-
Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν πως χάρη στο νέο σύστημα και τα χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας, θα επανακυκλοφορήσουν πολλά από τα αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν, πράγμα που θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδα τόσο από τα τέλη κυκλοφορίας, όσο και από την κατανάλωση καυσίμου, ενώ πολλοί πολίτες θα διευκολυνθούν στη δραστηριότητά τους.
Ειναι σα κλισε, το διαβαζεις καθε χρονο απαραλλαχτο.. μεχρι του χρονου βεβαια εχουμε πολλα ακομα να διαβασουμε και να ισχυσουν-μην ισχυσουν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
.....μεχρι του χρονου βεβαια εχουμε πολλα ακομα να διαβασουμε και να ισχυσουν-μην ισχυσουν.+1
.
.
.οι φόροι στα καύσιμα όμως
-
http://www.protothema.gr/economy/articl ... in-troika/
Η ελληνική πρόταση φέρνει επίσης στο τραπέζι:
- Αυξήσεις στα καύσιμα: σχεδόν βέβαιη θεωρείται η αύξηση κατά τουλάχιστον 10 λεπτά ανά λίτρο, του φόρου στην βενζίνη. Η ελληνική πρόταση δεν θα περιλαμβάνει όμως αυξήσεις ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ, γιατί αυτό θα επιβάρυνε το σύνολο της εγχώριας αγοράς, από τις υπηρεσίες μεταφορών μέχρι τις τιμές των οπωρολαχανικών.
-
http://www.enikos.gr/politics/381177,Sk ... INTEO.html
-
η ίδια ιστορία κάθε φορά...λένε και ξελένε...όπως το έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.protothema.gr/economy/article/567482/forous-kai-perikopes-2-dis-euro-proteinei-i-kuverisi-stin-troika/Η ελληνική πρόταση φέρνει επίσης στο τραπέζι:
- Αυξήσεις στα καύσιμα: σχεδόν βέβαιη θεωρείται η αύξηση κατά τουλάχιστον 10 λεπτά ανά λίτρο, του φόρου στην βενζίνη. Η ελληνική πρόταση δεν θα περιλαμβάνει όμως αυξήσεις ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ, γιατί αυτό θα επιβάρυνε το σύνολο της εγχώριας αγοράς, από τις υπηρεσίες μεταφορών μέχρι τις τιμές των οπωρολαχανικών.
Και μεις τώρα δηλαδή πρέπει να ησυχάσουμε επειδή το είπε ο Σκουρλετης; το ανάποδο θα έλεγα. Μιας και έχει φανεί ότι από όσα υποσχονται ότι δεν θα γινουν τελικά όλα γίνονται. ...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
plutare καλημέρα!
Να ησυχάσουμε;; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα πασά μου... -
Μάλιστα, θα πηδ@τε μέχρι να ματώσουν τους βενζινοκίνητους δηλαδή, σε ποια χώρα στον κόσμο υπάρχει (και θα υπάρχει μετά την αύξηση ΕΦΚ) τέτοια διαφορά φορολόγησης της βενζίνης με το πετρέλαιο; Είναι και αυτό δίκαιο δηλαδή;
-
plutare καλημέρα!
Να ησυχάσουμε;; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα πασά μου...Εντάξει βρε τουλάχιστον δεν μας αφήνουν να βαρεθούμε. ...
[emoji12]Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης apagogeas έγραψε:
Μάλιστα, θα πηδ@τε μέχρι να ματώσουν τους βενζινοκίνητους δηλαδή, σε ποια χώρα στον κόσμο υπάρχει (και θα υπάρχει μετά την αύξηση ΕΦΚ) τέτοια διαφορά φορολόγησης της βενζίνης με το πετρέλαιο; Είναι και αυτό δίκαιο δηλαδή;
Για την ακρίβεια, θα πηδ@νε τους βενζινοκινητους μέχρι να ματωσουν και όταν τελειώσουν μαζί τους τότε θα ξεκινήσουν και με τους πετρελαιοκινητους.
Δεν νομίζω να μείνει πάντως κανένας παραπονεμενος...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτσε να δεις τι θα γίνει εάν παίξει και κανένα σενάριο εκλογών...
Λύση χλωμό το βλέπω να βρίσκεται από τη διαπραγμάτευση...άρα αδιέξοδο...άρα...ή φτου και απ' την αρχή...ή να δούμε τι θα ξημερώσει... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Για την ακρίβεια, θα πηδ@νε τους βενζινοκινητους μέχρι να ματωσουν και όταν τελειώσουν μαζί τους τότε θα ξεκινήσουν και με τους πετρελαιοκινητους.
Δεν νομίζω να μείνει πάντως κανένας παραπονεμενος...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με κάθε γέμισμα δώρο και ένα...προφυλακτικό!
-
με κάθε γέμισμα δώρο και ένα...προφυλακτικό!
Μάλλον καλύτερα βαζελίνη...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι,αλλά τώρα έχουμε αξιοπρέπεια και οσονούπο ακόμη περισσότερη!
-
http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomia ... s-thesmous
- Αυξήσεις για ιδιοκτήτες ΙΧ: σχεδόν βέβαιη θεωρείται η αύξηση κατά τουλάχιστον 10 λεπτά ανά λίτρο, του φόρου στην βενζίνη. Η ελληνική πρόταση δεν θα περιλαμβάνει όμως αυξήσεις ειδικύ φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ, γιατί αυτό θα επιβάρυνε το σύνολο της εγχώριας αγοράς, από τις υπηρεσίες μεταφορών μέχρι τις τιμές των οπωρολαχανικών. Ωστόσο η κυβέρνηση προτείνει φορολογικές επιβαρύνσεις και για την εισαγωγή μεταχειρισμένων ΙΧ με πετρελαιοκινητήρες παλαιότερης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας
φορος στα ντιζελ?