-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν μιλάει για το ταμπλό ο Στέφανος, αλλά για το εξωτερικό Piano Black.Και μέσα έχει μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό φιλέτο στο ταμπλό και τις πόρτες. Είναι της μόδας καθώς σε κάποια σημεία είχε και το qq.
Στα σημεία αυτά η καθαριότητα γίνεται μόνο με swifter (μέσα συνήθως καθαρίζω ο ίδιος. Έτσι το μέσα καθάρισμα σε πλυντηριο στο εκάστοτε δικό μου περιορίζεται στα πατάκια).
Είναι παρόμοιο υλικό και θέλει προσοχή αν και όχι τόσο ευαίσθητο όσο το έξω. Σε ξένα φορα έχω διαβάσει παράπονα.Το εξωτερικό παντως συζητησα σήμερα με τον πλάτωνα να το ντύσουμε με ματ μεμβράνη.
Παρεπιπτόντως ρώτησα στο εξουσιοδοτημένο που είχα πάει για το συναγερμό και για τον έξτρα αναπτήρα που δεν μπόρεσα να εντοπίσω και μου είπαν ότι από τη στιγμή που έχει 3 δεν θα έχει άλλον.
Επίσης ρώτησα τον πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό διευθυντή του συνεργείου του εξουσιοδοτημένου για το gps και μου επιβεβαίωσε όσα έχουν με διαβάσει εδώ ενώ ο χρόνος δωρεάν αναβαθμίσεων είναι διετής. Το καλό είναι ότι το σύστημα εντάσσεται πλήρως στο όχημα με αναβάθμιση και του software και η BMW το θεωρεί μετά την τοποθέτηση ως κομμάτι του εξοπλισμού του αυτοκινήτου που φαίνεται σε vin analyzer.Τέλος μια απορία ακόμα. Βλέπω αλλά xline συνήθως μαύρα και σήμερα ένα μπλε που έχουν τα χρωμιωμένα πλαίσια στα παράθυρα.
Το δικό μου δεν το έχει. Μια πρώτη εξήγηση που μου έδωσαν είναι ότι τα χρωμια μπαίνουν σε συγκεκριμένους κωδικούς χρώματος.
Εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιο έξτρα που απλά δεν είχε το δικό μου. Να μου τα έφαγαν δεν θέλω να το σκεφτώ.Α και κάτι ενδεικτικό των τιμών των αξεσουάρ!
Ρώτησα και για τη θήκη κλειδιού και η τομή ήταν 44 χωρίς την έκπτωση και 39 μετά από αυτήν!
Έπαθα πλάκα και στο καπάκι παράγγειλα μια σιλικόνενια από το eBay με 5 ευρώ! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τέλος μια απορία ακόμα. Βλέπω αλλά xline συνήθως μαύρα και σήμερα ένα μπλε που έχουν τα χρωμιωμένα πλαίσια στα παράθυρα.
Το δικό μου δεν το έχει. Μια πρώτη εξήγηση που μου έδωσαν είναι ότι τα χρωμια μπαίνουν σε συγκεκριμένους κωδικούς χρώματος.
Εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιο έξτρα που απλά δεν είχε το δικό μου. Να μου τα έφαγαν δεν θέλω να το σκεφτώ.Καλά το σκέφτεσαι Στέφανε...είναι έξτρα εξοπλισμός (ακόμα και στο Xline πακέτο) και φυσικά δεν έχει σχέση με το εξωτερικό χρώμα. Το τι βλακείες θα ακούσεις από πωλητές είναι άνευ προηγουμένου, έχει πολύ πλάκα!!
Α και κάτι ενδεικτικό των τιμών των αξεσουάρ!
Ρώτησα και για τη θήκη κλειδιού και η τομή ήταν 44 χωρίς την έκπτωση και 39 μετά από αυτήν!
Έπαθα πλάκα και στο καπάκι παράγγειλα μια σιλικόνενια από το eBay με 5 ευρώ!Συμβουλή: ΜΗΝ ρωτάς τιμές των αξεσουάρ της BMW και των έξτρα....εκτός εάν έχεις πάρει υπογλώσσιο πιο πριν!!
-
Το μόνο σε λογική τιμη δείχνει να είναι το gps πάντως και είναι ο βασικός λόγος που το σκέφτομαι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι για το αντίστοιχο σύστημα στην Τογιότα για το Yaris θέλουν 800 ευρώ !
-
Ναι το Navi, το έχουν σε καλή τιμή!
-
700 μου είπαν κ μενα αλλά πρέπει να έχει το στέρεο με το cd αλλιώς δεν μπαίνει..
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
700 μου είπαν κ μενα αλλά πρέπει να έχει το στέρεο με το cd αλλιώς δεν μπαίνει..690 για την ακρίβεια!
Στην Χ1 δεν τέθηκε θέμα για cd πάντως -
Άν ισχύει δεν ξέρω, ας μας διαφωτίσει κάποιος. Ο πωλητής πάντως σε ερώτηση μου για προσθήκη NAVI σε Χ1 μετά την αγορά, ήταν σίγουρος πως αν δεν έχεις το hifi με το cd δεν είναι δυνατό να το προσθέσεις εκ των υστέρων..
-
Οι πωλητές δεν είναι και πολύ αξιόπιστοι. Με το VIN θα σου πεί ο υπεύθυνος του συνεργείου εάν μπαίνει.
-
Η σημερινή κουβέντα έγινε με το διευθυντή συνεργείου. Δεν έχει και λογική άλλωστε γιατί το cd μπαίνει από μόνο του ως έξτρα.
-
Σκέφτεσαι καθόλου για τη διαφανή μεμβράνη προστασίας που έχω δει στο FB οτι βάζει ο Πλατωνας;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Σκέφτεσαι καθόλου για τη διαφανή μεμβράνη προστασίας που έχω δει στο FB οτι βάζει ο Πλατωνας;
Sent from my iPad using TapatalkΘα δω, δεν ξέρω ακόμα. Είχα βάλει στο QQ ceramic pro 9h λόγω και του μαύρου χρώματος αλλά και της εν γενεί λεπτής βαφής των ιαπωνικών γενικά και ειδικά του qq.
Εδώ ίσως βάλω κάτι πιο απλό και φθηνό (ceramic pro light). Λόγω ανοιχτού χρώματος δεν έχει έχει τόση ανάγκη προστασίας, άσε που λόγω Χ1 κάναμε την υπέρβαση στο οικονομικό και δεν ξέρω αν πρέπει να γίνουν και αλλά έξοδα. -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Άν ισχύει δεν ξέρω, ας μας διαφωτίσει κάποιος. Ο πωλητής πάντως σε ερώτηση μου για προσθήκη NAVI σε Χ1 μετά την αγορά, ήταν σίγουρος πως αν δεν έχεις το hifi με το cd δεν είναι δυνατό να το προσθέσεις εκ των υστέρων.....θα ακούσετε πολλές μπούρδες απο κάποιους πωλητές, γιατι θεωρούν οτι είναι καλοί στη δουλειά τους απλά και μόνο επειδή απαντούν πειστικά σε κάθε μας ερώτηση, ενώ ο σωστός πωλητής λέει καμια φορά και το ''δεν το γνωρίζω, θα το ρωτήσω''. Απο την άλλη όμως είναι λογικό να μην γνωρίζουν τα πάντα, τη στιγμή που τα αυτοκίνητα έχουν καταντήσει ρομπότ βγαλμένα απο το μέλλον!
Εγώ πάντως το παρέλαβα έτοιμο με το navi aftermarket της BMW και το κουμπί navi στο idrive, τα οποία ήταν εξτρά που μπήκαν στο Σπανό της Συγγρού, κάτι το οποίο ήταν στη συμφωνία μας όταν την παρήγγειλα. Και έχω ο απλό ηχοσύστημα ΧΩΡΙΣ cd player αλλα μόνο με usb και aux.
Τα νικελάκια στα πλαίσια των παραθύρων ήταν extra και ούτε εγώ τα έβαλα, αλλα είμαι σίγουρος οτι κάπου θα τα βρούν τα λαγωνικά του φόρουμ (όταν τα εντοπίσετε, ρίξτε ένα link για εμάς που θα τα θέλαμε!).... -
Sent from my iPad using TapatalkΘα δω, δεν ξέρω ακόμα. Είχα βάλει στο QQ ceramic pro 9h λόγω και του μαύρου χρώματος αλλά και της εν γενεί λεπτής βαφής των ιαπωνικών γενικά και ειδικά του qq.
Εδώ ίσως βάλω κάτι πιο απλό και φθηνό (ceramic pro light). Λόγω ανοιχτού χρώματος δεν έχει έχει τόση ανάγκη προστασίας, άσε που λόγω Χ1 κάναμε την υπέρβαση στο οικονομικό και δεν ξέρω αν πρέπει να γίνουν και αλλά έξοδα.Βάλε έστω το ceramic pro light τώρα που είναι καινούργιο.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Βάλε έστω το ceramic pro light τώρα που είναι καινούργιο.
Ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλα θα το δούμε μετά το πρώτο πλύσιμο μην τυχόν και χρειάζεται κάποια προετοιμασία πρώτα. Αν δεν θέλει λόγω του ότι είναι καινούργιο ίσως το περάσω μιας και η τιμή λογικά δεν θα είναι μεγάλη!
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Εγώ πάντως το παρέλαβα έτοιμο με το navi aftermarket της BMW και το κουμπί navi στο idrive, τα οποία ήταν εξτρά που μπήκαν στο Σπανό της Συγγρού, κάτι το οποίο ήταν στη συμφωνία μας όταν την παρήγγειλα. Και έχω ο απλό ηχοσύστημα ΧΩΡΙΣ cd player αλλα μόνο με usb και aux.
Τα νικελάκια στα πλαίσια των παραθύρων ήταν extra και ούτε εγώ τα έβαλα, αλλα είμαι σίγουρος οτι κάπου θα τα βρούν τα λαγωνικά του φόρουμ (όταν τα εντοπίσετε, ρίξτε ένα link για εμάς που θα τα θέλαμε!)....Καλή φάση Βασίλη ! Δεν είχα διαβάσει και τοσο ενθαρρυντικά εδώ μέσα για να το έχω παζαρέψει και εγώ αυτό (όχι ότι δεν πήρα τα δώρα μου αλλά αυτό είναι αρκετά χρήσιμο και έξυπνο που προσφέρεται έτσι ώστε να μην προσμετράται στη λιανική τιμή όρο φόρων.
Το νέο idrive έχει και κουμπί navi να φανταστώ, σωστά ; κάτι άλλο; μιλάμε πάντα για το απλό όχι αυτό με την επιφάνεια αφής πάνω, σωστά ;Τα νικελακια κλασσικά θα τα βρούμε σε κανα eBay ή aliexpress, το θέμα είναι βέβαια που θα τα βάλουμε σωστά γιατί με τις κόλλες που θα έρχονται (κρινοντας από διαφορά τέτοια για το QQ) δεν είναι να μπαίνουν.
-
Ναι αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλα θα το δούμε μετά το πρώτο πλύσιμο μην τυχόν και χρειάζεται κάποια προετοιμασία πρώτα. Αν δεν θέλει λόγω του ότι είναι καινούργιο ίσως το περάσω μιας και η τιμή λογικά δεν θα είναι μεγάλη!
Εμενα παντως η 116 οταν την περασε ο πλατωνας κεραμικο (12 ημερες μετα την παραλαβη!) ηθελε προετοιμασια γιατι ηδη ειχε αραχνες και λιγο θολουρα το χρωμα.
-
Καλή φάση Βασίλη ! Δεν είχα διαβάσει και τοσο ενθαρρυντικά εδώ μέσα για να το έχω παζαρέψει και εγώ αυτό (όχι ότι δεν πήρα τα δώρα μου αλλά αυτό είναι αρκετά χρήσιμο και έξυπνο που προσφέρεται έτσι ώστε να μην προσμετράται στη λιανική τιμή όρο φόρων.
Το νέο idrive έχει και κουμπί navi να φανταστώ, σωστά ; κάτι άλλο; μιλάμε πάντα για το απλό όχι αυτό με την επιφάνεια αφής πάνω, σωστά ;Τα νικελακια κλασσικά θα τα βρούμε σε κανα eBay ή aliexpress, το θέμα είναι βέβαια που θα τα βάλουμε σωστά γιατί με τις κόλλες που θα έρχονται (κρινοντας από διαφορά τέτοια για το QQ) δεν είναι να μπαίνουν.
Μου άλλαξαν εντελώς το κουμπί του idrive και έβαλαν αυτό με το navi πάνω δεξιά, όχι το μεγάλο που είναι και touch pad, και ναί το έκανα έτσι για να έρθει η τιμή πιό συμφέρουσα λόγω φόρων...
Περιμένω τα φώτα σου για διάφορα αξεσουάρ που θα βρείς! Θα βρούμε ρε φίλε κατάλληλο άνθρωπο να μας τα βάλει. Έχει πολλά καλά μαστόρια η Αθήνα!Ερώτηση... Τί είναι αυτά τα ceramic και ποιός είναι ο Πλάτωνας?????
Μας τρώει ο πισινός μας για έξοδα πάλι????
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Μου άλλαξαν εντελώς το κουμπί του idrive και έβαλαν αυτό με το navi πάνω δεξιά, όχι το μεγάλο που είναι και touch pad, και ναί το έκανα έτσι για να έρθει η τιμή πιό συμφέρουσα λόγω φόρων...
Περιμένω τα φώτα σου για διάφορα αξεσουάρ που θα βρείς! Θα βρούμε ρε φίλε κατάλληλο άνθρωπο να μας τα βάλει. Έχει πολλά καλά μαστόρια η Αθήνα!Ερώτηση... Τί είναι αυτά τα ceramic και ποιός είναι ο Πλάτωνας?????
Μας τρώει ο πισινός μας για έξοδα πάλι????
Δες http://www.auto-star.gr/ και θα καταλάβεις.
Έχει πολλά πραγματάκια στο eBay. Χάζευα κανα μισάωρο αλλά τα νικελακια δεν τα είδα.
Το GPS δουλεύει σωστά; είναι πλήρως ενσωματωμένο; όταν λειτουργεί όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά; οι χάρτες καλοί; έχεις κάνει κάποια αναβάθμιση;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εμενα παντως η 116 οταν την περασε ο πλατωνας κεραμικο (12 ημερες μετα την παραλαβη!) ηθελε προετοιμασια γιατι ηδη ειχε αραχνες και λιγο θολουρα το χρωμα.
Και μιλάμε για άσπρη ε ;
Το κόστος σε αυτά είναι η προετοιμασία και τρίψιμο.... -
Έχουμε καμια τιμή στο περίπου για ενα πακέτο κεραμικού στη Χ1 ??????
BMW X1 2016