-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Υπάρχει κάποιος εκεί έξω με Χ1 16D με Μ Pack?
Να μας πει τις εντυπώσεις του απο τον συγκεκριμένο τύπο της Χ1. Αναμένω προσωπικό deal απο αντιπροσωπεία και θα ήθελα να ακούσω την άποψη κάποιου κατόχου μιας και οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε με την 'μικρή' βενζινοκίνητη..Ποσα χιλιόμετρα κανεις κάθε χρονο;
-
Bmw drive tour. Έκλεισα την παρασκευή test drive στα Ιωαννινα. Θα γραψω εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
https://www.bmw.tv/web/uk/video.do?sortType=DISPLAY_DATE&showMyPlaylist=false&videoID=37836&page=1
Στο βιντεο φαινεται οτi περιπου το μισο ντουλαπακι αχρηστευεται...Για ανβαθμισεισ νομιζω ειναι δωρεαν για 1 ετος.
Προσωπικα εχω το iPhone plus με μια θηκη πολυ μικρη που μπεινει στη γριλια του κλιματιστικου και to sygic.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι χρειαζεται ..με τα ιδια λεφτα παιρνεις μπαγκαζιερα που 2 φορες το χρονο θα τα βγαλει τα λεφτα της. Με το πλοηγο υπαρχουν λυσεις...με τις αποσκευες της οικογένειασς ακομα και στην Χ1 οχι..
Ειναι απιστευτο τι μπορει να κουβαλήσει η Χ1, το Σαββατο πηγα στο ΙΚΕΑ και με εβγαλε ασπροπρόσωπο...
Για τα Σπορ καθισματα επιμενω, η πλευρικη στηριξη και η ανεση δεν σγκρινονται με τα απλα.Και εσύ την sdrive 18i έχεις;
Ποια βασούλα για το κινητό που κάνει σε γρύλιες έχεις; Με ενδιαφέρει!Και εγώ δεν βλέπω τελικά να αγοράζω το GPS.
Αν βγει αργότερα κανά retrofit για τη μεγάλη οθόνη θα το ξανασκεφτώ!Πέρασα σήμερα και από τον πωλητή και μου είπε ότι έχει ακόμα λίγες (λιγότερες από 10) 18i αυτόματες με την προσφορά για όσους ενδοαφέρονται (λευκό μεταλλικό, μαύρο κλπ). Νέα παραγγελία πάει πάνω από 42Κ....
-
Ποσα χιλιόμετρα κανεις κάθε χρονο;
15-20.000 το πολύ..
Bmw drive tour. Έκλεισα την παρασκευή test drive στα Ιωαννινα. Θα γραψω εντυπώσεις.
test drive την έκανα κι γω και μάλιστα αρκετά μεγάλο την δεύτερη φορά.
Απλά, θα ήθελα την άποψη του κατόχου που είναι μαζί της μήνες-χρόνο κλπ, όπως τα παιδιά που γράφουν τις εντυπώσεις τους μετά απο 10-20 χιλιάδες χλμ (Βασίλης πχ).
Στο τέστ drive για μια ώρα ή και λιγότερο είσαι πάντα με χαμόγελο. Στην συμβίωση πιστεύω είναι αλλιώς.. -
Νομιζω εισαι στο οριο για ντηζελ. Το αμαξι σιγουρα θα ειναι αργο. Ειναι ωραιο το Μ πακ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει για το ντηζελ. Σε τι τιμη το βρισκεις;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Νομιζω εισαι στο οριο για ντηζελ.Στα 15.000 χλμ και κάτω πιο κοντά στη βενζίνη...Παραπάνω και όσο πλησιάζει κανείς τα 20.000 χλμ είναι για diesel...
Το αμαξι σιγουρα θα ειναι αργο. Ειναι ωραιο το Μ πακ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει για το ντηζελ. Σε τι τιμη το βρισκεις;
Αργό προφανώς εννοείς το 1500άρι diesel wantone, σωστά;
Το βενζίνης δεν είναι αργό. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Νομιζω εισαι στο οριο για ντηζελ. Το αμαξι σιγουρα θα ειναι αργο. Ειναι ωραιο το Μ πακ αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει για το ντηζελ. Σε τι τιμη το βρισκεις;Συμφωνώ! Με τόσα χιλιόμετρα πας για diesel. Τώρα αν σου κάνει η δύναμη του κινητήρα είναι και θέμα υποκειμενικό. Εσένα πως σου φάνηκε στο td ? Μόνο ο ίδιος θα ξέρεις αν σου είναι επαρκής. Ζητά μεγαλύτερο τεστ.
Εκεί που έχω απορία και είναι γιατί m pack. Είναι συγκεκριμένο κομμάτι που σε ενδιαφέρει ; -
1.Προτιμώ diesel με τα χλμ που πρόκειτε να κάνω..
2. Μετά απο ΜΙΝΙ JCW και πολύ γκάζι για αρκετά χρόνια και εφόσον έχουμε οικογένεια πλέον,
θέλω να ταξιδεύω ήσυχα και με ασφάλεια.
3.Στο τεστ ride δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά κάναμε μίνι ταξίδι με 4 άτομα και πήγαινε αξιοπρεπώς (+ οικονομικά) π π πάντα μιλώ για τα προσωπικά μου γούστα. -
Σε τι τιμη το βρισκεις; Ειναι αμαξι τεστ ντραιβ ή καινουριο; Τι αλλο εξοπλισμο εχει;
Αν σε καλυπτει η ισχυς του κινητηρα τοτε προχωρα το. Γενικα το αυτοκινητο ειναι καλο.
-
..και τέταρτον, γίνεται μια καλή κουβέντα για ανταλλαγή και αγορά ετοιμοπράδοτου Μpack.
Περισσότερες πληροφορίες μετά την συμφωνία - αν ευδοκιμήσει.
Απ ότι καταλαβαίνω, δεν πρέπει να υπάρχουν στο forum κάτοχοι M pack 16d, ίσως και κανείς..
Ίσως το μόνο που με απασχολεί είναι η μείωση του ύψους του συγκεκριμένου τύπου απο το έδαφος.
Γι αυτό ζήτησα και την άποψη κάποιου που είναι κάτοχος για αρκετό διάστημα. -
Αν σε καλυπτει η ισχυς του κινητηρα τοτε προχωρα το. Γενικα το αυτοκινητο ειναι καλο.
Ναι με καλύπτει προσωπικά.
Στο τέστ που κάναμε πήγαινε πολύ άνετα 120-140 με τέσσερις ανθρώπους (δίχως αποσκευές). Ταξιδιάρικα καλά λοιπόν για τα ΔΙΚΑ μου γούστα.. -
Ίσως πάντως να ήσουν καλύτερα με το διλιτρο diesel (ακόμα και με τους 150 ίππους) έστω και στο απλό πακέτο με 2-3 έξτρα και χειροκίνητο κιβώτιο....
-
iceman, ανασταλτικό για μένα διότι:
-Φεύγει πολύ πάνω απο 40κ αυτό που λές +φόρο πολυτελείας.
-έπρεπε να είχα πάρει το xdrive 18d την άνοιξη του 2016, αλλά την πάτησα επειδή ήμουν αναποφάσιστος.
-Θεωρώ καλή την πρόταση που έχω με τις εκπτώσεις ως 31.03 που ισχύουν..
θα δούμε.. -
Αν μιλάμε για κομμάτι της τρέχουσας προσφοράς όντως τυχόν άλλη επιλογή θα ανεβάσει πολύ το κόστος...
Το θέμα του mpack ίσως τότε να με προβληματίζε. Είναι πιο χαμηλό νομίζω. Από αναρτήσεις; πως σου φάνηκε η άνεση στο σύντομο ταξίδι; -
Νομιζω η διαφορα στο υψος ειναι μικρη (1.5 εκατοστα?) εκτος και θελεις συνεχως να πηγαινεις σε χωματοδρομους.
Προσωπικα δεν μου αρεσουν οι βαμμενοι προφυλακτηρες σε ενα τετοιο αμαξι γιαυτο δεν θα πηγαινα σε Μ πακ αν και το εσωτερικο σιγουρα ειναι αναβαθμισενο. Αλλα γενικα ολα βασιζονται σε τι τιμη το δινουν.
-
Από αναρτήσεις; πως σου φάνηκε η άνεση στο σύντομο ταξίδι;
'Τρένο', σαν να οδηγούσα το ΜΙΝΙ μου αλλά σε πιο ψηλό
Νομιζω η διαφορα στο υψος ειναι μικρη (1.5 εκατοστα?) εκτος και θελεις συνεχως να πηγαινεις σε χωματοδρομους.
Χωματόδρομο θα πάω ναι..αλλά όχι συνέχεια. Όταν προκύψει πάντως δεν θα πω όχι.
Η αλήθεια είναι πως στο Μ pack, το ταμπλώ και η επένδυση καθισμάτων μαζί με LED και μπρος-πίσω προφυλακτήρες είναι
πολύ ελκυστικά! -
Αν σου αρεσει τοτε τι το συζητας? Ειδικα αν εχεις και τα LED που παροτι ακριβα αλλαζουν την εμφανιση του αυτοκινητου.
-
Τα LED στο μίνι ταξιδάκι - αν και σούρουπο - στην επιστροφή κάνουν την ημέρα να διαρκεί περισσότερο!
Νομίζω πως πλέον στις νέες παραγγελίες έως 31.03 είναι standard. -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Από αναρτήσεις; πως σου φάνηκε η άνεση στο σύντομο ταξίδι;
'Τρένο', σαν να οδηγούσα το ΜΙΝΙ μου αλλά σε πιο ψηλό
Χωματόδρομο θα πάω ναι..αλλά όχι συνέχεια. Όταν προκύψει πάντως δεν θα πω όχι.
Η αλήθεια είναι πως στο Μ pack, το ταμπλώ και η επένδυση καθισμάτων μαζί με LED και μπρος-πίσω προφυλακτήρες είναι
πολύ ελκυστικά!Τα LED στο μίνι ταξιδάκι - αν και σούρουπο - στην επιστροφή κάνουν την ημέρα να διαρκεί περισσότερο!
Νομίζω πως πλέον στις νέες παραγγελίες έως 31.03 είναι standard.Ψημένο σε βρίσκω! Προχώρα!!!
Για την επάρκεια ή την αξιοπιστία του κινητήρα επειδή ίσως να μην βρεις εδώ άλλον, δες σε ποια άλλα μοντέλα μπαίνει αυτός και κοιτα σε γενικότερα bmw φόρα.
Για τα led άδικο δεν έχεις αλλά και τα απλά αλογόνου είναι απιστευτα δυνατά και ότι καλύτερο έχω δει σε αλογόνου ως σήμερα!
Πράγματι γίνονται standard (μαζί με το αυτόατο κλείσιμο του πορτ μπαγκαζ) στην xline για νέες παραγγελίες (μια ματιά στον configurator το αποδεικνεύει) αλλά μαζί ανεβαίνει και 5000 η τιμή γιατί ανεβαίνοντας ετσι και αλλιώς το κόστος του πακέτου αλλαζει και άλλη κλίμακα το αμάξι και τσιμπάει και κανά 3χιλιαρο ακόμα σε φόρους για την 'πρώτη φορά'! -
εχει βαλει κανεις την οσφυικη υποστηριξη? εχω βαλει το σπορ καθισμα και δεν μπορω να αποφασισω για την οσφυικη υποστηριξη. αξιζει?
υ.γ. οδηγω ηδη αυτοκινητο με σπορ καθισμα και οσφυικη υποστηριξη (την οποία ομως την εχω στην πιο χαμηλη της ρυθμιση)
BMW X1 2016