-
Σήμερα μπήκαν και οι μεμβράνες, οπότε είμαστε έτοιμοι για καλοκαιρινές εξορμήσεις.
Εκεί λοιπόν που παρατηρούσα το αυτοκίνητο όταν έμπαιναν οι μεμβράνες, είδα στα δύο λαστιχένια τμήματα που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του παρ-πριζ μια μικρή θαμπάδα. Όταν το έτριβα λίγο με το χέρι γινόταν πιο έντονη. Υπάρχει κάποιο «κόλπο» για να φαίνονται γυαλιστερά και ομοιόμορφα? -
Ελαφρύ πέρασμα με βαζελίνη;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Σήμερα μπήκαν και οι μεμβράνες, οπότε είμαστε έτοιμοι για καλοκαιρινές εξορμήσεις.
Εκεί λοιπόν που παρατηρούσα το αυτοκίνητο όταν έμπαιναν οι μεμβράνες, είδα στα δύο λαστιχένια τμήματα που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του παρ-πριζ μια μικρή θαμπάδα. Όταν το έτριβα λίγο με το χέρι γινόταν πιο έντονη. Υπάρχει κάποιο «κόλπο» για να φαίνονται γυαλιστερά και ομοιόμορφα?Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.
Δεν το έχω πιέσει σε πλύσιμο γιατί το στεγνώνουν με αέρα στου πλατωνα που το πλένω.
Έχω κάτι κρεμες της autoglym για πλαστικά ίσως βάλω κάποια στιγμή -
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.
Δεν το έχω πιέσει σε πλύσιμο γιατί το στεγνώνουν με αέρα στου πλατωνα που το πλένω.
Έχω κάτι κρεμες της autoglym για πλαστικά ίσως βάλω κάποια στιγμήΣτέφανε, στον Πλάτωνα για πλύσιμο χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού?
Τι κόστος έχει? -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.
Έχω κάτι κρεμες της autoglym για πλαστικά ίσως βάλω κάποια στιγμήΣτέφανε, στον Πλάτωνα για πλύσιμο χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού?
Τι κόστος έχει?Κανα Σάββατο ισως που πέφτει μαζεμένη δουλειά.
Μπορει βέβαια να πας και καθημερινή και να σε διώξει γιατι εχει αμάξι μεσα για detailing και ειναι όλοι με τις μάσκες.
12 έξω, 14 μεσα έξω -
Χάζευα χθες βράδυ τις φωτό της δουλειάς του, στο facebook αλλα και στο site. Κάνει φοβερή δουλειά!
Ειδικά σ'ενα Χ1 mpack estoril blue, το έκανε τζάμι! Σίγουρα, όταν κατέβω Αθήνα θα περάσω για μια 'περιποίηση' της Χ1.. -
Έχω ακούσει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά ο συγκεκριμένος. Έχει ρωτήσει κανεις για κάποια λύση σε brand new αυτοκίνητο τύπου ceramic coating; Θα άξιζε μια επένδυση σε κάτι τέτοιο λέτε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στεφανε ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί γραψτε μου το καλύτερο προϊόν αντιμετώπισης γρατσουνιών γιατί μου κολλάνε 'παράσημα' κ δεν μπορώ να τα βλέπω...
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Στεφανε ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί γραψτε μου το καλύτερο προϊόν αντιμετώπισης γρατσουνιών γιατί μου κολλάνε 'παράσημα' κ δεν μπορώ να τα βλέπω...Ευχαριστώ πολύ!
Οι επιφανειακές γρατσουνιές (στο βερνίκι) ισως βγαίνουν με καποια ψιλή λειαντικη κρέμα ή αλοιφή.
Σε μεγάλα εταιρικά πρατήρια εκο έχουν προϊόντα autoglym. Δοκίμασε τα.
Οτιδήποτε βαθύτερο δεν βγαίνει οσο και να το τρίβεις. -
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Έχω ακούσει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά ο συγκεκριμένος. Έχει ρωτήσει κανεις για κάποια λύση σε brand new αυτοκίνητο τύπου ceramic coating; Θα άξιζε μια επένδυση σε κάτι τέτοιο λέτε;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή δουλειά κανει αλλα τα κόστη ειναι πολυ μεγάλα και θελε χρονο.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι πρέπει να κατέβεις μια φορα να δει το αμάξι να σου δώσει προσφορά και μετα να σου πει ποτε μπορει να το βάλει (μπορει μα σου πει και μήνες μετα)..
Όπως εχω ξαναγράψει και στα σχετικά νήματα καθε αμάξι το εκτιμά μετα απο πλυσιμο και ενδελεχή έλεγχο. Οι αράχνες ειναι εκει απο την παραλαβή κιολας ενός αμαξιού (κακό πλυσιμο στην αντιπροσωπεία κλπ)
Πρώτα το αμάξι επαναφέρεται στην κατάσταση που βγήκε απο το εργοστάσιο και μετα σφραγίζεται με κεραμικό.Στο Qashqai που είχα κανει (καλός μαλακας και αργή που έριξα τόσο λεφτα για το QQ, αλλα και ήθελα να μάθω και το qq ειχε χάλια χρωμα και βερνίκι απο τη μάνα του που μονο με κεραμικο παλεύονταν η κατάσταση) είχα δώσει 800 ευρώ για το βασικό πακέτο των 4 χεριών.
Ενας φίλος τρελαμένος απο το j11 Greek forum έκανε 9 χέρια που θεωρητικά σου δίνει και antiscratch ιδιότητες (τρελό overkill για οποιοδήποτε κανονικό αμάξι, μονο σε Supercars αξίζει) έδωσε πάνω απο 2000 ευρώ ...... (τωρα καλεί βέβαια γιατι συνειδητοποιεί ποσα λεφτα πέταξε στο qq αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορία)Αλήθεια πως θα σας φαινόταν η ιδέα να δημιουργηθεί ενα forum μονο για X1 ;
Εδώ μεσα έχουμε γράψει πολλα αλλα ειναι χαμένα στις 200+ σελίδες .... -
Kατι ενδιαφερον ειναι με τις αλλαγες τωρα στην Χ1 θα βλεπεις θερμοκρασια νερου. Το εχει καποιο απο τα αμαξια που παραδοθηκαν προσφατα?
http://www.babybmw.net/forum/viewtopic. ... &start=300
-
Kατι ενδιαφερον ειναι με τις αλλαγες τωρα στην Χ1 θα βλεπεις θερμοκρασια νερου. Το εχει καποιο απο τα αμαξια που παραδοθηκαν προσφατα?
Σε εμένα πάντως υπάρχει η ένδειξη λαδιού
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Σε εμένα πάντως υπάρχει η ένδειξη λαδιού
Θερμοκρασια λαδιου? Βαζεις ενα φωτο?
Εντιντ το φωτο που εβαλες δειχνει την θερμοκρασια νερου. Ποτε παρελαβες?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν υπάρχει πιεστικός λόγος (π.χ. έλλειψη αυτοκινήτου) δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα για άμεση παραλαβή.Το αυτοκίνητο είναι κάτι πολύ πιο προσωπικό από ένα ψυγείο. Το ζεις, το οδηγείς, του μιλάς (εδώ στρίψε με Χ χλμ, αυτόν μπροστά πέρασέ τον αμέσως και εδώ φρέναρε με Ψ δύναμη) και σου απαντάει - καμιά φορά αντιμιλάει βγάζοντας υποστροφή-υπεστροφή και εσύ το καθοδηγείς-μαλώνεις και μετά φιλιώνετε όταν καταλάβεις ότι του ζήτησες πάρα πολλά, ή διακόπτετε διπλωματικές σχέσεις όταν καταλάβεις ότι δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα (κάτι άστριφτα Toyota ή Opel π.χ). Σε ξεκουράζει όταν πηγαίνεις χαλαρά με μουσική και άνεση και σε εξιτάρει με άμεσες αντιδράσεις και ταχύτητα όταν το κυνηγάς. Για αυτό και το αυτοκίνητό είναι σαν άνθρωπος και αξίζει να περιμένουμε ώστε να το βρούμε έτσι όπως το θέλουμε.
Στο ψυγείο βάζεις απλά το κρέας και περιμένεις την άλλη μέρα να μην έχει χαλάσει. Δεν το ζεις, δεν του μιλάς, δεν το αγαπάς!
Πολύ ωραία προσέγγιση-μπορεί και συναισθηματική να πουν οι περισσότεροι-,που με βρίσκει αρκετά σύμφωνο.
Το 'χω διαπιστώσει και κατ ιδίαν.Μπορεί να φανώ υπερβολικός,αλλά -προσωπική μου άποψη-,στην ουσία το αυτοκίνητο είναι η εξέλιξη της σχέσης του αναβάτη με το άλογό του. -
Αυτό που δείχνει είναι η μέση θερμοκρασία του κινητήρα.
Το αναφέρει στο owners manual (σελ 91) : «Engine temperature display: Displays the current engine temperature, based on a combination of coolant and motor oil temperature. As soon as the optimum operating temperature has been attained, the indicator is in the center position.»Εγώ παρέλαβα 03/17, αλλά έχω ημερομηνία παραγωγής 11/16
-
οκ δεν το ηξερα..
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Αυτό που δείχνει είναι η μέση θερμοκρασία του κινητήρα.
Το αναφέρει στο owners manual (σελ 91) : «Engine temperature display: Displays the current engine temperature, based on a combination of coolant and motor oil temperature. As soon as the optimum operating temperature has been attained, the indicator is in the center position.»Εγώ παρέλαβα 03/17, αλλά έχω ημερομηνία παραγωγής 11/16
Δηλαδή ετσι βλέπεις θερμοκρασία αμαξιού; να σου πω μου λείπει η γνωστή ένδειξη απο το καντράν όπως είχα σε παλιότερα αμάξια.
Shortcut μπαινει; -
Για ψαχτο λιγο. Δεν εχεις φετινο μηνα παραγωγης;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για ψαχτο λιγο. Δεν εχεις φετινο μηνα παραγωγης;Ναι 1/2107 , απλα δεν το είχα προσέξει ως τωρα.
Αυτο που λέω οτι μου λείπει ειναι ο δείκτης θερμοκρασίας που έχουν αλλα αμάξια στο καντράν .. -
Δηλαδή ετσι βλέπεις θερμοκρασία αμαξιού; να σου πω μου λείπει η γνωστή ένδειξη απο το καντράν όπως είχα σε παλιότερα αμάξια.
Shortcut μπαινει;Δεν νομίζω να μπορεί να προβληθεί μόνιμα η θερμοκρασία στο καντράν.
Μπορείς να βλέπεις συνοπτικά την κατάσταση στην οθόνη από το μενού: πληροφορίες οχήματος > sport displays και μετά επιλέγεις το δεύτερο μενού. Εκεί βλέπεις θερμοκρασίες και πιέσεις στα ελαστικά, εξωτερική θερμοκρασία και την ένδειξη για την θερμοκρασία του κινητήρα.
BMW X1 2016