-
Καλησπέρα. Το αυτοκίνητο για το οποίο πρόκειται έχει 198,000χμ (θέλω να πιστεύω οτι είναι τόσα) και τα τελευταια 10 ο συμπλεκτης έχει μαλακώσει αρκετά. Ούτε πατινάρει όμως (με 6 άτομα μέσα-φορτωμένο) ούτε τίποτα. Τα υγρά αλλάχθηκαν το καλοκαίρι του '14-δεν έχουν κλείσει χρόνο δηλαδή. Θέλει δίσκο το αυτοκίνητο ή όχι εφόσον δεν πατινάρει;
-
Καλησπέρα. Το αυτοκίνητο για το οποίο πρόκειται έχει 198,000χμ (θέλω να πιστεύω οτι είναι τόσα) και τα τελευταια 10 ο συμπλεκτης έχει μαλακώσει αρκετά. Ούτε πατινάρει όμως (με 6 άτομα μέσα-φορτωμένο) ούτε τίποτα. Τα υγρά αλλάχθηκαν το καλοκαίρι του '14-δεν έχουν κλείσει χρόνο δηλαδή. Θέλει δίσκο το αυτοκίνητο ή όχι εφόσον δεν πατινάρει;
-
-
Οι ταχυτητες κουμπωνουν καλα? Αν ναι εισαι οκ.
-
Οι ταχυτητες μπαινουν κομπλε, εκτος απο την οπισθεν που ενω παντα την παιρνει κανονικα μερικες φορες δεν θελει να μπει αλλα κανει σαν να 'σκαλωνει', ουτε γρατσουναει ουτε τιποτα ομως. Το έκανε πάντα αυτό όμως...αν βαλω την αφησω και την ξαναβαλω μπαινει κυριλε
-
Ο χρήστης Strokt_up έγραψε:
Καλησπέρα. Το αυτοκίνητο για το οποίο πρόκειται έχει 198,000χμ (θέλω να πιστεύω οτι είναι τόσα) και τα τελευταια 10 ο συμπλεκτης έχει μαλακώσει αρκετά. Ούτε πατινάρει όμως (με 6 άτομα μέσα-φορτωμένο) ούτε τίποτα. Τα υγρά αλλάχθηκαν το καλοκαίρι του '14-δεν έχουν κλείσει χρόνο δηλαδή. Θέλει δίσκο το αυτοκίνητο ή όχι εφόσον δεν πατινάρει;Ο συμπλέκτης όταν θέλει αλλαγή σκληραίνει λόγω των ελατηρίων στο πλατό....Πάνε σε έναν καλό μάστορα να το κοιτάξει. Συνήθως πρώτα σκληραίνει, οι ταχύτητες δυσκολεύουν στο κούμπωμα και μετά αρχίζει το πατινιάρισμα. Ανάλογα βέβαια και πως το οδηγάς. Πάνε σε έναν έμπιστο μάστορα να το κοιτάξει. Υγρά εννοείς μάλλον τις βαλβολίνες.
-
Υγρά εννοώ όλα τα υγρά (δεν είναι με συρματόσχοινο ο συμπλέκτης)....Οι ταχύτητες μια χαρά κουμπώνουν....Όσο για την χρήση που ρώτησες πιο πάνω άστο καλύτερα....
-
Επειδή 1εικονα=1000 λέξεις, λογικα οι 2 εικόνες θα είναι 2000 εικόνες, θα μπορείς να καταλάβεις απο το πέλμα τι τραβάει περίπου...Τα λάστιχα κάποτε ήταν michelin energy
-
Επειδή 1εικονα=1000 λέξεις, λογικα οι 2 εικόνες θα είναι 2000 εικόνες, θα μπορείς να καταλάβεις απο το πέλμα τι τραβάει περίπου...Τα λάστιχα κάποτε ήταν michelin energy
με αυτα τα λαστιχα, 6 ατομα μεσα και χρηση γαματα, εγκληματιας εισαι φιλε και μακαρι να μην τη πληρωσει καποιος αλλος μαζι σου.
-
Το ξέρεις φαντάζομαι ότι πουλάνε λάστιχα.
-
Γλιστραει καθολου? Πρεπει να πηγαινει καλα ε?
-
Για την πίστα είναι.............πρώτο τραπέζι!!!
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Το ξέρεις φαντάζομαι ότι πουλάνε λάστιχα. -
Υγρά εννοώ όλα τα υγρά (δεν είναι με συρματόσχοινο ο συμπλέκτης)....Οι ταχύτητες μια χαρά κουμπώνουν....Όσο για την χρήση που ρώτησες πιο πάνω άστο καλύτερα....Είναι υδραυλικός. Γνώμη μου είναι να πας σε κάποιον μάστορα που εμπιστεύεσαι. Για τα λάστιχα ουδέν σχόλιο.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Θέλει λάστιχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Θέλει λάστιχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Megane,
ξεκολλησανε τα πορτ μπαγκαζ των 500αριων? τι ηταν τελικα? -
τα λάστιχα τώρα είναι πίσω, τα μπροστινά είναι καινούργια και αυτά θα αλλαχθούν το φθινόπωρο...δεν καταλαβαίνω γιατί είστε όλοι πρώτοι στο κράξιμο και στο να πείτε τίποτα εντός θέματος, τίποτα...δεν χρειάζεται να κρίνεται εσείς έναν οδηγό και την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Υπάρχει το ΚΤΕΟ (παρεπιπτώντως πέρασε την παρασκευή) και η τροχαία για να κάνουν τις όποιες παρατήρησεις.....
-
τα λάστιχα τώρα είναι πίσω, τα μπροστινά είναι καινούργια και αυτά θα αλλαχθούν το φθινόπωρο...δεν καταλαβαίνω γιατί είστε όλοι πρώτοι στο κράξιμο και στο να πείτε τίποτα εντός θέματος, τίποτα...δεν χρειάζεται να κρίνεται εσείς έναν οδηγό και την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Υπάρχει το ΚΤΕΟ (παρεπιπτώντως πέρασε την παρασκευή) και η τροχαία για να κάνουν τις όποιες παρατήρησεις.....Γιατί να μην κρίνουμε;Στους ιδιους δρομους κυκλοφορουμε.
-
τα λάστιχα τώρα είναι πίσω, τα μπροστινά είναι καινούργια και αυτά θα αλλαχθούν το φθινόπωρο...δεν καταλαβαίνω γιατί είστε όλοι πρώτοι στο κράξιμο και στο να πείτε τίποτα εντός θέματος, τίποτα...δεν χρειάζεται να κρίνεται εσείς έναν οδηγό και την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Υπάρχει το ΚΤΕΟ (παρεπιπτώντως πέρασε την παρασκευή) και η τροχαία για να κάνουν τις όποιες παρατήρησεις.....αν θελεις πιστοποιηση απο το κτεο (χαρτζικλικακι ή γνωστος αραγε?) ή απο την τροχαια για να δεις τα αχρηστα λαστιχα σου, καλυτερα να παρατησεις το οδηγημα, κρινω εναν οδηγο που γραφει στα παπαρια του την οδηκη ασφαλεια γιατι σε αυτον που θα σταματησει πανω του μπορει να ειναι ενας αθωος μαλακας κατ εσενα που συντηρει το οχημα του σωστα και σεβεται τους υπολοιπους συνανθρωπους του.
-
Όλα αυτά τα κατάλαβες απο μια φωτογραφία, ε; Άν πέεσω πάνω σε κάποιον άλλον, εγω θα φταίω, εγώ θα πληρώσω, δεν έφτιαξα το θέμα για να μου κάνετε την κρίση σαν οδηγό-ιδοκτήτη, αλλά για να μου απαντήσετε πανω σε μια απλή ερώτηση....
Θέλει δίσκο-πλατό ή κάτι άλλο;