-
Αυτό που έπρεπε να μας απασχολει ειναι οτι δεν υπάρχει ενα σωστο αυτοκίνητο στη σωστή αξία. Μονόφθαλμος στους τυφλούς είναι και το qq και για αυτό πουλάει ακόμα και ακριβαινοντας. Το πρόβλημα είναι μετα που διαπιστωνεις την πατάτα και επειδή τα εχεις σκάσει κανείς την πάπια και συμβιβαζεσαι με κάτι κακό.
-
Το qq είναι υπερτιμημένο. Ενα υπερυψωμένο almera η auris είναι. Και παρόλα αυτά είναι ενα ταληρο τουλάχιστον ακριβότερο απο αυτό που θα έπρεπε να κοστίζει.
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Φιλε μου έγραψα εγω οτι το scross ειναι συνολικα καλύτερο απο το qq? το αντίθετο δεν γράφω?! που κολλανε τα γραφόμενα σου ,εκτος από την δημιουργια εντυπώσεων, το να πεις δλδ εσυ ότι το qq ειναι καλυτερο από το crv κλπ επειδη είναι φθηνοτερο?
Αυτό που εχω γραψει πολλες φορες είναι ότι η διαφορά τους δεν είναι 6.5 χιλίαρικα πως να το κάνουμε!!! ή το σουζουκι ειναι υποτιμημενο ή το νισσαν υπερκοστολογημενο!! Εχω το ενα και εχω κανει 5-6 td το αλλό εχω άποψη!
Το οτι το επιλεγουν εκατονταδες το qq δεν σημαινει οτι δεν ειναι υπερκοστολογημενο!! ειναι ενα αμαξι που έχει εμφανιση και αερα ακριβοτερου αμαξιου από ότι είναι και αυτο τον ελληνα τον ...τρελαινει!!!
Οσο για τα μηχανικά προβλήματα που επιμένεις θα σου πω ότι όποιον γνωστό ξέρω εγώ την τελευταία 10 ετια κανέναν δεν άκουσα για πρόβλημα κινητηρα πριν πιασει τα 100.000 χλμ (λεμε τώρα ). Τώρα αν εσυ πανηγυρίζεις για την αξιοπιστια του ...γιαπωνεζικου κινητηρα της ρενο τι να πω και εγώ τότε ειμαι υπερηφανος για τον άλλο γιαπωνεζικο κινητηρα του scross που ....ιταλοφερνει λίγο...
Εσύ που εχεις το qq και οδήγησες και το scross δικαιολογείς αυτη την διαφορά τιμής?
υπενθυμιζω: qq 1.6 acenta 25500 (26.450 το acenta con !) , 18.900 το gl+ . Διαφορα 6.600 και 7.550 από το con !!! τι να λεμε τώρα!!!
Λες οτι η διαφορα τους δεν μπορει να ειναι 6500. Και σου λεω κι εγω: Δεν πιστευω οτι το honda ή το volvo, εχει πραγματικη διαφορα 6500 ευρω απο το QQ. Ετερον εκατερον, δεν το καταλαβαινεις;
Οπως εγραψα, το QQ μπορει να ειναι υπερκοστολογημενο, κατι που αποδεικνυεται και η αυξηση της τιμης του φετος (σε χαλεπους οικονομικους καιρους), μονο και μονο επειδη πουλαει. Αλλα να ειναι το ποσο αυτο της υπερκοστολογησης 1000 ευρω.Αντε 2000 ευρω. Αντε 3000. Το 6500 δεν το βρισκεις υπερβολικο;
Καπου δεν πρεπει να υπαρχει διαφορα;
Αλλα οκ ειμαστε ολοι μικροαστοι και αγοραζουμε το φαινεσθε και οχι το πραγματικο.Που το είδες το crv να είναι 6500 πιο ακριβό από το qq? Η έκδοση που είναι αντίστοιχη του ασεντα κοστίζει 2 χιλ επιπλέον παρότι ο σαρακακης πουλά 15-20% πάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη. Βγάλε συμπέρασμα
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αυτό που έπρεπε να μας απασχολει ειναι οτι δεν υπάρχει ενα σωστο αυτοκίνητο στη σωστή αξία. Μονόφθαλμος στους τυφλούς είναι και το qq και για αυτό πουλάει ακόμα και ακριβαινοντας. Το πρόβλημα είναι μετα που διαπιστωνεις την πατάτα και επειδή τα εχεις σκάσει κανείς την πάπια και συμβιβαζεσαι με κάτι κακό.Στεφανε επέτρεψε μου να διαφωνησω! Τα νούμερα πωλήσεων του QQ δεν δείχνουν μονόφθαλμο στους τυφλούς. Δεν πρωτεύει απλά αλλά και με διαφορά.
Μπορεί ίσως να θες ... να πεις για τυφλούς υποψηφιους αγοραστες του αλλά και πάλι ... υπερβολικός! ,(Δεν βάζω λόγια στο στόμα σου αλλά κάτι τέτοιο αντιλαμβανομαι απο το ποστ σου σε συνδυασμό με την 'πάπια')Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό που έπρεπε να μας απασχολει ειναι οτι δεν υπάρχει ενα σωστο αυτοκίνητο στη σωστή αξία. Μονόφθαλμος στους τυφλούς είναι και το qq και για αυτό πουλάει ακόμα και ακριβαινοντας. Το πρόβλημα είναι μετα που διαπιστωνεις την πατάτα και επειδή τα εχεις σκάσει κανείς την πάπια και συμβιβαζεσαι με κάτι κακό.
Στεφανε επέτρεψε μου να διαφωνησω! Τα νούμερα πωλήσεων του QQ δεν δείχνουν μονόφθαλμο στους τυφλούς. Δεν πρωτεύει απλά αλλά και με διαφορά.
Μπορεί ίσως να θες ... να πεις για τυφλούς υποψηφιους αγοραστες του αλλά και πάλι ... υπερβολικός! ,(Δεν βάζω λόγια στο στόμα σου αλλά κάτι τέτοιο αντιλαμβανομαι απο το ποστ σου σε συνδυασμό με την 'πάπια')Στάλθηκε από το SMO72HD μου
Θα μιλάει για μονοφθαλμους γιατί θα σκέφτεται τις τάσεις αυτό διαχείρισης του λεβιε...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Στεφανε επέτρεψε μου να διαφωνησω! Τα νούμερα πωλήσεων του QQ δεν δείχνουν μονόφθαλμο στους τυφλούς. Δεν πρωτεύει απλά αλλά και με διαφορά.
Θα μιλάει για μονοφθαλμους γιατί θα σκέφτεται τις τάσεις αυτό διαχείρισης του λεβιε...
Κάνε πλακα εσύ αλλα εδω αναφέρθηκε κρουσμα λαδιερας στον περιβόητο DCI στο qq forum. Ε ρε γλέντια!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν έχει ανταγωνισμό, είναι σε κατηγορία που πουλάει περισσότερο απο απλα μικρομεσαία δεν θελει πολύ. Ολες οι αλλες εταιρείες που πουλάνε παραδοσιακά στην αγορά δεν έχουν μοντελο στην κατηγορία αυτή οπότε ανταγωνιζεται 2 Σουζούκι που συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιο είναι πιο άσχημο.
Αν κατέβαινε στην κατηγορία η Τογιότα ή ο όμιλος vag θα ειχαμε κλάματα.
Κοινώς έχοντας την εμπειρία πλεον οφείλω να πω οτι πολύς ντόρος για το τίποτα. Ομορφο και οικονομικό αμάξι αλλα τίποτα αλλο , τίποτα εντελώς. -
Αυτο ρε συ Iceman, που οπου σταθεις κι οπου βρεθεις, κραζεις το Qashqai, αλλα απο την αλλη πας και το φορτωνεις με αξεσουαρ, αρκετους μηνες μετα την αγορα, με ξεπερναει!
Πραγματικα ευχομαι να το πουλησεις το ρημαδι, να ησυχασεις κι εσυ κι εμεις. -
Πέστα χρυσόστομε!!!
-
Τελευταία προσπάθεια να αλλάξω το κλίμα αλλα φεύ..... Αλλωστε με τις εκπτώσεις 300 περίπου ευρώ έκαναν τα χρωμια και οι καθρέπτες. Δεν ειναι πολλά! Δωράκι για τον επόμενο!!
Όσο για εμένα δύσκολα να ησυχάσετε ακομα και όταν το πουλήσω. Πρέπει να βγει η χασούρα έστω και έμμεσα.. -
Τελευταία προσπάθεια να αλλάξω το κλίμα αλλα φεύ..... Αλλωστε με τις εκπτώσεις 300 περίπου ευρώ έκαναν τα χρωμια και οι καθρέπτες. Δεν ειναι πολλά! Δωράκι για τον επόμενο!!
Όσο για εμένα δύσκολα να ησυχάσετε ακομα και όταν το πουλήσω. Πρέπει να βγει η χασούρα έστω και έμμεσα..Κάνε μου μια χάρη ρε φίλε. Επειδή κάπου ανάμεσα στα πολλά ποστ που διαβάζω το χώ χάσει, μπορείς πολύ περιληπτικά να μας θυμίσει τι προβλήματα αντιμετώπιζεις με το QQ;
Σε ευχαριστώ πολυ -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Όσο για εμένα δύσκολα να ησυχάσετε ακομα και όταν το πουλήσω. Πρέπει να βγει η χασούρα έστω και έμμεσα..Κάνε μου μια χάρη ρε φίλε. Επειδή κάπου ανάμεσα στα πολλά ποστ που διαβάζω το χώ χάσει, μπορείς πολύ περιληπτικά να μας θυμίσει τι προβλήματα αντιμετώπιζεις με το QQ;
Σε ευχαριστώ πολυΤα όσα έχω αναφέρει δεν αφορούν μονο το δικο μου αμάξι αλλά το σύνολο σχεδόν.
Απλα οι περισσότεροι δεν έχουν χρονο να τρέχουν συνεχεια στα συνεργεία (και δεν είναι και καλό το δίκτυο) οποτε τα μαζεύουν για τα service (αν τύχει και δεις παρατηρήσεις κατοχου σε service θα καταλαβεις. Ο υπάλληλος υποδοχής γράφει και γράφει!)
Προσωπικά και τριγμούς είχα και θορύβους και συντονισμους. Θέλαν σφιξιματα 'παπάδες', καπώ, φιλτροκούτια, πλαστικά.
Κλασσικά για όλα τα γαλλικά κατά τον τεχνικό υπεύθυνο του συνεργείου (που εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα αμάξια της συνεργασίας νισσαν/ρενώ), ο οποίος μου είπε ότι έχει γνωρίσει όλους τους κατόχους QQ πριν τα προγραμματισμένα service σε αντίθεση με άλλα ιαπωνικά (έχει και σουζούκι το service)!Επισης είχα κάποιους θορύβους και ζημιες απο τη μάλλον απρόσεκτη τοποθέτηση των δερμάτων από τον αντιπρόσωπο.
Ολα σχεδόν έχουν διορθωθει πλην καποιων απροσδιοριστων μικροθορυβων και συντονισμών, απο τα συνεργεια και το ζεσταμα του καιρού. Παραμενει επισης κάποιος ενοχλητικός αεροδυναμικος θόρυβος απο την πλευρα οδηγού.Τώρα μας προέκυψε η έντονη και ορατη κίνηση του λεβιέ στις επιταχύνσεις και στα αφηματα του γκαζιού απο την τριτη και πανω και ένας μόνιμος θόρυβος απο τη βαση της ζώνης οδηγου που οφείλεται μαλλον σε βγαλσιμο της βάσης απο τη θέση της.
Ο κινητήρας δεν θεωρώ οτι έχει το διαφημισμενο πολιτισμένο χαρακτήρα που λένε. Υπαρχουν συντονισμοι και θορυβοι ειδικα μαζί με τον κλιματισμό.
Γενικά η αισθηση που σου αφήνει είναι πολύ φτηνιαρικη και μη ποιοτική. Πολλά τα λεφτά που ζητάει για αυτά που δίνει. Τα πιο πολλά προβλήματα που έχουν γραφτει και εδώ και στα εξειδικευμένα φορά υπαρχουν σε ολους και δεν θεωρώ απο όσα διαβάζω οτι έχουν διορθωθεί στην πορεία γιατί μάλλον είναι σχεδιαστικά και συνεχίζουν να υπάρχουν.
Απλα άλλοι ενοχλουνται περισσότερο άλλοι λιγοτερο. Αν ανεχεσαι εύκολα πολλά θα τα μαζευεις όλα μια φορά το χρονο στο service. Αν όχι θα τρελενεσαι και θα γνωρισεις το 'υπέροχο' δίκτυο τους.
Προσωπικά επειδή το ψάχνεις για αγορά θα σου πρότεινα με το χέρι στην καρδιά να ΜΗΝ το πάρεις τουλάχιστον σε αυτήν την τιμή! -
Kαι σε ολα αυτα να συμπληρωσω οτι ΔΕΝ λειτουργει και το συστημα προσελκυσης μετεωριτων που εχει αναπτυξει η Nissan και εχει βαλει σε ολα τα QQ (aka κουδουνιστρες!)!
Μεχρις στιγμης δεν μου εχει πεσει κανεις στο κεφαλι! -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Kαι σε ολα αυτα να συμπληρωσω οτι ΔΕΝ λειτουργει και το συστημα προσελκυσης μετεωριτων που εχει αναπτυξει η Nissan και εχει βαλει σε ολα τα QQ (aka κουδουνιστρες!)!
Μεχρις στιγμης δεν μου εχει πεσει κανεις στο κεφαλι!ελά βρε μην αποκαλύπτεις τα τεχνολογικά μυστικά της νισσαν (σορρυ ρενώ) .... δεν είναι μόνο το κάθισμα οδηγού σε συνεγασία με τη ΝΑΣΑ.......
-
Ο φιλος cac ανοιξε το topic για να ρωτησει τη γνωμη μας για καποια αυτοκινητα, και εμεις αναλονωμαστε αν το qq αξιζει τα λεφτα του η οχι. Ας διαβασει ο ανθρωπος την αποψη αυτον που εχουν κανει td και κυριος αυτων που εχουν καποιο απο τα αμαξια που προτεινη και ας αποφασισει βασει των αναγκων του, των θελω του και πρωτιστος των οικονωμικων του, αυτο που θα αγορασει. Ας μην τον μπερδευουμε με τις 'κοντρες' μας.
-
Σε ευχαριστώ πολυΤα όσα έχω αναφέρει δεν αφορούν μονο το δικο μου αμάξι αλλά το σύνολο σχεδόν.
Απλα οι περισσότεροι δεν έχουν χρονο να τρέχουν συνεχεια στα συνεργεία (και δεν είναι και καλό το δίκτυο) οποτε τα μαζεύουν για τα service (αν τύχει και δεις παρατηρήσεις κατοχου σε service θα καταλαβεις. Ο υπάλληλος υποδοχής γράφει και γράφει!)
Προσωπικά και τριγμούς είχα και θορύβους και συντονισμους. Θέλαν σφιξιματα 'παπάδες', καπώ, φιλτροκούτια, πλαστικά.
Κλασσικά για όλα τα γαλλικά κατά τον τεχνικό υπεύθυνο του συνεργείου (που εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα αμάξια της συνεργασίας νισσαν/ρενώ), ο οποίος μου είπε ότι έχει γνωρίσει όλους τους κατόχους QQ πριν τα προγραμματισμένα service σε αντίθεση με άλλα ιαπωνικά (έχει και σουζούκι το service)!Επισης είχα κάποιους θορύβους και ζημιες απο τη μάλλον απρόσεκτη τοποθέτηση των δερμάτων από τον αντιπρόσωπο.
Ολα σχεδόν έχουν διορθωθει πλην καποιων απροσδιοριστων μικροθορυβων και συντονισμών, απο τα συνεργεια και το ζεσταμα του καιρού. Παραμενει επισης κάποιος ενοχλητικός αεροδυναμικος θόρυβος απο την πλευρα οδηγού.Τώρα μας προέκυψε η έντονη και ορατη κίνηση του λεβιέ στις επιταχύνσεις και στα αφηματα του γκαζιού απο την τριτη και πανω και ένας μόνιμος θόρυβος απο τη βαση της ζώνης οδηγου που οφείλεται μαλλον σε βγαλσιμο της βάσης απο τη θέση της.
Ο κινητήρας δεν θεωρώ οτι έχει το διαφημισμενο πολιτισμένο χαρακτήρα που λένε. Υπαρχουν συντονισμοι και θορυβοι ειδικα μαζί με τον κλιματισμό.
Γενικά η αισθηση που σου αφήνει είναι πολύ φτηνιαρικη και μη ποιοτική. Πολλά τα λεφτά που ζητάει για αυτά που δίνει. Τα πιο πολλά προβλήματα που έχουν γραφτει και εδώ και στα εξειδικευμένα φορά υπαρχουν σε ολους και δεν θεωρώ απο όσα διαβάζω οτι έχουν διορθωθεί στην πορεία γιατί μάλλον είναι σχεδιαστικά και συνεχίζουν να υπάρχουν.
Απλα άλλοι ενοχλουνται περισσότερο άλλοι λιγοτερο. Αν ανεχεσαι εύκολα πολλά θα τα μαζευεις όλα μια φορά το χρονο στο service. Αν όχι θα τρελενεσαι και θα γνωρισεις το 'υπέροχο' δίκτυο τους.
Προσωπικά επειδή το ψάχνεις για αγορά θα σου πρότεινα με το χέρι στην καρδιά να ΜΗΝ το πάρεις τουλάχιστον σε αυτήν την τιμή!Λοιπον iceman εχω εμπεδωσει οτι δεν θα επελεγες το qq εαν αγοραζες τωρα. ( Ουτε εγω για τους δικους μου λογους.. ) Λοιπον για να ειμαστε και στο θεμα , ποιο croosover θα επελεγες να αγορασεις? Υπαρχει καποιο που να fit the bill?
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Ο φιλος cac ανοιξε το topic για να ρωτησει για τη γνωμη μας για καποια αυτοκινητα, και εμεις αναλονωμαστε αν το qq αξιζει τα λεφτα του η οχι. Ας διαβασει ο ανθρωπος την αποψη αυτον που εχουν κανει td και κυριος αυτων που εχουν καποιο απο τα αμαξια που προτεινη και ας αποφασισει βασει των αναγκων του, των θελω του και πρωτιστος των οικονωμικων του, αυτο που θα αγορασει. Ας μην τον μπερδευουμε με τις 'κοντρες' μας.Προσωπικά πάντως μιλάω ως κάτοχος του qq!
-
Σε ευχαριστώ πολυΚλασσικά για όλα τα γαλλικά κατά τον τεχνικό υπεύθυνο του συνεργείου (που εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα αμάξια της συνεργασίας νισσαν/ρενώ), ο οποίος μου είπε ότι έχει γνωρίσει όλους τους κατόχους QQ πριν τα προγραμματισμένα service σε αντίθεση με άλλα ιαπωνικά (έχει και σουζούκι το service)!
ιΠω πω μην το χαλάς.... Ο αρχικουβας είναι τα σουζουκι
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Λοιπον iceman εχω εμπεδωσει οτι δεν θα επελεγες το qq εαν αγοραζες τωρα. ( Ουτε εγω για τους δικους μου λογους.. ) Λοιπον για να ειμαστε και στο θεμα , ποιο croosover θα επελεγες να αγορασεις? Υπαρχει καποιο που να fit the bill?
Ποσα χρηματα διαθετεις να σου πω..
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Λοιπον iceman εχω εμπεδωσει οτι δεν θα επελεγες το qq εαν αγοραζες τωρα. ( Ουτε εγω για τους δικους μου λογους.. ) Λοιπον για να ειμαστε και στο θεμα , ποιο croosover θα επελεγες να αγορασεις? Υπαρχει καποιο που να fit the bill?London έχεις QQ; Αν ναι, για ποιο λόγο δε θα το επέλεγες τώρα; Τι θα επέλεγες στην θέση του;
Επιλογη οικογεινειακού crossover-suv