-
Έτσι είναι. Έχουν σκάσει το κατεστημένο και τα κωλοκάναλα να βγάλουν το ΝΑΙ! Σηκώσανε από το Playstation μέχρι και τον Καραμανλέα τον Β'!!! Από τότε που άνοιξε πάλι η ΕΡΤ όμως δεν βλέπω κανένα άλλο κανάλι για ενημέρωση.
-
Τελικα το IQ οντως στην Ελλαδα εχει πεσει δραματικα, δεν εξηγουνται οι ΜΑΜΑΚΙΕΣ που διαβαζω......
Απο την μια πλευρα ο SBR να ξυπναει μια ωραια πρωια εν ετη 2015 και να καταλαβαινει ΤΩΡΑ πως ολοι στην Βουλη ειναι συγγενικα προσωπα, πεθεροι, πεθερες, θειοι, θειες, γονεις, παιδια κλπ κλπ κλπ (αληθεια θελεις να κοιταξεις ποσα τετοια ατομα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα ατομα δικα τους εχουν βαλει στην βουλη? Ψαξτο λιγο και μετα ελα να συνεχισεις το παρλαρισμα). Α και απλα ενημερωτικα το ιδιο ισχυει σε τραπεζες, τελωνεια και σε πολλα αλλα μερη, οχι μονο στην Βουλη....Ειναι το 'Ελληνικο' πνευμα αυτο των τελευταιων 40 ετων και ποτε δεν θα πεθανει.
Απο την αλλη ο Seismic λεει τα τραγικα του τυπου πως τα φαρμακεια με το οχι θα ειναι ανοιχτα (ασχετα αν το κρατος δεν εχει χρηματα να αγορασει γκοφρετες και ουτε συζητηση για να πληρωσει μισθους και συνταξεις, τα φαρμακα θα ρεουν αφθονα στα φαρμακεια και φυσικα θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ......) και πως δεν τον ενοχλει να μεγαλωσει με ζωοτροφες τα παιδια του (βεβαια αφου δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση μπορει απλα να παρλαρεις και να εχεις 10 ακινητα στην ακρη).
Ο nintza θεωρει πως ΟΛΟΙ τα εφαγαν ΠΛΥΝ εκεινου (και τις γενιας του που μαλλον ειμαι και εγω με οσα λεει καθως και αλλοι πολλοι απο εδω) οποτε ΟΛΟΙ εκεινοι να πληρωσουν. Δεν παιζει ρολο που μεγαλωσε απο τετοια ατομα, δεν παιζει ρολο που κατα πασα πιθανοτητα οι σπουδες του και ενα σωρο πραγματα 'σπονσοριστηκαν' απο αυτα τα χρηματα. ΕΚΕΙΝΟΣ δεν πηρε δανεια οποτε δεν μετραει.
Τελος ο RealZeus ισχυριζεται πως το καναλι της ΕΡΤ που μεχρι τωρα ηταν κλειστο και με ρουσφετι του ΣΥΡΙΖΑ ξαναμπηκαν ολοι μεσα (που εξαρχης ηταν εκει με ρουσφετια) ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ενω τα ιδιωτικα καναλια που αντιπροσωπουν την αντιπολυτευση και ολα τα Ευρωπαικα λομπυ δεν ειναι (βεβαια αν ηταν ετσι θα τα ειχε κλεισει ο Τσιπρας εδω και 6 μηνες που ειναι κυβερνηση αφου μπορει εφοσον χρωστανε αλλα τι να πεις)...Εγω πιστευω πως και τα Ιδιωτικα αλλα και η ΕΡΤ δειχνουν αυτα που συμφερει να δειξουν και φυσικα αυτα που τους λενε.....
Με λιγα λογια παταμε να σε πατω, σε λιγο θα κυκλοφορουμε με ροπαλα στον δρομο και αν μας αρεσει κανα γκομενακι θα του ριχνουμε μπαμ μια στο κεφαλι και ολα καλα......
-
Δεν είπα ότι νέα ΕΡΤ είναι το απαύγασμα της αντικειμενικότητας. Τουλάχιστον όμως δεν είναι εμετική σαν το MEGA και τον SKAI!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είπα ότι νέα ΕΡΤ είναι το απαύγασμα της αντικειμενικότητας. Τουλάχιστον όμως δεν είναι εμετική σαν το MEGA και τον SKAI!!!Ελα καλα, το ειδα 10 φορες το βιντεο, τον ακουμπαει για να παει να μιλησει σε αλλον και λενε τον σπρωχνει (οι αντικειμενικοι 'Συντακτες' και 'Δημοσιογραφοι').....
Μα καλα τωρα οτι και να λεμε οποιος πιστευει πως η ΕΡΤ ειναι αντικειμενικη ειναι για τα πανυγηρια.....Ξερετε καλα ποσα Εκκατομυρια μας εβαλε μεσα η ΕΡΤ, ξερετε καλα τι μισθους επαιρναν παρα πολλα ατομα εκει μεσα.....Ξερετε καλα τι 'εξτρα' ειχαν οσοι δουλευαν στην ΕΡΤ (Οσοι δουλευαν αφου 100 επρεπε να δουλευουν και 50 ηταν στο κτηριο - οι αλλοι πινανε καφεδακια σε διπλανες καφετεριες και αλλοι ηταν στην Ερμου και εκαναν τα ψωνια τους) και ΠΟΛΛΑ αλλα....Βαλε πανω σε αυτο πως εκλεισαν και ξαναανοιξαν τωρα χαρη του Τσιπρα και μιλαμε για αντικειμενικο καναλι ?
Γελανε και οι πετρες......... -
Σίγουρα καλύτερο κανάλι από άποψη ενημέρωσης από τα ιδιωτικά του κώλου και σίγουρα περισσότερο μέσα μας έβαλαν αυτά με τις άδειες που δεν πλήρωσαν και με τα εκατομμύρια που χρωστάνε!!! Το δε MEGA έκλεβε ρεύμα σαν να ήταν κανένα τσαντίρι στο Μενίδι!!! Όποιος δεν τα καταλαβαίνει αυτά είναι για τα πανηγύρια...
-
Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα είναι χαρούμενος με αυτό που θα ψηφίσει γιατί μας έχουν στριμώξει άγρια οι δανειστές.
Όταν όμως είχαμε πόλεμο κανένας Έλληνας δεν θα ήθελε να σκοτωθεί, αλλά πήγαν στον πόλεμο.
Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς.
1)Το όνειρο της ενωμένης Ευρώπης με την φιλία και την αλληλεγγύη για μένα έχει σβήσει.
Οι δανειστές - κράτη συμπεριφέρονται σαν οικονομικοί δολοφόνοι.
2) Παρεμβαίνουν θρασύτατα πάνω στο νεκρό σώμα της δημοκρατίας μας, στο σύνταγμά μας και την βούληση μας να ψηφίσουμε ελεύθερα.
Γιατί άραγε το κάνουν αυτό? Τι φοβούνται?
Φανταστείτε να πάμε στην δραχμή, να υποτιμηθεί, και του χρόνου να γεμίσουμε μεθυσμένους Άγγλους τουρίστες.
Οι Έλληνες να φέρουν τα χρήματα από το εξωτερικό στην Ελλάδα γιατί θα συμφέρουν τότε οι επενδύσεις.
Οι δανειστές να πάρουν μια μούντζα αντί χρήματα.
Και μετά η Ελλάδα να πάει καλά οικονομικά την στιγμή που οι αγορές θα την έχουν πέσει στην Ιταλία, Ισπανία, την Γαλλία και Πορτογαλία.
Θα ήμαστε ένα πολύ καλό παράδειγμα και θα μας ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες του νότου, την ώρα που και αυτές θα βουλιάζουν.
Αυτό το τρέμουν οι χώρες του βορά, και αυτός είναι για μένα ένας μεγάλος λόγος που θα ψηφίσω ΟΧΙ εγκαταλείποντας πρώτος το καράβι της Ευρώπης που έτσι και αλλιώς θα βουλιάξει.
Πάντα η Ελλάδα έδειχνε τον δρόμο που οι λαοί έπρεπε να πάρουν.
Γιατί όχι και τώρα? -
Εγέρθιτω για να εκατουρίσουμεν ξανά το MEGA ...
-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα είναι χαρούμενος με αυτό που θα ψηφίσει γιατί μας έχουν στριμώξει άγρια οι δανειστές.
Όταν όμως είχαμε πόλεμο κανένας Έλληνας δεν θα ήθελε να σκοτωθεί, αλλά πήγαν στον πόλεμο.
1)Το όνειρο της ενωμένης Ευρώπης με την φιλία και την αλληλεγγύη για μένα έχει σβήσει.
2) Παρεμβαίνουν θρασύτατα πάνω στο νεκρό σώμα της δημοκρατίας μας, στο σύνταγμά μας και την βούληση μας να ψηφίσουμε ελεύθερα.
**Φανταστείτε να πάμε στην δραχμή, να υποτιμηθεί, και του χρόνου να γεμίσουμε μεθυσμένους Άγγλους τουρίστες.
Οι Έλληνες να φέρουν τα χρήματα από το εξωτερικό στην Ελλάδα γιατί θα συμφέρουν τότε οι επενδύσεις.
Και μετά η Ελλάδα να πάει καλά οικονομικά την στιγμή που οι αγορές θα την έχουν πέσει στην Ιταλία, Ισπανία, την Γαλλία και Πορτογαλία. **
Θα ήμαστε ένα πολύ καλό παράδειγμα και θα μας ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες του νότου, την ώρα που και αυτές θα βουλιάζουν.
Αυτό το τρέμουν οι χώρες του βορά, και αυτός είναι για μένα ένας μεγάλος λόγος που θα ψηφίσω ΟΧΙ εγκαταλείποντας πρώτος το καράβι της Ευρώπης που έτσι και αλλιώς θα βουλιάξει.
Γιατί όχι και τώρα?Ασε να μαντεψω, Υ.Ε σωστα ?
Μια υποτιμηση της ταξεως του 70-80% για την δραχμη ξερεις τι σημαινει ? Μπουκαλακια νερο για 3ε, Τσιγαρα για 10ε, το λιτρο της βενζινης για 3ε και ουτε καθε εξης....Ακομα σημαινει πως οποιος χρωσταει ακομα 20.000ε στην τραπεζα θα χρειαστει να πληρωσει 35.000ε (αναλογικα για μεγαλυτερα και μικροτερα ποσα) και ΑΝ το επιτοκιο ειναι κυμενομενο το ποσο μπορει να ανεβει ακομα περισσοτερο. Δεν παιζει ρολο ποσοι ξενοι θα ερθουν το επομενο καλοκαιρι γιατι στο τελος μετα απο την αναλογια δραχμης με ευρω θα αφησουν το ιδιο ποσο που αφησαν και περισυ μονο που με τους φορους και αυτα που θα χρωσταμε ολοι λογο αυτης της αναλογιας θα ειναι πολλα λιγοτερα.
Μακαρι να πουν ολοι ΟΧΙ και να πανε ολα καλα η μακαρι να πουνε ολοι ΝΑΙ και να πανε ολα καλα. Αυτο που δεν πιανετε μερικοι ειναι πως ο παρονομαστης πρεπει να ειναι ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....Απλα με το ΟΧΙ ειναι πολυ χλωμο αυτο ως ακατορθωτο.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
**Φανταστείτε να πάμε στην δραχμή, να υποτιμηθεί, και του χρόνου να γεμίσουμε μεθυσμένους Άγγλους τουρίστες.
Και μετά η Ελλάδα να πάει καλά οικονομικά την στιγμή που οι αγορές θα την έχουν πέσει στην Ιταλία, Ισπανία, την Γαλλία και Πορτογαλία. **
Γιατί όχι και τώρα?Ασε να μαντεψω, Υ.Ε σωστα ?
Μια υποτιμηση της ταξεως του 70-80% για την δραχμη ξερεις τι σημαινει ? Μπουκαλακια νερο για 3ε, Τσιγαρα για 10ε, το λιτρο της βενζινης για 3ε και ουτε καθε εξης....Ακομα σημαινει πως οποιος χρωσταει ακομα 20.000ε στην τραπεζα θα χρειαστει να πληρωσει 35.000ε (αναλογικα για μεγαλυτερα και μικροτερα ποσα) και ΑΝ το επιτοκιο ειναι κυμενομενο το ποσο μπορει να ανεβει ακομα περισσοτερο. Δεν παιζει ρολο ποσοι ξενοι θα ερθουν το επομενο καλοκαιρι γιατι στο τελος μετα απο την αναλογια δραχμης με ευρω θα αφησουν το ιδιο ποσο που αφησαν και περισυ μονο που με τους φορους και αυτα που θα χρωσταμε ολοι λογο αυτης της αναλογιας θα ειναι πολλα λιγοτερα.
Μακαρι να πουν ολοι ΟΧΙ και να πανε ολα καλα η μακαρι να πουνε ολοι ΝΑΙ και να πανε ολα καλα. Αυτο που δεν πιανετε μερικοι ειναι πως ο παρονομαστης πρεπει να ειναι ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....Απλα με το ΟΧΙ ειναι πολυ χλωμο αυτο ως ακατορθωτο.
Ναι έτσι θα γίνει. Αλλά αν είναι να γίνει ας γίνει τώρα... γιατί έτσι και αλλιώς θα γίνει ή τώρα ή μερικούς μήνες μετά.
Εκτός αν κουρέψουν το χρέος? -
Ακομα ενα νεο Δημοκρατικο θεμα απο την κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ....Απαγορεψαν στα εκλογικα διαμερισματα να βγαλουν αποτελεσματα αν δεν υπαρχει τελικη καταγραφη......Πλεον περναμε τα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ πονηρα 'μπερδεματα' της καλπης και παμε στο ξεκαθαρο 'εμεις κανονιζουμε το αποτελεσμα'.........ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, YEAH !
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Επεσες εξω και στις 2 υποθεσεις σου
Οι μισθοι διπλασιαστηκαν με αερα κοπανιστο, με τα δανεια που παιρνανε για να βολεψουν τους παντες.
Προφανως και αυτα δεν ηταν τυχαια, εδωσε εντολη η γερμανια να καταστρεψουν την εγχωρια βιομηχανικη παραγωγη ωστε να μην εχει ανταγωνισμο,οι πολιτικοι φυσικα δεχτηκαν γιατι ηταν τσιρακια τους (ειναι γνωστο οτι μητσοτακης και καραμανλης καναν χρυσες δουλειες επι κατοχης) και φυσικα οι πανυβλακες ψηφοφοροι τους δεν ειπαν τιποτα γιατι δεν τους ενοιαζε το αυριο, τους ενοιαζε να βγαλουν 5 φραγκα σημερα και αυριο βλεπουμε μωρε.
Τωρα καλουμαι εγω να πληρωσω τις απατεωνιες που εκανε αυτο το τριγωνο της μαλακιας και το χειροτερο ειναι οτι εχω τα απομειναρεια του τριγωνου (γερμανια,συγγενεις πολιτικων και ψηφοφορων τους) να μου λενε οτι πρεπει να ψηφισω ΝΑΙ για να συνεχισουν το εργο που ξεκινησαν πριν 40 χρονια.
οξω.δηλαδη η Γερμανια φοβηθηκε της GM hellas και την NΙSSAΝ που εφτιαχνε καποιες χιλαδες το πολυ αυτοκινητα και ειπε να μας κλεισει;;...και οχι οι μυστακοφοροι συνδικαλησταδες που εκλειναν τα εργοστασια για τις στρογγυλες τυροπιτες και την συμπαρασταση στους Σαντινιστας και την Νικαραγουα;;
τις αποστολες της νεολαιας ΠΑΣΟΚ για την 'σοδεια του καφε' τις θυμασαι;;..τον Ορτεγα και τον Αραφατ;φυσικα, γιατι να μην σκοτωσεις την παραγωγη οταν ειναι σε νεογγενητο επιπεδο?
οι συνδηκαλισταραδες του πασοκ και των λοιπων, εντολες επαιρναν, και καλα για 'αντιδραση' αλλα ο πραγματικος σκοπος τους ηταν οι εντολες που ειχαν παρει για να καταστραφει η βιομηχανια
οι γερμανοι την ελλαδα την θελουν ως ενα κρατιδιο μονο για τις διακοπες τους. -
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Τελικα το IQ οντως στην Ελλαδα εχει πεσει δραματικα, δεν εξηγουνται οι ΜΑΜΑΚΙΕΣ που διαβαζω......Απο την μια πλευρα ο SBR να ξυπναει μια ωραια πρωια εν ετη 2015 και να καταλαβαινει ΤΩΡΑ πως ολοι στην Βουλη ειναι [spoiler=:2vtj6vhc]συγγενικα προσωπα, πεθεροι, πεθερες, θειοι, θειες, γονεις, παιδια κλπ κλπ κλπ (αληθεια θελεις να κοιταξεις ποσα τετοια ατομα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα ατομα δικα τους εχουν βαλει στην βουλη? Ψαξτο λιγο και μετα ελα να συνεχισεις το παρλαρισμα). Α και απλα ενημερωτικα το ιδιο ισχυει σε τραπεζες, τελωνεια και σε πολλα αλλα μερη, οχι μονο στην Βουλη....Ειναι το 'Ελληνικο' πνευμα αυτο των τελευταιων 40 ετων και ποτε δεν θα πεθανει.
Απο την αλλη ο Seismic λεει τα τραγικα του τυπου πως τα φαρμακεια με το οχι θα ειναι ανοιχτα (ασχετα αν το κρατος δεν εχει χρηματα να αγορασει γκοφρετες και ουτε συζητηση για να πληρωσει μισθους και συνταξεις, τα φαρμακα θα ρεουν αφθονα στα φαρμακεια και φυσικα θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ......) και πως δεν τον ενοχλει να μεγαλωσει με ζωοτροφες τα παιδια του (βεβαια αφου δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση μπορει απλα να παρλαρεις και να εχεις 10 ακινητα στην ακρη).
Ο nintza θεωρει πως ΟΛΟΙ τα εφαγαν ΠΛΥΝ εκεινου (και τις γενιας του που μαλλον ειμαι και εγω με οσα λεει καθως και αλλοι πολλοι απο εδω) οποτε ΟΛΟΙ εκεινοι να πληρωσουν. Δεν παιζει ρολο που μεγαλωσε απο τετοια ατομα, δεν παιζει ρολο που κατα πασα πιθανοτητα οι σπουδες του και ενα σωρο πραγματα 'σπονσοριστηκαν' απο αυτα τα χρηματα. ΕΚΕΙΝΟΣ δεν πηρε δανεια οποτε δεν μετραει.
Τελος ο RealZeus ισχυριζεται πως το καναλι της ΕΡΤ που μεχρι τωρα ηταν κλειστο και με ρουσφετι του ΣΥΡΙΖΑ ξαναμπηκαν ολοι μεσα (που εξαρχης ηταν εκει με ρουσφετια) ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ενω τα ιδιωτικα καναλια που αντιπροσωπουν την αντιπολυτευση και ολα τα Ευρωπαικα λομπυ δεν ειναι (βεβαια αν ηταν ετσι θα τα ειχε κλεισει ο Τσιπρας εδω και 6 μηνες που ειναι κυβερνηση αφου μπορει εφοσον χρωστανε αλλα τι να πεις)...Εγω πιστευω πως και τα Ιδιωτικα αλλα και η ΕΡΤ δειχνουν αυτα που συμφερει να δειξουν και φυσικα αυτα που τους λενε.....[/spoiler:2vtj6vhc]
Με λιγα λογια παταμε να σε πατω, σε λιγο θα κυκλοφορουμε με ροπαλα στον δρομο και αν μας αρεσει κανα γκομενακι θα του ριχνουμε μπαμ μια στο κεφαλι και ολα καλα......
ρε συ μαστορα με μπερδεψες με τα IQ τωρα. μαλλον εννοεις πως το δικο μου ειναι κατωτερο του δικου σου. αν ναι, ΝΑΙ εισαι ο νικητης τωρα θα ισχυσει το παταμε να σε πατω; εδω τοσα χρονια η διαφθορα κανει παρτι απο το κεφαλι του ψαριου μεχρι την ουρα. ο καθενας με το ροπαλο του μπαρμπα στην κορωνη εχει πεταξει αξιους για να μπει ο ιδιος μεσα στο δημοσιο, να μην πληρωσει εφορια, να του σβηστουν προστιμα κλπ. δεν πατας επι 'πτωματων' μεσω των πολιτικων μεσων, της διαφθορας και της αναξιοκρατιας; στην ΕΡΤ οταν την εκλεισε φασιστικα ο Σαμαρας, στη ΝΕΡΙΤ οσοι μπηκαν πως μπηκαν; απο την πορτα η απο το παραθυρο; μην κολας με τις ζωοτροφες. μια φορα ο πατερας μου στο Αμερικα που ηταν λαθραιος και δεν ηξερε καλα τη γλωσα εφαγε σκυλοτροφη (μου λες για το δικο μου ΙQ, στην οικογενεια μου εχουμε και χειροτερα). δεν επαθε τπτ. ενταξει απο τοτε το μονο που κανει ειναι να γαβγιζει. λιγο οινοπνευμα, ενα καλο γκομενακι και χαλαρωνεις απο τα επιγεια βασανα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Τελικα το IQ οντως στην Ελλαδα εχει πεσει δραματικα, δεν εξηγουνται οι ΜΑΜΑΚΙΕΣ που διαβαζω......
Απο την μια πλευρα ο SBR να ξυπναει μια ωραια πρωια εν ετη 2015 και να καταλαβαινει ΤΩΡΑ πως ολοι στην Βουλη ειναι συγγενικα προσωπα, πεθεροι, πεθερες, θειοι, θειες, γονεις, παιδια κλπ κλπ κλπ (αληθεια θελεις να κοιταξεις ποσα τετοια ατομα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποσα ατομα δικα τους εχουν βαλει στην βουλη? Ψαξτο λιγο και μετα ελα να συνεχισεις το παρλαρισμα). Α και απλα ενημερωτικα το ιδιο ισχυει σε τραπεζες, τελωνεια και σε πολλα αλλα μερη, οχι μονο στην Βουλη....Ειναι το 'Ελληνικο' πνευμα αυτο των τελευταιων 40 ετων και ποτε δεν θα πεθανει.
Τελος ο RealZeus ισχυριζεται πως το καναλι της ΕΡΤ που μεχρι τωρα ηταν κλειστο και με ρουσφετι του ΣΥΡΙΖΑ ξαναμπηκαν ολοι μεσα (που εξαρχης ηταν εκει με ρουσφετια) ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ενω τα ιδιωτικα καναλια που αντιπροσωπουν την αντιπολυτευση και ολα τα Ευρωπαικα λομπυ δεν ειναι (βεβαια αν ηταν ετσι θα τα ειχε κλεισει ο Τσιπρας εδω και 6 μηνες που ειναι κυβερνηση αφου μπορει εφοσον χρωστανε αλλα τι να πεις)...Εγω πιστευω πως και τα Ιδιωτικα αλλα και η ΕΡΤ δειχνουν αυτα που συμφερει να δειξουν και φυσικα αυτα που τους λενε.....
ρε συ μαστορα με μπερδεψες με τα IQ τωρα. μαλλον εννοεις πως το δικο μου ειναι κατωτερο του δικου σου. αν ναι, ΝΑΙ εισαι ο νικητης τωρα θα ισχυσει το παταμε να σε πατω; εδω τοσα χρονια η διαφθορα κανει παρτι απο το κεφαλι του ψαριου μεχρι την ουρα. ο καθενας με το ροπαλο του μπαρμπα στην κορωνη εχει πεταξει αξιους για να μπει ο ιδιος μεσα στο δημοσιο, να μην πληρωσει εφορια, να του σβηστουν προστιμα κλπ. δεν πατας επι 'πτωματων' μεσω των πολιτικων μεσων, της διαφθορας και της αναξιοκρατιας; στην ΕΡΤ οταν την εκλεισε φασιστικα ο Σαμαρας, στη ΝΕΡΙΤ οσοι μπηκαν πως μπηκαν; απο την πορτα η απο το παραθυρο; μην κολας με τις ζωοτροφες. μια φορα ο πατερας μου στο Αμερικα που ηταν λαθραιος και δεν ηξερε καλα τη γλωσα εφαγε σκυλοτροφη (μου λες για το δικο μου ΙQ, στην οικογενεια μου εχουμε και χειροτερα). δεν επαθε τπτ. ενταξει απο τοτε το μονο που κανει ειναι να γαβγιζει. λιγο οινοπνευμα, ενα καλο γκομενακι και χαλαρωνεις απο τα επιγεια βασανα.
Δεν μαρεσει να 'προσβαλω' ποτε κανεναν αλλα απο την αλλη δεν μαρεσει να μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου......Αυτα που αναφερες περι 'συγγενων' συμβαινουν 40 χρονια τωρα και εσενα τωρα σου την βαρεσε να σηκωθεις και να κανεις επανασταση ? Και μαλιστα με τον ΣΥΡΙΖΑ που ειναι μπατζανακιδες ολοι εκει μεσα με ατομα τοσο στο ΠΑΣΟΚ οσο και στην Ν.Δ και στο Κ.Κ.Ε ? Δλδ οκ η λογικη σε αυτο που υπαρχει ?
Οσο για μενα η ΕΡΤ ΔΕΝ θα επρεπε να υπαρχει. Εχει χωσει το Ελληνικο κρατος τρελα μεσα τα τελευταια 30 χρονια και αν και στο τελος τα πραγματα ηταν μια η αλλη (τα ατομα ετρωγαν ολα οσα επαιρναν απο κονδυλια και διαφημισεις) εγω δεν πιστευω το οτιδηποτε που πληρωνουμε οι φορολογουμενοι επιτρεπεται να υπαρχει ΧΩΡΙΣ να προσφερει κερδος. Περα απο αυτο οι μισθοι ηταν και θα ειναι τρελοι σε αυτο το καναλι και σε ατομα που πηραν ποδι απο αλλα καναλια επειδη δεν προσφεραν τπτ, αυτο λεει πολλα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι είναι. Έχουν σκάσει το κατεστημένο και τα κωλοκάναλα να βγάλουν το ΝΑΙ! Σηκώσανε από το Playstation μέχρι και τον Καραμανλέα τον Β'!!! Από τότε που άνοιξε πάλι η ΕΡΤ όμως δεν βλέπω κανένα άλλο κανάλι για ενημέρωση.Δεν ειναι μόνο για Δια η ερώτηση και ειναι και ολίγον off topic. Αυτο με τον Καραμανλή και το play station που λένε όλοι που το ξέρουν; Τον έχουν δει προσωπικά; Υπάρχουν φωτογραφίες;
-
Τον είδαν που είχε πάει στο Κωτσόβολο και το αγόρασε.
Στο Κωτσόβολο της Ραφήνας συγκεκριμένα.
Υπάρχουν ντοκουμέντα. Τα έχει και ο Στέφανος Χίος.Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... Τα πιτσουνάκια...
-
Κύριοι......επιτέλους βγάλτε απο μέσα σας την αξιοπρέπεια σας,τον εγω'ι'σμό σας και τον Έλληνα.
Καλή ψήφο.... -
-
[spoiler=:2bj4tsce]>Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
[/spoiler:2bj4tsce]
Δεν μαρεσει να 'προσβαλω' ποτε κανεναν αλλα απο την αλλη δεν μαρεσει να μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου......Αυτα που αναφερες περι 'συγγενων' συμβαινουν 40 χρονια τωρα και εσενα τωρα σου την βαρεσε να σηκωθεις και να κανεις επανασταση ? Και μαλιστα με τον ΣΥΡΙΖΑ που ειναι μπατζανακιδες ολοι εκει μεσα με ατομα τοσο στο ΠΑΣΟΚ οσο και στην Ν.Δ και στο Κ.Κ.Ε ? Δλδ οκ η λογικη σε αυτο που υπαρχει ?
Οσο για μενα η ΕΡΤ ΔΕΝ θα επρεπε να υπαρχει. Εχει χωσει το Ελληνικο κρατος τρελα μεσα τα τελευταια 30 χρονια και αν και στο τελος τα πραγματα ηταν μια η αλλη (τα ατομα ετρωγαν ολα οσα επαιρναν απο κονδυλια και διαφημισεις) εγω δεν πιστευω το οτιδηποτε που πληρωνουμε οι φορολογουμενοι επιτρεπεται να υπαρχει ΧΩΡΙΣ να προσφερει κερδος. Περα απο αυτο οι μισθοι ηταν και θα ειναι τρελοι σε αυτο το καναλι και σε ατομα που πηραν ποδι απο αλλα καναλια επειδη δεν προσφεραν τπτ, αυτο λεει πολλα.πεφτεις στη λουμπα των στυγνων αριθμων χωρις να σκεφτεσαι τι κρυβεται πισω απο αυτους. εσυ ξερεις πως ειμαι συριζα, αλλα εγω δεν το ξερω. η πολιτικη των υποτακτικων των δανειστων εχει κανει παρα πολυ κοσμο αντιμνημονιακο. εσυ τωρα πας και μου τσουβαλιαζεις ολους αυτους στο συριζα, στον καμμενο η στην χρυση αυγη. ακυρος. δε με εκφραζει σε πολλα ο συριζα περα του οτι ειναι αντιμνημονιακος. η ερτ και γενικα το δημοσιο επρεπε να ειναι τοσο οσο χρειαζεται και να πληρωνονται οσο και στον ιδιωτικο τομεα. και να απολυονται. αυτο με την συνταγματικα προστατευμενη μονιμοτητα στο δημοσιο δημιουργει προνομιακους εργαζομενους. αυτα απο τη μια. απο την αλλη κουραστικα με τα μνημονια της υφεσης, της φτωχοποιησης και της επιστροφης στον περισσοτερο ραγιαδισμο. ως εδω απο εμενα. ας πανε αλλου οι γερμανοι και οι αμερικανοι να κανουν τους μαγκες. και ζωοτροφες θα φαω και τα κοκαλα μου ακομα. την αξιοπρεπεια μου δε θα μου τη φανε αυτοι που εχουν οικους ανοχης για να πηδανε ζωα και που 2 φορες κανανε 2 παγκοσμιους πολεμους με στρατοπεδα συγκεντρωσης. και μετα απο ολα αυτα συνεχιζουν να φερονται με σαδισμο. στα τσακιδια.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Δεν υπαρχουν λογια, απλα. Περηφανια._
Εισουν εκει ? Ξερεις ποσοι αλλοδαποι ηταν εκει ? Μην μαθεις, θα κλονιστει η γνωμη σου της 'υπερηφανιας'.........
-
Ναι καλα...
#mpeeee
#antexatineforiatinekanafilhkalh
#angelaangelakaitamualastakagkela
#denthaxwappstoiphone
Δημοψήφισμα...