-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Θα επανέλθω και με αρνητικα στοιχεια που θα εντοπισω ή να απαντησω σε κατιμια που θέλετε πιο συγκεκριμένα.
Καλωσήρθες και εσύ Μιχάλη! ΓΙΑΤΙ ρε φιλαράκι να εντοπίσεις και αρνητικά στοιχεία δηλαδή???
Σου εύχομαι και εσένα να ΜΗΝ βρείς!Δεν υπαρχει τέλειο αμάξι. Οσο πιο γρήγορα βρούμε και συνηθίσουμε τα οποία αρνητικά τόσο καλύτερα.
-
Πολύ γρήγορα μια γνώμη για X1 18i απο κάποιον κάτοχο.
Είναι ασφαλής για προσπέρασμα σε επαρχιακό δίκτυο;
Είναι σχετικά αθόρυβο το ταξίδι στα 120-130 στο εθνικό δίκτυο; (θόρυβος κινητήρα, ελαστικών, αμαξώματος)
Είναι μεγάλος ο συμβιβασμός της άνεσης λόγω run flat;
Ο τρικύλινδρος μεταφέρει κραδασμούς στα πεντάλια ή στο τιμόνι; -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Πολύ γρήγορα μια γνώμη για X1 18i απο κάποιον κάτοχο.Είναι ασφαλής για προσπέρασμα σε επαρχιακό δίκτυο;
Είναι σχετικά αθόρυβο το ταξίδι στα 120-130 στο εθνικό δίκτυο; (θόρυβος κινητήρα, ελαστικών, αμαξώματος)
Ο τρικύλινδρος μεταφέρει κραδασμούς στα πεντάλια ή στο τιμόνι;Αν ξερεις τι οδηγεις δεν εχεις προβλημα. Γενικα μια χαρα ειναι τηρουμενων των αναλογιων. Για αλλον μπορει να ειναι λιγα τα αλογα και να θελει 200 και γι αλλον πολλα αρκουμενος στα 100
-
Οι απαιτήσεις είναι απλές. 4-5 μεγάλα ταξίδια το χρόνο (Αθήνα-Ηγουμενίτσα, ακόμη δεν έχουμε γλυτώσει τα κομμάτια του επαρχιακού) και κάποια περισσότερα μικρότερα.
-
Πολύ γρήγορα μια γνώμη για X1 18i απο κάποιον κάτοχο.Είναι ασφαλής για προσπέρασμα σε επαρχιακό δίκτυο;
Ο τρικύλινδρος μεταφέρει κραδασμούς στα πεντάλια ή στο τιμόνι;Ρίξε μία ματιά πίσω στο νήμα. Έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις σου!
-
To έχω διαβάσει αρκετές φορές το θέμα και δεν έχουν απαντηθεί όλα αυτά που αναφέρω από χρήστη.
Η γενική εντύπωση είναι ο κινητήρας είναι οκ για απλή χρήση (είναι και η δικιά μου εντύπωση από test drive)
Τα υπόλοιπα τρια (3) είναι ερωτηματικά για εμένα.
-
Αν κ έχουν απαντηθεί να επαναλάβω:
- Στο sport mode προσπερνάς αρκετά άνετα
- Ή ηχομόνωση είναι υποδειγματική
- Τα run flat είναι λίγο σκληρά, λίγο μόνο.
- Επειδή είναι κ λίγο υποκειμενικό το τελευταίο... κάνε test drive. Εγώ θα απαντούσα μάλλον όχι...
-
Τα λαστιχα καποια στιγμη τα αλλαζεις και βελτιωνεται η ανεση
-
Για να μπορείς να πεις ποσο επηρεάζουν την άνεση ενος αυτοκινητου τα run flat ελαστικα πρεπει να το έχεις δοκιμάσει και με συμβατικά.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Για να μπορείς να πεις ποσο επηρεάζουν την άνεση ενος αυτοκινητου τα run flat ελαστικα πρεπει να το έχεις δοκιμάσει και με συμβατικά.Οντως. Διαβαζω που τα αλλαζουν και λενε για βελτιωση ανεσης
-
Αν τα αλλάξεις με κανονικά βάζεις και ρεζερβα;
-
Και εγώ αλλα ιςως η βελτίωση να ειναι αμελητέα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν τα αλλάξεις με κανονικά βάζεις και ρεζερβα;Δεν υποχρεούται,αν αυτο ρωτάς.
-
Να πω την αλήθεια δεν σκέφτομαι να τα αλλάξω . Ο χώρος αποσκευών είναι πολύτιμος και η σύζυγος δεν κάνει κανένα συμβιβασμό εδώ.
Απλά η δική σου αίσθηση για το αυτοκίνητο είναι οτι έβγαζε μια λίγο παραπάνω σκληρή αισθηση από το επιθυμητό. Είναι τα run flat ή γενικά είναι λίγο πιο σκληρά στημένο το αυτοκίνητ.
-
Να πω την αλήθεια δεν σκέφτομαι να τα αλλάξω . Ο χώρος αποσκευών είναι πολύτιμος και η σύζυγος δεν κάνει κανένα συμβιβασμό εδώ.Απλά η δική σου αίσθηση για το αυτοκίνητο είναι οτι έβγαζε μια λίγο παραπάνω σκληρή αισθηση από το επιθυμητό. Είναι τα run flat ή γενικά είναι λίγο πιο σκληρά στημένο το αυτοκίνητ.
Το αμάξι έχει ένα sport στήσιμο γενικότερα. Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ γιατί εξασφαλίζει εντυπωσιακό κράτημα στις στροφές που εμένα καλύπτει τις 'οδηγικές μου ανησυχίες'. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό...αλλά κάνε ένα test drive για να έχεις προσωπική γνώμη!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Να πω την αλήθεια δεν σκέφτομαι να τα αλλάξω . Ο χώρος αποσκευών είναι πολύτιμος και η σύζυγος δεν κάνει κανένα συμβιβασμό εδώ.
Απλά η δική σου αίσθηση για το αυτοκίνητο είναι οτι έβγαζε μια λίγο παραπάνω σκληρή αισθηση από το επιθυμητό. Είναι τα run flat ή γενικά είναι λίγο πιο σκληρά στημένο το αυτοκίνητ.
Το αμάξι έχει ένα sport στήσιμο γενικότερα. Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ γιατί εξασφαλίζει εντυπωσιακό κράτημα στις στροφές που εμένα καλύπτει τις 'οδηγικές μου ανησυχίες'. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό...αλλά κάνε ένα test drive για να έχεις προσωπική γνώμη!
Μα εννοείτε οτι το έχω κάνει αρκετές φορές test drive. Προτιμώ να ακούσω την γνώμη από χρήστες που έχουν έχουν περισσότερο τριβή με το αυτοκίνητο. Καθώς η δική μου εντύπωση από το test drive ενδεχομένως να το αδικεί το Χ1 καθώς το συγκρίνω με ένα πολύ μαλακό αυτοκίνητο.
-
αν σε ενδιαφέρει πολύ η άνεση...μήπως να κοιτάξεις κάποιο άλλο αμάξι λιγότερο sport?
τι χρήση ακριβώς θα κάνεις, πόσα χλμ; -
Δες προηγούμενη σελίδα
4 φόρες το χρόνo Αθήνα-Ηγουμενίτσα
αρκετα ΣΚ Αθήνα-Παρνασσο
αρκετά ΣΚ ΑΘήνα-Κύμη
και μερικές ημ εκδρομές
12500χμ το έτος περίπου η ταρίφα -
Τα χλμ που κάνεις είναι λίγα, άρα βενζίνη.
Έχεις οικογένεια, άρα οι χώροι του Χ1 θα σε καλύψουν.
Τα 136 άλογα της Χ1 για έναν μέσο οδηγό είναι μια χαρά.
Αν θέλεις τη συγκεκριμένη X1 για την ποιότητα, την άνεση, τους πολύ καλούς χώρους και το εξαιρετικό στήσιμο με απλά καλές επιδόσεις τότε έχεις κάνει σωστή επιλογή.
Αν θέλεις πάρα πολύ καλές επιδόσεις τότε πρέπει να ανέβεις σε πιο ισχυρούς κινητήρες... -
Ο τρικύλινδρος μεταφέρει κραδασμούς στα πεντάλια ή στο τιμόνι;Καταρχήν σε βλέπω πολύ ζεστό! Καλό αυτό. Να ξέρεις οτι 100% ΔΕΝ θα το μετανιώσεις άν το αγοράσεις.
- Ασφαλέστατο με sport mode , απλά δεν είναι και Golf GTI και λογικό.
- Αθόρυβο όσο μια ακριβή Mercedes, άρα ΑΘΟΡΥΒΟ.
- Μονόδρομος τα runflat κατα τη γνώμη μου, αλλα λόγω ταξιδιών βάλε και ρεζέρβα όπως εγώ(έστω aftermarket)
- Κανένας κραδασμός πουθενά. Ο ήχος μόνο νομίζεις οτι είναι απο ήσυχο diesel.
Συνιστώ την 1500 βενζίνης για την περίπτωση σου με κλειστά μάτια.
...Περιμένουμε τα ευχάριστα όταν το παραγγείλεις!
Υ.Γ. : επίσης προτείνω αυτόματο κιβώτιο.... άλλο αυτοκίνητο εντελώς.
BMW X1 2016