-
Χαχαχχα σε ποιο κανάλι ειναι αυτο το έπος; Ε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Εδώ μας τρέλαναν στο δυστύχημα του παντελιδη για το τζιπ , και το τζιπ και έτσι το τζιπ ... έχει επικρατήσει στην Ελλάδα να τα ονομάζουμε όλα τα ψηλά οχήματα τζιπ .Ετσι. Το πολυτελές 'τζιπ' του Παντελιδη, το πολυτελές 'τζιπ' του Μαυρικου κλπ.
Χαχαχχα σε ποιο κανάλι ειναι αυτο το έπος; Ε;
Σιγα το έπος. Τρολαρε ο κειμενογράφος! lol!
Πέρα από την πλάκα πάντως, υπέροχο δώρο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πέρα από την πλάκα πάντως, υπέροχο δώρο!Σιγά το δώρο, λες και δεν ξέρουμε ποιος θα το κερδίσει...
-
Νομιζω πως οι εκπομπές που εχουν διαγωνισμούς με δώρα πλέον λειτουργούν με κληρώσεις και οχι την ταχύτητα πληκτρολογησης.
Τεσπα. Εννοούσα με κλήρωση, διαγωνισμό, δωρεά κλπ γενικά. Τα περίπου 40000 € που κοστίζει η Χ1 παραείναι πολλά πλέον.
-
Τα βγάζουν αυτά τα 40 χιλιάρικα στις δύο μέρες από τις συμμετοχές
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως για αυτούς που έχουν ήδη παραγγείλει ακούω ότι...βρίσκονται λύσεις από την εταιρία. Αναμένω βέβαια κ επιβεβαίωση των δηλωθέντων!
-
Όταν λες λύσεις ; δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος ο υποψήφιος αγοραστής ή τους κάνουν έκπτωση στην αύξηση ( ακούγεται και διαβάζεται κάπως αυτό ! );
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Όταν λες λύσεις ; δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος ο υποψήφιος αγοραστής ή τους κάνουν έκπτωση στην αύξηση ( ακούγεται και διαβάζεται κάπως αυτό ! );Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μια περίπτωση καλού φίλου του είπαν το πρώτο. Αλλά περιμένω να δω τα λόγια να γίνουν πράξη!
Επίσης θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω και το1500αρι βενζίνης -
Μακάρι !!! Η βενζίνη είναι με 136 ίππους και χωρίς τετρακίνηση , σωστά ;
Ο φίλος σου την διάλεξε με αυτόματο κιβώτιο ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Μακάρι !!! Η βενζίνη είναι με 136 ίππους και χωρίς τετρακίνηση , σωστά ;Ο φίλος σου την διάλεξε με αυτόματο κιβώτιο ;
στο πρώτο ερώτημα ναι!
στο δεύτερο όχι!
Δεν ήθελε να ξεπεράσει συγκεκριμένο budget!
Πριν το αποφασίσει οδήγησε και το δικό μου και το 150άρι diesel βέβαια... -
Το 1500 diesel είναι αυτό που δεν έχεις εσύ διάθεση να οδηγήσεις ;
Αυτά τα δύο έχουν 20 άλογα διάφορα και φυσικά διαφορετική ροπή. Θα ήθελα πολύ να μάθω τις δικές σου εντυπώσεις από αυτή την μικρή σύγκριση .
Επίσης είναι μπροστοκίνητα ή πισωκίνητα ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Το 1500 diesel είναι αυτό που δεν έχεις εσύ διάθεση να οδηγήσεις ;Αυτά τα δύο έχουν 20 άλογα διάφορα και φυσικά διαφορετική ροπή. Θα ήθελα πολύ να μάθω τις δικές σου εντυπώσεις από αυτή την μικρή σύγκριση .
Επίσης είναι μπροστοκίνητα ή πισωκίνητα ;
Ο φίλος μου πήρε το βενζίνης με τα 136 άλογα...αυτό που έχει και άλλος συμφορουμίτης εδώ μέσα και έχει αξιοπρεπέστατες επιδόσεις
Εγώ εξέφρασα έντονο προβληματισμό για το diesel με τα 116 άλογα που έχει επιδόσεις κάτω του μετρίου (π.χ. 0-100 11,1'') -
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Επίσης είναι μπροστοκίνητα ή πισωκίνητα ;Προσθιοκίνητα.
-
Ευχαριστώ Fanis75!
Ήμουν λίγο 'ζαλισμένος' χθες και δεν πρόσεξα και το άλλο ερώτημα του φίλτατου Δημήτρη -
Έχει κάποιος εμπειρία με τον sdrive 16d με τα 116 άλογα? Στο test-drive δεν το άνοιξα πολύ, αλλά μου φάνηκε ικανοποιητικο στην επιτάχυνση.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Έχει κάποιος εμπειρία με τον sdrive 16d με τα 116 άλογα? Στο test-drive δεν το άνοιξα πολύ, αλλά μου φάνηκε ικανοποιητικο στην επιτάχυνση.Sent from my iPad using Tapatalk
ε πασά μου και εσύ...έκανες που έκανες test drive...δώσε λίγο πόνο!!
Πώς σου φάνηκε κατά τα άλλα;; -
Δεν πετάει κιόλας αλλά στις επιταχύνσεις , και σε μια επιτάχυνση 60-100 μου φάνηκε δυνατή, την έκανε εύκολα. Στον αυτοκινητόδρομο στα 160 και σε πιο ανηφορικές διαδρομές θα ήθελα να τη δω.
Κατα τα αλλά πολύ ωραία αίσθηση της θέσης οδηγού.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Δεν πετάει κιόλας αλλά στις επιταχύνσεις , και σε μια επιτάχυνση 60-100 μου φάνηκε δυνατή, την έκανε εύκολα. Στον αυτοκινητόδρομο στα 160 και σε πιο ανηφορικές διαδρομές θα ήθελα να τη δω.Sent from my iPad using Tapatalk
Σε ανοιχτό δρόμο δεν έχει θέμα και με 150 και με 160 και με 180 και με περισσότερα.
Το αμάξι είναι βαρύ και στιβαρό.
Για ανηφόρα θα πρέπει να το δεις...Εγώ με το δικό μου προχθές φορτωμένος πήγαινα στην Εγνατία με 130 και μου λέει η γυναίκα μου 'πόσα πιάνει', πάτησα το γκάζι πάτωμα σε γερή ανηφόρα και σε δευτερόλεπτα έπιασε 190...Μετά έκοψα γιατί είχα και τις μικρές μέσα και με έπιασε το πατρικό μου ένστικτο... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δεν πετάει κιόλας αλλά στις επιταχύνσεις , και σε μια επιτάχυνση 60-100 μου φάνηκε δυνατή, την έκανε εύκολα. Στον αυτοκινητόδρομο στα 160 και σε πιο ανηφορικές διαδρομές θα ήθελα να τη δω.
Sent from my iPad using Tapatalk
...πήγαινα στην Εγνατία με 130 και μου λέει η γυναίκα μου 'πόσα πιάνει', πάτησα το γκάζι πάτωμα σε γερή ανηφόρα και σε δευτερόλεπτα έπιασε 190...Μετά έκοψα γιατί είχα και τις μικρές μέσα και με έπιασε το πατρικό μου ένστικτο...
Παράδοξο! Το πατρικό ένστικτο πιο ισχυρό από το μητρικό Εκτός και αν είναι τέτοια η σιγουριά που έχει το πάτημα της X1 που δεν χρειάστηκε να της βγει
Πρόσεχε με τα 190 στις ανηφόρες, γιατί δεν ξέρεις τι σε περιμένει στο τέλος τους!
-
χαχα!
Είπαμε στην Εγνατία ήμουν...όχι στο Παρίσι-Dakar!!
BMW X1 2016