-
Γεια σας,
μάλλον ο κινητήρας του I20 έχει καεί, θα το πάει αύριο η οδική στο συνεργείο αλλά έχω την αγωνία πόσο θα κοστίσει άραγε η αλλαγή του κινητήρα. Αν κάποιος μπορεί να κάνει μια εκτίμηση. -
Γεια σας,
μάλλον ο κινητήρας του I20 έχει καεί, θα το πάει αύριο η οδική στο συνεργείο αλλά έχω την αγωνία πόσο θα κοστίσει άραγε η αλλαγή του κινητήρα. Αν κάποιος μπορεί να κάνει μια εκτίμηση. -
Γεια σας,
Ποιο ευκολο είναι να σου πετυχουμε τα νουμερα του λοττο.
Χωρίς ούτε μια πληροφορία τι περιμένεις; -
Δεν είμαι και πολύ σχετικός είναι αλήθεια.
ΗUYNDAI I20 1.2 Βενζίνη του 2013 -
Τι πάει να πει κάηκε; Πήρε φωτιά; Κόλλησε; Ανέβασε θερμοκρασία και έκαψε φλάντζα; Χύθηκαν απλά κάποια λάδια και έγιναν καπνός;
-
Δεν το έχω δει ακόμα το αυτοκίνητο γιατί οδηγούσε η σύζυγος.
Το πρωί της άναψε κάποιο φωτάκι, είτε του κινητήρα, είτε του λαδιού. Συνέχισε να το οδηγάει, το απόγευμα επίσης μέχρι που σταμάτησε, κάλεσε οδική η οποία θα το πάει στο συνεργείο. Απ' ότι μίλησα λίγο με την οδική είχε χυθεί όλο το λάδι και ο κινητήρας κόλλησε και εκτίμησε ότι πάει για πέταμα.. -
Ο χρήστης Conan1982 έγραψε:
Δεν είμαι και πολύ σχετικός είναι αλήθεια.
ΗUYNDAI I20 1.2 Βενζίνη του 2013περίμενε να βγάλει την διάγνωση το συνεργείο ,και το κοστολόγιο,και μας λες μετά τι σου είπαν.
edit ωραια και η συζυγος,είδε το λαμπάκι αλλα δεν το πηρε στα σοβαρά.Ελπιζω να την βγάλετε φτηνα γιατι είναι δυσκολες εποχες.
-
Αν έχασε τα λάδια και κόλλησε, τότε όντως πας για άλλον κινητήρα. Υπολόγιζε περίπου €1000-1300 για μεταχειρισμένο κινητήρα και εργατικά μαζί. Συλλυπητήρια...
Και πες της γυναίκας να μην οδηγεί όταν ανάβουν λαμπάκια, δεν είναι διακοσμητικά...
-
και φαντάζομαι πολλαπλάσια αν είναι καινούριος ο κινητήρας...
-
Ο χρήστης Conan1982 έγραψε:
και φαντάζομαι πολλαπλάσια αν είναι καινούριος ο κινητήρας...Εγώ θα έψαχνα για μεταχειρισμένο κινητηρα με κάποια εγγύηση.
-
Ειναι σχετικα καινουριο μοντελο, θα βρεις καλομεταχειρισμενο ευκολα απο στούκες. Εχουν κυκλοφορησει πολλα i20. Αν οργανωνες μονος σου μαζι με εναν μηχανικο την ερευνα αγορας θα την εβγαζες αρκετα φθηνοτερα. Τωρα που θα τα αναλαβει ολα η αντιπροσωπεια κλαψτα χαραλαμπε.
-
Εννοείς την έρευνα για να βρω μεταχειρισμένο κινητήρα;
Ας δω τι θα μου πει αύριο και θα πράξω αναλόγως. -
Εγγυησην δεν εχει; Για ποιο λογο να αναψει το λαμπακι εφοσον συντηρειται σωστα; 2 ετων αυτοκινητο και να εχει καψει τα λαδια ( ή να εχει τοσο μεγαλη διαρροη ) ή να εχει πορλβημα με την τρομπα του λαδιου αν οντως της αναψε το λαμπακι των λαδιων; Εγω θα διεκδικουσα δωρεαν αντικατασταση. Αλλιως παρτο απο εκει.
-
Βαλε τη συζυγο να τα πληρωσει απο 'τα δικα της'.
Αν δεν ΤΣΟΥΞΕΙ, δεν υπαρχει μαθημα. -
Πότε άλλαξες λάδια;....άν άλλαξες ποτέ!;!
-
Επειδη τυχγανει να βρισκομαι συχνα σε ενα συνεργειου φιλου, παρομοιες περιπτωσεις ειδικα με γυναικες οδηγους εχουν προκληθει απο σπασμενα καρτερ που δεν πηραν ποτε χαμπαρι ποτε το σπασανε.
-
Αν το αυτοκινητο εχασε τα λαδια λογω διαρροης η αλλης βλαβης τοτε μπορεις να διεκδικησεις δωρεαν αντικατασταση. Αν ομως κολλησε λογω κακης καταστασης του λαδιου η απλα το εκαψε τοτε θα σου πουν οτι ειναι δοκη σου ευθυνη! Ευχομαι να ξεμπλεξεις οσο πιο ανοδυνα γινεται.
-
διαφωνω με τοους κυριους απο πανω, το αυτοκινητο αναψε προειδοποιητικη λυχνια την οποια την αγνοησε η οδηγος, μηπως θα επρεπε ο κατασκευαστης να εχει βαλει ενα σφυρι να σε κοπαναει στο κεφαλι σε αναλογες περιπτωσεις?
τωρα αν δεν εχει χτυπημα το καρτερ απο κατω μην αναφερεις καθολου το λαμπακι και πιεσε οσο μπορεις για αντικατασταση του κινητηρα στο παλισιο της εγγυησης εφ οσων βεβαια εχεις τηρησει το προγραμμα συντηρησης της εταιριας. -
δες εδω
http://www.car.gr/parts/?offertype=&makes=Hyundai&q=&ag=&bre=2013&tre=&rg=&ca=77&ca=126&ca=138&condition=
ωραια ειναι να παιζεις με τον πονο του αλλου και να τον ειρωνευεσαι ε;
Αντικατάσταση Κινητήρα Huyndai i20 Βενζίνη