-
Εγώ είχα πάει στο Βόλο και είχε Baleno αλλά δεν είχε Vitara [emoji38]
5 μάρκες μέσα, πωλητής ούτε για δείγμα επί ώρες εκτός απ' τα παιδιά της Opel, μάλλον θα βάλουν κανένα PC με Skype σε κάποιο γραφειάκι, να το κάνουν self service...Λοιπόν, τουλάχιστον από χώρους και ποιότητα στο μάτι, το αυτοκίνητο δείχνει εξαιρετικό. Στις φθηνές του εκδόσεις φαίνεται να έχει καταπληκτικό vfm. Για τις ακριβότερες δεν ξέρω, γιατί δεν το οδήγησα και δεν έχει χτίσει φήμη καλής συμπεριφοράς όπως αλλά αυτοκίνητα.
Άσε που στις πιο ακριβές εκδόσεις πλησιάζει το vitara.Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είπαμε να ξεφεύγουμε ενίοτε και λιγάκι, αλλά ρε φίλε εσύ πήγες εκεί που ούτε ο Lap δεν τολμάει!
Το Baleno εξαιρετικό από ποιότητα στο μάτι;
Όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας δηλαδή πως θα τα περιέγραφες από ποιότητα, αν το Baleno είναι εξαιρετικό; -
Ειναι κολλητικο.....το εχω ξαναπει
-
Μιλάμε πάντα για κατηγορία τιμής και μεγέθους.
Νομίζω είναι αυτονόητο.
Δηλαδή τί παρόμοιο παίρνεις με αυτά τα λεφτά.
Δυστυχώς στις φθηνές εκδόσεις, αυτοκίνητα που θεωρούνται 'καλύτερα' έχουν π.χ. πλαστικα της Tupperware.Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Είπαμε να ξεφεύγουμε ενίοτε και λιγάκι, αλλά ρε φίλε εσύ πήγες εκεί που ούτε ο Lap δεν τολμάει! [emoji38]Το Baleno εξαιρετικό από ποιότητα στο μάτι;
Όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας δηλαδή πως θα τα περιέγραφες από ποιότητα, αν το Baleno είναι εξαιρετικό;Μα είναι συνολικά καλύτερο από το μέσο όρο της κατηγορίας. Και όσον αφορά την ποιότητα.. Εξαιρετικό προφανώς κ δεν είναι, να ξέρουμε τι λέμε.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Ναι για παραδειγμα το 208 εχει μια φασα με ενα και καλα μαλακο πλαστικο, ψευτομαλακο δηλαδη και ολη η υπόλοιπη καμπινα ειναι ακριβως στο ιδιο επιπεδο με ενα baleno, οι χωροι ομως και η θεση οδηγησης ειναι μακρα καλυτεροι.
-
Σχεδόν όλα τα σύγχρονα σουπερμίνι έχουν ανώτερη απτή ποιότητα από το Baleno! Σαφέστατα το Baleno είναι κάτω από το μέσο όρο της κατηγορίας όσον αφορά την απτή ποιότητα.
Απλά πράγματα και πραγματικά εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάζω. Νομίζω ότι η θετική προκατάληψη σας έναντι του Baleno σας έχει οδηγήσει στο να βλέπετε τη νύχτα για μέρα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί, ειδικά σε πράγματα που δεν σηκώνουν υποκειμενικότητα...
-
Οχι ρε συ δεν ειναι πρωτο αλλα οχι και χαλια.
Μια χαρα πλαστικα εχει. Τιποτα δεν τριζει, τιποτα δεν κουνιεται.
Για παραδειγμα το clio εχει μια κονσολα που τριζει οταν την αγγιζει ο συνοδηγος με το ποδι, τα πλαστικα σε καποια σημεια ειναι πολυ κουφια κτλ. Δεν εχει τετοια το baleno. Σκληρα μεν αλλα καλοφτιαγμενα.Δες απο το 6:10.. απλο με λιτες γραμμες αλλα πολυ στιβαρα δεμενο. Σαν πετρα. Δεν ειναι ουτε κουφια ουτε τριζουν.
Το μονο θεμα του αυτοκινητου ειναι το υποβραχιονιο που ειναι καπως ελαφρα δεμενο με το πατωμα.Ασχετο, Νοντα ειδα απο κοντα suzuki με το aftermarket υποβραχιονιο της suzuki και ηταν πολυ στιβαρο... να το ξερεις. να το βαλεις. Το ακριβο των 200 ευρω
-
Σε καμία περίπτωση δεν ισχυει αυτό με την απτή ποιότητα για τα σουπερμινι.
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Polo, Ibiza, Fabia, Corsa, Fiesta, 208, Yaris, Micra, Jazz έχουν κατά την άποψή μου καλύτερη απτή ποιότητα κατασκευής. Clio (το απερχόμενο) και Grande Punto (παμπάλαιο) μπορεί να είναι συγκρίσιμα με Baleno.
Πως δεν είναι λοιπόν κάτω από το μέσο όρο το συμπαθές κατά τ' άλλα Baleno;
-
Ibiza, οχι
Polo ναι , το καλυτερο ολων.
Fabia, οχι
Corsa, ναι
Yaris, πραγματικα εχει θεματα συναρμολογησης
Jazz, ελαφρως καλυτερα
208, εκτος της φασας μπροατα. Οχι
Micra, οντως αυτο ειναι καλουτσικο. Αρκετα ποιοτικο. -
Φίλε Lap, βγάλε τα πολωτικά γυαλιά σου. Διαστρεβλώνουν την οπτική σου...
-
Γιατι καλε;;
Το ibiza ας πουμε παντου σκληρα πλαστικα εχει και μαλιστα κουφια.Το μονο που δεν οδηγησα και ειδα στην εκθεση ειναι το τζαζ. Το οποιο ηταν στην λιστα μου αλλα ειναι πανάκριβο το ριμαδι
-
Απτή ποιότητα δεν είναι μόνο τα πλαστικά... Ειναι και οι διακόπτες, το τιμόνι, οι ταπετσαρίες, γενικά ότι βλέπεις και πιάνεις. Το Ibiza π. χ. είναι πρακτικά το ίδιο με το κορυφαίο στον τομέα αυτό Polo, χωρίς τα μαλακά πλαστικά. Το Fabia έχει επίσης σκληρά πλαστικά, καλά συναρμολογημένα, αλλά τα υπόλοιπα είναι από το καλάθι της VAG, το οποίο υπερέχει της Suzuki (σε αυτόν τον τομέα πάντα).
Τα ίδια ισχύουν και για Yaris και 208.
-
Μιλάμε αν είναι καλύτερο ένα Polo των 16-17 χιλιάδων ευρώ ή ένα Fabia των 13 χιλιάδων;
Τα αυτοκίνητα φυλλαδίου, που θες 17 χιλιάρικα για ένα κουβαδάκι 3μιση μέτρα με διχρωμίες και πλαστικά 'ράμματα' απομίμηση δέρματος, έχουν 'καλύτερη' απτή ποιότητα...
Ένα Up ας πούμε, που κοστίζει περίπου όσο το 1.2 GLX... Προσωπικά έχω πολύ μικρές πιθανότητες να αγοράσω ποτέ Baleno, αλλά όσοι πετάνε λεφτά στα κουβαδάκια για λόγους λάιφστάιλ, μάλλον δεν κάνουν καλά, γούστο τους βέβαια...Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ δεκτον. Να πω τοτε πως τα φλας ει αι πολυ μαλακα και απαλα εχουν και αυτο το συστημα με το ελαφρυ πατημα και τα τρια glimpses στο φλας.
Λεβιες ταχυτητων. Καθαρα μπροστα τα vag αμεσω μετα τα honda και μετα τα suzuki και επειτα τα αλλα.
Εχει και υφασμα στην πορτα, λεπτομερεια αλλα ενταξει υπαρχει.
Τα κουμπακια στο ταμπλο οντως κανουν ενα ΚΛΙΚ μεγαλο οταν τα πατας. Αλλα ειναι ολα κι ολα 5 κουμπια.
Η οθονη ειναι πολυ καλη.. στην αρχη λες πω παλιομοδητικο. Αλλα στην πραξη ειναι τοοοοσο πρακτικη, που δεν την αλλαζςις με τιποτα. 4 κεντρικα μενου. ενω η φωνη δυναμωνει με ενα slide του δακτυλου πανω της.
Οταν θες γκλαμουρια βαζεις το android auto και τα εχεις ολα.Τα κουμπακια στα ηλεκτρικα παραθυρα οντως ειναι σκληρα αλλα ο.κ
Τα κουμπακια στο τιμονι, παρα πολυ καλα και με ωραια αισθηση. -
13800 με το κλειδι στο χερι με φουλ εξτρα εξοπολισμο, το ειδα στην εκθεση παλια που ειχα παει. Σε κοκκινακι..με το κλειδι...οχι απο και ανεβαινει.
Xenon, προβολείς ομιχλης, full led πισω (!!!), autolights, adaptive cruise control (!!!), auto emergency city brake, navi, android auto, apple auto, clima, start button, keyless entry, καμερα οπισθοπορειας, Dab radio, 6 αεροσακοι, 4 ηλεκτρικα παραθυρα, καθρευτες & θερμενωμενοι, 16 αρες ζαντες, 4 δισκοφρενα, υποβραχιονιο, δευτερη μεγαλη εγχρωμη οθονη στο καντραν,
7 ετη εγγυηση, 90 αλογα, 900 κιλα, 365 λιτρα, χωροι σαν οκταβια, πραγμστικα τεραστιοι, 5l/100χλμ πραγματική καταναλωση.
Νεο πατωμα, 30% πιο ακαμπτο απο το προηγούμενο swift, ωραιοτατο πατημα και ωραιο στρίψιμο δεδομενου του χαρακτηρα του.
Πρεπει να οδηγησετε τον 1,2. Δεν εχετε δει πιο βελουδινο κινητηρα στην κατηγορια. Μεταξι ειναι και μεσα στην πολη ειναι σε ηχορυπανση σαν ηλεκτρικο..δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ. Οι πεζοι δεν το ακουνε και τρομαζουν οταν εισαι πισω τους.Εχει διπλα μπεκ ψεκασμου οπου κανουν πραγματικα μια πολυ καλη καυση,
Εναντι ενος τρικυλινδρου vw up με 4 αεροσακους, ουτε καν 6 δεν εχει.
https://www.navco-international.com/IMa ... 1/1828269/
Εδω με λιγα εξτρα βαζεις και ασυρματο φορτιστη κινητου. Τα εχει ολα.Tο facelift εδω
Youtube VideoΠραγματικα αν δεν ψαχνεις κατι πολυ ομορφο και θες ενα νεο οικογενειακο για την πολη δεν βρισκω αντιπαλο.
Αν θες γουστα πλεον αρχιζει και δειχνει την ηλικια του. Ειναι του 2015 μοντελο . Ας πουμε το νεο 208 και clio που θα ερθουν ειναι σε αλλη κλαση πια και φανταζομαι με τον ιδιο εξοπλισμο καμια 7000 ευρω ακριβοτερα.
-
Η μούρη ειδικά στο f/l είναι πολύ ωραια...Το μόνο που με χαλάει είναι το πίσω μέρος κι εκεινη η αντιαισθητική κατ εμε νίκελ αεροτομή..κατά τ αλλά για τα λεφτά του(και 2-3000 παραπάνω) δεν έχει αντίπαλο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Απτή ποιότητα δεν είναι μόνο τα πλαστικά... Ειναι και οι διακόπτες, το τιμόνι, οι ταπετσαρίες, γενικά ότι βλέπεις και πιάνεις. Το Ibiza π. χ. είναι πρακτικά το ίδιο με το κορυφαίο στον τομέα αυτό Polo, χωρίς τα μαλακά πλαστικά. Το Fabia έχει επίσης σκληρά πλαστικά, καλά συναρμολογημένα, αλλά τα υπόλοιπα είναι από το καλάθι της VAG, το οποίο υπερέχει της Suzuki (σε αυτόν τον τομέα πάντα).Τα ίδια ισχύουν και για Yaris και 208.
+1
Εντάξει καλό το Baleno με χώρους, καλούς κινητήρες αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι εκεί.
α! και αν το Baleno δεν είχε θέματα ποιότητας τότε θα το είχα αγοράσει. Άλλωστε ήταν πολύ ψηλά στη λίστα μου.
Όμως πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να εντοπίσει 'φτήνιες' και σημεία στο αυτοκίνητο τα οποία πολύ σύντομα είτε θα φθαρούν είτε θα βγάλουν τριγμούς, είτε θα ξεχαρβαλωθούν, είτε θα ακούγεται το αυτοκίνητο σαν τενεκές.Φυσικά εδώ μέσα ακόμη και αυτά τα ελλαττώματα τα κάνουν πλεονεκτήματα, αλλά είπαμε, ο καθένας με τις απόψεις του.
-
Όλα τα αμάξια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα το κόστος (ακόμα και μια Rolls ). Όταν λοιπόν ένα αμάξι προσφέρει καλό εξοπλισμό (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί) σε τιμή χαμηλότερη του ανταγωνισμού, κάποιοι άλλοι τομείς θα είχαν λιγότερο μερίδιο της πίτας του budget. Πχ λιγότερη ηχομόνωση σε λιγότερα σημαντικά σημεία, χειρότερες επενδύσεις σε περιφερειακά μέρη κλπ κλπ. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα η Suzuki, ούτε είναι κορόιδο να μπαίνει μέσα, ούτε οι άλλοι κατασκευαστές είναι τοοοοοσο παράλογοι.
Suzuki Baleno II