-
οχι απο τιμες που εψαξα on line
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
οχι απο τιμες που εψαξα on lineΘα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ετσι δε γίνεται δουλειά! Θέλεις να δαπανησεις ένα αξιοσέβαστο ποσό για την αγορά ενός μεταχειρισμένου και περιμένεις από τα μέλη ενός forum (που είναι κάθε καρυδιάς, καρύδι) να σου πουν αν είναι καλή αγορά;
Σήκω και πήγαινε σε μια τουλάχιστον ή και παραπάνω (αν είναι κοντά σου) αντιπροσωπείες και πάρε προσφορές. Πάρε μάλιστα δύο προσφορές: μια με τον εξοπλισμό του μεταχειρισμένου και μία με τον εξοπλισμο που θες εσύ! Μόνο έτσι θα δεις την πραγματική τελική τιμή του καινούριου 'με το κλειδί στο χέρι', με όλα τα έξοδα αλλά και τις προσφορές κι εκπτώσεις.
Αφού το κάνεις, θα μπορείς να αποφασίσεις μονος σου, χωρίς την οποιαδήποτε βοήθειά μας, την οποία βεβαίως ευχαρίστως στην παρέχουμε, αλλά δεν είναι παρά δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με αυτά που ΔΕΝ έχεις κάνει..
-
+1
-
καλα εννοειται δεν πεταω ετσι τα λεφτα απλα ηθελα μια πρωτη γνωμη απο εσας εαν αξιζει να ασχοληθω με το συγκεκριμενο,δεν σκοπευα να παω προς τιχουαν μερια αλλα ειδα τυχαια την αγγελια και το συγκεκριμενο μου αρεσε
-
Αυτό ακριβώς που λέει ο harisma23.
Και να προσθέσω ότι δεν έχει φώτα LED, βασική έλλειψη για εμένα σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο. Έβαλε ζάντες (που δεν προσφέρουν τίποτα, πέρα από εμφάνιση) και δεν έβαλε τα LED (που είναι και πιο φτηνά!) που προσφέρουν ασφάλεια.
-
Το βασικό του μειονέκτημα είναι οι 20άρες ζάντες. Τα 150 άλογα με αυτές γίνονται 130
Πάντως όσο πλούσιο και εξοπλισμό αν έχει τα 29.000 ευρώ είναι υπερβολικά. Το καινούργιο δεν απέχει και πολύ. -
Αν τα xenon είναι εργοστασιακά δεν είναι σίγουρα κατώτερα των led.
-
Καλησπερα. 31100 εχει το τετρακινητο αυτοματο advance 150 ps χωρις εκπτωση. Και καπου στα 33600 το rline που εχει ζαντες 19 και εμφανιση. Επομενως με εκπτωση χωραει να βαλεις και μερικα πραγματα σαν εχτρα και να ειναι καινουριο
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Αν τα xenon είναι εργοστασιακά δεν είναι σίγουρα κατώτερα των led.Συμφωνώ! Αλλά δεν είπα ποτέ τίποτα για Xenon...το Tiguan εργοστασιακά εξοπλίζεται μόνο με LED (σε 2 παραλλαγές, απλά και κατευθυντικά). Το συγκεκριμένο λοιπόν δεν έχει εργοστασιακά LED (Xenon ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν εργοστασιακά).
-
Δεν μπαινουν ξενον στο tiguan?
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αν τα xenon είναι εργοστασιακά δεν είναι σίγουρα κατώτερα των led.
Συμφωνώ! Αλλά δεν είπα ποτέ τίποτα για Xenon...το Tiguan εργοστασιακά εξοπλίζεται μόνο με LED (σε 2 παραλλαγές, απλά και κατευθυντικά). Το συγκεκριμένο λοιπόν δεν έχει εργοστασιακά LED (Xenon ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν εργοστασιακά).
Άρα έχει από τα περίφημα μουφοξενον
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δεν μπαινουν ξενον στο tiguan?Εαν εννοείς εργοστασιακά, όχι δεν μπαίνουν (πλέον θεωρούνται παλιά τεχνολογία και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αναβαθμίσει τα Xenon με LED - άσχετο, εγώ θα ήθελα όλα τα αυτοκίνητα να έχουν στάνταρ Xenon φώτα (αντί για αλλογόνου) και ως έξτρα εξοπλισμό τα LED). Μπαίνουν LED, όπως έγραψα στην απλή έκδοση και στην έκδοση που είναι κατευθυντικά και προσαρμοζόμενα (ως προς την δέσμη τους).
-
Δεν μπαινουν ξενον στο tiguan?
Εαν εννοείς εργοστασιακά, όχι δεν μπαίνουν (πλέον θεωρούνται παλιά τεχνολογία και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν αναβαθμίσει τα Xenon με LED - άσχετο, εγώ θα ήθελα όλα τα αυτοκίνητα να έχουν στάνταρ Xenon φώτα (αντί για αλλογόνου) και ως έξτρα εξοπλισμό τα LED). Μπαίνουν LED, όπως έγραψα στην απλή έκδοση και στην έκδοση που είναι κατευθυντικά και προσαρμοζόμενα (ως προς την δέσμη τους).
Ευχαριστω για την απαντηση
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο δικό μου Tiguan που έχει αλογόνου άλλαξα τις λάμπες με Philips +150% και βλέπω εξ ίσου καλά με το άλλο μου αυτοκίνητο που έχει εργοστασιακά xenon
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντησηΠαρακαλώ!
Στο δικό μου Tiguan που έχει αλογόνου άλλαξα τις λάμπες με Philips +150% και βλέπω εξ ίσου καλά με το άλλο μου αυτοκίνητο που έχει εργοστασιακά xenon
Είναι όντως πολύ καλές αυτές οι Philips (έχω βάλει και εγώ), με μόνο μειονέκτημα την πολύ μικρή διάρκεια ζωής.
Πάντως, έχει σημασία τόσο το φανάρι στο αυτοκίνητο με τις αλογόνου όσο και σε αυτό με τα Xenon. Σε εμένα π.χ το Kuga έχει πολύ καλό φωτισμό για αλογόνου, οπότε έχω πλησιάσει αρκετά τα Xenon της BMW (εν είναι όμως το ίδιο, τα Xenon της BMW ήταν σαφώς καλύτερα). Από την άλλη τα αλογόνου της Z4 ήταν άθλια και ακόμα και με καλές λάμπες ήταν ανεπαρκή σε αντίθεση με τα Xenon της Ζ4 που ήταν άριστα. -
Ποσό μικρή? Στο περίπου φυσικά.
-
Ποσό μικρή? Στο περίπου φυσικά.Σε εμένα παει η ερώτηση?
-
Ποσό μικρή? Στο περίπου φυσικά.
Σε εμένα παει η ερώτηση?
Ναι και για να μην υπάρχει παρεξήγηση μιλάμε για την ζωή της +150% λάμπας.
-
Αντέχουν μια διετία.Καλού κακού έχω ένα σετ ανταλλακτικές μαζί μου...
-
Ναι και για να μην υπάρχει παρεξήγηση μιλάμε για την ζωή της +150% λάμπας.
Βρε σατανά...
VW Tiguan 2016