-
Βρε, δεν έκανα εγώ καμία παράφραση. Και ο χρόνος και η παθητική φωνή στη συγκεκριμένη πρόταση χρησιμοποιούνται στην αγγλική γλώσσα, όπως τα χρησιμοποίησα.
Ναι το καταλαβα,
Στα αγγλικα ομως το λενε αυτο ιδιωνυμο διοτι γραμματικα ειναι λαθος. Οποτε στο δινω ως ιδιωνυμο. Οχι ως σωστα αγγλικα.
Γρσμματικα φυσικα ειναι λαθος. Αλλα ετσι το λενε οπως το λες λογω εκφρασης.
Παθητικη δεν χρησιμοποιησες.
Θα τους ακουσω.
-
Ρε συ Lap, καλά να οδηγούμε Κουλα, αλλά να μιλάμε και 'ινδικά' εγγλέζικα !?!!1!1!?
Καλά στα λέει ο Χαρίσμας, και δεν δικαιολογείσαι με τίποτα να μην ξέρεις αυτό το τραγούδι...
Πάντως με τόση καψούρα που έχεις, Baleno δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη να πάρεις ένα;
Γιατί όχι και ελαφρώς μεταχειρισμένο;
-
Σε περικαλλω...,εγω ομιλω τα της αριστοκρατίας, εσεις τα του λιμανιου, χωρις χρονους και παθητικη φωνη..
Μπα δεν αγοραζω μεταχειρισμένα.....
Μονο απο δικα μου ατομα αγοραζω μεταχειρησμενα και αν.
Βασικα το αναποδο γινεται....μολις πω θα πουλησω το δικο μου γινεται πανικος διοτι παιζει να μην υπαρχει πιο καθαρο και καλο συνητρημενο αυτοκινητο στην παρεα μου.
Ξοδευω μια περιουσια σε νωριτερα σερβις, ανταλλακτικα και καθαρισμο detailing με ακριβα προϊοντα.
Για παραδειγμα καποτε ενα δικο μου ηταν καλυτερο αν και καποιων ετων απο το facelift test drive της εταιριας.
Για να καταλαβεις στα psa θελει μετα καποια ετη καθε τρια ετη (νομιζω) αλλαγη λαδιων και φρεον στον κομπρεσσορα του κλιματιστικου. Το κανω καθε ετος διοτι το χρησιμοποιω καθε μερα χειμωνα καλοκαιρι......
Τι ειμαι ρε παππους σαν εσας;;;; ειπαμε μ αρεσουν τα παλαι αλλα αυτο μου ξεφυγε..
-
Γύρε πες αλεύρι
-
Κάντο βρε άμα σου βαστάει! put your money where your mouth is! θα βγάλεις κι' όλας..
-
Τα εδωσα στο swift...τα αλλα τα κρατω για αλλο project.
Δεν τα εδωσα ολα σε ενα τουτου, σαν μερικους μερικους.
Παντως ωραιοοοοοο φαινεται....
Θα το δω καλυτερα, ισως ενδιαφερεται γνωστος.
Ασε που μεταχειρησμενα μονο απο δικους μου και κοντινούς, θελω να ξερω την πραγματικη χρηση του αυτοκινητου απο πρωτο χερι.
-
Τα εδωσα στο swift...τα αλλα τα κρατω για αλλο project.
Δεν τα εδωσα ολα σε ενα τουτου, σαν μερικους μερικους.
Παντως ωραιοοοοοο φαινεται....
Θα το δω καλυτερα, ισως ενδιαφερεται γνωστος.
Ασε που μεταχειρησμενα μονο απο δικους μου και κοντινούς, θελω να ξερω την πραγματικη χρηση του αυτοκινητου απο πρωτο χερι.
πήγα να σου απαντήσω αλλά βαρέθηκα! τι πρότζεκτ;
-
Οχι τιποτα με τα αυτοκινητα, δικα μου θεματα. Αν και μια ηχομονωση στο swift ως προτζεκτ θα την εκανα,
Εψαξα και βρηκα πως η καλυτερη ηχομονωση φτιαγμενη για χαμηλες και μεσαιες συχνοτητες για αυτοκινητα κοστιζει γυρω στα 300 ευρω για ολο το αυτοκινητο ως υλικο μονο αγορας απο ιντερνετ.
Δεν ειναι αυτοκολλητο, αλλα σαν αυτες που βαζουν τα εργοστασια. Βεβαια γινεται mercedes 500αρα το συτοκινητο, δεν περνα σχεδον καθολου θορυβος κυλισης και οδοστρώματος, τουλαχιστον ετσι λενε..
Μετα ακομα και με 100 ευρω και προσωπικη παντα εργασια, κανεις την δουλεια σου.
-
Και γιατί το κρατάς μυστικό το υλικό και δεν μας το λες και μας, ε;
-
ναι, αυτό εννοούσα, τι project γενικά.
Εγώ να δεις πρότζεκτ, DS7 έπαιρνα με τα 'project' της τελευταίας 3ετίας! που να μιλήσουμε και για τα σοβαρά..
-
Στην παραπάνω αγγελία στην φωτογραφία με τα πίσω καθίσματα έχει τραβήξει τα μπροστινά τέρμα μπροστά; Δεν μπορεί να έχει τέτοιους χώρους πίσω αυτό το αμαξάκι! Έτσι δεν είναι;
-
Τι εκδοση ds7 ....αυτην την λιγο πιο ακριβη απο το 2008;;;;
Εχουμε και απο αυτα τα προτζεκτ, αλλα ενας απαραβατος κανονας στις σοβαρες μπιζνες ......δεν μιλας ποτε για τιποτα, παρα μονο μετα τις υπογραφες.
Γενικα υπαρχουν επιχειρημστιες που δεν κρατιουνται και ανοιγουν πολυ το στοματακι τους, και τους συμβουλευω να το κρατουν κλειστο, ξερουν αυτοι για ποιους μιλω.
Στο αλλο.... αυτο σεκφτομουν, εψαξα καινεχει πολλων εταιριων.
Οχι τα ασημένια αυτοκoλλητα, απο αυτα εχει το εργοστασιο..,...αλλα το αλλο,
Υπαροχουν διαφορες ποιοτητες και παχη, μερικα ειναι ακριβα αλλα συνδιαζουν υλικα και για χαμηλους και για μεσαιου ηχους....μπαινουν πολυ ευκολα.
Αυτα λεγονται ηχομονωτικα και οχι ηχοαπορροφητικα...
Εννοείται πως δεν θα βγαλω ολο το εσωτερικο, λιγο στην ακρη απο τον μασπιε θα βγαλω και θα σηκωσω την μοκετα απο τα πλαγια στους θολους. Δεν ειναι και τοσο χαλια το συτοκινητο αλλα συγκριτικα με ενα πολυτελειας του λείπει αυτο.
Απο κραδασμους μια χαρα ειναι.
-
Στην παραπάνω αγγελία στην φωτογραφία με τα πίσω καθίσματα έχει τραβήξει τα μπροστινά τέρμα μπροστά; Δεν μπορεί να έχει τέτοιους χώρους πίσω αυτό το αμαξάκι! Έτσι δεν είναι;
Μια χαρά μπορεί, επειδή ο 'ευρυγώνιος' φακός παραμορφώνει, δες που είναι η πλάτη του καθίσματος συνοδηγού με ελαφρά κλίση προς τα πίσω, σε σχέση με τη μεσαία κονσόλα και τη δεξιά κολώνα.
Δεν νομίζω πως είναι τραβηγμένα μπροστά, ίσως να μην είναι τέρμα πίσω. Αλλά δες την απόσταση του πίσω αναπτήρα στο υποβραχιόνιο, απ' τα καθίσματα.
Μια φορά είχα μπει στο baleno σε έκθεση και νομίζω πως πίσω ήταν πιο ευρύχωρο από Scross & Vitara.
-
Εμ τι φωναζα εγω,
Με λιγα χρηματα τα εχεις ολα, και made in japan turbo κινητηρα, και εξοπλισμο, και adas συστήματα και τεραστιων διαστασεων χωρους, και απιστευτα φθηνα ανταλακτικα λογω ινδιας, και 3,99 μ για παρκαρισμα και σχεδον 370 λιτρα πορτπαγκαζ.....και οικονομια αλα diesel.
Ο.κ εχει ενα κλικ μεγαλύτερο θορυβο κυλισης απο τα κορυφαια.....σε 1 ωρα και λιγο να πιανουν τα χερια σου το λυνεις και αυτο.
Δες εδω
Στην δεξια πλευρα της φωτο καθεται ενας ενηλικος με 1,80μ υψος πισω απο τον εαυτο του,...πως το βλεπεις για αυτοκινητο πολης;
Στην αριστερη με τερμα μπροστα το καθισμα, σαν να οδηγουσε μικροσωμος οδηγος.
-
Πες τα... Εχτές το πήρα για στρίψιμο σε κάτι χωριά που πάω κ το μοτερακι κάνει θαύματα. Ροπή και πλαίσιο που τη διαχειρίζεται άψογα. Με τα κωλο λάστιχα κ πατάει υπέροχα. Χρυσή τομή σε άνεση και στρίψιμο. Μπορεί να του λείπει η απόλυτη αμεσότητα των χειριστηριων αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό για αυτό που είναι, δεν χαζοσπινιαρει, το πλαίσιο ακλόνητο και καταλαβαίνεις τα πλεονεκτήματα του χαμηλού βάρους. Τα πλαινα επίσης δεν τα ταλαιπωρεί..
Ως προς τα της εργονομίας, η ευρυχωρία του οφείλεται επίσης στην πολύ έξυπνη κατασκευή του εσωτερικού και ιδίως του ταμπλό και της γωνίας που είναι τοποθετημένα τα καθίσματα. π.χ. Εγώ είμαι 190 και 95 κιλά. Μπορώ να οδηγήσω και με τη θέση πολύ πολύ μπροστά χωρίς να ακουμπούν ή να χτυπούν τα πόδια μου στο τιμόνι, στην κονσόλα ή στο ταμπλό. Και αυτό γιατί κάθεσαι με τα πόδια σχεδόν σε ορθη γωνία και όχι χωμένος όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα. Έχει δηλαδή στοιχεία πολυμορφικού χωρίς να φαίνεται έτσι απέξω. Στα περισσότερα αυτοκίνητα που μπαίνω και σε αυτά που είχαμε στην οικογένεια οδηγούσα στην τέρμα πίσω θέση ή σχεδόν στην τέρμα. Στο baleno μπορώ να οδηγώ πολύ πιο μπροστά χωρίς να διπλώνομαι ή να κουράζομαι. Στα 4μ δεν υπάρχει πιο ευρύχωρο. Αυτό και το τζαζ..
Φάουλ για εμένα είναι, ωστόσο, η απουσία ρύθμισης σε ύψος του καθίσματος του συνοδηγού. Αν είσαι ψηλός κάθεσαι πολύ ψηλά.
Lap το ξέρεις ότι οι τουρμπάτες GLX εκδόσεις έχουν και θερμαινόμενα καθίσματα και καθρέπτες έτσι;
Επίσης, κάτι που έχουν οι ινδικές εκδόσεις και δεν έχουν οι δικές μας, είναι ηλεκτρικά αναδιπλώμενοι καθρέπτες και φωτισμός στο σκιάδιο (vanity mirrors)
-
Ναι πολυβιε, το ξερω, τα ινδικα εχουν επισης και ηλεκτροχρωματικο καθρέφτη.
Χεχε, την Κουλα την ξερω πολυ καλα.
Οπως τα λες, θερμαινομενα καθισματα ειχαν μονο τα mild hybrid ή τα turbo.
Και εγω τα εχω, ειναι πολυ ευχαριστα τον χειμωνα....
Επισης, αυτο που λες γιαντην Κουλα, ισχυει ακριβως το ιδιο και στο swift.
Το ανεφερα στο thread του νεου i20, μπορει να εχει ιδια σε εκατοστα χωρο με το 208 αλλα οπως ειναι σχεδιασμενη η κονσολα δεν χρειαζεται να τονπας τερμα πισω...βασικα και πολυ μπροστ το πας. Αποτελεσμα αυτου, να εχει εντυπωσιακους χωρους για το μεγεθος του, δεν μπορουν να το πιστεψουν οσοι μπαινουν...,και ρωτουν πως γινεται....τους λεω το κολπο ειναι ο χωρος για τα ποδια του οδηγου.
-
-
Σήμερα μπήκαν τα falken ziex ze310 185/55/16. 350e τοποθετημένα. Σε reviews καλούτσικα τα πάνε. Φαίνεται πιο μαλακό στην κύληση. Το Τιμόνι λίγο πιο σφιχτό. Review σε λίγες μέρες. Κράτησα ενα λάστιχο για ρεζέρβα. Θα βρω και μια ζάντα να ταιριάζει. Προς το παρόν το λάστιχο χωράει οριακά χωρίς να βρίσκει ο πάτος του χώρου αποσκευών. Λέτε ζανταρισμενο να μην χωράει;
-
Έχω βάλει στο Baleno του γιού μου.Μιά χαρά χωράει.Δοκίμασε μόνο την ζάντα να μην βρίσκει στα φρένα.
-
Δεν κατάλαβα καλά. Αυτό για το οποίο διερωτώμαι είναι αν το 16αρι λάστιχο θα χωράει ζαντωμενο στο χώρο της ρεζέρβας στο πορτπαγκαζ
Suzuki Baleno II