-
Εγώ χαίρομαι με την τρέλα του φίλου που έκανε αγορά χωρίς να οδηγήσει γιατί παιρνει ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί πρώτη φορά, εντελώς καινούργιο, premium (με πάτωμα από mini και εσωτερικό από bmw 2 αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, η merk diesel Renault, audi πάτωμα golf κ.ο.κ.), το πιο όμορφο suv για μένα με ίδιους χώρους και πιο άνετο πιίσω ακόμα κι από X3, ιδανικό για αστικό περιβάλλον και εκδρομές τα ΣΚ σε επαρχιακούς δρόμους. Χωρίς να το οδηγήσω και με όσα έχω διαβάσει αλλά και από ενστικτο θα το έπαιρνα , γιατί πιστευω ότι είναι ιδανικό αμάξι για κάτοικο Αθηνα με 2 παιδια με δικό του γκαραζ και ταξιδιωτη του ΣΚ. αλλά όχι 2λιτρο εκεί υπάρχουν αντίπαλοι που δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια (έμαθα σήμερα και για Discovery sport 2.0 ED4 στα 46.000 στο τέλος του 2015). οπότε θα περιμένω να δω τι θα γινει μεχρι 20 Οκτώβρη και δω είμαστε να πάρουμε τη σωστή απόφαση για την οικογένεια (SUV) και όχι για μας (coupe). Φίλε lleonidas συμφωνώ για το Χ6 αν το οδηγήσει καποιος κολλάει...δυστυχως όμως μεταχειρισμένο και τόσα χρήματα σε ελληνική αγορά που δεν έχω γνωριμίες μακριά..μόνο αν ήξρα τον ιδιοκτήτη ή τον έμπορο και πάλι..
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Ελπίζω το αμάξι να είναι καλοτάξιδο και μακριά από βλάβες και περιπέτειες, γιατί τέτοια εποχή δεν είμαστε για τέτοια!
Απαντώντας σε κάποια από τα σχόλια των συμφορουμιτών να πω ότι έχω κάνει test drive 3 από τα Χ1 από την προηγούμενη γενιά και το αμάξι μου άρεσε 'πως στεκόταν στο δρόμο'. Το νέο όλοι γράφουν ότι είναι ανώτερο σε κάθε τομέα. Συνεπώς, δεν θεωρώ ότι ρισκάρω ιδιαίτερα. Κι εγώ θα προτιμούσα να μη βιαστώ, αλλά η απόσυρση τελειώνει στις 20/12 και θα μου γλιτώσει 2.800. Εάν καθυστερούσα έπαιζε μεγάλη πιθανότητα να την χάσω. Τώρα είναι μάλλον βέβαιο ότι το αμάξι θα έρθει κι ένα μήνα νωρίτερα (Νοέμβρη).
Εγώ δεν μένω Αθήνα, αλλά Γιάννενα και οι μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη είναι ελάχιστες. Το 80% των χιλιομέτρων τα κάνω σε επαρχιακό δρόμο με ταχύτητες γύρω στα 90-100 χλμ. (αν και τα τελευταία χρόνια βαραίνει το πόδι μου και συχνά ξεφεύγω περισσότερο... ) Κατέληξα στην Χ1 για πολλούς λόγους :- Το αμάξι είναι κατά τη γνώμη μου το πιο όμορφο της κατηγορίας
- Με ενδιαφέρει πολύ η οδηγική συμπεριφορά και ένας δυνατός κινητήρας που θα προσφέρει ενεργητική ασφάλεια. Αυτό με οδήγησε στο να απορρίψω - δυστυχώς - τα 1600άρια που υπολείπονται σε αυτόν τον τομέα, πάντα σε σύγκριση με το συγκεκριμένο μοντέλο (20d). Για τον ίδιο λόγο απέρριψα και το 18d που θα μου έβγαινε 8.000 ευρώ φτηνότερο. Οδήγησα το προηγούμενο 18d και μου φάνηκε σχετικά μικρή η διαφορά από το 1600 Qashqai με τα 130 άλογα (επίσης το έκανα τεστ).
- Οι χώροι του Χ1 είναι επίσης καλύτεροι από τα άλλα μεσαία suv (πορτ παγκάζ 505 λίτρα, όταν τα υπόλοιπα έχουν κάτω από 460) χωρίς να έχει μεγάλο μήκος. Τους χώρους τους ήθελα λόγω οικογένειας (2 μικρά...), αλλά δεν ήθελα να ξεπεράσω τα 4,5 μέτρα μήκος διότι στα Γιάννενα είναι πραγματικά δύσκολο το παρκάρισμα (μιλάω για όταν παρκάρω μακριά από το σπίτι...Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει και εσωτερικό γκαράζ και πυλωτή).
- Δεν θα είναι αμάξι Σαβ/κου. Κάνω πάνω από 20.000 χλμ το χρόνο και μάλιστα από Μάιο μέχρι και Σεπτέμβριο που πηγαίνουμε κάθε ΣΚ θάλασσα τα χιλιόμετρα ξεπερνούν τις 2000 το μήνα. Επομένως, το diesel ήταν δυστυχώς - σαφώς θα προτιμούσα βενζίνη εάν είχε λογική τιμή... - μονόδρομος και οι μόνες επιλογές που μου άρεσαν εμφανισιακά σε αυτήν την κατηγορία ήταν το Χ1, το Qashqai και το XC60. Το QQ δεν με κάλυψε από χώρους και από κινητήρα (διάβαζα και για τις παιδικές ασθένειές του...), ενώ το XC60 είναι σαφώς μεγαλύτερο από όσο ήθελα, κοστίζει πολύ περισσότερο (για να έχει τις επιδόσεις που ήθελα θα έπρεπε να φτάσω τουλάχιστον στον κινητήρα D4...) και μου αρέσει λιγότερο (πρόκειται και να αντικατασταθεί σύντομα από νέα γενιά...)
Το μεταχειρισμένο το σκέφτηκα επίσης, αλλά απέρριψα την επιλογή για δύο λόγους : 1. γιατί από τα υπάρχοντα μοντέλα κανένα δεν πληρεί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις (π.χ. το προηγούμενο Χ1 είναι μικρό και κάπως ασχημούτσικο, τα Χ3 και XC60 αμαξάρες μεν, αλλά πολύ μεγάλα για τις ανάγκες μου δε...), ενώ η σκέψη του diesel μεταχειρισμένου μου δημιουργεί ανασφάλεια, γιατί προφανώς όποιος το πήρε πιθανότατα το πήρε για να κάνει συνήθως ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, άρα φοβήθηκα ότι η φθορά του αυτοκινήτου ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ θα είναι μεγάλη...Επίσης, οι τιμές των μεταχειρισμένων που με ενδιέφεραν στο car.gr και αλλού που κοίταξα δεν μου φάνηκαν τόσο καλές, ώστε να δικαιολογούν την αγορά μεταχειρισμένου και όχι καινούριου...
Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι μπόρεσα να εξασφαλίσω και ένα σεβαστό ποσό (5.000 ευρώ για αμάξι 10ετίας...) και από την πώληση του δικού μου αμαξιού, γεγονός που έφερε την αγορά του Χ1 σε πιο 'λογικά' επίπεδα για την τσέπη μου...
Αναφορικά με τις προτάσεις για τον εξοπλισμό, θα προσθέσω στο μέλλον κάποια πραγματάκια, αλλά αυτή τη στιγμή η παραγγελία έχει γίνει και δεν θέλω να ανέβω περισσότερο σε χρήματα, διότι αναμένω στον τομέα της οικονομίας τόσο της χώρας όσο και της ΕΕ μεγάλο τσουνάμι...
-
Emperor είναι πολύ όμορφο αμάξι, τα χαρακτηριστικά του θα σε αφήσουν ικανοποιημένο. Με το καλό η παραλαβή και με προσοχή στο δρόμο φίλος.
-
Καλοτάξιδο και απροβληματιστο να ειναι εύχομαι. Να σαι καλά να το χαρεις
-
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Sbr κι εσύ δεν ψάχνεις/κατέληξες;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Sbr κι εσύ δεν ψάχνεις/κατέληξες;Παρακαλω Emperor! Οχι φιλε μου δεν ψαχνω. Ειμαι κομπλε.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο κι από μέρα Έμπερορ. Είναι το ομορφότερο SUV της αγοράς αυτή τη στιγμή, δεν το συζητάμε, και η έκδοση που χτύπησες (χdrive20d) κορυφαία. Περιμένουμε εντυπώσεις όταν το παραλάβεις.
ΥΓ: Τελευταίος έμεινα... -
Με το καλό κι εσύ να αποφασίσεις και να προλάβεις την απόσυρση εαν θέλεις καινούριο. Διαφορετικά σε μεταχειρισμένα έχεις χρόνο. Ίσως μπορείς να χτυπήσεις και κανένα εκθεσιακό μοντέλο πριν βγει ο χρόνος...μου το πρότειναν κι εμένα αλλά τελικα αφορουσε μικρότερες βερσιόν...
-
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά...ο Emperor αφού το παραλάβει,θα μου το δανείσει για τα πρώτα 50.000(τουλάχιστον) χλμ να του το στρώσω και μετά βλέπουμε
-
Σε σένα αγορινα μου δεν χαλάω χατήρι! Έχασα βέβαια ξθ εγώ την ευκαιρία να βολταρω με το rx8 που το έδωσες μάνι μάνι!!
-
Άσε γιατί μου λείπει ήδη...όταν όμως θυμάμαι τι πλήρωνα στο βενζινάδικο,το ξεπερνάω και νιώθω καλύτερα
Όταν ξαναμιλήσεις με τον έμπορο,ρώτησέ τον ρε συ και πότε προβλέπεται να έρθουν τα δύο ''μικρά'' Χ1 στην Ελλάδα.Λογικά την άνοιξη... -
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Ελπίζω το αμάξι να είναι καλοτάξιδο και μακριά από βλάβες και περιπέτειες, γιατί τέτοια εποχή δεν είμαστε για τέτοια!
Απαντώντας σε κάποια από τα σχόλια των συμφορουμιτών να πω ότι έχω κάνει test drive 3 από τα Χ1 από την προηγούμενη γενιά και το αμάξι μου άρεσε 'πως στεκόταν στο δρόμο'. Το νέο όλοι γράφουν ότι είναι ανώτερο σε κάθε τομέα. Συνεπώς, δεν θεωρώ ότι ρισκάρω ιδιαίτερα. Κι εγώ θα προτιμούσα να μη βιαστώ, αλλά η απόσυρση τελειώνει στις 20/12 και θα μου γλιτώσει 2.800. Εάν καθυστερούσα έπαιζε μεγάλη πιθανότητα να την χάσω. Τώρα είναι μάλλον βέβαιο ότι το αμάξι θα έρθει κι ένα μήνα νωρίτερα (Νοέμβρη).
Εγώ δεν μένω Αθήνα, αλλά Γιάννενα και οι μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη είναι ελάχιστες. Το 80% των χιλιομέτρων τα κάνω σε επαρχιακό δρόμο με ταχύτητες γύρω στα 90-100 χλμ. (αν και τα τελευταία χρόνια βαραίνει το πόδι μου και συχνά ξεφεύγω περισσότερο... ) Κατέληξα στην Χ1 για πολλούς λόγους :- Το αμάξι είναι κατά τη γνώμη μου το πιο όμορφο της κατηγορίας
- Με ενδιαφέρει πολύ η οδηγική συμπεριφορά και ένας δυνατός κινητήρας που θα προσφέρει ενεργητική ασφάλεια. Αυτό με οδήγησε στο να απορρίψω - δυστυχώς - τα 1600άρια που υπολείπονται σε αυτόν τον τομέα, πάντα σε σύγκριση με το συγκεκριμένο μοντέλο (20d). Για τον ίδιο λόγο απέρριψα και το 18d που θα μου έβγαινε 8.000 ευρώ φτηνότερο. Οδήγησα το προηγούμενο 18d και μου φάνηκε σχετικά μικρή η διαφορά από το 1600 Qashqai με τα 130 άλογα (επίσης το έκανα τεστ).
- Οι χώροι του Χ1 είναι επίσης καλύτεροι από τα άλλα μεσαία suv (πορτ παγκάζ 505 λίτρα, όταν τα υπόλοιπα έχουν κάτω από 460) χωρίς να έχει μεγάλο μήκος. Τους χώρους τους ήθελα λόγω οικογένειας (2 μικρά...), αλλά δεν ήθελα να ξεπεράσω τα 4,5 μέτρα μήκος διότι στα Γιάννενα είναι πραγματικά δύσκολο το παρκάρισμα (μιλάω για όταν παρκάρω μακριά από το σπίτι...Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει και εσωτερικό γκαράζ και πυλωτή).
- Δεν θα είναι αμάξι Σαβ/κου. Κάνω πάνω από 20.000 χλμ το χρόνο και μάλιστα από Μάιο μέχρι και Σεπτέμβριο που πηγαίνουμε κάθε ΣΚ θάλασσα τα χιλιόμετρα ξεπερνούν τις 2000 το μήνα. Επομένως, το diesel ήταν δυστυχώς - σαφώς θα προτιμούσα βενζίνη εάν είχε λογική τιμή... - μονόδρομος και οι μόνες επιλογές που μου άρεσαν εμφανισιακά σε αυτήν την κατηγορία ήταν το Χ1, το Qashqai και το XC60. Το QQ δεν με κάλυψε από χώρους και από κινητήρα (διάβαζα και για τις παιδικές ασθένειές του...), ενώ το XC60 είναι σαφώς μεγαλύτερο από όσο ήθελα, κοστίζει πολύ περισσότερο (για να έχει τις επιδόσεις που ήθελα θα έπρεπε να φτάσω τουλάχιστον στον κινητήρα D4...) και μου αρέσει λιγότερο (πρόκειται και να αντικατασταθεί σύντομα από νέα γενιά...)
Το μεταχειρισμένο το σκέφτηκα επίσης, αλλά απέρριψα την επιλογή για δύο λόγους : 1. γιατί από τα υπάρχοντα μοντέλα κανένα δεν πληρεί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις (π.χ. το προηγούμενο Χ1 είναι μικρό και κάπως ασχημούτσικο, τα Χ3 και XC60 αμαξάρες μεν, αλλά πολύ μεγάλα για τις ανάγκες μου δε...), ενώ η σκέψη του diesel μεταχειρισμένου μου δημιουργεί ανασφάλεια, γιατί προφανώς όποιος το πήρε πιθανότατα το πήρε για να κάνει συνήθως ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, άρα φοβήθηκα ότι η φθορά του αυτοκινήτου ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ θα είναι μεγάλη...Επίσης, οι τιμές των μεταχειρισμένων που με ενδιέφεραν στο car.gr και αλλού που κοίταξα δεν μου φάνηκαν τόσο καλές, ώστε να δικαιολογούν την αγορά μεταχειρισμένου και όχι καινούριου...
Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι μπόρεσα να εξασφαλίσω και ένα σεβαστό ποσό (5.000 ευρώ για αμάξι 10ετίας...) και από την πώληση του δικού μου αμαξιού, γεγονός που έφερε την αγορά του Χ1 σε πιο 'λογικά' επίπεδα για την τσέπη μου...
Αναφορικά με τις προτάσεις για τον εξοπλισμό, θα προσθέσω στο μέλλον κάποια πραγματάκια, αλλά αυτή τη στιγμή η παραγγελία έχει γίνει και δεν θέλω να ανέβω περισσότερο σε χρήματα, διότι αναμένω στον τομέα της οικονομίας τόσο της χώρας όσο και της ΕΕ μεγάλο τσουνάμι...
Βάλε τα xenon οπωσδήποτε!
Θα το μετανιώσεις μετά που δε θα τα έχεις και δε θα μπαίνουν.
Sent from my D6603 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Για όσους από μας τους κολλημένους θέλουν premium SUV or SAV by BMW κάτω από 2.000 κυβικά (παρακαλώ μην κράζετε αλλά δεν ξέρω πω να το πω αλλιώς και χωρίς να υποτιμώ τα τιμία και vfm KUGA και QQ) οι επιλογές είναι τρεις- 1)audi q3 2)merc GLA 3)BMW X1. Κατέληξα στην τρίτη επιλογή που δεν οδήγησα, αφού απέρριψα το πρώτο που μου άρεσε οδηγικά αλλά υστερεί λόγω μικρών χώρων και παλαιότητας άσχετα F/l -2011- σε σχέση με το τρίτο, το δεύτερο γιατί για τους πίσω επιβάτες είναι πολύ χαμηλό γιατί δεν είναι SUV, πολύ χαμηλό και οδηγικα είναι αδιάφορο για μενα. Πήγα λοιπόν ρώτησα και ξενέρωσα- απογοητεύτηκα για 2 λογούς. 1)Η Χ1 πολύ δύσκολα θα προλάβει να έρθει εντός 2015 με κινητήρες κάτω από 2.000 κυβικά άρα απόσυρση την ξεχνάμε. 2)Η τιμη είναι υπερβολική αν και κοντά στον ανταγωνισμό, πήρα προσφορά για Χ1 2.0D πετρέλαιο με αυτόματο κιβώτιο 2.500, πακέτο travel 1,000, μεταλλικό χρώμα 1000 ευρώ, αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω και κάμερα πίσω 1000 ευρώ, να πέφτει το κάθισμα συνοδηγού, φωτά xenon 1000 ευρώ και η τελική προσφορά από 41κατι έπεφτε στα 37 κατι δλδ έκπτωση και απόσυρση μαζι.4.000 περίπου. να δώσω 37.000 για δίλιτρο στην Ελλάδα του 2015 το θεωρώ βλακεία. Ο πωλητής είπε ότι υπολογίζει οι εκδόσεις στα 15000 κυβικά θα ξεκινούν από 31.000 ευρώ Αν δεν έρθουν όμως στο τέλος του 2015 τι θα κάνω? Αν ήθελα 2λιτρο και να πληρώνω 440ευρώ το χρόνο +τέλη θα έπαιρνα Volvo XC60 ,audi Q5 και X3 που βρίσκω στα 42.000 καινούργια. Αδιέξοδο μεγάλο όσο αστείο και να ακούγεται με τα μεγάλα προβλήματα επιβίωσης που υπάρχουν γύρω μου... πούλησα το προηγούμενο αυτοκίνητο μετά από 8 χρόνια και θέλω να πάρω premium SUV λόγω 2ου παιδιού αλλά και γιατί θα το κρατήσω για καιρό και πιστεύω ότι βολεύει για οικογένειά στην Ελλάδα περισσότερο από sedan. σπάνια γράφω σε forum αλλά στην αναζήτηση αυτοκίνητου έχω διαβάσει τα πάντα και είπα να συμμετέχω στη συζήτηση γιατί σίγουρα τον προβληματισμό μου θα τον έχουν κι άλλοι εδώ μέσα και μια γνώμη πάντα βοηθάει. συγνώμη για το σεντόνι πρώτη φορά και τελευταία.Χωρίς να ξέρω τον χρήστη nikigt, με τον οποίο ασφαλώς δεν έχω τίποτα να χωρίσω και κανένα λόγο να έρθω σε σύγκρουση μαζί του, θέλω να δηλώσω χάριν της αλήθειας ότι αμφισβητώ την προσφορά που λέει ότι του έκαναν με 37.000 ευρώ για το Χ1 20d που περιγράφει από πάνω. Κοστολογήσαμε με τον αντιπρόσωπο στον οποίο εγώ έκανα την παραγγελία το αμάξι με τον εξοπλισμό που αναφέρει στα 50.000 ευρώ (χωρίς εκπτώσεις). Βρήκαμε ανακρίβειες και για την τιμολόγηση του εξοπλισμού και για τον ίδιο τον εξοπλισμό (π.χ. xenon που δεν υπάρχουν πια και έχουν αντικατασταθεί από τα led).
Να προσθέσω ότι έστειλα ήδη pm στον αγαπητό συμφορουμίτη και τον ρωτώ για τον αντιπρόσωπο από τον οποίο έλαβε αυτήν την προσφορά και εάν την έχει γραπτώς. Εδώ και μέρες δεν έχω λάβει απάντηση. Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δουλειά ή να μην μπαίνει στο φόρουμ αυτές τις μέρες. Εύχομαι να έχω εγώ άδικο, να βγει να με διαψεύσει πανηγυρικά και να προσκομίσει τα αποδεικτικά της προσφοράς που ανέφερε, για να βοηθήσει και εμένα και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο για το αυτοκίνητο να εξασφαλίσουμε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση
Εάν όμως δεν απαντήσει νομίζω ότι καθένας μπορεί να σκέφτεται και το ενδεχόμενο της υπερβολής ή και του δόλου.
Επαναλαμβάνω ότι ελπίζω να με βγάλει λάθος!
Εντελώς φιλικά. -
Με το καλό κι εσύ να αποφασίσεις και να προλάβεις την απόσυρση εαν θέλεις καινούριο. Διαφορετικά σε μεταχειρισμένα έχεις χρόνο. Ίσως μπορείς να χτυπήσεις και κανένα εκθεσιακό μοντέλο πριν βγει ο χρόνος...μου το πρότειναν κι εμένα αλλά τελικα αφορουσε μικρότερες βερσιόν...Έμαθα ότι το αμάξι θα λανσαριστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το λανσάρισμα των μικρότερων εκδόσεων οπότε και θα μάθουμε τιμές. Θα έρθουν αρχικά λίγα αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα (μέσα στον Οκτώβριο) αλλά λογικά θα τα έχουν κλείσει με προπαραγγελίες για να προλάβουν την απόσυρση. Αν γίνει άμεσα νέα παραγγελία (με τον επιθυμητό εξοπλισμό), δε μπορούν να μου πουν με σιγουριά αν θα παραληφθεί εντός 2015 ή από τις αρχές του 2016 (θεωρώ πιθανότερο το δεύτερο). Πάντως δεν είναι ακόμα βέβαιο 100% ότι θα λήξει η απόσυρση, υπάρχει παραθυράκι να παραταθεί και για το 2016.
Υ.Γ: Τα μόνα πράγματα που με κρατούν ακόμα από το να το παραγγείλω στην έκδοση που θέλω (sdrive18i) είναι 1ον) αν το αμάξι μπορεί να ανταποκριθεί με φορτίο 3-4 ατόμων σε γρήγορες ρεπρίζ, ανηφόρες κλπ. με τον τρικύλινδρο βενζίνης 1.5 (για τον τρικύλινδρο ντήζελ 1.5 είμαι βέβαιος από τώρα ότι δε μπορεί) και 2) αν τα καθίσματα, η θέση οδήγησης, οι χώροι για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών κλπ είναι όλα άνετα, τα οποία μπορείς να διαπιστώσεις μόνο αν μπεις μέσα και κάνεις τεστ ντράιβ. Οπότε είμαστε στο περίμενε ακόμα...
-
Για την απόσυρση τα είχα γράψει και εγώ τις προηγούμενες μέρες...κι έλεγα τρέξτε.
Κατά 90% δεν θα συνεχιστεί, για το λόγο ότι έχουν πλέον εξαφανιστεί τα οχήματα προς απόσυρση...δεν βρίσκουν πια οι αντιπροσωπείες!
Για τις ρεπριζ μόνο ένα τεστ θα σου δώσει την απάντηση. Εμένα το 18d με 2 άτομα μέσα μου φάνηκε καλό, αλλά όχι εντυπωσιακό, ιδίως σε πιο χαμηλές στροφές. Ένιωθα δύναμη, αλλά ήθελα περισσότερη...γι' αυτό ξεφραγκιάζομαι για το 20d...Τα ίδια ακριβώς ένιωσα και σε τεστ με το 1600 βενζίνης.
Από χώρους μην το φοβάσαι καθόλου. Δες τα δύο ντερέκια που κάθονται μέσα στο βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=3aGrLEqGUd8#t=1076
Γενικά το παραπάνω βίντεο είναι...tutorial!
Εάν δεν θέλεις να χάσεις την απόσυρση ψάξε το ενδεχόμενο να πάρεις αμάξι test drive ή ακόμη καλύτερα εκθεσιακό. -
Μην τσιμπάτε με τους πωλητες! Να πουλήσουν σήμερα θέλουν.... αν σε αφήσουν να σκεφτείς χάθηκαν...
Τα ίδια λέγαν και πέρυσι τέτοια εποχή για την απόσυρση και τελικά συνεχίστηκε!
Οχήματα θα βρουν μιας και σε κάθε επέκταση του μέτρου περιλαμβάνουν και νεώτερα αυτοκίνητα!
Ασε που αν αυξήσουν λίγο περισσότερο τα τέλη για τα παλιά και άρα ρυπογόνα θα αποσυρθούν αναγκαστικά πολλά!
Σακαράκες υπάρχουν αλλο αν οι παπούα που τα έχουν δεν τα δίνουν για ψυχολογικούς λόγους!
Εγώ ψήνω 2 χρόνια τώρα τον πεθερό μου να δώσει χρέπι του 1995 και δεν το κάνει παρότι το χρησιμοποιεί μόνο 3 μήνες το καλοκαιρι και του κοστίζει με ασφάλεια, τέλη και service κανά χιλιάρικο ετησίως! -
Ο χρόνος θα δείξει!
Προσωπικά δεν μετανιώνω που προχώρησα, γιατί και αμάξι χρειάζομαι ούτως ή άλλως και δεν θα ήθελα να ρισκάρω τα 2.800 της απόσυρσης και στην ιδιαίτερη 'οικονομική' περίοδο που διανύουμε τα χρήματα καλύτερα να 'επενδυθούν' (σε οτιδήποτε είναι αναγκαίο για τον καθένα...) παρά να περιμένουν ενδεχόμενες 'ληστρικές επιδρομές'... -
Ο χρόνος θα δείξει!
Προσωπικά δεν μετανιώνω που προχώρησα, γιατί και αμάξι χρειάζομαι ούτως ή άλλως και δεν θα ήθελα να ρισκάρω τα 2.800 της απόσυρσης και στην ιδιαίτερη 'οικονομική' περίοδο που διανύουμε τα χρήματα καλύτερα να 'επενδυθούν' (σε οτιδήποτε είναι αναγκαίο για τον καθένα...) παρά να περιμένουν ενδεχόμενες 'ληστρικές επιδρομές'...Προφανώς ...... και ειδικά εσύ καλά έκανες δεδομένου ότι πήρες αυτό που πράγματι ήθελες!
Οσοι όμως αναγκαστούν να πάρουν, είτε γουρούνι στο σακί, είτε κάτι που δεν θα τους καλύψει, με το φόβο μηπως τελειώσει η απόσυρση, να το σκεφτούν διπλά! -
you 've got a point there...
-
Ο Εμπερορ καλα εκανε, δεν το συζηταμε. Αφου εχει ηδη οδηγησει το παλιο Χ1 και ξερει σε ποιο ποσοστο τον καλυπτει και αφου το νεο Χ1 οπως λενε ολες οι κριτικες του εξωτερικου ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το παλιο σε ολους τους τομεις, δεν ειχε λογο να περιμενει κατι και να ρισκαρει.
Εγω παλι ημουν μεταξυ CRV και HRV και το Χ1 μου προεκυψε στην πορεια οταν το ειδα και με κερδισε εμφανισιακα. Αλλα επειδη σε διλιτρο δεν παω με την καμια σε μια χωρα που υπουργος Οικονομικων μπορει να ειναι ο καθε μπαμπουινος, εχω αποφασισει να μην ανεβω πανω απο τα 1600 κυβικα για φορολογικους λογους.
1500-1600 κυβικα ομως σε μια κατηγορια που τα αμαξια ζυγιζουν απο 1350-1650 κιλα ειναι λιγα γι' αυτο θελει δοκιμη πριν αγορασεις και σκασεις 30 ζεστα χιλιαρικα. Το CRV με τα 160 αλογα με υπερκαλυψε. Αν γινει το ιδιο και με την Χ1 βενζινης με τα 136 αλογα θα βρεθω σε μεγαλο διλημμα (η μικρη πετρελαιου με τα 116 αλογα πιστευω θα ειναι ταφος). Ειναι και το Xtrail στη μεση, ειναι και το HRV που ερχεται τελος του μηνα, να δουμε κι αυτο τι σοι πραμα ειναι...
BMW X1 2016