-
Μου εγκατέστησαν το κουτάκι. Δεν δουλεύει όμως το navi. Το σύστημα κάνει όλα τα άλλα εκτός απο navigation.
Απο βδομάδα θα με καλέσουν για προγραμματισμό. Θα χρειαστεί να αλλάξουν και το controler γιατί προγραμματίζεται μαζί με το κουτάκι.
Το στενάχωρο επίσης είναι πως στην Ελλάδα προς το παρόν δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες connected drive (tune in-spotify κλπ).
Επίσης κατέβασα το application για ios BMW connected classic αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. -
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 0&catid=43
Δεν κάναμε τυχαία επιλογή ! (Ειδικά εγω εχω χτυπήσει 2/2 ) -
Ωραία αίσθηση να διαβάζεις σχόλια, κριτικές και εντυπώσεις (200+ σελίδες έχει φτάσει πλέον το θέμα), από όχι απλά ικανοποιημένους αλλά ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες!
Κορυφαία επιλογή η Χ1 και ίσως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα για οικογένεια.
Μακάρι να ήταν και πιο οικονομικό, ώστε να μπορούμε να το χαρούμε περισσότεροιΝα είσαστε καλά να χαίρεστε τις Χ1 σας!
-
Ευχαριστούμε Alex! Να 'σαι καλά και να χαίρεσαι την ζωή μ' αυτούς που αγαπάς..
Πολύ ωραίο το photostream που έχεις στο flickr ! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ωραία αίσθηση να διαβάζεις σχόλια, κριτικές και εντυπώσεις (200+ σελίδες έχει φτάσει πλέον το θέμα), από όχι απλά ικανοποιημένους αλλά ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες!
Μακάρι να ήταν και πιο οικονομικό, ώστε να μπορούμε να το χαρούμε περισσότεροιΝα είσαστε καλά να χαίρεστε τις Χ1 σας!
+1000
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Ευχαριστούμε Alex! Να 'σαι καλά και να χαίρεσαι την ζωή μ' αυτούς που αγαπάς..
Πολύ ωραίο το photostream που έχεις στο flickr !Να είσαι καλά!
Και εγώ τώρα χάζευα το avatar σου. Πολύ ωραίο -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Iceman τα συρόμενα καθίσματα πάνε λιγα εκατοστά πιο πισω, οποτε μήπως το κενό που σου αφήνει είναι για τα αμάξια με τα συρόμενα καθίσματα και έπρεπε να σου δώσουν τον άλλο κωδικό;
Έστειλα φωτό στον πωλητή και παρότι Κυριακή μου απάντησε και μου είπε να περάσω αύριο από τα ανταλλακτικά να το δούμε και κανονίσουμε!
Να και φωτό όπου φαίνεται το κενό μπροστά
Πέρασα σήμερα το πρωί και μου είπαν οτι ο κωδικός είναι σωστός για το vin μου και οτι ο αλλος κωδικός για αυτά με τα συρόμενα δεν βγαίνει πια, μιας και δεν βολεύει επειδή το κάλυμμα εμποδίζει τη σωστή μετακίνηση των καθισμάτων!
Τέσπα, οσο λογικό μου ακούγεται αυτό για τα συρόμενα, τόσο κουρφό βρίσκω το κενό που έχει μπροστά το 'σωστό' δικό μου, ωστόσο δεν αξίζει να χαλιέμαι, αλλωστε δώρο ήταν και σε γενικές γραμμές τη δουλειά του την κάνει και έχει και το σηματάκι πάνω! -
Τα λαστιχένια πατάκια τα έχει πάρει κανείς για να μας πει αν αξίζουν?
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Τα λαστιχένια πατάκια τα έχει πάρει κανείς για να μας πει αν αξίζουν?Μου τα έδωσαν και αυτά δώρο και εμένα μου αρέσουν πολύ γιατί μαζεύουν τα πάντα εκεί μέσα και δεν λερώνεται η μοκετα.
Έχουν και αυτά σηματάκι Χ1 πάνω και γενικά μου αρέσουν. Για καθάρισμα απλά ένα τίναγμα πρώτα και μετά ένα πέρασμα με ένα vetex. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ευχαριστούμε φίλε μας! Να είμαστε καλά και να ξέρεις οτι οι Χ1 πάνε και έρχονται και φεύγουν.
Εμείς μένουμε. Εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι!...αλήθεια συνφορουμίτες μου, έχουμε κανένα νέο απο το φίλο απο Κρήτη με το Golf, Νίκο νομίζω τον λένε...
-
Δυστυχώς όχι Βασιλη. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος!
-
Ελπίζουμε να είναι καλά αυτός και οι δικοί του άνθρωποί και σύντομα να είναι πάλι κοντά μας.
-
Καλημέρα σε όλους.
Χθες έβγαλα το κουτάκι του navi από το αυτοκίνητο και το σύνδεσα με το υπολογιστή.
Το είδε αμέσως σαν εξωτερική συσκευή αποθήκευσης. Αφού εγκατέστησα ένα πρόγραμμα για system managing που είχε, αμέσως μου έκανε update το firmware και μετά εγκατέστησα και την τελευταία έκδοση χαρτών του 2017 για όλη την Ευρώπη! (πάνω από 1 GB).
Όλα μια χαρά χωρίς πρόβλημα. Ακόμη δεν έχω ψάξει να δω τι αλλαγές έχει το νέο firmware που ενημερώθηκε. -
Καλημέρα!
Στο site της HARMAN κατέβασες το update?
https://www.integrated-navigation.com/shop/login/ -
Όχι, το έκανε μόνο του το πρόγραμμα που εγκατέστησα από την ίδια την συσκευή.
Μου φαίνεται ότι είναι αυτό (setup.exe):
https://www.integrated-navigation.com/s ... b=DOWNLOAD -
Επειδή γράψατε ότι η τοποθέτηση έγινε στο πάνω μέρος του ντουλαπιού, που την κάνατε; Σφακ ή Σπανό;
Κανά μερεμετάκι; Κόστος 690 ή έπαιξε τίποτα καλύτερο; -
iceman, 690 ακατέβατα δυστυχώς.
Το βάζουν στο πάνω μέρος του ντουλαπιού. Χωρίς μερεμέτια. Βγαίνει συρταρωτά, είναι μικρό κουτάκι και όχι μπούγιο. Στο ντουλάπι παραμένει εκμεταλεύσιμος μεγάλος χώρος. Αν μπορείς βάλτο. Γλυτώνεις βεντούζες στο ταμπλώ, κινητό, καλώδια κλπ. και επιπλέον αξιοποιείτε πιστεύω σωστά το control display. Αν εξικοιωθείς και με το controller στον χειρισμό είναι παιχνίδι.Προσωπικά, το κινητό πλέον το έχω μέσα στο τσαντάκι που κουβαλάω διότι με την άψογη σύνδεση Bluetooth (χωρίς διακοπές και παρατράγουδα σε μουσική αλλά και κλήσεις) της Χ1 μου λυθήκαν τα χέρια!
Δεν ξέρω τι γίνεται με android, έχω iPhone 7. -
Εγώ Σφακ. Τοποθέτηση άψογη, δεν φαίνεται τίποτε με αντικατάσταση του χειριστηρίου iDrive. Το κόστος, ότι προβλέπεται...
-
Σφακ ή Σπανό;
Επαρχία. Bmw Λάρισας.
-
Μετα την τοποθετηση του navi ακουγονται τιποτα βεοι θορυβοι στην καμπινα οπως τριγμοι απο την κακη επανατοποθετηση των πλαστικων που βγηκαν ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW X1 2016