-
Chrome χρησιμοποιώ έχει κάτι ανάλογο??
-
Ναι το έχει στις ρυθμίσεις μέσα στη εφαρμογή -> Content Settings -> Block Pop-ups
-
Ευχαριστώ!!
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ευχαριστώ!!Παρακαλώ!!
-
οκ, το σεταρα, αλλα απο ειδοποιησεις;
μπορουμε καπως να ρυθμισουμε να παιρνουμε μονο μεσω tapatalk ειδοποιησεις για τις συνδρομες μας/
απαντησεις σε θεματα που παρακολουθουμε κλπ; -
Ο χρήστης patrickdrd έγραψε:
οκ, το σεταρα, αλλα απο ειδοποιησεις;μπορουμε καπως να ρυθμισουμε να παιρνουμε μονο μεσω tapatalk ειδοποιησεις για τις συνδρομες μας/
απαντησεις σε θεματα που παρακολουθουμε κλπ;Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις ποιο θέμα θες να παρακολουθείς. Δίπλα στον τίτλο έχει έναν κύκλο με ένα ν . Το επιλέγεις και μετά θα έρχεται ειδοποίηση όταν υπάρχει νέα απάντηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
ναι, το εκανα αυτο, αλλα ελεγα μηπως γινεται να μην ερχεται και email ταυτοχρονα
-
Στις ρυθμίσεις email notifications και επιλέγεις τι σε ενδιαφέρει και τι όχι
-
στις ρυθμισεις του tapatalk λες;
δεν εχει σχεση αυτο...
εχω ενα σωρο forums και δουλευουν με αυτο τον τροπο,
το δικο σας δεν βλεπω πως μπορει να δουλεψει,
γιατι (το λογισμικο που χρησιμοποιειτε) δεν δινει (ή δεν φαινεται να δινει)
δυνατοτητα για παρακολουθηση θεματων χωρις email.. -
Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του Tapatalk για ποιες ειδοποιήσεις θα έρχονται με email.
-
οκ, ειναι απενεργοποιημενες ολες, αλλα απο το 4troxoi ερχεται email!
-
Θα ενημερώσουμε το τεχνικό τμήμα!
-
ωραια, ευχαριστω!
-
Ερώτηση ολίγον κουλή, πως και μηδένησε το κοντέρ στα πόστ μου??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Θωμά δεν δείχνει και το avatar σου.
Μάλλον δεν συνδεθηκες σωστά.
Κάνε login με τους κωδικούς σου από την σελίδα του περιοδικού και όχι του φόρουμ. Νομίζω αυτό φταίει -
Καλησπέρα, έχω διαβάσει ήδη την ενότητα για το Tapatalk.
Έφόσον έχω ακολουθήσει τις οδηγίες , εξακολουθεί να μήν συνδέεται ο λογαριασμός μου.
Μου βγάζει μήνυμα οτι πρέπει να επικοινωνήσω με το διαχειριστή -
Καλημέρα, προσπαθώ να συνδεθώ μέσω tapatalk αλλά μου βγάζει πως το username δεν υπαρχει. Για την ακρίβεια είτε mail βάζωείτε username το ίδιο μου βγάζει.
-
Χθες έπεσε το φόρουμ, ούτε από pc έμπαινε.
-
Να κάνω εγγραφή μέσω tapatalk? δεν μπορώ με τπτ να συνδεθώ με τον υπάρχων λογαριασμό.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Να κάνω εγγραφή μέσω tapatalk? δεν μπορώ με τπτ να συνδεθώ με τον υπάρχων λογαριασμό.Δεν υποστηρίζεται η εγγραφή μέσω Tapatalk, και ο κανονισμός απαγορεύει διπλή εγγραφή.
Κανε ένα καθαρισμό cache στο Tapatalk και δοκίμασε να συνδεθείς.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]