-
george1977 εγραψε:Δυο συνταγές
α) Βάζε το usb αφου εκκινήσεις το media player
b) Έαν το έχεις μόνιμα στο usb , να επιλέξεις την θύρα με την μεγαλύτερη τάση.
Δική μου συμβουλή , έαν έχεις iphone παίξε με apple music και συνδεσιμότητα ipod.Χμμμ..καλημερα συνονοματε, διαπιστωνω οτι μονο εσυ μου απαντας σε ερωτησεις μου για το Android, οι υπολοιποι τι γινονται, το χρησιμοποιουν μονο για να βλεπουν πισω..?
α) Θα δοκιμασω να χωνω το στικακι αφου ανοιξει ο player.
β) Θα μετρησω την ταση στα δυο USB αν και υποψιαζομαι οτι θα εχουν την ιδια. Ειναι θεμα τασης ομως? Αν ειναι ετσι μπορει να μπει επι πλεον ενα HUB και να παρει ταση απο το 12βολτο κοννεκτορα που εχει διπλα με τον καταλληλο προσαρμογεα φυσικα.
Δεν εχω iphone, ειμαι ορκισμενος 'Κινεζακιας', αλλα οπως και να εχει δεν θελω καθε φορα που θελω να ακουσω μουσικη να συνδεω κινητο για αυτο τον σκοπο. Θα κανω τις δοκιμες μου και θα επανελθω -
Γενικά δεν είναι καλό να αφήνεις το usb πάνω στην θύρα. Λόγω θερμοκρασιών που μπορεί να αναπτυχθουν είναι αρκετά πιθανόν να χαλάσει. Εγώ αφήνα τα καλώδια του hdmi πάνω στην θύρα και τελικά αλλάξα τρια μέσα σε 15 μήνες.
β) Μεα κουλπα για την τάση είναι ίδια. Απέφυγε τους 12 βολτους κοννεκτορεσ
Οι καιροί αλλάζουν , κάποτε ήταν τα mp3 , κατεβαστήρια, ναπστερ, mini disc, usb.
\αυτήν την στιγμή η καλυτερη λύση είναι εφαρμογές τύπου apple music ή spotify premium. Με 8 ευρω το μήνα έχεις τα πάντα, έχεις φιαγμένες playlist κατεβασμένες και παίζει μπάλα από το connect. Και επιπλέον παίρνει και κάτι ο δημιουργός του κομματιού ώστε να αισθανόμαστε καλά σε όλα τα επίπεδα.
-
Καλημερα συνονοματε και ευχαριστω για τις (απογοητευτικες) πληροφοριες, Παντως στο αλλο μου αυτοκινητο το USB ειναι καρφωμενο μονιμα και το βλεπει μονιμα χωρις κανενα προβλημα. Αυτο εδω ειναι το προβληματικο. Οσο για τα 8Ε δεν δινω ουτε 1 οταν πρεπει να το κανω κατω απο συνθηκες 'εκβιασμου'..
Διαπιστωσα οτι ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, οταν προσπαθω να μπω στα settings του Android και αρνειται εμφανιζοντας το Error λογω κινησης του οχηματος, (τοτε που φαινεται και η επιλογη του task manager), πατωντας power-menu-brightness σβηνει και κανει κατι σαν reset. Δειχνει το logo της Honda για αρκετη ωρα και μετα ξεκιναει. Τι' ν' τουτο?
Απογοητευτικοτατη η λειτουργια του συστηματος και για αυτον τον λογο μονον μετανοιωσα για την επιλογη του συγκεκριμενου αυτοκινητου και κανω αποτροπαιες σκεψεις.. -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
Καλημερα συνονοματε και ευχαριστω για τις (απογοητευτικες) πληροφοριες, Παντως στο αλλο μου αυτοκινητο το USB ειναι καρφωμενο μονιμα και το βλεπει μονιμα χωρις κανενα προβλημα. Αυτο εδω ειναι το προβληματικο. Οσο για τα 8Ε δεν δινω ουτε 1 οταν πρεπει να το κανω κατω απο συνθηκες 'εκβιασμου'..
Διαπιστωσα οτι ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, οταν προσπαθω να μπω στα settings του Android και αρνειται εμφανιζοντας το Error λογω κινησης του οχηματος, (τοτε που φαινεται και η επιλογη του task manager), πατωντας power-menu-brightness σβηνει και κανει κατι σαν reset. Δειχνει το logo της Honda για αρκετη ωρα και μετα ξεκιναει. Τι' ν' τουτο?
Απογοητευτικοτατη η λειτουργια του συστηματος και για αυτον τον λογο μονον μετανοιωσα για την επιλογη του συγκεκριμενου αυτοκινητου και κανω αποτροπαιες σκεψεις..Για λόγους προστασίας απαγορεύεται να παίζεις με το android εν κινήσει. Μπορείς να το παρακάμψεις βγάζοντας off to vsp αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση
Δεν είναι εκβιασμός ένας καλλιτέχνης να παίρνει κάτι για αμοιβή όταν ακούμε τα τραγούδια του. Όπως μια εταιρία λογισμικού πρέπει να αμοιβέται για τις εφαρμογές της , το ίδο πρέπει και ο καλλιτέχνης.
Για να ανέβει το ηθίκο σου έαν σου αρέσουν οι sci-fi σειρές να δεις το Salvation.
Eίναι ενδιαφέρον το έργο αλλά το απογειώνει η κοκκινομάλλα Τζενιφερ Φιννιγκαν ή όποια οδηγεί και ένα Honda CRV χωρίς honda connect
-
george1977 εγραψε:Για λόγους προστασίας απαγορεύεται να παίζεις με το android εν κινήσει. Μπορείς να το παρακάμψεις βγάζοντας off to vsp αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση
Δεν απαγορευεται απλα, ειναι επικινδυνο..Ομως, σε ποια φαση πρεπει να βγαζω το VSP off? Μολις εκκινησω τον κινητηρα φανταζομαι, ναι?
george1977 εγραψε:Δεν είναι εκβιασμός ένας καλλιτέχνης να παίρνει κάτι για αμοιβή όταν ακούμε τα τραγούδια του. Όπως μια εταιρία λογισμικού πρέπει να αμοιβέται για τις εφαρμογές της , το ίδιο πρέπει και ο καλλιτέχνης.
Φυσικα δεν ειναι αυτο εκβιασμος, καθε ενας για οτι προσφερει πρεπει να αμειβεται. Εκβιασμος αισθανομαι να ειναι να μην διαβαζει το στικακι ωστε να σε επιβαλλει να ακολουθησεις τετοιες κατευθυνσεις.
george1977 εγραψε:Για να ανέβει το ηθίκο σου έαν σου αρέσουν οι sci-fi σειρές να δεις το Salvation.
Eίναι ενδιαφέρον το έργο αλλά το απογειώνει η κοκκινομάλλα Τζενιφερ Φιννιγκαν ή όποια οδηγεί και ένα Honda CRV χωρίς honda connectΤο ηθικο μου δεν ανεβαινει πια για το αυτοκινητο που αγορασα. Εκτος του media player που ειναι απαραδεκτο, ουτε το αυτοκινητο μου αρεσει. Ειναι θορυβωδες και δυσχρηστο οσον αφορα τις λειτουργιες του. Το δυνατο του σημειο για μενα ειναι μονον ο κινητηρας (τουλαχιστον οσο το εχω οδηγησει μεχρι τωρα). Ηδη, αθελα μου το 'ματι μου' παιζει δεξια αριστερα, δυστυχως ομως οι επιλογες ειναι ελαχιστες σε 'ανωδυνα' κυβικα..
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. -
george1977 εγραψε:Για λόγους προστασίας απαγορεύεται να παίζεις με το android εν κινήσει. Μπορείς να το παρακάμψεις βγάζοντας off to vsp αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση
Δεν απαγορευεται απλα, ειναι επικινδυνο..Ομως, σε ποια φαση πρεπει να βγαζω το VSP off? Μολις εκκινησω τον κινητηρα φανταζομαι, ναι?
george1977 εγραψε:Δεν είναι εκβιασμός ένας καλλιτέχνης να παίρνει κάτι για αμοιβή όταν ακούμε τα τραγούδια του. Όπως μια εταιρία λογισμικού πρέπει να αμοιβέται για τις εφαρμογές της , το ίδιο πρέπει και ο καλλιτέχνης.
Φυσικα δεν ειναι αυτο εκβιασμος, καθε ενας για οτι προσφερει πρεπει να αμειβεται. Εκβιασμος αισθανομαι να ειναι να μην διαβαζει το στικακι ωστε να σε επιβαλλει να ακολουθησεις τετοιες κατευθυνσεις.
george1977 εγραψε:Για να ανέβει το ηθίκο σου έαν σου αρέσουν οι sci-fi σειρές να δεις το Salvation.
Eίναι ενδιαφέρον το έργο αλλά το απογειώνει η κοκκινομάλλα Τζενιφερ Φιννιγκαν ή όποια οδηγεί και ένα Honda CRV χωρίς honda connectΤο ηθικο μου δεν ανεβαινει πια για το αυτοκινητο που αγορασα. Εκτος του media player που ειναι απαραδεκτο, ουτε το αυτοκινητο μου αρεσει. Ειναι θορυβωδες και δυσχρηστο οσον αφορα τις λειτουργιες του. Το δυνατο του σημειο για μενα ειναι μονον ο κινητηρας (τουλαχιστον οσο το εχω οδηγησει μεχρι τωρα). Ηδη, αθελα μου το 'ματι μου' παιζει δεξια αριστερα, δυστυχως ομως οι επιλογες ειναι ελαχιστες σε 'ανωδυνα' κυβικα..
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις.1)Μόλις ξεκινήσεις την μηχανή μπορείς με την διαδικάσια που έχουμε περιγράψει ανα θέτεις off το vsp. Προσοχή ομως κάθε φορά που εκκινείς πρέπει να το κάνεις καθώς από default ειναι ον. Aπολαύστε υπεύθυνα.
2)Δεν νομίζω να ήταν τόσο προωθημένη η σκέψη των Ιαπώνων στο stick . Περισσότερο μου μοιάζει με μικρή ασυμβατότητα του usb με το media player . Κάνε ενα check το μέγεθος και το format του usb. επειδή την πέρασα την φάση ο χρόνος που θα χαλάσεις να φιάξει ενα usb stick τζαμπε ειναι πολυ περισσότερο από το να χρησιμοποιήσεις ένα έτοιμο service με δικαιώματα τραγουδιών. Η δική μου ώρα κόστιζει περισσότερο από 100 ευρω ,όποτε το είναι πραγματικα δωρεαν και τι όχι έχει κουβέντα.
3) Τα πάντα είναι σχετικά από περιέργια τι οδηγούσεσ πριν και σου φαίνεται θορυβώδες και δυσχρηστο. Πχ το παρκάρισμα με τους αισθητήρες μπρος πισω και την κάμερα και τον τιμόνι που κόβει πολύ είναι δύσκολο; -
@george1977
1)Θα βγαζω το VSP off αναγκαστικα..
2) Δεν εννοουσα φυσικα οτι οι ιαπωνες το εκαναν σκεφτομενοι εκ του πονηρου. Προφανως ειναι οπως λες καποια δυσλειτουργια του Παλιο-Android που εχει μεσα. Ισως με καποιο αλλο USB stick, ξαναφορμαρισμενο η μικροτερο να στρωσει. Θα δοκιμασω να λυσω αυτο το προβληματακι, υπαρχουν αρκετες επιλογες δοκιμων (μια που η δικια μου εγατοωρα ειναι πολυ 'υποβιβασμενη.. )
3) Η συγκριση που κανω (αναποφευκτα) ειναι με αμαξι μη SUV και χωρις Android media Player.. με τον 1500ρη κινητηρα της Renault που ακουγεται σαφως λιγοτερο θορυβωδης.
Γενικα περιμενα με τα χρηματα που κοστιζει το CRV να ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις. -
@george1977
1)Θα βγαζω το VSP off αναγκαστικα..
2) Δεν εννοουσα φυσικα οτι οι ιαπωνες το εκαναν σκεφτομενοι εκ του πονηρου. Προφανως ειναι οπως λες καποια δυσλειτουργια του Παλιο-Android που εχει μεσα. Ισως με καποιο αλλο USB stick, ξαναφορμαρισμενο η μικροτερο να στρωσει. Θα δοκιμασω να λυσω αυτο το προβληματακι, υπαρχουν αρκετες επιλογες δοκιμων (μια που η δικια μου εγατοωρα ειναι πολυ 'υποβιβασμενη.. )
3) Η συγκριση που κανω (αναποφευκτα) ειναι με αμαξι μη SUV και χωρις Android media Player.. με τον 1500ρη κινητηρα της Renault που ακουγεται σαφως λιγοτερο θορυβωδης.
Γενικα περιμενα με τα χρηματα που κοστιζει το CRV να ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις.Οποιδήποτε μη suv είναι πιο άνετο στο δρόμο και με λιγότερους θορύβους. Πόσο μάλλον οταν μιλάμε για γαλλική σχολή .
Επειδή έχει η αδερφή μου το captur ο 1500 της renault δεν είναι και τόσο πολιτισμένος
-
Παντως στο δικο μου (Scenic, εξ ου και το username) o κινητηρας αυτος σε συγκριση στο ρελαντι ειναι σαφως πιο ησυχος απο του CRV. Ισως και το αυτοκινητο να εχει καλυτερη μονωση. Μη ξεχναμε βεβαια οτι ειναι και θεμα ιπποδυναμης.
Γενικα η Γαλλικη σχολη ειναι της 'μεσης' οδου, φυσικα και οι αναρτησεις ειναι πιο μαλακες. Σιγουρα αλλο αυτοκινητο το ενα και αλλο το αλλο, απλα η εντυπωση μενει. Θα επαναλαβω παλι αυτο που εγραψα πιο πανω, για την αξια του αυτοκινητου το Honda το περιμενα καλυτερο σε πολλους τομεις. -
Παντως στο δικο μου (Scenic, εξ ου και το username) o κινητηρας αυτος σε συγκριση στο ρελαντι ειναι σαφως πιο ησυχος απο του CRV. Ισως και το αυτοκινητο να εχει καλυτερη μονωση. Μη ξεχναμε βεβαια οτι ειναι και θεμα ιπποδυναμης.
Γενικα η Γαλλικη σχολη ειναι της 'μεσης' οδου, φυσικα και οι αναρτησεις ειναι πιο μαλακες. Σιγουρα αλλο αυτοκινητο το ενα και αλλο το αλλο, απλα η εντυπωση μενει. Θα επαναλαβω παλι αυτο που εγραψα πιο πανω, για την αξια του αυτοκινητου το Honda το περιμενα καλυτερο σε πολλους τομεις.To CRV είναι αυτοκίνητο του 2012 ουσιαστικά και σε πράγματα όπως το infotainment (σχεδιάση 2014), η ηλικία φαίνεται.
Στα συν της γενιας αυτής είναι οι κινητήρες οι όποιοι κατασκευαστήκαν πριν την μανία εγκατάλειψης των diesel.Οι γάλλοι είναι μανούλες στο να φιάχνουν αυτοκίνητα με φοβερή άνεση. Δες το 3008 , χωρις ανάρτηση πολλαπλων συνδέσμων και έχει πολύ σωστη αναλογία άνεσης και ελέγχων των κλίσεων. Ο Ιάπωνας είναι πιο σφικτός, κοπανάει παραπάνω παρά την ανάρτηση πολλαπλων συνδέσμων και μόνο το δικίνητο λόγω καλύτερης κατανομής βάρους είναι ενδιαφέρον οδηγικά.
-
Εν τουτοις το Ρενακι μου αν και μοντ. 2013 ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το CRV (ηλεκτρικο χειροφρενο, εργονομικοτατοι και λειτουργικοτατοι διακοπτες, μπουτον εκκινησης, καρτα αντι για κλειδι κ.α..) χωρις να παραλειψω ομως να αναφερω πως υπαρχει και φτωχοτερη εκδοση με λιγοτερα 'καλουδια', οπως και πλουσιοτερη βεβαια. Απο την αλλη και το CRV εχει καποια πραγματα που δεν εχει το Ρενω (πχ αυτοματους υαλοκαθαριστηρες). Μπορει να συγκρινουμε ανομοια αυτοκινητα αλλα για μενα ο εξοπλισμος του CRV ειναι 'φτωχος' σε σχεση με την τιμη του. Τι πληρωνει καποιος (εκτος απο τον κινητηρα και την τετρακινηση) δεν βλεπω ακομη. Πραγματικα θα ηθελα να ξερω, η executive εκδοση διαθετει ηλεκτρικο χειροφρενο η αργησαν να το..ανακαλυψουν?
-
Εν τουτοις το Ρενακι μου αν και μοντ. 2013 ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το CRV (ηλεκτρικο χειροφρενο, εργονομικοτατοι και λειτουργικοτατοι διακοπτες, μπουτον εκκινησης, καρτα αντι για κλειδι κ.α..) χωρις να παραλειψω ομως να αναφερω πως υπαρχει και φτωχοτερη εκδοση με λιγοτερα 'καλουδια', οπως και πλουσιοτερη βεβαια. Απο την αλλη και το CRV εχει καποια πραγματα που δεν εχει το Ρενω (πχ αυτοματους υαλοκαθαριστηρες). Μπορει να συγκρινουμε ανομοια αυτοκινητα αλλα για μενα ο εξοπλισμος του CRV ειναι 'φτωχος' σε σχεση με την τιμη του. Τι πληρωνει καποιος (εκτος απο τον κινητηρα και την τετρακινηση) δεν βλεπω ακομη. Πραγματικα θα ηθελα να ξερω, η executive εκδοση διαθετει ηλεκτρικο χειροφρενο η αργησαν να το..ανακαλυψουν?Οι γάλλοι είναι πάντα μπροστά σε ηλεκτρονικό εξοπισμό. Μπουτον εκκίνησης και κάρτα έχει το captur της αδερφής μου μοντέλο 2012. Αλλά ειναι μικρές λεπτομέριες, ωραίες όμως. Οι Γιαπωνέζοι είναι πιο μπουνταλάδες σε αυτά και τείνουν να τα κάνουν περιπλοκα γιατί έτσι είναι ο τρόπος σκέψης τους.
Στο CRV πληρώνεις εκτός απο κινητήρα και τετρακίνηση,, 590 λίτρα χώρο αποσκευών με δυνατότητα να σου χωρέσει δυο mountain bikes μέσα ενώ έχεις και δυο παιδιά πίσω. Να μπορείς να ανεβαίνεις σε χιονοδρομικό με τα M+S χωρίς να χρειάζεται τις περισσότερες φορές να σταματήσεις να βάλεις κάλτσες ή αλυσίδες.
Ηλεκτρικό χειρόφρενο έχει πλεον και το civic ακόμη και στις μεσαίες εκδόσεις
Όταν σπαστείς πολύ με το Infotainment να κανονίσουμε με μερικούς ομόσταβλους να βάλουμε το tesla like infotainment
https://phoenixandroidradios.com/produc ... -2012-2016
-
Δεν ξερω αν οι Γαλλοι στον εξοπλισμο ειναι μπροστα, αλλα οταν εκανα τεστ το Κασκαι (που το απερριπτα sans voir λογω ακριδομορφης κατ εμε εμφανισης) πριν επιλεξω το CRV, ειδα οτι ηταν αδυνατη η εκκινηση με το μπουτον αν δεν εβαζες το ειδικο μπρελοκ με την ασυρματη δυνατοτητα μπροστα στη θεσουλα του ταμπλω κοντα στον λεβιε ταχυτητων για τα μικροαντικειμενα, πραγμα που με εντυπωσιασε. Ουτε καρτουλα να χρειαζεται να βαλεις ουτε κλειδι..τοσο 'πισω' οι Γιαπωνεζοι της Nissan.. Παρ ολ αυτα επελεξα το CRV λογω μεγαλυτερου σαφως χωρου αποσκευων, ιπποδυναμης και ροπης, πλεονεκτηματα σημαντικα για μενα. Απλα περιμενα πιο συγχρονο αυτοκινητο αυτο της τελευταιας γενιας (2015 και εντευθεν).
Οσο για το Tesla like infotainment 'με εφτιαξες' πρωι πρωι πανω που σκεφτομουν οτι ολο και θα υπαρχει κατι 'ανθρωπινο' να βαλουμε.. -
Όλα τα σύγχρονα Honda έχουν το ίδιο android ταμπλετάκι για infotainment? Είναι απλά τραγικό γιατί είναι επιπέδου MLS. Μάλιστα δεν έχουν μπει στον κόπο να ενσωματώσουν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Αυτό τουλάχιστον σε ολοκαίνουριο Jazz που παραλάβαμε με φίλη χθες από το Σαρακάκη. Είμαι μέγας φαν του android και το ακολουθώ φανατικά από το 2010 αλλά αυτή η υλοποίηση είναι απλά ξεπέτα.
Btw μέχρι να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά για το Jazz χάζευα το CRV. Πρέπει να είναι το καινούριο 1500αρι με τα 190κατι και τιμή 38Κ. Μέσα είναι τραγικό. Πολύ πίσω από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και σε υλικά και σε συναρμογή και σε σχέδιο. Τίποτα δε δείχνει αμάξι 38.000€. Ειδικά εκείνη η απομίμηση ξύλου είναι για τα πανηγύρια. Δεν έχω καμία αμφοβολία ότι στο δρόμο θα είναι αρκετά αξιόλογο αλλά αυτό πλέον από μόνο του δεν αρκεί. Έχουν μείνει πολύ πίσω οι Ιαπωνες σε ορισμένους τομείς.
-
Αν ηταν το καινουριο CRV που ειδες και ειχε τετοια χαλια..τι να πω..Ο Android player του 'δικου μας' παντως, ειναι απλα για τα μπαζα. Μοιαζει σαν να βρηκαν καποια προσφορα αρχαια κομματια που ηταν για πεταμα και τα φορεσαν. Ομως δεν εχουν μεινει πισω ΟΛΟΙ οι Ιαπωνες..
Τελος παντων, εμεις τα λουστηκαμε.. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Btw μέχρι να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά για το Jazz χάζευα το CRV. Πρέπει να είναι το καινούριο 1500αρι με τα 190κατι και τιμή 38Κ. Μέσα είναι τραγικό. Πολύ πίσω από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και σε υλικά και σε συναρμογή και σε σχέδιο. Τίποτα δε δείχνει αμάξι 38.000€. Ειδικά εκείνη η απομίμηση ξύλου είναι για τα πανηγύρια. Δεν έχω καμία αμφοβολία ότι στο δρόμο θα είναι αρκετά αξιόλογο αλλά αυτό πλέον από μόνο του δεν αρκεί. Έχουν μείνει πολύ πίσω οι Ιαπωνες σε ορισμένους τομείς.
Και όμως εμένα μου άρεσε! Εντάξει, έχω γίνει πλέον και Hondaκιας . Αλλά αλήθεια μου άρεσε. Μου αρέσει πολύ εξωτερικά σχεδιαστικά ενώ και μέσα μου αρέσει η πρακτικότητα του.
Συμφωνώ ότι δεν είναι πολυτελές, δεν είναι πριμιουμ και σίγουρα (για εμένα) δεν αξίζει την τιμή αυτή! Αλλά γύρω στα 28.000 για ένα μπροστοκίνητο με 170-190 άλογα τα πλήρωνα ευχαρίστως! -
Βασικα για να αξιολογησει καποιος ενα αυτοκινητο πρεπει να το 'ζησει'. Ναι μεν, με μια ματια βλεπεις την γενικη εικονα και κρινεις ποσο σου αρεσει, οπως και κρινεις αν ειναι VFM. Για να εχεις ομως μια ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να συμβιωσεις μαζι του. γιατι δυστυχως καποια πραγματα οπως ιδιοτροπιες, ελλειψεις με βαση υποκειμενικα η αντικειμενικα κριτηρια, δυσλειτουργιες κλπ δεν γινονται αντιληπτες 'εξ οψεως'. Αυτο μπορω να πω εγω, εχοντας στην κατοχη μου το αυτοκινητο CRV 2015) εδω και εναμισυ μηνα. Καποια πραγματα δεν μου αρεσαν και αν τα γνωριζα εκ των προτερων θα το ξανασκεφτομουν πριν δωσω τα λεφτακια μου..
-
Φίλε μου εσύ προφανώς δεν έκανες σωστή έρευνα αγοράς πριν ψωνίσεις. Το αμάξι που πήρες είναι ένα από τα best seller παγκοσμίως και μάλιστα σε απαιτητικές αγορές όπως η ΒορειοΑμερικάνικη οπότε δεν μπορεί να είναι κακό. Όμως να που εσένα σε χαλάει και προφανώς θα σου ταίριαζε κάποιο άλλο καλύτερα.
Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις κάτω όλα αυτά που δε σου αρέσουν και να δεις αν μπορείς να τα διορθώσεις και με τι κόστος. Αν δε γίνεται ή δε θέλεις εγώ θα σου έλεγα να το δώσεις και να πάρεις κάποιο άλλο. Ναι μεν θα χάσεις κάποια (λίγα) λεφτά αλλά θα βρεις την ηρεμία σου που είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικότερο. Δες και την περίπτωση του iceman7 που ήταν πολύ ξενερωμένος με το Κασκάι, το έδωσε άρον άρον και πήρε τη μπέμπα και ηρέμησε. -
Οι πολύ υψηλές πωλήσεις είναι συνήθως αποδεικτικό μετριότητας. Το αποδεικνύουν διαχρονικά τα μοντέλα που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Κάτι Corolla, κάτι Golf, κάτι Qashqai. Όλα τους μέτρια αυτοκίνητα που δεν ξεχωρίζουν πουθενά αλλά δημιουργησαν κατηγορίες και έφτιαξαν όνομα. Οι αγοραστές τους συνήθως τα επιλέγουν με μία απλή επίσκεψη στην αντιπροσωπεία και τέλος. Αυτό λέει πολλά νομίζω.
-
Sarguw εγραψε:Φίλε μου εσύ προφανώς δεν έκανες σωστή έρευνα αγοράς πριν ψωνίσεις. Το αμάξι που πήρες είναι ένα από τα best seller παγκοσμίως και μάλιστα σε απαιτητικές αγορές όπως η ΒορειοΑμερικάνικη οπότε δεν μπορεί να είναι κακό. Όμως να που εσένα σε χαλάει και προφανώς θα σου ταίριαζε κάποιο άλλο καλύτερα.
Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις κάτω όλα αυτά που δε σου αρέσουν και να δεις αν μπορείς να τα διορθώσεις και με τι κόστος. Αν δε γίνεται ή δε θέλεις εγώ θα σου έλεγα να το δώσεις και να πάρεις κάποιο άλλο. Ναι μεν θα χάσεις κάποια (λίγα) λεφτά αλλά θα βρεις την ηρεμία σου που είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικότερο. Δες και την περίπτωση του iceman7 που ήταν πολύ ξενερωμένος με το Κασκάι, το έδωσε άρον άρον και πήρε τη μπέμπα και ηρέμησε.Συμφωνω με αυτα που λες, μπορει να ειμαι και ιδιοτροπος..
Ομως η ερευνα αγορας ηταν που με ωθησε στο συγκεκριμενο. Επιλογες=Μονοδρομος..Και για να εξηγουμαι:
Διλιτρα αποκλειονται λογω φορων. Τι μενει λοιπον σε 'ανωδυνα' κυβικα? Σου τα απαριθμω με τον λογο που τα απεκλεισα:
Opel Mocca Αποκλειεται λογω χωρων
Suzuki Vitara-SX4 το ιδιο
Dacia Duster χαμηλοτερη κατηγορια
SSanyong Χαμηλη ιπποδυναμη+χωροι
Renault Kadjar Μικροι οι χωροι
Mitsubishi ASX φτωχο και μικροι οι χωροι
Nissan Qashqai δεν μου αρεσει σε εμφανιση-μικροι χωροι
Nissan X-Trail Δεν χωραει στο παρκινγ μου-ψηλοτερα Τ/Κ το AWD
Peugeot 3008 βγαινει σε AWD, δεν γνωριζω.
Σαφως λοιπον το Honda υπερεχει σε κινητηρα, χωρους, εξοδα (Τ/Κ) και τιμη σε προσφορα, γι αυτα ολα και το επελεξα. Αυτο ομως δεν με απαγορευει να 'γκρινιαζω' για αυτα που δεν μου αρεσουν, σωστα?
Και λεω ναι, θα ηθελα να το ξανασκεφτω. Ομως χρονος δεν υπηρχε, πηρα το τελευταιο κομματι..
Ενταξει, δεν θα 'ξαναγκρινιαξω', δεν θελω να γινομαι κουραστικος@stefan και με το CRV πιστευω θα γινοταν οπως με το Qashqai αν ειχε σωστη τιμη. Η ψηλη τιμη (που δεν συμβαδιζει με την πραγματικη αξια του αυτοκινητου) το προστατεψε απο το να γινει 'σουπα)..
Honda CR-V 2015