-
Φάνη φαίνεται πως έχεις δίκιο. Βρήκα μάλιστα και αυτό το DIY:
http://bmwcodingf46.blogspot.gr/2017/01 ... rofit.html
Σκοπός είναι να τους βάλω να το κάνουν τράμπα με κάποιο που έχουν εδώ και να μη μου κοστίσει κάτι αφού όπως είπες κι εσύ, δεν είναι δικό μου το φταίξιμο. Ομως διάβασα επίσης ότι τα έχοντα paddles σε σχέση με τα μη έχοντα έχουν κάποιες εγκοπές. Αν παραγγείλω εγώ το τιμόνι, απ όσα λες καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει κωδικός τιμόνι με προδιαγραφή paddles (άρα με εγκοπές) χωρίς όμως τα paddles για να βάλω τα παλιά. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος όμως είναι απαγορευτικό (μου είπαν πάνω από τα διπλά από όσα λες για την Ζ4 σου σε μια πρώτη επιδερμική συζήτηση). Σε φάση παραγγελίας ζητάνε περί τα 170ευρώ επιπλέον. Καμία σχέση τα δύο ποσά. Σε περίπτωση που τους πείσω να το κάνουν τράμπα πρέπει να πέσουμε στην περίπτωση να υπάρχει τιμόνι σε κάποιο αυτοκίνητο τους. Σε κάθε περίπτωση θα πάω από εκεί το απόγευμα για διαπραγμάτευση και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!
-
Δυσκολο εως απιθανο να κανιβαλισουν αμαξι στην εκθεση αλλα βεβαια μπορεις να ρωτησεις. Ζητα καποια εκπτωση και παρε αυτο που σου δινουν. Το ρετροφιτ θα τους κοστισει αρκετα παροτι φενεται απλο θελει και κωδικοποπιηση. Γενικα ειναι μπλεξιμο κατι τετοιο και νομιζω εχουν αγοραστες να το σπρωξουν το αμαξι αν δεν το παρεις εσυ.
Μια φορα ειχα παραγγειλει ενα Μερσεντες στην Αγγλια και πεσαμε στην Φουκοσιμα και υπηρχε ελλειψη απο το στανταρ στερεο (ερχονταν απο Ιαπωνια). Επεμεναν να παρω το ναβι με 2000 λιρες παραπανω και αρνηθηκα και με πεταξαν εξω απο την παραγγελια δινοντας την προκαταβολη πισω.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε όλοι να πηγαίνετε στο γνωστό έμπορο των νοτίων προαστίων που και εμένα που πήγα σύστημενος από πολύ καλό πελάτη μου έκανε κακη εντύπωση και όχι και στον άλλο στα ΒΠ που με άφησε πολύ ικανοποιημένο!
-
Υπαρχει κοσμος που εχει παρει πολυ καλες προσφορες απο Σπανο, αναλογα ποιον πωλητη ξερεις. Παντως και εγω ειχα παρομοια εμπηρεια με την δικια σου και εχασα τον χρονο μου.
-
Είπα ρε παιδιά μιας και ο χρόνος δεν περισσεύει πλέον να χτίσω από την αρχή μια σχέση εκεί, μιας και μένω κοντά, για να έχω κοντά και το σέρβις και όταν γίνεται και κάτι να έχω την ατάκα 'από εδώ το πήρα' κλπ κλπ. Και ήδη άρχισαν τα ντράβαλα. Τέλος πάντων, θα το σκεφτώ λίγο και θα πάρω μία απόφαση. Υπάρχουν απείρως σημαντικότερα πράγματα. Κι εγώ πάντως νομίζω πως δε θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να το ακυρώσουν. Να μπούμε και στη διαδικασία να φτάσει κάποια στιγμή, να μιλάμε για βόλτες και μπύρες!!
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Φάνη φαίνεται πως έχεις δίκιο. Βρήκα μάλιστα και αυτό το DIY:http://bmwcodingf46.blogspot.gr/2017/01 ... rofit.html
Σκοπός είναι να τους βάλω να το κάνουν τράμπα με κάποιο που έχουν εδώ και να μη μου κοστίσει κάτι αφού όπως είπες κι εσύ, δεν είναι δικό μου το φταίξιμο. Ομως διάβασα επίσης ότι τα έχοντα paddles σε σχέση με τα μη έχοντα έχουν κάποιες εγκοπές. Αν παραγγείλω εγώ το τιμόνι, απ όσα λες καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει κωδικός τιμόνι με προδιαγραφή paddles (άρα με εγκοπές) χωρίς όμως τα paddles για να βάλω τα παλιά.
Άκου να δεις τι γίνεται. Εάν παραγγείλεις το τιμόνι για paddles, θα το πάρεις πακέτο με τα paddles και θα το πληρώσεις πανάκριβα! Μπορείς όμως να πάρεις τον κωδικό τιμονιού χωρίς τα paddles, όπου δέχεται κανονικά τα paddles, απλά θα χρειαστεί να κάνεις 2 τρύπες (σε σημείο που ήδη είναι μαρκαρισμένο και ελαφρώς τρυπημένο!), τίποτε άλλο. Η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια.
Εάν τα γράφω μπερδεμένα, μπορώ να στα εξηγήσω και αναλυτικά με ΠΜ ή στο τηλέφωνο.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε όλοι να πηγαίνετε στο γνωστό έμπορο των νοτίων προαστίων που και εμένα που πήγα σύστημενος από πολύ καλό πελάτη μου έκανε κακη εντύπωση και όχι και στον άλλο στα ΒΠ που με άφησε πολύ ικανοποιημένο!
Στέφανε δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία με εσένα...εγώ π.χ. 2 φορές στο Σφακιανάκη είχα:
-
Την 1η φορά (Σεπτέμβριος 2011), είχα άριστη αντιμετώπιση, αλλά πολύ χαμηλή τιμή ανταλλαγής.
-
Την 2η φορά (τον Σεπτέμβριο 2016) είχα κάκιστη αντιμετώπιση (ούτε δημόσιοι υπάλληλοι να ήταν!!), μηδέν ενδιαφέρον, μπλαζέ ύφος και χωρίς καμία διάθεση να με εξυπηρετήσουν. Πραγματικά έφυγα εκνευρισμένος και είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο μαγαζί τους.
Επίσης, όπως και να το κάνουμε, ο Σπανός είναι ο μεγαλύτερος έμπορος της BMW στην Ελλάδα και ένα από τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων και έχει και 'άλλη' σχέση με την BMW Hellas αλλά και με την BMW AG, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Τέλος για εμένα, είναι και άλλος ένας λόγος που δεν μπορώ να τον γράψω δημόσια.
-
-
Είπα ρε παιδιά μιας και ο χρόνος δεν περισσεύει πλέον να χτίσω από την αρχή μια σχέση εκεί, μιας και μένω κοντά, για να έχω κοντά και το σέρβις και όταν γίνεται και κάτι να έχω την ατάκα 'από εδώ το πήρα' κλπ κλπ. Και ήδη άρχισαν τα ντράβαλα. Τέλος πάντων, θα το σκεφτώ λίγο και θα πάρω μία απόφαση. Υπάρχουν απείρως σημαντικότερα πράγματα. Κι εγώ πάντως νομίζω πως δε θα είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να το ακυρώσουν. Να μπούμε και στη διαδικασία να φτάσει κάποια στιγμή, να μιλάμε για βόλτες και μπύρες!!Εγω παντως προτιμησα να αλλαξω το τιμονι σε σπορ δερματινο προκειμενου να προχωρησει η παραγγελια , να ηρεμησω με το θεμα αγορας αυτοκινητου, και να μην ειμαι στον αερα περιμενοντας την επιλυση του προβληματος. Στη δικη σου περιπτωση προχωρησαν την παραγγελια χωρις τη δικη σου συγκαταθεση . Νομιζω οτι εαν θελεις να ακυρωσεις την παραγγελια θα πρεπει να διαβασεις καλα τους ορους του συμφωνητικου που υπεγραψες.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Φάνη ευχαριστώ, είσαι απόλυτα κατανοητός. Απ' ότι βλέπω βρωμάει και το e-bay από δαύτα και σε καλή κατάσταση πολλά οπότε στη χειρότερη θα μπορούσα να το κάνω και αργότερα.
Ακη, μάλλον κι εγώ θα καταλήξω να το αλλάξω για να προχωράμε, απλά θα επιδιώξω να γίνει εδώ η αλλαγή και αν το καταφέρω καλώς.
-
Φάνη ευχαριστώ, είσαι απόλυτα κατανοητός. Απ' ότι βλέπω βρωμάει και το e-bay από δαύτα και σε καλή κατάσταση πολλά οπότε στη χειρότερη θα μπορούσα να το κάνω και αργότερα.Και εγώ για την Ζ4 από το ebay το είχα αγοράσει και το έβαλα μόνος μου, πολύ εύκολη διαδικασία, σε 3 ώρες είχα τελειώσει με τα πάντα!
ΥΓ: Εφόσον ήδη έχει paddles, δεν χρειάζεται καμία κωδικοποίηση.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Την 2η φορά (τον Σεπτέμβριο 2016) είχα κάκιστη αντιμετώπιση (ούτε δημόσιοι υπάλληλοι να ήταν!!), μηδέν ενδιαφέρον, μπλαζέ ύφος και χωρίς καμία διάθεση να με εξυπηρετήσουν. Πραγματικά έφυγα εκνευρισμένος και είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο μαγαζί τους.
Επίσης, όπως και να το κάνουμε, ο Σπανός είναι ο μεγαλύτερος έμπορος της BMW στην Ελλάδα και ένα από τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων και έχει και 'άλλη' σχέση με την BMW Hellas αλλά και με την BMW AG, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Τέλος για εμένα, είναι και άλλος ένας λόγος που δεν μπορώ να τον γράψω δημόσια.
Από τον όμιλό Σφακ εχω αγοράσει 2 αμάξια και εχω πάει και σε συνεργεία του και είμαι γενικά ευχαριστημένος.
Βέβαια και εγώ μία φορά που είχα πάει παλιότερα δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον και το είχα γράψει και εδώ αλλά ειχαν όντως πολύ κόσμο!
Αυτό πάντως που λέω είναι ότι μιας και οι επιλογές που δινει η BMW ειναι μικρές ας εξαντλούμε τον ανταγωνισμο!
Δεν βλάπτει!
Υπέρ μας είναι ο ανταγωνισμός και εμένα τουλάχιστον με ωφέλησε! - Την 2η φορά (τον Σεπτέμβριο 2016) είχα κάκιστη αντιμετώπιση (ούτε δημόσιοι υπάλληλοι να ήταν!!), μηδέν ενδιαφέρον, μπλαζέ ύφος και χωρίς καμία διάθεση να με εξυπηρετήσουν. Πραγματικά έφυγα εκνευρισμένος και είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στο μαγαζί τους.
-
Ακη, μάλλον κι εγώ θα καταλήξω να το αλλάξω για να προχωράμε, απλά θα επιδιώξω να γίνει εδώ η αλλαγή και αν το καταφέρω καλώς.[/quote]
Νομιζω οτι θα πραξεις σοφα. Αναφορικα με το αμαξι τι εξτρα εξοπλισμο εβαλες; ποιον κινητηρα πηρες;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βέβαια και εγώ μία φορά που είχα πάει παλιότερα δεν είχαν δείξει ενδιαφέρον και το είχα γράψει και εδώ αλλά ειχαν όντως πολύ κόσμο!Και να σκεφτείς ότι όταν πήγα εγώ, βάραγαν μύγες...δεν υπήρχες ούτε ένας πελάτης μέσα!! Του λέω: 'μπορείτε να μου δώσετε μια προσφορά με κάποια έξτρα που θέλω και μια τιμή ανταλλαγής' και μου απαντάει 'περίπου 37.000 με το αυτόματο όπως βλέπεις αυτό εδώ στην έκθεση. Μετά δεν έχω κάτι άλλο, πάμε σε παραγγελία'. 'Ωραία' του απαντάω, 'μια προσφορά για παραγγελία με τον εξοπλισμό που θέλω μπορώ να έχω?', 'δεν σε συμφέρει με το νέο φόρο, μέχρι €37.000 όπως το βλέπεις, δεν γίνεται κάτι άλλο'. Δηλαδή ο τύπος βαριόταν να κάτσει 10-15' στον υπολογιστή να μου βγάλει μια προσφορά και να 'παίξουμε' λίγο με τα έξτρα.
Αυτό πάντως που λέω είναι ότι μιας και οι επιλογές που δινει η BMW ειναι μικρές ας εξαντλούμε τον ανταγωνισμο!
Δεν βλάπτει!
Υπέρ μας είναι ο ανταγωνισμός και εμένα τουλάχιστον με ωφέλησε!Σε αυτό συμφωνούμε!!
-
Νομιζω οτι θα πραξεις σοφα. Αναφορικα με το αμαξι τι εξτρα εξοπλισμο εβαλες; ποιον κινητηρα πηρες;
Ακη, απο κινητήρα επέλεξα δίλιτρο βενζίνη, τετρακίνητο. Η σπέκουλα για τα πετρέλαια και το γεγονός ότι μου έκαναν έξτρα έκπτωση φέρνοντας μου το πετρέλαιο στην ίδια τιμή με τη βενζίνη με απέτρεψαν. Οπως βλέπω τα πράγματα καταλήγω ότι κάτι θα συμβεί τον επόμενο καιρό με το diesel και το αμάξι το πήρα με προοπτική κάποιων ετών.
Από εξοπλισμό Xline, συν κάποια πράγματα, πανοραμική, αναδιπλούμενους καθρέφτες, σπορ καθίσματα, μεταβαλλόμενη υποβοήθηση, EDC.
-
Ακη, απο κινητήρα επέλεξα δίλιτρο βενζίνη, τετρακίνητο.Εξαιρετικός κινητήρας σε συνδυασμό με την 4κίνηση!!
Ποιο 2λιτρο πήρες, αυτό με τα 192 άλογα (20i) ή με τα 231 (25i)?
-
Ακη, απο κινητήρα επέλεξα δίλιτρο βενζίνη, τετρακίνητο. Η σπέκουλα για τα πετρέλαια και το γεγονός ότι μου έκαναν έξτρα έκπτωση φέρνοντας μου το πετρέλαιο στην ίδια τιμή με τη βενζίνη με απέτρεψαν. Οπως βλέπω τα πράγματα καταλήγω ότι κάτι θα συμβεί τον επόμενο καιρό με το diesel και το αμάξι το πήρα με προοπτική κάποιων ετών.
Από εξοπλισμό Xline, συν κάποια πράγματα, πανοραμική, αναδιπλούμενους καθρέφτες, σπορ καθίσματα, μεταβαλλόμενη υποβοήθηση, EDC.
Την τιμή βάλτην σε spoiler όμως, να έχουμε πάρει τα υπογλώσσια πρώτα!
-
Πήρα τον 192. Νομίζω ότι είναι μια χαρά γι αυτό το αμάξωμα. Τυχαίνει να έχω κι ένα RX8 231 οπότε έχω παιχνίδι. Αυτό ήθελα να έχει ενεργητική ασφάλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθώ όσο με προιδεάζεις. Η τιμή πάγε μου ήταν όντως ένα θέμα. Γι αυτό και γκρινιάζω για το παραμικρό, όπως το τιμόνι. Ενας σκασμός λεφτά.
*Αργοοοοοοοτερα βέβαια, ισως περάσω κι από τη Scnitzer για εκείνα τα 231. Ετσι να ματσάρουν του ΡΧ... χιχιχι..
-
*Αργοοοοοοοτερα βέβαια, ισως περάσω κι από τη Scnitzer για εκείνα τα 231. Ετσι να ματσάρουν του ΡΧ... χιχιχι..Αρκετά περισσότερα δίνει...245 κάνει τον 184αρη δίλιτρο. Τον 192αρη θα πρέπει να τον φτάνει κοντά στα 250.
-
Φάνη είσαι κακή επιρροή...
-
Φάνη είσαι κακή επιρροή...Χαρά μου να βοηθάω όπου μπορώ!!
ΥΓ: Με ποιόν πωλητή μιλάς στον Σπανό?
-
Χρωμα; Αυτοματο; Ποσο σου πηγε τελικα? Ειναι οντως σπασιμο να μην παρεις το Μ τιμονι σε αυτα τα χρηματα αλλα δυστυχως αυτα συμβαινουν.
BMW X1 2016