-
Πανέμορφα όλα!
Θα προτιμούσα το χρώμα του Στέφανου αλλά δεν είμαι δύσκολος. Θα βολευτω με οποιο να'ναι! [emoji2]
-
Ο 'μαύρος' είχε αγοράσει με απόσυρση αν θυμάμαι καλά που ακόμα δεν ξέφευγε τόσο η τιμή. Σημειωτέον η ζάντα του είναι 19αρα !
Πολύ όμορφο και στο μαύρο ομως !!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφα όλα!Θα προτιμούσα το χρώμα του Στέφανου αλλά δεν είμαι δύσκολος. Θα βολευτω με οποιο να'ναι! [emoji2]
Είμασταν δυο platinum silver στην εκδρομή, 4 λευκά, εκ των οποίων το ένα μεταλλικό και ένα ακόμα με mpack και το μαύρο !
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ο 'μαύρος' είχε αγοράσει με απόσυρση αν θυμάμαι καλά που ακόμα δεν ξέφευγε τόσο η τιμή. Σημειωτέον η ζάντα του είναι 19αρα !
Πολύ όμορφο και στο μαύρο ομως !!!γυρω στα 44κ πρεπει να ειχε το μαυρο
-
Με σημερινες τιμες ξεπερναει τα 50
-
Για μένα, το πιο όμορφο ζαντολάστιχο της Χ1. Ο πόθος μου ήταν το 2.0 diesel xdrive αλλά όταν πήρα τον Μάρτιο 17 πήγαινε πολύ 'ψηλά'...
Πάντως live το μαύρο είναι πιο όμορφο απο τιις φωτό! -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Με σημερινες τιμες ξεπερναει τα 50Τα περισσότερα στην κατηγορία σε αυτά τα κυβικά και με αυτόν τον εξοπλισμο δυστυχως τόσο πάνε πια. Μας έχουν πιει το αίμα οι πολιτικοί
-
Οδήγηση σε όμορφα τοπία, ωραία αυτοκίνητα και το κυριότερο εξαιρετική παρέα!
Τι πιο όμορφο μπορεί να προκύψει μέσα από ένα φόρουμ;;
Ζηλεύω που δεν ήμουν εκεί!
Εύγε για την ιδέα και την πραγματοποίηση! -
Να ξέρεις Αυτοκράτωρ, σε μνημονεύσαμε στο τραπέζι με τα ψητά!
Εύχομαι στην επόμενη, να τα πούμε κι απο κοντά -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Να ξέρεις Αυτοκράτωρ, σε μνημονεύσαμε στο τραπέζι με τα ψητά!
Εύχομαι στην επόμενη, να τα πούμε κι απο κοντάΌλο όταν χλαπακιάζετε με σκέφτεστε
Έχω υποσχεθεί κάθοδο Αθήνα οπωσδήποτε πριν τα Χριστούγεννα!
Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά! -
Το X1 1,6 diesel υπάρχει σε αυτόματο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Το X1 1,6 diesel υπάρχει σε αυτόματο;
Sent from my iPhone using TapatalkΔυστυχως όχι και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ οικονομικό και πάει και αυτό καλά!
-
1.5 diesel ειναι αλλα ειναι βαρυ για αυτοματο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
1.5 diesel ειναι αλλα ειναι βαρυ για αυτοματο.Με τον ίδιο κινητήρα στη σειρά 2 βγαίνει και αυτόματο.
-
Ποιο αυτοματο βαζουν? Μαλλον θα ειναι ελαφρυτερο το 2. Δεν αποκλειεται να το βγαλουν και στο Χ1 στο μελλον.
-
Στο X2;
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Στο X2;Sent from my iPhone using Tapatalk
Για τη Χ2 θυμάμαι ότι έχουν ανακοινωθεί παρόμοια πακετα με την Χ1...
-
Μπορούν κάτοχοι του αυτοκινήτου να μας πουν τι θα έβαζαν σαν έξτρα εξοπλισμό η τι έβαλαν που να αξίζει πραγματικά τον κόπο,πέρα από αυτα;
-
Σου έχω στείλει και pm πριν λίγο.
Γι αυτό που ρωτάς θα δεις ότι πρακτικά στο άνω setup δεν μπορείς να βάλεις τίποτα γιατί αλλιώς θα περάσεις τις 25000 ΛΤΠΦ και θα φας επιπλέον φόρο.
Ωστόσο τα παραπάνω είναι υπεραρκετά και με το gps δώρο θα έχεις ένα πληρέστατο αμάξι.
Αν μπεις το configurator θα δεις πλείστα καλούδια αλλά ας όψεται το φορολογικό σύστημα.
Κάποιοι βάζουν τα σπορ καθίσματα για καλύτερο κράτημα στο δρόμο, άλλοι καλύτερο ηχοσύστημα, διαφορα ηλεκτρονικά, γενικά έχει πολλά πραγματα. Αν θες δοκίμασε διάφορους συνδυασμούς και στο configurator ξεκινώντας αν θες από τξ επίπεδο advantage και προσθέτοντας χάνοντας κυριως τα εξωτερικά πρόσθετα της xline. -
To συγκεκριμενο ειναι καλα εξοπλισμενο αλλα αν εχεις χωρο για περισσοτερα. Θα εβαζα σιγουρα:
- μπρος αισθητηρες παρκαρισματος
Τωρα, Αναλογα με τι χρειαζεσαι μπορεις να προσθεσεις:
Μ σπορτ τιμονι
σπορ καθισματα
διζωνικο κλιματισμο (αν δεν εχει)
διευρυμενο πινακα οργανων
Hi-Fi stereo or Harmon Kardon stereo αν θελεις καλυτερο ηχο
Navi Professional with 8.8 inch display εντυπωσιακο αλλα ακριβο
Apple Car play
Διευρυμενο συστημα BlueTooth για να βλεπεις μηνυματα & email στην οθονη
EDC ηλεκτρονικα ρυθμιζομενα αμορτισερ για επιλογη μαλακης και σκληρης ρυθμισης αναρτησης
BMW X1 2016