-
Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το πακετο αποθηκευτικων χωρων που ειναι στανταρ εξοπλισμος; ρωτω γιατι διαβαζοντας το φυλλαδιο καταλαβαινω οτι θα πρεπει να περιλαμβανει και 2 ντουλαπακια κατω απο τα μπροστινα καθισματα. Ισχυει κατι τετοιο γιατι στο test drive που ειχε το πακετο δεν μπορεσα να τα βρω;
Μηπως παιζει ρολο και το ειδος του καθισματος; σπορ η' απλο;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σιγουρα σου δινει ενα διχτυ για τον χωρο αποσκευων και αγκιστρα για να το περασεις.
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Δηλαδή ετσι βλέπεις θερμοκρασία αμαξιού; να σου πω μου λείπει η γνωστή ένδειξη απο το καντράν όπως είχα σε παλιότερα αμάξια.
Shortcut μπαινει;Δεν νομίζω να μπορεί να προβληθεί μόνιμα η θερμοκρασία στο καντράν.
Μπορείς να βλέπεις συνοπτικά την κατάσταση στην οθόνη από το μενού: πληροφορίες οχήματος > sport displays και μετά επιλέγεις το δεύτερο μενού. Εκεί βλέπεις θερμοκρασίες και πιέσεις στα ελαστικά, εξωτερική θερμοκρασία και την ένδειξη για την θερμοκρασία του κινητήρα.Το ξέρω αυτό, απλά λέω ότι μου λείπει η ένδειξη αυτή κι ευτυχώς που θα μπορώ να τη δω στο idrive
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Ξερει κανεις τι περιλαμβανει το πακετο αποθηκευτικων χωρων που ειναι στανταρ εξοπλισμος; ρωτω γιατι διαβαζοντας το φυλλαδιο καταλαβαινω οτι θα πρεπει να περιλαμβανει και 2 ντουλαπακια κατω απο τα μπροστινα καθισματα. Ισχυει κατι τετοιο γιατι στο test drive που ειχε το πακετο δεν μπορεσα να τα βρω;
Μηπως παιζει ρολο και το ειδος του καθισματος; σπορ η' απλο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ένα ντουλαπάκι κάτω από το κάθισμα του οδηγού, το ντουλαπάκι αριστερά στο ταμπλω λίγο πιο κάτω από το διακόπτη των φώτων. Άγκιστρα στο πορτ μπαγκαζ και το δίχτακι στο δεξιό μέρος του πορτ μπαγκαζ
-
Καλησπέρα Κύριοι,
η παραγγελία για το 2.0i Xdrive μπαίνει τις επόμενες ημέρες...
Το ΣΚ και μέχρι Τρίτη βράδυ έχω και ένα 1.8d Sdrive της Hertz μαύρο για βόλτες (πήρε μόλις η Aegean/Hertz μερικά Χ1 μάλλον από τον Σπανό και τα έβγαλε σε προσφορά με 50 ευρώ την ημέρα για όσους έχουν μίλια στην Aegean).
Πολύ καλό το 1.8d, μετά από δύο μέρες πολύ οδήγημα εντός και εκτός πόλης, πήρα την τελική απόφαση!
Καλές βόλτες και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους! -
με το καλό!
Ισως να περίμενες λίγο να την πάρεις με το νέο DCT κιβώτιο -
Με το καλό!
Θα το απολαύσεις! -
Με το καλό φίλε μου. Περιμένω κι εγώ ένα ως το τέλος του μήνα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με το καλό ! Αφού λες ότι το 18d είναι πολύ καλό γιατί επιλέγεις το 20i ? Το οδήγησες και σου άρεσε περισσότερο?
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Αν δεν υπάρχει πιεστικός λόγος (π.χ. έλλειψη αυτοκινήτου) δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα για άμεση παραλαβή.
Το αυτοκίνητο είναι κάτι πολύ πιο προσωπικό από ένα ψυγείο. Το ζεις, το οδηγείς, του μιλάς (εδώ στρίψε με Χ χλμ, αυτόν μπροστά πέρασέ τον αμέσως και εδώ φρέναρε με Ψ δύναμη) και σου απαντάει - καμιά φορά αντιμιλάει βγάζοντας υποστροφή-υπεστροφή και εσύ το καθοδηγείς-μαλώνεις και μετά φιλιώνετε όταν καταλάβεις ότι του ζήτησες πάρα πολλά, ή διακόπτετε διπλωματικές σχέσεις όταν καταλάβεις ότι δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα (κάτι άστριφτα Toyota ή Opel π.χ). Σε ξεκουράζει όταν πηγαίνεις χαλαρά με μουσική και άνεση και σε εξιτάρει με άμεσες αντιδράσεις και ταχύτητα όταν το κυνηγάς. Για αυτό και το αυτοκίνητό είναι σαν άνθρωπος και αξίζει να περιμένουμε ώστε να το βρούμε έτσι όπως το θέλουμε.
Στο ψυγείο βάζεις απλά το κρέας και περιμένεις την άλλη μέρα να μην έχει χαλάσει. Δεν το ζεις, δεν του μιλάς, δεν το αγαπάς!
Πολύ ωραία προσέγγιση-μπορεί και συναισθηματική να πουν οι περισσότεροι-,που με βρίσκει αρκετά σύμφωνο.
Το 'χω διαπιστώσει και κατ ιδίαν.Μπορεί να φανώ υπερβολικός,αλλά -προσωπική μου άποψη-,στην ουσία το αυτοκίνητο είναι η εξέλιξη της σχέσης του αναβάτη με το άλογό του.Κι εσύ το είπες πολύ όμορφα. Ειδικά η αναφορά σου στο άλογο και τον αναβάτη με άγγιξε και σαν παλιό ιππέα, αλλά και σαν απόστρατο Αξκο του Όπλου του Ιππικού-Τεθωρακισμένων!!! Σε ευχαριστώ!
Όταν λέω στον κόσμο ότι τα άλογα είναι πιο έξυπνα και από τα σκυλιά (που επίσης λατρεύω και κατέχω) δεν με πιστεύουν. Κι όμως, είναι φοβερά ζώα!!!
-
Δημοσίευση από x1 sdrive 18d » 21 Μάιος 2017 21:28
Με το καλό ! Αφού λες ότι το 18d είναι πολύ καλό γιατί επιλέγεις το 20i ? Το οδήγησες και σου άρεσε περισσότερο?
Ευχαριστώ πολύ!
έχω budget για μεγαλύτερο μοτέρ και Xdrv οπότε θα κινηθώ προς τα εκεί.
προτιμώ αυτό παρά Sdrv με καλύτερο εξοπλισμό (πχ οροφή, Led).
δεν έχω οδηγήσει το 2.0i αλλά αν το 1.8d είναι τόσο ζωντανό το 2.0i θα είναι μία χαρά.Το DCT είναι για την παραγωγή Ιουνίου ή για πιο μετά?
-
Νομίζω ότι η αλλαγή σε DCT αφορά στο 6τάχυτο που θα γίνει 7τάχυτο.. το Aisin 8τάχυτο που φοράει το 2.0i δεν νομίζω ότι αλλάζει. Πάω να διαβάσω...
-
Η αλλαγή σε DCT θα αφορά και στην 20i (ισως ομως μονο την sdrive)
Προσωπικα θα πήγαινα σε εξοπλισμο παρά τετρακίνηση.
Αν θες να κινηθείς off ή σε χιόνια δεν θα σε σώσει τόσο η τετρακίνηση οσο τα λάστιχα. -
Ο χρήστης ppascho150 έγραψε:
Νομίζω ότι η αλλαγή σε DCT αφορά στο 6τάχυτο που θα γίνει 7τάχυτο.. το Aisin 8τάχυτο που φοράει το 2.0i δεν νομίζω ότι αλλάζει. Πάω να διαβάσω...Πιθανον να ειναι μονο στο μπροστοκινητο 1.5 & 2.0. Νομιζω απο παραγωγη Ιουλιου (ή Ιουνιου?).
-
Ο χρήστης ppascho150 έγραψε:
Δημοσίευση από x1 sdrive 18d » 21 Μάιος 2017 21:28
Ευχαριστώ πολύ!
έχω budget για μεγαλύτερο μοτέρ και Xdrv οπότε θα κινηθώ προς τα εκεί.
προτιμώ αυτό παρά Sdrv με καλύτερο εξοπλισμό (πχ οροφή, Led).
δεν έχω οδηγήσει το 2.0i αλλά αν το 1.8d είναι τόσο ζωντανό το 2.0i θα είναι μία χαρά.Το DCT είναι για την παραγωγή Ιουνίου ή για πιο μετά?
Για την οροφη θα συμφωνησω αλλα για τα LED θα διαφωνησω. Ειναι βασικα να τα παρεις οπως και καποια γραμμη εξοπλισμου (xLine/Sport) & μπροστινους αισθητηρες.
-
Θα σου συμβουλευα εφοσον το παραγγειλεις τωρα το αμαξι να ρωτησεις εαν απο τον Ιουλιο οι τιμες πωλησεις του αυτοκινητου θα αυξηθουν λογω των αλλαγων που θα επελθουν (εκδοση 2018 γαρ). Καλο θα ηταν να κλειδωνες την τιμη του αυτοκινητου. Το αναφερω διοτι σε γερμανικο φορουμ αναφερει καποιος οτι επειδη το αμαξι θα φτιαχτει Ιουλιο και θα εχει τα νεα specs θα πρεπει να πληρωσει εξτρα κοντα στα 1000 ευρω.
Επισης εαν επιλεξεις το μ σπορ δερματινο τιμονι να ξερεις οτι υπαρχει καθυστερηση. Ρωτα στον αντιπροσωποSent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για την οροφη θα συμφωνησω αλλα για τα LED θα διαφωνησω. Ειναι βασικα να τα παρεις οπως και καποια γραμμη εξοπλισμου (xLine/Sport) & μπροστινους αισθητηρες.
Αγη κανένα από όσα γράφεις δεν είναι must have!
Μόνο για τα led να το συζητήσω επιδή κυρίως αισθητικά είναι ΑΨΟΓΑ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ! Ειδάλλως μια χαρά φωτίζουν και τα απλά!
Οι μπροστινοί αισθητήρες πάνε μαζί με άλλά κομμάτια εξοπλισμού (κάμερα οπισθοπορείας κλπ) και μολονότι nice to have δεν είναι τόσο απαραίτητοι στην Χ1 που κάθεσαι ψηλότερα και δεν έχει τόσο μεγάλο καπώ ώστε να χάνεις την άκρη.
Σε άλλες πιο κλασσικές bmw που κάθεσαι πολύ κάτω ναι, όντως χρειάζονται γιατι δεν βλέπεις μπροστά!
Επίσης και η σειρά εξοπλισμού δεν λέει κάτι γιατι μπορείς να βάλεις ότι σου αρέσει με κάποιο άλλο πακέτο εξοπλισμού! Μην ξεχνάς ότι μιλάμε τελικά κυρίως για εξωτερικά διακοσμητικά, τα περισσότερα των οποίων βρίσκεις πιά και στο ebay οπότε γλυτώνεις τα λεφτά στην παραγγελία βάζοντας πιιο χρήσιμα πράγματα εξαρχής.
Επιπλέον αποφέυγεις τις 18αρες ζάντες που τελικά θεωρώ ως ελλάτωμα ειδικά επειδή είναι και run flat (ο μόνος θόρυβος που ακούς σε ένα κατά τα άλλα αθόρυβο αμάξι).Εγώ αν έκανα σήμερα μια νέα παραγγελία (και άσχετα αν με ικανοποιεί αυτό που έχω, από το οποίο δεν έχω παραάπονο), θα πήγαινα για advantage (πλέον δίνει και το ηλεκτρικό πόρτ μπαγκαζ στάνταρ) λευκό, με μαύρη sensatec δερματίνη μέσα, σπορ δερμάτινο τιμόνι και σπορ καθίσματα με στήριξη μέσης, συρόμενα καθίσματα πίσω, πακέτο φωτισμού, πακέτο καθρεπτών, πακέτο led, εκτεταμένο πίνακα οργάνων και κανονικά ελαστικά με ρεζέρβα (αν περίσσευαν λεφτά πριν αλλάξει κλίμακα θα έβαζα και το πακέτο parking με αισθητήρες μπροστά και πίσω κάμερα).
Το χοντρό πακέτο χρημάτων θα πηγαινε για κινητήρα (όσο πιο πολλά άλογα, τόσο καλύτερο) -
Δεν ξερω σιγουρα αλλα ετσι δεν θα σου βγει παραπανω αν προσθετεις το ενα εξτρα μετα το αλλο? Οι γραμμες ειναι πακετα εξοπλισμου μεσα εξω και βγαινουν φθηνοτερα απο το να τα βαλεις ξεχωριστα.
Συμφωνω με τον κινητηρα αλλα θα πρεπει να εχεις συγκεκριμενη χρηση που να αξιζει (>15 χιλ χμ χρονο εκτος πολης) για να δωσεις 5-10κ πανω για διλιτρο.
Για μενα σπορ καθισματα ειναι απαραιτητα για την ανεση που προφερουν αλλα δερματινη δεν θελω καθολου προτιμω υφασμα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν ξερω σιγουρα αλλα ετσι δεν θα σου βγει παραπανω αν προσθετεις το ενα εξτρα μετα το αλλο? Οι γραμμες ειναι πακετα εξοπλισμου μεσα εξω και βγαινουν φθηνοτερα απο το να τα βαλεις ξεχωριστα.
Συμφωνω με τον κινητηρα αλλα θα πρεπει να εχεις συγκεκριμενη χρηση που να αξιζει (>15 χιλ χμ χρονο εκτος πολης) για να δωσεις 5-10κ πανω για διλιτρο.
Για μενα σπορ καθισματα ειναι απαραιτητα για την ανεση που προφερουν αλλα δερματινη δεν θελω καθολου προτιμω υφασμα.Οι γραμμες εξοπλισμού έχουν κυρίως αχρειαστα (ή εύκολα εκ των υστέρω τοποθετούμενα) εξωτερικά διακοσμητικά και ζάντες (+ δερματίνη στο σαλόνι η xline)
Με την ευκαιρία η δερματίνη είναι άψογη! Σαν αίσθηση είναι ίδια με το δέρμα και είναι πιο ανθεκτική! Είχα δερμάτινα σαλόνια στα αμαξια μου εδώ και 10 χρόνια και με έχει ενθουσιάσει. Απλά το μπεζ όσο όμορφο και να δείχνει λερώνει (σκουραίνει) εύκολαμ ιδιότητα κακή για ψαχαναγκαστικούς σας εμένα -
Για την δερματίνη στο Χ1 συμφωνώ! Καμία σχέση με δερματίνες που ξέραμε απο παλιά. Θυμάμαι πόσο καλή εντύπωση μου έκανε στην έκθεση. Νόμιζα πως ήταν δέρμα κανονικό!
Κατά τ' άλλα μετά από 2 μήνες και 3500 χλμ, LED-parking sensors-sport seats-καθρέπτες-m τιμόνι-και 2000 κυβικά αν δεν σας ενοχλεί ο φόρος πολυτελείας, must.
Πάντως, για ήσυχους οικογενειάρχες, μια χαρά πάνε και τα 1500 για όποιους τα σκέφτονται (βενζίνη ή πετρέλαιο)..
BMW X1 2016