-
Λες να δοκιμάσω και καρεντα? Πόρτα θα φάω. Δύο φορές ζήτησα τεστ ντραιβ στην καρεντα και ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο 2 μήνες τωρα
-
Καλη τιμη δεν θα σου δωσουν παντως. Κυριλε μαγαζι και θα μπορεσεις να δεις το αυτοκινητο με την ησυχια σου. Για test drive δεν εχω ιδεα, μιας ειχα φρικαρει τοσο με τις μαλακιες τους που δεν την προχωρησα τη συζητηση μεχρι το σταδιο να ζητησω test drive
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Λες να δοκιμάσω και καρεντα? Πόρτα θα φάω. Δύο φορές ζήτησα τεστ ντραιβ στην καρεντα και ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο 2 μήνες τωρααφού υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές γιατί αγχώνεσαι; Κι εγώ δεν ήξερα, ρώτησα κι έμαθα. Εγώ για παράδειγμα test drive έκανα στο Φιλοσιδη... Και πήγαμε οικογενειακώς σε πληροφορώ και είχαμε άριστη εξυπηρέτηση. Και εκεί και στον Γρατσία. Δεν έχω προβεί σε αγορά για άλλους λόγους, αλλά όταν τελικά αγοράσω, σε έναν από τους δυο θα κάτσει η μπίλια και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν πρόλαβα να τους γυρίσω όλους, μακαρι να προλάβαινα. Βρες λίγο χρόνο και πήγαινε κάνε το test drive, πιστεύω τότε και μόνο τότε θα καταλάβεις αν σου κάνει ως αμάξι.
-
Σήμερα παρέλαβα!!
Εταιρικό αυτοκίνητο, έπρεπε να μείνει κάτω από 20000 ΛΤΠΦ αλλά με την επιλογή να βάλω κάποια έξτρα αφού γίνει η εισαγωγή. Οπότε εκδοση advance 1.6D στην οποία έβαλα δερμάτινο σαλόνι από connoly, ζάντες 18', κάποια αυτοκόλητα/προστατευτικά, ψυγείο, κρεμάστρα και αναμένω να βάλω φιμέ ζελατίνες. Επιπλέον, έχω ήδη παραγγείλει κάποια διακοσμητικά από aliexpress (πλαϊνα και γρίλιες μπροστά)Αρχικές εντυπώσεις αρκετά καλές, φοβερή δουλειά από connoly, δεν νιώθω κάποιο ιδιαιτερο κοπάνημα με τις 18άρες.
Καλως σας βρήκα και επίσημα λοιπόν.
]
ΥΓ sorry για το 2ο account αλλά δεν θυμόμουν τα στοιχεία του παλιού -
Καλοτάξιδο να είναι. Όντως πολυ ωραίο το δέρμα. Πόσο σου στοίχισε και πόσες μέρες χρειάστηκαν να στο περάσουν;
-
[quote='xaotikos']Σήμερα παρέλαβα!!
Εταιρικό αυτοκίνητο, έπρεπε να μείνει κάτω από 20000 ΛΤΠΦ αλλά με την επιλογή να βάλω κάποια έξτρα αφού γίνει η εισαγωγή. Οπότε εκδοση advance 1.6D στην οποία έβαλα δερμάτινο σαλόνι από connoly, ζάντες 18', κάποια αυτοκόλητα/προστατευτικά, ψυγείο, κρεμάστρα και αναμένω να βάλω φιμέ ζελατίνες. Επιπλέον, έχω ήδη παραγγείλει κάποια διακοσμητικά από aliexpress (πλαϊνα και γρίλιες μπροστά)Αρχικές εντυπώσεις αρκετά καλές, φοβερή δουλειά από connoly, δεν νιώθω κάποιο ιδιαιτερο κοπάνημα με τις 18άρες.
Καλως σας βρήκα και επίσημα λοιπόν.
]
ΥΓ sorry για το 2ο account αλλά δεν θυμόμουν τα στοιχεία του παλιού[/quote
Στο ταμπλό από το ύψος ντουλαπάκι συνοδηγού και κάτω οπως και πόρτες έγινε επένδυση με δερμα η έτσι το πήρες ;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν έχω κόστος για το σαλόνι μιας και μπήκε επιπλέον στο μίσθωμα.
Το ταμπλό είναι η διχρωμια που υπαρχει ως επιλογή απο το εργοστάσιο και πάνω σε αυτό επέλεξα και το χρώμα του σαλονιου
-
Ενδιαφέρον η λύση της conolly.
Είμαι στην ίδια φάση αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα μεταξύ Tiguan ή Kodiaq 2.0TDI DSG.
Θυμάσαι πόσο βγήκε τελική ΛΤΠΦ με το μεταλλικό χρώμα και τις έξτρα 18άρες που βλέπω έβαλες?
-
Γίναμε Ευρώπη
Μπήκα στα σάιτ της VW και είδα ότι, επιτέλους, προσφέρουν configurator.
-
Στον διαμορφωτή κινητήρας ντίζελ μικρός κάτω από 2.0 δεν υπάρχει.
Στην rline οι καθρέπτες είναι αναδιπλούμενοι;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Στον διαμορφωτή κινητήρας ντίζελ μικρός κάτω από 2.0 δεν υπάρχει.
Στην rline οι καθρέπτες είναι αναδιπλούμενοι;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ουτε και στον γερμανικο βλεπω 1.6 ντηζελ. Ενδιαφερον.
οσο για τους αναδιπλουμενος καθρεφτες, δεν αναφερεται πουθενα ως βασικος εξοπλισμος στο R-line
-
Ενδιαφέρον με αρνητικό πρόσημο... Μας έχουν ζαλίσει με τον νέο μικρό κινητήρα ντίζελ.... Τελικά υπάρχει; ποτέ θα είναι διαθέσιμος;
Κατά τα άλλα το vfm tiguan με σχεδόν 28000 δεν παίρνεις αναδιπλουμενους καθρέφτες και πρέπει να να πληρώσεις 145 χωρίς φόρους για να τους αποκτήσεις... Κλασικό βυζεμα από την vw -
Κλαιν, θα δώσεις 28κ για αμάξι, στα 150 € θα κολλήσεις;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κλαιν, θα δώσεις 28κ για αμάξι, στα 150 € θα κολλήσεις;Συμφωνώ 100%. Μια χαρά εξοπλισμένη ήταν η έκδοση 1.6 TDI Advance (Adaptive Cruise Control, City safe, Lane assist, πολύ καλο infotainment με android auto/car play και πολλά άλλα)
-
Κλαιν, θα δώσεις 28κ για αμάξι, στα 150 € θα κολλήσεις;δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι 150ευρω δεν ειναι. 145 ειναι τιμη προ φορων, επομενως με τελος ταξινομησης και φπα, το πραγματικο κοστος ειναι γυρω στα 220 ευρω
-
Κλαιν, θα δώσεις 28κ για αμάξι, στα 150 € θα κολλήσεις;Κλάιν οκ. Στην vw στα 28000 δεν χωραγαν οι αναδιπλούμενοι; Ή είναι τόσο εξειδικευμένο αξεσουάρ που θεωρείται περιττό; Εκει είναι η εστίαση η δική μου.
Με την ισοπεδωτικη αυτή λογική εσύ θα αγόραζες ένα αμάξι 80.000 με χερούλια; Όχι ; Καλά δίνεις 80.000 και δεν έχεις 500 ευρώ για ηλεκτρικά παράθυρα; Τσιπια....
Συνέχεια αυτό το επιχείρημα δίνεις τοσα για το αμάξι ε δώσε και ένα 500 για αυτό 300 για το άλλο και 1000 για το παρά άλλο...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι 150ευρω δεν ειναι. 145 ειναι τιμη προ φορων, επομενως με τελος ταξινομησης και φπα, το πραγματικο κοστος ειναι γυρω στα 220 ευρω
Και μπορεί από το βάλε και αυτό που λείπει βάλε και το άλλο να αλλάξεις σκαλοπάτι φορολόγησης και το 150 που κοστίζει 220 τελικά να σου κοστίσει 2000...
Και για να το κλείσω θεωρώ τρελή τσιπια στα 28000 εν έτει 2018 οι καθρέπτες να μην είναι αναδιπλούμενοι.
Τελικά ο μικρός ντιζελ υπάρχει; Κυκλοφορεί ,θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον ή χάθηκε στον υπολογισμό των ρύπων;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλα η αληθεια ειναι οτι 150ευρω δεν ειναι. 145 ειναι τιμη προ φορων, επομενως με τελος ταξινομησης και φπα, το πραγματικο κοστος ειναι γυρω στα 220 ευρω
Και μπορεί από το βάλε και αυτό που λείπει βάλε και το άλλο να αλλάξεις σκαλοπάτι φορολόγησης και το 150 που κοστίζει 220 τελικά να σου κοστίσει 2000...
Και για να το κλείσω θεωρώ τρελή τσιπια στα 28000 εν έτει 2018 οι καθρέπτες να μην είναι αναδιπλούμενοι.
Τελικά ο μικρός ντιζελ υπάρχει; Κυκλοφορεί ,θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον ή χάθηκε στον υπολογισμό των ρύπων;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα, δεν έχεις άδικο, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει είμαι ευτυχισμένος να μπορώ να προσθέσω κάτι στο αυτοκίνητο που θέλω ακόμα και επί πληρωμή. Όταν πήγα στη Hyundai να δω του Tucson και τους ρωτούσα που είναι ο X,y,z εξοπλισμός, μου έλεγαν 'στη Ελλάδα έρχεται έτσι όπως το βλέπετε'. Ωραία ρε παιδια να πληρώσω να τα βάλετε. Δεν γίνεται κυριε μου.....
-
Πες τα φίλε dettol....
Και δυστυχώς δεν είναι μόνο στην χιουνται αυτή η ιστορία... Τα ίδια ακουσα και στην μιτσουμπισι πρόσφατα.
Δηλαδή θα καθορίζει ο καθε πωλητής τι θα αγοράσουμε.Απορω πως πουλανε έστω αυτά που πουλάνε -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Γίναμε ΕυρώπηΜπήκα στα σάιτ της VW και είδα ότι, επιτέλους, προσφέρουν configurator.
Πολύ αργά καλή μου VW. Όπως είχα πει και παλιότερα, πολλές φορές κάποια πράγματα είναι και θέμα timing.
Δυστυχώς το Tiguan δεν είναι vfm στα 28k και δεν μιλώ φυσικά μόνο για τους αναδιπλούμενους καθρέφτες. Παιρνεις χωρους σίγουρα και θέλω να πιστεύω και αξιόπιστο κινητήρα, αλλά μέχρι εκεί. Και το λέω εγώ που το πάω με χίλια το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά μόνο με R-Line μέσα έξω. Αν τα είχα θα τα έδινα, αλλά προτιμώ 5 ταξίδια στην Ευρώπη με τη γυναίκα μου, παρά σε λαμαρίνες.
Αλήθεια εσείς που το έχετε με ηλιοροφή σας κάλεσαν να γίνει έλεγχος στα led της ηλιοροφή ; Τι όχι;
VW Tiguan 2016