-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασίλη ευχαριστώ πολύ!
http://www.magicstick.gr/ μπες και δες.
Το έχω βρει χρόνια και τα προτιμώ από τα πινελάκια που δίνουν οι αντιπροσωπειες.
Και αυτά φαίνονται από κοντά αλλά το μπαλώματακι είναι ομοιόμορφο και είναι λείο.Μονο στο yaris hybrid που είναι σε λευκό πέρλε δεν μπόρεσαν να μου εγγυηθούν ότι θα ταιριάζει απόλυτα επειδή είναι τριπλής επίστρωσης και δεν το έφτιαξαν.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση (πιο άμεση πεθαίνεις!!!) και σε ''αποζημιώνω'' με φωτο των ανεμοθραυστών, έτσι για να έχεις κάτι να σε γαργαλάει αυτές τις μέρες! Χχαααχαα!
-
Να σαι καλά! Όντως καλά κάθονται. Γνωστή ποιότητα άλλωστε και η Climair.
Τη sportline έχεις, σωστά; -
όχι... xline
-
Στέφανε κούκλα η Χ1 σου! Υπέροχο χρωμα, ωραίες ζάντες και έδεσαν ωραία και τα φιμέ.
Θα σε ρωτούσα για την σκουρότητα των φιμέ, αλλά είδα ότι ήδη απάντησες. Τα 20, 35 είχα την εντύπωση ότι είναι πολύ σκούρα, αλλά σε εσένα ειδικά τα μπροστά φαίνονται αρκετά ανοιχτά.
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
όχι... xlineΜε μπέρδεψαν οι ζάντες που τις είδα σε sportline στις εκθέσεις και μου αρέσουν πάρα πολύ και οι ράγες αλλά ξεχνάω την τεράστια διαθεσιμότητα επιλογών!!
Επισης ειναι φοβερά και τα Led σου!!! -
όχι... xline
Με μπέρδεψαν οι ζάντες που τις είδα σε sportline στις εκθέσεις και μου αρέσουν πάρα πολύ και οι ράγες αλλά ξεχνάω την τεράστια διαθεσιμότητα επιλογών!!
Επισης ειναι φοβερά και τα Led σου!!!Είναι πιστεύω η Χ1 γενικά απο τα αυτοκίνητα που σχεδόν όλες οι επιλογές εξοπλισμού που σου δίνουν είναι ταιριαστές και όμορφες-αρμονικές. Ευχαριστώ! Τα Led ήταν μονόδρομος για μένα, όταν τα είδα τα ερωτεύτηκα. Οι ζάντες είναι 18άρες χωρίς επιπλέον χρέωση απο αυτές που έχεις εσύ. Απο εξτρά το φόρτωσα τότε και τελικά βάσει σημερινών τιμών, καλά έκανα...
-
Κούκλες κ οι δύο οι μπεμπες! Θα δώσω ένα έξτρα + στον συνονόματο γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι το λευκό είναι το πιο ταιριαστό χρώμα για την Χ1, αλλά πανέμορφες κ οι ζάντες κ οι ράγες... όλα!
Να τις χαρειτε!!! -
Κσλημέρα, στα παιδιά!
Καλοτάξιδος και υγειής 'κατασκευαστή', κούκλα επίσης η Χ1. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Κούκλες κ οι δύο οι μπεμπες! Θα δώσω ένα έξτρα + στον συνονόματο γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι το λευκό είναι το πιο ταιριαστό χρώμα για την Χ1, αλλά πανέμορφες κ οι ζάντες κ οι ράγες... όλα!
Να τις χαρειτε!!!Άδικο δεν εχεις, δεν ειναι τυχαίο οτι τη λανσάρει στο χρωμα αυτο.
Στο θέμα χρωμα ομως έπεσε βέτο απο τη γυναίκα που δεν της άρεσε το alpine white και μονο σε μεταλλικό λευκό θα το συζητούσε που δεν υπήρχε (κακόμαθε απο το περλέ λευκό στο yaris και εχει και άποψη !!!)
Πάντως και το συγκεκριμένο platinum silver μου το πρότειναν ανεπιφύλακτατα μόνοι τους όλοι οι πωλητές και στις δυο εμποριες της Αθήνας που πήγα -
Προσωπικά, το δικό σου είδα με platinum silver (στην αντιπροσωπεία δεν είχε αντίστοιχο) και τελικά του πάει πολύ!
Επίσης το mineral grey είναι άπαιχτο, αλλα΄το mineral white (πέρλα) για μένα δεν υπάρχει! Κοιτούσα ενα Mpack και είχα μείνει κόκαλο με το ιδιαίτερο γυάλισμα που έκανε στον ήλιο..
Στο δικό μου είχα επιλογή το alpine white ή το estoril blue. Take it or live it. Φυσικά διάλεξα το πρώτο -
Τα λευκά περλέ ειδικά υπό τον ελληνικό ήλιο ειναι φανταστικά. Απλα ειναι δύσκολα αν χρειαστεί να γινει καποια δουλειά.
-
Να τις χαρειτε!!!Άδικο δεν εχεις, δεν ειναι τυχαίο οτι τη λανσάρει στο χρωμα αυτο.
Στο θέμα χρωμα ομως έπεσε βέτο απο τη γυναίκα που δεν της άρεσε το alpine white και μονο σε μεταλλικό λευκό θα το συζητούσε που δεν υπήρχε (κακόμαθε απο το περλέ λευκό στο yaris και εχει και άποψη !!!)
Πάντως και το συγκεκριμένο platinum silver μου το πρότειναν ανεπιφύλακτατα μόνοι τους όλοι οι πωλητές και στις δυο εμποριες της Αθήνας που πήγαΠολύ καλή επιλογή και το χρώμα σου!
Βασικά την X1 και φούξια με κίτρινες βουλες θα την έπαιρνα. Σχεδιαστικά είναι υπέροχη!
-
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο Στέφανε! Να είναι πάντα καλοτάξιδο.
Την Τρίτη το παίρνω και εγώ και μάλλον θα το πάω για μεμβράνες.
Εσύ έχει βάλει και στο παρμπρίζ?
Εγώ σκέφτομαι να βάλω την ίδια απόχρωση σε όλα τα τζάμια για λόγους ομοιομορφίας. -
Ευχαριστω πολύ !
Με το καλό να το παραλάβεις και εσύ !
Δεν έχω βάλει στο παρμπρίζ αλλά είδα τις wincos της madico εκεί που έβαλα στα υπόλοιπα και έπαθα πλάκα με το ποσό ζέστη κόβουν χωρίς να είναι καν σκούρες.
Ανέκαθεν έβαζα την ίδια σκουροτητα μπρος πίσω για ομοιομορφία αλλά πάντα αυτές στα μπροστινά παράθυρα έδειχναν πιο ανοικτές λόγω του φωτός από το παρμπρίζ.
Επέλεξα να βάλω πιο σκούρες πίσω λόγω μεγάλων επιφανειών της Χ1 και επειδή τα παιδιά στα καλοκαιρινά ταξίδια παραπονιοντουσαν για τον ήλιο.
Τις 20αρες μπροστά δεν θα τις έβαζα όχι λόγω παρατυπίας, μιας και έχω χαρτι από νοσοκομείο και μου έδωσαν και βεβαίωση τοποθέτησης και για τα μπροστινά, αλλά γιατί το χειμώνα σε σκοτεινούς δρόμους με 20αρες κινδυνεύεις να μην βλέπεις καλά. -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Κσλημέρα, στα παιδιά!
Καλοτάξιδος και υγειής 'κατασκευαστή', κούκλα επίσης η Χ1.Κούκλες κ οι δύο οι μπεμπες! Θα δώσω ένα έξτρα + στον συνονόματο γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι το λευκό είναι το πιο ταιριαστό χρώμα για την Χ1, αλλά πανέμορφες κ οι ζάντες κ οι ράγες... όλα!
Να τις χαρειτε!!!Ευχαριστώ παίδες!
Καλά χλμ να έχουμε όλοι μας και απροβλημάτιστα! Χθές (κλασσικά ήθελα βολτίτσα μακρινή) πήρα πάλι τους δρόμους με την οικογένεια και έγραψα μερικές 100άδες χλμ ακόμα! Όσο πιο πολύ την οδηγώ, τόσο πιο πολύ τη γουστάρω! ...πρίν λίγο βέβαια ήμουν στο πλυντήριο για να φύγουν τα εκατοντάδες κολλημένα και ψημένα έντομα απο τη μούρη και το παρμπρίζ!!! Άνοιξε ο καιρός και θα έχουμε πουά μούρη μετά τα ταξίδια πλέον...
Με χαλαρή οδήγηση γύρω στα 130-150 χλμ σταθερά με cruise control στη νέα Εθνική προς Πάτρα, είδα την αυτονομία μου να εκτοξεύεται στα 860 χλμ! Βέβαια στην επιστροφή το πάτησα και αποχαιρέτησα αυτή την ''όμορφη'' εικόνα στο ταμπλώ. Είναι υπέροχο να ταξιδεύεις νύχτα χωρίς κίνηση, να είσαι σε ωραία Εθνική, με καινούρια άσφαλτο, ωραία μουσικούλα, και όλοι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες να κοιμούνται!
Ρε σείς είναι ησυχαστήριο το σαλόνι της Χ1 ή είμαι τόσο smooth pilot που τους νανουρίζω??? -
Πολύ καλή ή ηχομόνωση ιδίως σε καλό οδόστρωμα! Το πόσο καλή είναι το καταλαβαίνεις ανοίγοντας κ κλείνοντας το παράθυρο, για να δεις τη διαφορά. Ακόμη κ με ταχύτητες στα 160 μπορείς να ψιθυρίζεις κ να σε ακούει πεντακάθαρα ο άλλος!
Επίσης όσο αυξάνεται ή θερμοκρασία κ ο κινητήρας ζεσταίνεται πιο εύκολα κ αποδίδει καλύτερα κ με μικρότερες καταναλώσεις!
Enjoy the joy rides!
-
Υπερθεματίζω και εγώ για την ηχομόνωση!
Ωραία αυτονομία σου έβγαλε Βασίλη!
Το μόνο που μπορεί να σου 'χαλάσει' την ηρεμία της βόλτας είναι τα δεκάδες δολοφονηθέντα έντομα, αλλά τι να κάνουμε ζουν και αυτά αναμεσά μας
Παίζουν βέβαια και κάποιες διάφανες μεμβράνες που μπορείς να βάλεις μπροστά και θα το ψάξω! Κάπου μου είχαν πει ότι βάζουν διαφανο φιλμ από αυτό για τα τρόφιμα!Με την ευκαιρία μιας και πέρασα σήμερα από το Σφακ. Δεν έμεινε τίποτα διαθέσιμο πλέον!
Μόνο ένα εκθεσιακό γκρί μεταλλικό με manual κιβώτιο είχε!
Προσπαθούν μου είπε μπας και διατηρηθεί καποιο ποσοστό της έκπτωσης γιατί με τη νέα τιμολόγηση της xline πάει 42+ χιλιάρικα η sdrive 18i σε xline -
Εχει μεγαλο κοστος η σωστη μεμβρανη (3Μ) γιατι θελει δουλεια να μπει. Δεν ξερω ποιος την βαζει στην Αθηνα. Νομιζω για το κοστος των αμαξιων αυτων ισως να μην συμφερει. Εγω τα βγαζω στο πλυντηριο DIY κατευθειαν οταν γυρναω απο ταξιδι και πριν παω σπιτι (βγαινω Δ. Πλακεντιας).
-
Και ο Πλάτωνας βάζει μεμβράνες και μερικοί διάβασα ότι βάζουν τη διάφανη μόνο μπροστά και καπώ !
Θα τον ρωτήσω -
Προσπαθούν μου είπε μπας και διατηρηθεί καποιο ποσοστό της έκπτωσης γιατί με τη νέα τιμολόγηση της xline πάει 42+ χιλιάρικα η sdrive 18i σε xline [/quote]
Αυτη η πληροφορια ειναι πολυ σημαντικη για εμενα διοτι επειδη δεν βρηκα καποιο απο τα ετοιμοπαραδοτα προεβησα σε νεα παραγγελια και μου ειχαν αναφερει οτι εαν τρεχει ακομα η προσφορα θα τυχω και εγω της εκπτωσης. Μηπως σου ανεφεραν τιποτα περισσοτερο; ποτε θα ξερουν εαν διατηρηθει καποια εκπτωση;
Sent from my iPad using Tapatalk
BMW X1 2016