-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Που μένεις ; (Πόλη)Αθηνα μενω.
-
δίνω pro ceed 1,4 του 11/2009.
-
Ακομη ειμαι στην φαση της συζητησης οποτε μαλλον δεν θα ειμαι ο υποψηφιος αγοραστης σου ! αν εχεις ομως να μου δωσεις λιγη βοηθεια θα το εκτιμουσα
-
Τι να σου πω. Για τα λεφτά του σούπερ,καλό κράτημα, άνετο, απο ατμοσφαιρικό 1400αρι δεν νομίζω να παίζουν καλύτερες επιδόσεις (αλλα προφανώς δεν μπορούν να ειναι εφάμιλλες με τούρμπο). Το δίνω (;) γιατι εχω δυο μωρά και δεν με βολεύει το τρίθυρο της υπόθεσης, προς το παρόν το εχω στους γονείς μου να κάθεται γιατι δεν ήθελα και να το σκοτώσω με 5 και 5.500 ( αυτοκίνητο σε εργοςταςιακη εγγύηση και 54.000 χλμ) που μου έδιναν αντιπροσωπείες που κοίταζα για καινούργιο.
-
Καταλαβα παντως οι τιμες των μεταχειρισμενων ειναι πολυ χαμηλες οποτε μαλλον δεν ειναι καλη περιοδος για να πουλησεις μονο για να αγορασεις.
Σχετικα με προβληματα-βλαβες, τι σου εχει βγαλει ? και αν θυμασαι ποσο καιει θα με βολευε να ξερω απο καποιον πρωτο χερι γιατι με τις καταναλωσεις πολλα ακουγονται
-
Καμία βλάβη. Καταναλωση 9 λίτρα μέσα στην Αθήνα και 8 λίτρα σε μεικτή χρήση.καινουργιο έτσι και αλλιώς πήρα, απλώς δεν έδωσα το παλιό.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τι να σου πω. Για τα λεφτά του σούπερ,καλό κράτημα, άνετο, απο ατμοσφαιρικό 1400αρι δεν νομίζω να παίζουν καλύτερες επιδόσεις (αλλα προφανώς δεν μπορούν να ειναι εφάμιλλες με τούρμπο). Το δίνω (;) γιατι εχω δυο μωρά και δεν με βολεύει το τρίθυρο της υπόθεσης, προς το παρόν το εχω στους γονείς μου να κάθεται γιατι δεν ήθελα και να το σκοτώσω με 5 και 5.500 ( αυτοκίνητο σε εργοςταςιακη εγγύηση και 54.000 χλμ) που μου έδιναν αντιπροσωπείες που κοίταζα για καινούργιο.ε με δυο παιδια...και με ενα δε μπορεις να εχεις 3θυρο. να σου ζησουν ρε θηριο!
-
Σε ευχαριστώ. Με το ενα παλευοταν η κατάσταση , με το δεύτερο όχι ( και όχι μόνο λόγο 3θυρου αυτοκινητου...)
-
Αλλες ιδεες ? Αποψεις απο καποιον που εχει ενα απο τα 3 αυτοκινητα ?
-
... καποιος ?
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
... καποιος ?Πλην του kia αηδιες
-
και εμενα μου αρεσει το ΚΙΑ αλλα ψηνομαι για το hondaκι . το θεμα ειναι αν αξιζει τα +1500-2000
το bravo μου αρεσει αλλα φοβαμαι την θρυλικη αναξιοπιστια των fiat
-
Μύθος από τους λίγους πλέον τα περί αναξιόπιστων Fiat.
-
Συμφωνώ Αλέξανδρε!
-
μυθος δεν ειναι γιατι υπαρχουν ερευνες για την αξιοπιστια των αυτοκινητων και η fiat σκοραρει συνηθως στην μεση και λιγο πιο κατω , ενω γιαπωνεζοι και κορεατες πιανουν τις πανω-πανω θεσεις. δεν θα πω παραδειγματα απο γνωστους , αλλα το γεγονος οτι toyota honda κτλ κυκλοφορουν πολλαααα χρονια μετα την πρωτη κυκλοφορια κατι λεει ...
Απο τα πιο πανω αυτοκινητα το fiat ειναι το πιο πληρες πακετο με αρνητικο μονο την καταναλωση (ειναι ~2 λιτρα/100χλμ πανω απο το ΚΙΑ και περιπου 1.5 πανω απο το honda ) Aλλα τα αλλα δυο ειναι αυτοκινητα που απο την μανα τους ειχαν 7 χρονια εγγυηση και αυτο κατι λεει. Το λιγοτερο οτι η εγγυηση εληξε(αν εχει ληξει) πολυ προσφατα και ο ιδιοκτητης εχει διορθωσει ολες τις παιδικες ασθενιες δωρεαν
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Μπορειτε να με βοηθησετε να ξεκαθαρισω ?
Απο ποια εταιρια μεταχειρισμενων να κοιταξω[μενω αθηνα,θελω οπωσδηποτε να το οδηγησω και να το ελεγξει δικος μου ανθρωπος]? ή κατευθειαν σε ιδιωτη?Το δύσκολο δεν είναι να ξεκαθαρίσεις τι αυτοκίνητο να πάρεις, αλλά να βρεις κάτι να πάρεις.
Μπέρδεμα. Πολύ ταλαιπωρία η αναζήτηση και από εμπορίες και από ιδιώτες.Οπότε μην περιορίζεσαι σε ένα μοντέλο ή κατασκευαστή.
Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι καλό και σε καλή κατάσταση.Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε ωραίες φωτογραφίες του car.gr αλλά σε αυτοκίνητα που πραγματικά αξίζουν.
Θέλει προσοχή. Και οι ιδιώτες θέλουν προσοχή και οι εμπορίες.
υ.γ. όσο για το αυτοκίνητο εγώ προτείνω εφόσον βρεις κάτι πραγματικά που σε καλύπτει και είναι και σε καλή τιμή, άρπαξε το.
-
Εχω ψαξει αρκετα στο θεωρητικο ακομη επιπεδο για το τι πρεπει να κοιταξω σε ενα μεταχειρισμενο και εχω τρομαξει λιγο. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος πως να τα ξεχωρισω τα βασικα πιθανα προβληματα λογω απειριας στην αγορα μεταχειρισμενων[πρωτο μτχ] . Ειμαι σε φαση που μαζευω τωρα τα χρηματα και μετα το καλοκαιρι θα τσιμπησω την καλυτερη ευκαιρια.
Το θεμα ειναι αν μπορειτε να με βοηθησετε να ανακαλύψω τις αλητιες , τι χρειαζεται να κοιταξω δηλαδη .. και αν εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο που δεν εχει παει το μυαλο μου
-
πχ περα απο ελεγχο σε μηχανικο/φαναρτζη , σε ασφαλιστη με αριθμο πλαισιου κτλ τι αλλο μπορω να ανακαλυψω ?
θα κοιτουσατε αυτοκινητο σε αλλο νομο αν η περιπτωση μοιαζει καλη ? και τι πρεπει να του ζητησω για να μην κανω την βολτα τσαμπα?
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
θα κοιτουσατε αυτοκινητο σε αλλο νομο αν η περιπτωση μοιαζει καλη ?Έχω αμάξι από άλλο νομό και μάλιστα ... πολύυυυυυ επαρχεία.
Δεν με ενοχλεί πάντως. Οποιαδήποτε μ@λ@κι@ κάνω, απλά θεωρώ πως 'προσβαλω' τον νομό καταγωγής του αυτοκινήτου μου και τίποτα παραπάνω! Σιγά τα ωα!Φυσικά και η προέλευση της πινακίδας ΔΕΝ αποτελεί λόγο απόρριψης μιας καλής περίπτωσης που μπορεί να σου τύχει...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
μυθος δεν ειναι γιατι υπαρχουν ερευνες για την αξιοπιστια των αυτοκινητων και η fiat σκοραρει συνηθως στην μεση και λιγο πιο κατω , ενω γιαπωνεζοι και κορεατες πιανουν τις πανω-πανω θεσεις. δεν θα πω παραδειγματα απο γνωστους , αλλα το γεγονος οτι toyota honda κτλ κυκλοφορουν πολλαααα χρονια μετα την πρωτη κυκλοφορια κατι λεει ...Απο τα πιο πανω αυτοκινητα το fiat ειναι το πιο πληρες πακετο με αρνητικο μονο την καταναλωση (ειναι ~2 λιτρα/100χλμ πανω απο το ΚΙΑ και περιπου 1.5 πανω απο το honda ) Aλλα τα αλλα δυο ειναι αυτοκινητα που απο την μανα τους ειχαν 7 χρονια εγγυηση και αυτο κατι λεει. Το λιγοτερο οτι η εγγυηση εληξε(αν εχει ληξει) πολυ προσφατα και ο ιδιοκτητης εχει διορθωσει ολες τις παιδικες ασθενιες δωρεαν
Είναι πολύ πιο πάνω σε αξιοπιστία από κάτι δήθεν αξιόπιστους Γερμανούς!
Αγορα μεταχειρισμενου . Μεταξυ 3...