-
Ευχαριστω πολυ!
Και που βρισκουμε λεπτη ταινια διπλης? Γιατι εχω φαει τον τοπο (επαρχια) και αυτες που βρισκω ειναι αρκετα χοντρες.... -
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Ευχαριστω πολυ!
Και που βρισκουμε λεπτη ταινια διπλης? Γιατι εχω φαει τον τοπο (επαρχια) και αυτες που βρισκω ειναι αρκετα χοντρες....Αν εννοείς για το πλάτος, απλα πριν την ξεκολλήσεις κοψε με χαρτοκοπτη το επιθυμητό μέγεθος.
-
Προσπαθησα να τους κολλησω με ταινια διπλης που κολλαμε τα χαλια (πολυ λεπτη) αλλα δεν κρατησε. Πηρα διπλης λιγο πιο χοντρη που φαινεται ανθεκτικη αλλα ειναι πιο χοντρη. Ελπιζω να χωρεσει και να μην ζοριζει το παραθυρο. Τωρα που σταματησαν οι βροχες θα την δοκιμασω...
-
Πως μπορω να παραγγειλω απο το eshop της heko;Χρειαζεται paypal;Και αν παραγγειλω πως ερχεται Ελλαδα;Υπαρχει τελωνειο;Ποσες μερες χρειαζεται;
Παιδια συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ανιδεος στο να παραγγειλω κατι απο εξωτερικο,οπως φυσικα οτι δεν διαθετω paypal.Φιλος μου αγορασε το νεο Πολο και βρηκαμε στο esho heko ανεμοθραυστες για το νεο Πολο. -
Εδώ ρώτησες σε μαγαζιά αξεσουάρ ;
-
Εδω ακομη δεν υπαρχουν.Τους βρηκαμε στο σαιτ της heko.Αλλα παιζει να υπαρχουν και γνησιοι,μαλλον θα παει ο φιλος μου να ρωτησει απο εκει που το πηρε εαν υπαρχει αξεσουαρ.Ρωτησα εδω γιατι ο the ace ειχε πει οτι ειχε παραγγειλει απ ευθειας απο το εργοστασιο στην Πολωνια,αλλα οπως φαινεται δεν μας εχει διαβασει ακομη.....
-
Μετα απο πολυ καιρο τελικα βρηκαμε ανεμοθραυστες heko για το νεο polo εδω στην Ελλαδα στο καταστημα ctd.gr στα 40 €.Απλα το αναφερω για καποιους που ισως ενδιαφερονται.
-
Ανεμοθραυστες της farad εχει βαλει κανεις;
-
Τελικά
-γρατζούνανε τα τζάμια;
-
χαλάνε τα φιμέ;
-
ζορίζουν τα μοτέρ των παραθύρων;
-κάνουν θόρυβο;
Βρήκα αυτές https://bktuning.com/gr/product/16098/anemothraystes-gia-renault-captur-2019-4-tmx-empros-kai-piso.html και του πάνε πολύ!
-
-
Τελικά
-γρατζούνανε τα τζάμια;
-
χαλάνε τα φιμέ;
-
ζορίζουν τα μοτέρ των παραθύρων;
-κάνουν θόρυβο;
-
Προφανώ και όχι, δεν γίνεται το πλαστικό να γρατσουνίσει το κρύσταλλο, είναι πολυ πιο μαλακό.
-
Ίσως, υπό συνθήκες να ξεκολλήσει το φυμέ στο άνω άκρο. Αλλά όχι να το χαλάσει.
-
Ελάχιστα, μάλλον αμελητέο για την ζωή του μοτέρ.
-
Πάνω από κάποια ταχύτητα ναι.
Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι ζορίζουν τις τσιμούχες και όταν τους βγάλεις μπορέι οι τσιμούχες να θέλουν αλλαγή, δεν το ξέρω όμως στα σίγουρα.
-
-
- Προφανώ και όχι, δεν γίνεται το πλαστικό να γρατσουνίσει το κρύσταλλο, είναι πολυ πιο μαλακό.
Βλέπω 2 μικρά σιδεράκια σαν χουφτιτσες που βάζουν μέσα στο τζάμι για να κρατάει Κόντρα στον ανεμοθραύστη!
-
Βλέπω 2 μικρά σιδεράκια σαν χουφτιτσες που βάζουν μέσα στο τζάμι για να κρατάει Κόντρα στον ανεμοθραύστη!
Ναι, δεν έχουν όλοι τα σιδεράκια, αλλά ακόμα και το σίδερο δεν μπορεί να χαράξει το κρύσταλλο.
-
Ναι ζορίζουν τα μοτέρ των παραθύρων (έχω δει μηχανισμό 'τσαλακωμένο' στον χρόνο πάνω) γι' αυτό καλό είναι μετά από κάθε πλύσιμο να βάζεις σπρέι σιλικόνης περιμετρικά των οδηγών. Ίσως να παίζει ρόλο η τοποθέτηση ή το πάχος στους ανεμοθραύστες ανάλογα την μάρκα. Προτίμησε Heko, Clim Air Sport και όχι Air G-Plast, Gelly Plast.
-
Έχω ένα Audi A1 και όταν κατεβάζω τα παράθυρα, δημιουργείται απίστευτα δυνατός στροβιλισμός αέρα που είναι τρομερά θουβώδης κι ενοχλητικός σε σημείο που αναγκάζομαι να είμαι συνέχεια με κλειστά παράθυρα.
-
Αν βάλω ανεμοθραύστες, λύνεται το πρόβλημα του στροβιλισμού/θορύβου?
-
Συγκεκριμένα θέλω να βάλω τους Climair που τοποθετούνται χωρίς μεταλλικά clips. Έχω όμως τοποθετημένες μεμβράνες LLumar. Θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις μεμβράνες και στον μηχανισμό? Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Climair.
-
-
Και οι ανεμοθραύστες μπορεί να σου κάνουν κάποιον αεροδυναμικό θόρυβο, όχι όσο το μισό κατεβασμένο παράθυρο σε πορεία.
Οι Climair που λες πάνε κολλητά στην πόρτα ή χωνευτά?
-
Και οι ανεμοθραύστες μπορεί να σου κάνουν κάποιον αεροδυναμικό θόρυβο, όχι όσο το μισό κατεβασμένο παράθυρο σε πορεία.
Οι Climair που λες πάνε κολλητά στην πόρτα ή χωνευτά?
Χωνευτοί είναι, αλλά χωρίς καθόλου κλιπ ή αυτοκόλλητα
-
Αυτοκόλλητα θα έχουν δεν ξέρω πως μπορούν να στερεωθουν αλλιώς.
Έχω βάλει μεμβρανες και ανεμοθραύστες (team heko) και ο εγκαταστάτης μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν βάλαμε τα μεταλλικά λαμακια αλλά βάλαμε έξτρα διπλής όψεως για να κολλήσουν καλά.
Ανεμοθραύστες