-
Παιδιά για διαβάστε και αυτό που τα λέει λίγο πιο αναλυτικά.....
http://pestomou.info/enfia-ke-sta-aftok ... tites-ich/
Βλέπω να μένουμε με τα μικρά αυτοκίνητά μας τελικά!!! Έτσι όπως μας τα λένε εμείς που περιμένουμε το τέλος του έτους, μάλλον χαμένοι τελικά θα βγούμε αντί να κερδίσουμε
-
Χαχα καλά τα λες, μπουρδέλο όλα με τη φορολογία ! Γι αυτό εγώ έχω το μικρό αμάκι κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
Πέρα απο την πλάκα όμως, φίλε μου αν μπορείς να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω σε λεφτά πήγαινε δαγκωτό στο Qashqai, απο τα καλύτερα crossover που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στην αγορά και παίξε μπάλα με την έκδοση. Αλλιώς τσέκαρε και το Vitara. Τest drive έχεις κάνει σε κάποιο απο αυτά;
-
Θα συμφωνήσω για το QQ. Κι επειδή απ ότι είδα έχεις ταβάνι τα 24 χιλιάρικα μπορείς να βρεις μοντέλα με καλό εξοπλισμό όπως το 1.5D ACENTA, ACENTA CON και το ACENTA PREMIUM
-
Εγώ προσωπικά δεν έχω ξεκινήσει τα td ακόμα, γιατί θα γλυκαθώ και μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Έλεγα να τα προγραμματίσω μετά το καλοκαίρι, το διάστημα δηλαδή που σκοπεύω να δώσω τα χρήματα για καινούριο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Dim84 έγραψε:
Θα συμφωνήσω για το QQ. Κι επειδή απ ότι είδα έχεις ταβάνι τα 24 χιλιάρικα μπορείς να βρεις μοντέλα με καλό εξοπλισμό όπως το 1.5D ACENTA, ACENTA CON και το ACENTA PREMIUMΟσο περισσότερο διαβαζω ψηνομαι για το qq αλλα για τον 1.6. Ανεβαινω από το μπατζετ! δεβ ξερω ανα αξιζει η αναμονη λόγω τιμής για HRV και Kadjar
-
Ο χρήστης Nick 13 έγραψε:
Χαχα καλά τα λες, μπουρδέλο όλα με τη φορολογία ! Γι αυτό εγώ έχω το μικρό αμάκι κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!Πέρα απο την πλάκα όμως, φίλε μου αν μπορείς να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω σε λεφτά πήγαινε δαγκωτό στο Qashqai, απο τα καλύτερα crossover που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στην αγορά και παίξε μπάλα με την έκδοση. Αλλιώς τσέκαρε και το Vitara. Τest drive έχεις κάνει σε κάποιο απο αυτά;
Το QQ όντως ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή. Απλά στο Vitara με τα ίδια λεφτά αποκτάς περισσότερο εξοπλισμό
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Θα συμφωνήσω για το QQ. Κι επειδή απ ότι είδα έχεις ταβάνι τα 24 χιλιάρικα μπορείς να βρεις μοντέλα με καλό εξοπλισμό όπως το 1.5D ACENTA, ACENTA CON και το ACENTA PREMIUM
Οσο περισσότερο διαβαζω ψηνομαι για το qq αλλα για τον 1.6. Ανεβαινω από το μπατζετ! δεβ ξερω ανα αξιζει η αναμονη λόγω τιμής για HRV και Kadjar
Το HRV φαίνεται πολύ καλό, αλλά η τιμή του μάλλον θα είναι ψηλά....
Για το Kadjar που έρχεται τον Σεπτέμβριο ρίξε μια ματιά στις τιμές που ανακοινωθηκαν προχθές στην Γαλλία.
-
Από την στιγμή που Nissan και Renault τις έχει ο ίδιος αντιπρόσωπος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χτυπήσει τιμές. Αυτό δείχνει και η αύξηση των 400€ στο Qashqai. Από την στιγμή που το Renault είναι και πιο μεγάλο σε μέγεθος, λογικά θα είναι ακόμη ακριβότερο από το Nissan. Ο μόνος λόγος που θα το επέλεγα, είναι μήπως και έχει καλύτερη συναρμογή από το Nissan, αλλά και πάρει πόσο καλύτερη να έχει το Renault;
Στα συν του είναι και ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, από την άλλη όμως είναι και πιο μακρύ κάτι που το κάνει ακόμη πιο δύσχρηστο για κίνηση στην πόλη.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Από την στιγμή που Nissan και Renault τις έχει ο ίδιος αντιπρόσωπος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χτυπήσει τιμές. Αυτό δείχνει και η αύξηση των 400€ στο Qashqai. Από την στιγμή που το Renault είναι και πιο μεγάλο σε μέγεθος, λογικά θα είναι ακόμη ακριβότερο από το Nissan. Ο μόνος λόγος που θα το επέλεγα, είναι μήπως και έχει καλύτερη συναρμογή από το Nissan, αλλά και πάρει πόσο καλύτερη να έχει το Renault;Στα συν του είναι και ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, από την άλλη όμως είναι και πιο μακρύ κάτι που το κάνει ακόμη πιο δύσχρηστο για κίνηση στην πόλη.
Ακριβώς
-
Mόλις γυρισα από suzuki! Bιταρα και scross μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση! Το πιο ψηλό vitara έχει ένα πρόβλημα με την ορατότητα του παρμπριζ καθώς μου φάνηκε 'μικρό'. Μέσα μου έκανε καλύτερη εντύπωση από ότι περίμενα ενώ και τα πλαστικά του τα οποία (δεν είναι τοσα πολλά) μου φάνηκαν οκ. To scross αρεσε περισσότερο στη γυναίκα μου, πιο άνετο, πιο χαμηλό και με μεγαλύτερο πορτ παγκαζ. Βέβαι είνια και πιο 'παλιο!
Αυριο θα πάω για το qq που νομίζω ότι τα συνδυάζει όλα! Πιστεύεται οτι χρειάζεται σε αυτό το αμαξι το 4χ4 η είναι αρκετό το 4χ2? Η χρησιμότητα του θα είναι κυρίως στην πόλη και ΣΚ στο εθνικό δίκτυο με τα παιδιά. Ρωτάω για να δω τις εκδόσεις του και τις τιμές! τα δύο suzuki είναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και 4χ4!
Με αυτές τις τιμές νομίζω ότι δεν χρειάζεται να περιμένω το kadjar. Αν και το Hrv ειναι σε αυτή την κατηγορία τότε κλίνω προς qq (εξελίσσεται σε μέγαλο πόθος) και τα δύο suzuki! -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Mόλις γυρισα από suzuki! Bιταρα και scross μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση! Το πιο ψηλό vitara έχει ένα πρόβλημα με την ορατότητα του παρμπριζ καθώς μου φάνηκε 'μικρό'. Μέσα μου έκανε καλύτερη εντύπωση από ότι περίμενα ενώ και τα πλαστικά του τα οποία (δεν είναι τοσα πολλά) μου φάνηκαν οκ. To scross αρεσε περισσότερο στη γυναίκα μου, πιο άνετο, πιο χαμηλό και με μεγαλύτερο πορτ παγκαζ. Βέβαι είνια και πιο 'παλιο!
Αυριο θα πάω για το qq που νομίζω ότι τα συνδυάζει όλα! Πιστεύεται οτι χρειάζεται σε αυτό το αμαξι το 4χ4 η είναι αρκετό το 4χ2? Η χρησιμότητα του θα είναι κυρίως στην πόλη και ΣΚ στο εθνικό δίκτυο με τα παιδιά. Ρωτάω για να δω τις εκδόσεις του και τις τιμές! τα δύο suzuki είναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και 4χ4!
Με αυτές τις τιμές νομίζω ότι δεν χρειάζεται να περιμένω το kadjar. Αν και το Hrv ειναι σε αυτή την κατηγορία τότε κλίνω προς qq (εξελίσσεται σε μέγαλο πόθος) και τα δύο suzuki!Και γω έχοντας αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα αμφιταλλαντευομαι μεταξύ vitara και qq. Το θέμα είναι ότι στο vitara (όπως είπα και πριν) με τα ίδια χρήματα παίρνεις περισσότερο εξοπλισμό. Στη σύγκριση τώρα 4χ4 με 4χ2 η μαλάκια της suzuki να σου δίνει τον full εξοπλισμό και από άποψη καλουδιων (keyless start/entry, αυτόματα φώτα led, parking sensors, ημιδερματινο σαλόνι κλπ), αλλά και από άποψη ασφαλείας (hill decent control, brake assist, collision control, active cruise control) μονο σε 4χ4, δίνει όσο να ναι συγκριτικό αποτέλεσμα στο 4χ4.
Επιπλέον οποίος κάνει td το αυτοκίνητο και το δει πως λειτουργεί στην επιλογή sport, πραγματικά θα ψαρώσει. ... -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Με αυτές τις τιμές νομίζω ότι δεν χρειάζεται να περιμένω το kadjar. Αν και το Hrv ειναι σε αυτή την κατηγορία τότε κλίνω προς qq (εξελίσσεται σε μέγαλο πόθος) και τα δύο suzuki!Επειδή το εχεις ξαναγράψει, το scross ειναι 1.5 χρονο μοντελο οπως και το qq. Οπότε μονο παλιό δεν το λες.
-
Οσον αφορα το 4χ2 και 4χ4 του qq καμία απόψη?
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Και γω έχοντας αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα αμφιταλλαντευομαι μεταξύ vitara και qq. Το θέμα είναι ότι στο vitara (όπως είπα και πριν) με τα ίδια χρήματα παίρνεις περισσότερο εξοπλισμό. Στη σύγκριση τώρα 4χ4 με 4χ2 η μαλάκια της suzuki να σου δίνει τον full εξοπλισμό και από άποψη καλουδιων (keyless start/entry, αυτόματα φώτα led, parking sensors, ημιδερματινο σαλόνι κλπ), αλλά και από άποψη ασφαλείας (hill decent control, brake assist, collision control, active cruise control) μονο σε 4χ4, δίνει όσο να ναι συγκριτικό αποτέλεσμα στο 4χ4.
Επιπλέον οποίος κάνει td το αυτοκίνητο και το δει πως λειτουργεί στην επιλογή sport, πραγματικά θα ψαρώσει. ...Εγώ είχα πέσει σε έναν βαρύ πωλητή στην Suzuki που βαριόταν να ανοίξει το στόμα του, όχι να δείξει ρυθμίσεις sport κλπ, οπότε δεν το δοκίμασα δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επειδή το εχεις ξαναγράψει, το scross ειναι 1.5 χρονο μοντελο οπως και το qq. Οπότε μονο παλιό δεν το λες.
Εχεις δικο αν και το qq είναι λίγο πιο νεο! Λάθος μου γιατι το συνέκρινα με το vitara της ίδιας εταιρίας καθως και τα HRV και kadjar που ερχονται! Το qq δεν ειχει συγκριση στην ιδια εταιρία.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και γω έχοντας αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα αμφιταλλαντευομαι μεταξύ vitara και qq. Το θέμα είναι ότι στο vitara (όπως είπα και πριν) με τα ίδια χρήματα παίρνεις περισσότερο εξοπλισμό. Στη σύγκριση τώρα 4χ4 με 4χ2 η μαλάκια της suzuki να σου δίνει τον full εξοπλισμό και από άποψη καλουδιων (keyless start/entry, αυτόματα φώτα led, parking sensors, ημιδερματινο σαλόνι κλπ), αλλά και από άποψη ασφαλείας (hill decent control, brake assist, collision control, active cruise control) μονο σε 4χ4, δίνει όσο να ναι συγκριτικό αποτέλεσμα στο 4χ4.
Επιπλέον οποίος κάνει td το αυτοκίνητο και το δει πως λειτουργεί στην επιλογή sport, πραγματικά θα ψαρώσει. ...Εγώ είχα πέσει σε έναν βαρύ πωλητή στην Suzuki που βαριόταν να ανοίξει το στόμα του, όχι να δείξει ρυθμίσεις sport κλπ, οπότε δεν το δοκίμασα δυστυχώς.
axel και γω την πρωτη φορα δεν το σκεφτηκα και δεν το έκανε και ο πωλητής....
την δευτερη φορά όμως ο πωλητής ήταν γατόνι, και σε ενα φαναρι μου λεει 'για γυρισε το και στο sport να μου πεις αν βλέπεις διαφορά'....
Ε και είδα..... -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Οσον αφορα το 4χ2 και 4χ4 του qq καμία απόψη?To QQ σε 4χ4 στην πιο οικονομική του έκδοση που είναι η Enregy (που κατα την άποψη μου έχει κάποιες ελλήψεις στον εξοπλισμό)
κοστίζει 24510
Το Vitara στην πιο πλουσια έκδοση του την GLX (απο την οποία κατα την άποψη μου δεν λείπει τίποτα) κοστίσει 24560 -
Ο χρήστης cac έγραψε:
Επειδή το εχεις ξαναγράψει, το scross ειναι 1.5 χρονο μοντελο οπως και το qq. Οπότε μονο παλιό δεν το λες.
Εχεις δικο αν και το qq είναι λίγο πιο νεο! Λάθος μου γιατι το συνέκρινα με το vitara της ίδιας εταιρίας καθως και τα HRV και kadjar που ερχονται! Το qq δεν ειχει συγκριση στην ιδια εταιρία.
Καλα μην φανταστείς διάφορες στην κυκλοφορία 11/13 κυκλοφόρησε το σουζουκι αρχές του 14 το qq.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
To QQ σε 4χ4 στην πιο οικονομική του έκδοση που είναι η Enregy (που κατα την άποψη μου έχει κάποιες ελλήψεις στον εξοπλισμό)
κοστίζει 24510
Το Vitara στην πιο πλουσια έκδοση του την GLX (απο την οποία κατα την άποψη μου δεν λείπει τίποτα) κοστίσει 24560Καλα όμως ο εξοπλισμός μεταξυ energy και Glx ειναι τοσο χαοτικος που πρακτικά δεν συγκρίνεται.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
To QQ σε 4χ4 στην πιο οικονομική του έκδοση που είναι η Enregy (που κατα την άποψη μου έχει κάποιες ελλήψεις στον εξοπλισμό)
κοστίζει 24510
Το Vitara στην πιο πλουσια έκδοση του την GLX (απο την οποία κατα την άποψη μου δεν λείπει τίποτα) κοστίσει 24560Καλα όμως ο εξοπλισμός μεταξυ energy και Glx ειναι τοσο χαοτικος που πρακτικά δεν συγκρίνεται.
Αυτό ακριβώς λεω και γω.
Για σε αντίστοιχη έκδοση με την glx στο QQ σε 4χ4 πρέπει να πας αν θυμάμαι καλά κοντά στα 29κ
Επιλογη οικογεινειακού crossover-suv