θέλω.
VW Tiguan 2016