-
Καλησπέρα,
μπορείς να μας πεις ποιόν browser χρησιμοποιείς και ποιο λειτουργικό? -
Χρησιμοποιώ Firefox και το λειτουργικό μου είναι τα Windows XP.
-
Σε ευχαριστώ θα το προωθήσουμε στους τεχνικούς.
-
Καλησπέρα
Αν και εχω στείλει μήνυμα για το θέμα, το γράφω και εδω μιας και βλέπω το μήνυμα ακομα στα εξερχόμενα (άλλο πρόβλημα και αυτο)Εδω και μια περίπου εβδομάδα προσπαθώντας να συνδεθώ μεςω tapatalk απο νέο μηχάνημα, μου βγαζει μήνυμα οτι εχω εξαντλήσει τις προσπάθειες αποτυχημένης σύνδεσης και οτι πλέον θα πρέπει πέρα απο το σωστό password να εισάγω και μια απάντηση σε καποια ερώτηση, που δεν φαίνεται πουθενά ..
Αποτέλεσμα αυτου ειναι να μην μπορώ μα δω το φόρουμ μεςω tapatalk απο τις νέες συσκευές παρά μονο μεςω υπολογιστη και της παρούσας συσκευής που η εγκατάσταση του tapatalk ειναι παλιότερη...
Μηδενίζει κάπως το μήνυμα αυτο; Τι πρέπει να κάνω; -
Καλησπέρα σας και συγγνώμη για την καθυστέρηση.
Δοκιμάστε να διαγράψετε μέσα από το Tapatalk τον λογαριασμό σας, κάντε εκ νέου αναζήτηση για το 4tforum και δοκιμάστε να εισάγετε τα στοιχεία εισόδου σας. Αν το πρόβλημα εξακολουθήσει παρακαλώ επικοινωνήστε ξανά μαζί μας ώστε να προωθήσουμε το θέμα στο τεχνικό τμήμα.
4TF
-
Οπως ανέφερα και στο pm δυςτυχως δεν γίνεται τίποτα.....
Αναμένω την επέμβαση του τεχνικού σας τμήματος....
Ευχαριστώ για την απάντηση! -
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζω και εγώ με το taoatalk
-
Για σβηστε το Tapatalk και ξαναπεραστε το.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μιας και εχω ακομα τα θέματα με το tapatalk και μπορώ να μπαίνω μονο απο μια συσκευή, έχασα τεύχη ; Παρέλαβε ο πατριώτης emperor ;Εγω με iOS μπαίνω κανονικά... Τι συσκευή χρησιμοποιείς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το πρόβλημα έχει προωθηθεί εδώ και μέρες στο τεχνικό τμήμα. Λόγω αλλαγών στο site των 4Τ όμως θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να μπορέσουν τα παιδιά να το λύσουν.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μιας και εχω ακομα τα θέματα με το tapatalk και μπορώ να μπαίνω μονο απο μια συσκευή, έχασα τεύχη ; Παρέλαβε ο πατριώτης emperor ;
Εγω με iOS μπαίνω κανονικά... Τι συσκευή χρησιμοποιείς;
Sent from my iPhone using TapatalkΔεν είναι θέμα τι λειτουργικό έχει η συσκευή αλλά το μήνυμα λάθους που βγαίνει όταν πάς να κάνεις log in...
Δοκιμασμένο και σε ios και σε android.
Μόνο σε ένα ipad που έχω καιρό να το πειράξω μπορώ να είμαι logged in
οπουδήποτε αλλού κάνω log in δίνω κανονικά κωδικούς και λαμβάνω μήνυμα ότι έχω υπερβεί το μέγιστο αριθμό προσπαθειών σύνδεσης και τώρα θα πρέπει πέρα από το σωστό username και pass να 'εισάγω σωστά τον κωδικό επιβεβαιώσης που βλέπω πιο κάτω'
Σαν να έχει μείνει η διαδικασία εισόδου στο προηγούμενο συστημα της ιστοσελίδας! -
Έχεις κανει εκκαθάριση στην cache του tapatalk?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Έχεις κανει εκκαθάριση στην cache του tapatalk?Και αυτό και απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και πρώτη εγκατάσταση σε νεα συσκευή!
Τίποτα -
Στο ios έχει βγει νεα έκδοση.. την έχεις δοκιμάσει?
-
Ναι και σε ios και σε android.
Εχω 4 tablet και 3 τηλέφωνα και παίζει μόνο σε μια ios που έχω καιρό να την πειράξω/αναβαθμίσω!
Είμαι πεπεισμένος ότι έιναι κάποια εκκαθάριση της βάσης του forum που βλέπει το tapatalk που πρέπει να γίνει ! -
Ούτε εμένα συνδέεται το Tapatalk (σε iOS)στο κινητό.
Ούτε με username ούτε με το mail σαν username..
Νέος λογαριασμός, χτεσινός...
Έχουν γίνει όλα όσα αναφέρετε..διαγραφές, επανεγκαταστάσεις, unfollow/follow κτλ... -
Μας τελείωσε και το μονο iPad που έπαιζε... Αποσυνδέθηκε....
Κάντε κατι please. -
Μπήκα μέσω Tapatalk πριν λίγο, αλλά όταν πατούσα σύνδεση, έλεγε ότι δεν υπάρχει αυτό το μέλος, αλλά άνοιξε η επιλογή της εγγραφής νέου μέλους και πλέον όπως θα δείτε κ. Admins, υπάρχουν 2 zEr0c0oL !
Το καινούριο: memberlist.php?mode=viewprofile&u=57245
το παλιό : memberlist.php?mode=viewprofile&u=57191
Αν μπορείτε, ενώστε τα προφίλ! Ευχαριστώ. -
Τρελα.... Ξαφνικά πατάω το tab για το forum και είμαι συνδεδεμένος!!!!!
Επιτέλους! -
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Μπήκα μέσω Tapatalk πριν λίγο, αλλά όταν πατούσα σύνδεση, έλεγε ότι δεν υπάρχει αυτό το μέλος, αλλά άνοιξε η επιλογή της εγγραφής νέου μέλους και πλέον όπως θα δείτε κ. Admins, υπάρχουν 2 zEr0c0oL !
Το καινούριο: memberlist.php?mode=viewprofile&u=57245
το παλιό : memberlist.php?mode=viewprofile&u=57191
Αν μπορείτε, ενώστε τα προφίλ! Ευχαριστώ.email του παλιού : alexopouli@gmail.com
email του καινούριου: valexopoulos@windowslive.comUpdate: προσπάθησα να αλλάξω σε alexopouli@gmail.com το mail του tapatalk και να ξανασυνδεθώ και μου το απέρριπτε, οπότε μπορείτε να κρατήσετε το valexopoulos@windowslive.com ή να μου στείλετε εκεί κάποιο email επιβεβαίωσης.
Στην τελική, σβήστε το alexopouli@gmail.com ! Πάντως από τον browser δεν μπορώ να συνδεθώ με το νέο προφιλ. Χαμός! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]