-
Το βασικότερο πλέον όλων ειναι οτι οι ηλικιωμένοι και οι γυναίκες που έχουν εκπαιδευτεί απο τον έρωτα της ζωής τους της πενταήμερης που δουλεύει σε τόρνο, αρνούνται να αντιληφθούν την επικοινωνιακή αξία του βγάζω φλας.......τραγικο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Σε αγχωνουν που μαζευονται δεξια και αριστερα στα φαναρια; Τι να κανουν; Να κατσουν ο ενας πισω απο τον αλλον οπως τα αυτοκινητα; Ξερεις τι ουρες θα γινουν; Εγω λεω να τους βαζουμε δυο δυο, διπλα διπλα να καθονται. Ρε iceman παντου ετσι γινεται στα φαναρια. Και στο εξωτερικο. Εκει ομως, αν σου κανει ζημια η καμερα τσουπ το καταγραφει. Πεζοδρομους δεν σεβονται ουτε τα αυτοκινητα. Βασικα διαβασεις πεζων και πεζοδρομο οποιος τον παραβιαζει, ακομη και ποδηλατης, και με σκειτ μπορντ, παιρνεις πινακιδες, παιρνεις τον ποδηλατη το σκειτ μπορντ boy και τους σκιζεις τα ραμματα. Στον πεζοδρομο περπατανε παιδακια ποιο χαλαρα απο οτι στο πεζοδρομιο και θελει προσοχη μεγαλη.
Iceman κελαηδας αλλα οταν στα φαναρια το καλοκαιρι σου καθεται διπλα στο αμαξι γκομενακι με σορτσακι, πες μου οτι δεν κοιτας τα μπουτακια του και τα κωλαρακια του. Ασε τωρα. Ρε τρελοκομειο τι να παει να κανει στην εξοχη ο easy rider; Αν δλδ εγω θελω να παω Θεσσαλονικη - Αθηνα με την παρεα μου, τι θα κανω; Θα παω μεσω εξοχης; Ρε τσομπανη θα με κανεις για να βγω μια βολτα;
Ελα πειτε μου τωρα. Κανετε παρεα εσυ και ο Storm ε; Βαζετε κουκουλες τα βραδια και την πεφτετε στα φαναρια σε σταματημενους μηχανοβιους και τους σκουντατε για να πεσουν με την μηχανη. Ειστε αναρχικα στοιχεια.
Storm τωρα ειδα το μνμ, θα σου απαντησω σε λιγα λεπτα.Αυτη η εξυπναδα που περνανε τα μηχανακια αναμεσα στα αυτοκινητα, λεγεται διηθηση της κυκλοφορίας. Ειναι εξαιρετικα παρανομο και οι ασφαλιστικες εταιριες εχουν δηλώσει ότι δεν καλύπτουν ασφαλιστικα τη μοτοσυκλετα που προβαινει σε τετοια παρανομια! Ουσιαστικα λοιπον ειναι ανασφαλιστοι τη στιγμη εκεινη!
-
Ενταξει. Δεν εχουν και αδικο. Αν χωραω ομως αναμεσα απο δυο σταματημενα αυτοκινητα στα φαναρια περναω. Ή αν η κινηση γινεται με ταχυτητα βαδισματος. Σε συνθηκες δλδ μποτιλιαρισματος.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ενταξει. Δεν εχουν και αδικο. Αν χωραω ομως αναμεσα απο δυο σταματημενα αυτοκινητα στα φαναρια περναω. Ή αν η κινηση γινεται με ταχυτητα βαδισματος. Σε συνθηκες δλδ μποτιλιαρισματος.Ελπίζω μόλις ανάβει πράσινο να ξεκινάς και να μην μένεις με 20 μπροστά από αυτούς που πέρασες. Μου έχει τύχει πολλές φόρες να περνάω μηχανή-ακι και μετά το φανάρι να πρέπει να κάνω ταρζανιά για να το ξαναπεράσω.
Αν και δεν νομίζω να το κάνεις. -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ενταξει. Δεν εχουν και αδικο. Αν χωραω ομως αναμεσα απο δυο σταματημενα αυτοκινητα στα φαναρια περναω. Ή αν η κινηση γινεται με ταχυτητα βαδισματος. Σε συνθηκες δλδ μποτιλιαρισματος.
Ελπίζω μόλις ανάβει πράσινο να ξεκινάς και να μην μένεις με 20 μπροστά από αυτούς που πέρασες. Μου έχει τύχει πολλές φόρες να περνάω μηχανή-ακι και μετά το φανάρι να πρέπει να κάνω ταρζανιά για να το ξαναπεράσω.
Αν και δεν νομίζω να το κάνεις.Ελα μου που δεν το επιασα. Οταν αναβει πρασινο περιμενω αν ειναι αλλος με μηχανη μπροστα να ξεκινησει. Δεν κανω ζιγκ ζαγκ λες και εκκινω σε αγωνα. Αν ειμαι εγω στην μπροστα σειρα, ενταξει ξεκινω. Τωρα απο δεξια απο αριστερα μπορει να με περασουν. Δεν τρελενομαι να ειμαι πρωτος εγω και οι αλλοι να με ακολουθουν. Γενικα μενω στην γραμμη μου. Ενταξει εχει και κατι πιτσιρικαδες με παπακια που τα στραγγιζουν μολις αναψει πρασινο, πανε σαν φιδακια δεξια αριστερα. Ε αυτοι ειναι για εναν κλωτσο απο τα πλαγια για σκουπισμα του δρομου, αλλα αυτο μονον στην σκεψη. Οι ντελιβεραδες και των ταχυμεταφορων ειναι στην πριζα και εχουν σκισει τα ραματα του ΚΟΚ.
Ενας, τι μλκας, ημουν με το αμαξι μεσα στην πολη τον βλεπω απο τον καθρεπτη να εχει λυσαξει να με περασει και με περναει αλλα τον κοβω πως επειδη ερχοταν λεωφορειο απο το αλλο ρευμα θα εμενε στο αντιθετο και κοβω ταχυτητα και περναει απο την μουρη μου και με το κουβουκλιο που εχει πισω, μου ξυρισε το φτερο. Ευτυχως σταματησε και το λεωφορειο που ερχοταν απο απεναντι. Ο ντελιβερας δεν σταματησε. Ευτυχως ημουν με ενα Punto Mk1 που ειχα και ηταν το χρωμα του σακατεμενο. Οσο περνανε τα χρονια, αυξανεται η καφριλα και στους 2 και στους 4 τροχους. Σε ολες τις ηλικιες. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελπίζω μόλις ανάβει πράσινο να ξεκινάς και να μην μένεις με 20 μπροστά από αυτούς που πέρασες. Μου έχει τύχει πολλές φόρες να περνάω μηχανή-ακι και μετά το φανάρι να πρέπει να κάνω ταρζανιά για να το ξαναπεράσω.
Αν και δεν νομίζω να το κάνεις.Ελα μου που δεν το επιασα. Οταν αναβει πρασινο περιμενω αν ειναι αλλος με μηχανη μπροστα να ξεκινησει. Δεν κανω ζιγκ ζαγκ λες και εκκινω σε αγωνα. Αν ειμαι εγω στην μπροστα σειρα, ενταξει ξεκινω. Τωρα απο δεξια απο αριστερα μπορει να με περασουν. Δεν τρελενομαι να ειμαι πρωτος εγω και οι αλλοι να με ακολουθουν. Γενικα μενω στην γραμμη μου. Ενταξει εχει και κατι πιτσιρικαδες με παπακια που τα στραγγιζουν μολις αναψει πρασινο, πανε σαν φιδακια δεξια αριστερα. Ε αυτοι ειναι για εναν κλωτσο απο τα πλαγια για σκουπισμα του δρομου, αλλα αυτο μονον στην σκεψη. Οι ντελιβεραδες και των ταχυμεταφορων ειναι στην πριζα και εχουν σκισει τα ραματα του ΚΟΚ.
Ενας, τι μλκας, ημουν με το αμαξι μεσα στην πολη τον βλεπω απο τον καθρεπτη να εχει λυσαξει να με περασει και με περναει αλλα τον κοβω πως επειδη ερχοταν λεωφορειο απο το αλλο ρευμα θα εμενε στο αντιθετο και κοβω ταχυτητα και περναει απο την μουρη μου και με το κουβουκλιο που εχει πισω, μου ξυρισε το φτερο. Ευτυχως σταματησε και το λεωφορειο που ερχοταν απο απεναντι. Ο ντελιβερας δεν σταματησε. Ευτυχως ημουν με ενα Punto Mk1 που ειχα και ηταν το χρωμα του σακατεμενο. Οσο περνανε τα χρονια, αυξανεται η καφριλα και στους 2 και στους 4 τροχους. Σε ολες τις ηλικιες.Σόρρυ αλλά κατάλαβα ότι μιλάς για όταν είσαι με μηχανή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Ήθελα να θίξω το γεγονός ότι πολλά μηχανάκια και μηχανές περνάνε μπροστά στο φανάρι και μόλις ανάψει πράσινο πάνε με 20-30 χλμ και δεν μπορείς με το αμάξι να τους περάσεις αν δεν κάνεις ταρζανιά. -
Βιαζονται στο φαναρι για να πανε αργα μετα. Δεν ξερω υπαρχουν πολλοι αψυχολογητοι πανω στις μηχανες. Η μηχανη απο παπακι μεχρι μεγαλα κυβικα θελει σεβασμο ειδικα απο την στιγμη που το λαθος μπορεις να το πληρωσεις με δικη σου ζημια. Εγω αν η κινηση ειναι με 20 και 30 χιλιομετρα και δεν με παιρνει να περασω (για τα δικα μου δεδομενα), πηγαινω πισω απο ενα αμαξι και το ακολουθω. Εχει ομως πολλους με μηχανη που με περνανε και περνανε και το προπορευομενο αμαξι πηγαινοντας στην διαχωριστικη γραμμη, ή πανε και κολανε στο πισω φαναρι απο την πλευρα του οδηγου, τον αναγκαζουν να κανει δεξια οσο μπορει για να περασουν τσιμα τσιμα απο το αμαξι και τα σταθμευμενα (σε μονοδρομους).
Εμενα αυτα δεν μου αρεσουν. Ρε μαγκα, εισαι σε μονοδρομο, χωραει ενα αμαξι, εχει παρκαρισμενα δεξια και αριστερα, παει ο αλλος με 30 - 40, θελεις να πας με τη μηχανη παραπανω; Ε δεν γινεται. Αραξε πισω απο το αμαξι και περιμενε. Ετσι κανω και εγω. Δλδ ποσο χρονο θα κερδισω αν πιεσω τον μπροστινο να κανει δεξια την στιγμη που ισα ισα χωραμε αν παω διπλα του; Εχει κατι πιτσιρικαδες με φωνακλαδικες εξατμισεις με παπακια που τα κανουν αυτα. Εγω με το XT660 κυβικα και δεν παω να σφηναρω και παει ο αλλος με 110 κυβικα παπια που την μαρσαρει κι ολας πισω απο τον οδηγω του αυτοκινητου για να του δειξει πως θελει να περασει.
Σε μποτιλιαρισμα και στα φαναρια περναω αναμεσα με προσοχη και μικρη ταχυτητα. Πριν 20 χρονια που ξεκινησα και εγω με παπακι με εξατμιση που εκανε θορυβο εκανα μλκιες. Ηταν ομως διαφορετικα. Δεν ειχε τοσα αυτοκινητα και τοσες μηχανες. Ηταν και ποιο ηρεμος ο κοσμος. Σημερα ολοι ειναι στην πριζα. -
Η εκκίνηση με μηχανή στο φανάρι ακόμα και άσχετος να είσαι στην οδήγηση είναι απο μόνη της γρήγορη με το 1/5 του γκαζιου. Αν μετά τα 50 μέτρα κλείσεις το γκάζι ή μείνεις στα 40 50χλμ για να μιλήσεις σε γνωστό που είναι δίπλα με το αυτοκίνητο ή μιλάς στο κινητό ακόμα και με hands free είσαι μ@@@@@! Καθυστερείς όλους τους πίσω . Οι μηχανές δεν είναι τοσο επικίνδυνες στις πλάγιες διελεύσεις ανάμεσα στην κίνηση όσο τα παπάκια και τα μικρότερου όγκου δίκυκλα.
Παράνομες οι διελεύσεις αλλά must για να φτάνεις στην ώρα σου . Δεν έχουμε ούτε τα υπόλοιπα εκτός απο την οδηγική παιδεία για να κατηγορούμε τις μηχανές και τα παπάκια. Ένα φρεάτιο που εξέχει μπορεί να φέρει το κακό και σε αυτοκίνητο και σε μηχανάκι ή και στα δυο.
Ποιότητα 0 παντού !!!! -
Ασε Θαναση οι Ελληνικοι δρομοι ειναι σκοτωστρες για οσους οδηγουν μηχανη. Κατα καιρους βλεπω σε Αθηνα και Θεσσαλονικη ρεπορταζ με λακουβες, ταφους. Αν πεσεις στην λακουβα αυτη με την μηχανη την εβαψες. Το αλλο που παλιοτερα τωρα εχει μειωθει γιατι εξοντωσαμε τις γατες, ηταν οι γατες. Οποτε παω να περασω βραδυ ειδικα απο σκουπιδια, κοβω γιατι πεταγονται και δεν θελω να πατησω και την γατα αλλα να φαω και τα μουτρα μου.
οδηγοι...παλιοι και νεοι ποιοτητα οδηγησης