-
Λοιπόν....Οι γονείς μου αποφάσισαν να μου κάνουν δώρο ενα καινούριο αυτοκινητάκι καθότι είμαι καινούριος οδηγός και έχω την εμπειρία του ενός έτους .Απο οικονομικά βάζουμε ταβάνι τα 12-13.000 ευρώ και προσανατολιζόμαστε για αμάξι της Σούπερμινι κατηγορίας.Τα αυτοκίνητα που έχουμε κατα νου είναι το KIA Rio και το καινούριο Hyundai i20 αλλά επειδή η αγορά πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι ας βάλουμε μέσα στο παιχνίδι την ερχόμενη Skoda fabia (εννοείται πως ακούω και άλλες προτάσεις).Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:Επειδή δεν ξέρουμε οικονομικά πως θα εξελιχθουν τα πράγματα όπως επίσης και το οτι σε 4-5 χρόνια θα βγω στην αγορα εργασίας οπότε και απο επαγγελματική αποκατάσταση άγνωστο επίσης το τι θα γίνει το αμάξι που θα αγοράσουμε τώρα σκοπεύουμε να το κρατήσουμε καμιά 10ρια χρόνια.Η περίπτωση του Rio με απασχολεί ιδιαίτερα διότι είναι το facelift οπότε σε 3 χρόνια περίπου θα έχει παλιώσει εφόσον θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο και η μεταπώληση θα είναι δυσκολότερη ενω τα καινούρια μοντέλα της παρέας (Fabia,i20) θα είναι καινούρια για παραπάνω χρόνια (μέχρι να κυκλοφορήσουν τα facelift τους βασικά )....Ξέρω οτι τα καινούρια θα πάσχουν απο κάποια 'παιδική ασθένεια' ενω το facelift θεωρητικά δεν θα έχει τέτοια ζητήματα εφόσον με την πάροδο του χρόνου οι κατασκευαστές κάνουν καποιες βελτιώσεις μέχρι το facelift αλλά το θέμα με το facelift (ετσι όπως το βλέπω τουλάχιστον) είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω....Περιμένω τις απόψεις σας ε
-
Λοιπόν....Οι γονείς μου αποφάσισαν να μου κάνουν δώρο ενα καινούριο αυτοκινητάκι καθότι είμαι καινούριος οδηγός και έχω την εμπειρία του ενός έτους .Απο οικονομικά βάζουμε ταβάνι τα 12-13.000 ευρώ και προσανατολιζόμαστε για αμάξι της Σούπερμινι κατηγορίας.Τα αυτοκίνητα που έχουμε κατα νου είναι το KIA Rio και το καινούριο Hyundai i20 αλλά επειδή η αγορά πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι ας βάλουμε μέσα στο παιχνίδι την ερχόμενη Skoda fabia (εννοείται πως ακούω και άλλες προτάσεις).Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:Επειδή δεν ξέρουμε οικονομικά πως θα εξελιχθουν τα πράγματα όπως επίσης και το οτι σε 4-5 χρόνια θα βγω στην αγορα εργασίας οπότε και απο επαγγελματική αποκατάσταση άγνωστο επίσης το τι θα γίνει το αμάξι που θα αγοράσουμε τώρα σκοπεύουμε να το κρατήσουμε καμιά 10ρια χρόνια.Η περίπτωση του Rio με απασχολεί ιδιαίτερα διότι είναι το facelift οπότε σε 3 χρόνια περίπου θα έχει παλιώσει εφόσον θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο και η μεταπώληση θα είναι δυσκολότερη ενω τα καινούρια μοντέλα της παρέας (Fabia,i20) θα είναι καινούρια για παραπάνω χρόνια (μέχρι να κυκλοφορήσουν τα facelift τους βασικά )....Ξέρω οτι τα καινούρια θα πάσχουν απο κάποια 'παιδική ασθένεια' ενω το facelift θεωρητικά δεν θα έχει τέτοια ζητήματα εφόσον με την πάροδο του χρόνου οι κατασκευαστές κάνουν καποιες βελτιώσεις μέχρι το facelift αλλά το θέμα με το facelift (ετσι όπως το βλέπω τουλάχιστον) είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω....Περιμένω τις απόψεις σας ε
-
-
Εγω με τα λεφτα που λες θα επαιρνα ενα Ford Fiesta 1.0 ecoboost με τα 100 αλογα 5θυρο με 12.500 ευρω με αποσυρση για να εχω και τα γκαζια μου και τη νεανικη σχεδιαση και τη σπορ οδικη συμπεριφορα. Αν εισαι αυστηρα αναμεσα στα 3 που ανεφερες, κλινω υπερ του KIA Rio. Μη σε απασχολουν γενιες και μεταπωλητικες αξιες, αυτα ειναι ψιλα γραμματα. Πηγαινε κανε ενα τεστ drive και στα 3, δες τα απο κοντα και παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο ΕΣΕΝΑ ασχετα τι λενε οι αλλοι.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Εγω με τα λεφτα που λες θα επαιρνα ενα Ford Fiesta 1.0 ecoboost με τα 100 αλογα 5θυρο με 12.500 ευρω με αποσυρση για να εχω και τα γκαζια μου και τη νεανικη σχεδιαση και τη σπορ οδικη συμπεριφορα. Αν εισαι αυστηρα αναμεσα στα 3 που ανεφερες, κλινω υπερ του KIA Rio. Μη σε απασχολουν γενιες και μεταπωλητικες αξιες, αυτα ειναι ψιλα γραμματα. Πηγαινε κανε ενα τεστ drive και στα 3, δες τα απο κοντα και παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο ΕΣΕΝΑ ασχετα τι λενε οι αλλοι.Η αλήθεια είναι οτι κλίνω λίγο περισσότερο προς τη μεριά του Rio και μάλιστα επειδή έκανα και σύγκριση του εξοπλισμού ανάμεσα σε Rio και i20 το ΚΙΑ με περίπου 500 ευρώ λιγότερα(στις πλουσιότερες τους εκδόσεις για την ακρίβεια ανάμεσα στην μεσαία έκδοση του Rio και την πλουσιότερη του i20) προσφέρει παραπλήσια πράγματα με το Hyundai ....Καλή περίπτωση το Fiestaκι αλλά τώρα που το έψαξα είδα οτι και το Renault Clio 0.9 tce ξεκινάει τιμολογιακά λίγο πάνω απο τα 13000 και έχει αρκετούτσικα πράγματα
-
Κοιτας τη μεταπολιτικη αξια απο τωρα? σε 5 χρονια ποιος ζει ποιος πεθαινει. Ψαχνεις το θεμα πιο πολυ σαν '''επειχηρηματιας''' παρα σα νεος οδηγος. Ναι μεν εξυπνο, αλλα δεν κοιτας το αμαξι σαν κατι που θα σ'αρεσει η θα ευχαριστηθεις το τωρα αλλα σαν κατι που αποτελει μια επενδηση για το μετα. Επισεις θες να σε συμφαιρει οικονομικα η θες επιδοσεις? Και πιστεψε με οσο περναει ο καιρος θα δεις καμια 100αρια εκδοσεις στο καθε οχημα οποτε μην σε απασχολει για το μετεπειτα. Κοιτα να παρεις κατι που θα σ'αρεσει τωρα. Απο τα μοντελα που ανεφερες θα σκευτομουνα την ιδεα για το skoda.
-
Ποιός είναι ο εξοπλισμός που θεωρείς απαραίτητο ή θελκτικό και δεν τον έχει το fiesta ή το clio? Υπάρχει και το καινούριο corsa. Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο όταν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά επιλογές όπως corsa (πολύ καλό all around, διαμάντι νέος κινητήρας), fiesta (καλοστημένο, επίσης διαμάντι κινητήρας) και clio (εμφάνιση κυρίως) να επιλέξει κάποιος κορεάτικο και μάλιστα να το πληρώσει σαν γερμανικό.
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Κοιτας τη μεταπολιτικη αξια απο τωρα? σε 5 χρονια ποιος ζει ποιος πεθαινει. Ψαχνεις το θεμα πιο πολυ σαν '''επειχηρηματιας''' παρα σα νεος οδηγος. Ναι μεν εξυπνο, αλλα δεν κοιτας το αμαξι σαν κατι που θα σ'αρεσει η θα ευχαριστηθεις το τωρα αλλα σαν κατι που αποτελει μια επενδηση για το μετα. Επισεις θες να σε συμφαιρει οικονομικα η θες επιδοσεις? Και πιστεψε με οσο περναει ο καιρος θα δεις καμια 100αρια εκδοσεις στο καθε οχημα οποτε μην σε απασχολει για το μετεπειτα. Κοιτα να παρεις κατι που θα σ'αρεσει τωρα. Απο τα μοντελα που ανεφερες θα σκευτομουνα την ιδεα για το skoda.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το καθαρά λογιστικό κομμάτι αλλά η αλήθεια είναι οτι είμαι κάπου στη μέση στη ζυγαριά οικονομικά-απόλαυση .Όσον αφορά το δίλημμα επιδόσεις-οικονομία το ιδανικό θα ήταν και τα δύο αλλά και λίγο παραπάνω γκάζι δεν με χαλάει είναι η αλήθεια διότι το Pandaκι στο οποίο έμαθα να οδηγάω αρχίζει να μου φαίνεται απελπιστικά αργό
-
Ο χρήστης van1985 έγραψε:
Ποιός είναι ο εξοπλισμός που θεωρείς απαραίτητο ή θελκτικό και δεν τον έχει το fiesta ή το clio? Υπάρχει και το καινούριο corsa. Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο όταν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά επιλογές όπως corsa (πολύ καλό all around, διαμάντι νέος κινητήρας), fiesta (καλοστημένο, επίσης διαμάντι κινητήρας) και clio (εμφάνιση κυρίως) να επιλέξει κάποιος κορεάτικο και μάλιστα να το πληρώσει σαν γερμανικό.Εννοείται πως τα Clio και Fiesta δεν απορρίπτονται ως επιλογές όσον αφορά τον εξοπλισμό διότι ουσιαστικά προσφέρουν αυτά που ζητάω και είναι συστήματα ασφαλείας κυρίως ( ESP,αερόσακοι) και απ'οσο ξέρω όλα τα αμάξια που αναφέρθηκαν πληρούν αυτά που ζητάω αλλά επειδή έχω στα υπόψιν μου τα κορεάτικα που έχουν συγγενείς μου (Hyundai matrix ο ένας θείος μου Kia shuma ο άλλος) και έχουν αποδειχθεί σκυλιά αξιοπιστίας ξεκίνησα απο εκεί το ψάξιμο .Θα σου πω μια ιστοριούλα : Το 2004 όταν και πάλι ψαχναμε δεύτερο αυτοκίνητο είχαμε περάσει και απο την Hyundai που τότε είχε το atos και getz και την Kia με το picanto και τότε εφόσον είχαμε δει και το panda που ήταν αρκετά ανώτερο ως αυτοκίνητο τα πρώτα τα ξεχάσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.Απο τη στιγμή τώρα που βγαζουν κάτι αξιόλογο πλέον οι κορεάτες και είναι καλά αυτοκίνητα γιατί να μην τα τιμήσω ως αγοραστής???Anyway δημιούργησα το θέμα για να ακούσω απόψεις
-
Προσωπικά τη σήμερον ημέρα θεωρώ όλη την περί αξιοπιστίας συζήτηση αποπροσανατολιστική. Με χιλιάδες ηλεκτρονικά τα αυτοκίνητα έχουν γίνει τόσο πολύπλοκα που είναι να μη σου τύχει. Όλοι κοιτάμε παραδείγματα από τον κοντινό μας κύκλο αλλά μιλάμε για μηδαμινό στατιστικό δείγμα. Προσωπικά θα ήμουν ανάμεσα σε corsa ή clio με δεύτερη επιλογή το fiesta. Το corsa για την ποιότητα (και την απτή) κατασκευής και τον κινητήρα, το clio κυρίως για την ομορφιά (χωρίς να υποννοώ ότι έχει κάποιο θέμα αλλού). Τα hyunday κτλ θα τα συζητούσα αν τα πουλούσανε 8.000, όχι ...13.000. Το polo το φτάνεις σε τιμή;
υγ. ό,τι και να επιλέξεις, κοίτα για 5θυρο, μην τσιμπήσεις -γνώμη μου- στον δήθεν νεανικό χαρακτήρα του τρίθυρου.
-
Ο χρήστης van1985 έγραψε:
Ποιός είναι ο εξοπλισμός που θεωρείς απαραίτητο ή θελκτικό και δεν τον έχει το fiesta ή το clio? Υπάρχει και το καινούριο corsa. Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο όταν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά επιλογές όπως corsa (πολύ καλό all around, διαμάντι νέος κινητήρας), fiesta (καλοστημένο, επίσης διαμάντι κινητήρας) και clio (εμφάνιση κυρίως) να επιλέξει κάποιος κορεάτικο και μάλιστα να το πληρώσει σαν γερμανικό.Ναι ενω το clio (και Γαλλος) το πληρωνεις φθηνα..... Παιδια παλαιοτερα λεγαμε Γερμανικο σασι, Ιταλικος σχεδιασμος, Ιαπωνικος κινητηρας, και Γαλλικο εσωτερικο συνθετουν το τελειο αυτοκινητο. Σημερα ο ανταγωνισμος ειναι τοσο μεγαλος που Οι Γερνανοι κανουνε τουρματα ολα τα κυβικα, Οι Ιαπωνες ολη την ωρα ασχολουντε με την οικονομια, Οι γαλλοι με τα καλυτερα αμαξωματα και οι Κορεατες με το οτι ποιο κοντα σε ποιοτικο δερμα,εξαρτημα και μοτερ μπορουν να χωσουν στα αυτοκινητα τους. Παλαιοτερα επερνες vw passat και εσκαγες κανα 10000αρο για να το κανεις ποιοτικο σαν την mercedes και σημερα η mercedes κυνηγαει να φτασει ολες τις μαρκες.
Εχουμε χασει τοσο ποια τον μπουσουλα που ακομα και εγω που ημουν και ειμαι φαν στα γερμανικα και Ιαπωνικα δεν μπορω να αρνηθω την προοδο και την αξιοπιστια τον Κορεατων. -
Το αυτοκινητο το παιρνεις για ΣΕΝΑ οχι για τον επομενο οταν και αν το πουλησεις !! Οποτε ξεχνα αυτη την ηλιθιοτητα που λεγεται ''μεταπωλητικη αξια'' και παρε αυτο που σ αρεσει με τον εξοπλισμο που σ αρεσει
-
Ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για αγορά με ορίζοντα δεκαετίας. Ψηφίζω fiesta ecoboost και σαν δεύτερη επιλογή το νέο corsa 1.0 turbo ecoflex. Και τα 2 έχουν εξαιρετικά μοτέρ που προσφέρουν αρκετά καλές επιδόσεις και οικονομία. Το fiesta είναι πιο fun to drive και το corsa πιο ποιοτικό μέσα, με μεγαλύτερη έμφαση στην άνεση, πιο φρέσκο σαν μοντέλο και με 6 χρόνια εγγύηση. Οι κορεάτες έχουν μείνει πίσω όσον αφορά τους κινητήρες βενζίνης, έρχεται βέβαια ο νέος χιλιάρης turbo αλλά δεν ξέρω πότε.
-
1 μην σε νοιάζει η μεταπωλητικη αξία, αφού θα κρατήσεις το αυτοκίνητο 10 χρόνια αυτή θα ειναι πολύ χαμηλή.
2 σε αυτήν κατηγορία οι διάφορες στην τιμη δεν ειναι τόσο μεγάλες οπότε πάρε οποίο σου κάνει κλικ εμφανισιακα και οδηγικα, να μετανιώνεις για 10 χρόνια επειδή 500-1000 ευρώ διαφορα τιμής σε εμπόδισαν να πάρεις το μοντέλο που σου άρεσε περισσότερο δεν λέει.
3 πάρε 5 θυρο. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ θα αποκτήσεις οικογένεια. -
@van1985: Ξέχασα να αναφέρω πως οι επιλογές μου είνσι αποκλειστικά σε 5θυρο καθώς θα μετακινείται με αυτό το αμάξι όλη η οικογένεια οπότε καταλαβαίνεις .Όσον αφορά το polo όντως είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες αλλά δεν μ'αρέσει σαν αυτοκίνητο (πολύ συντηρητικούρα ρε παιδί μου) παρόλα αυτά πήρα μια εικόνα για τις τιμές και τον εξοπλισμό της ερχόμενης Fabia με την οποία υπάρχει μηχανολογική συγγένεια
@ DJ Mitsos: Θα σταθώ στην τελευταία σου πρόταση στην οποία θα προσθέσω οτι αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ανάμεσα στις επιλογές μου βρίσκονται και οι Κορεάτες
@heras: Εκτιμώ την άποψη σου και συμφωνώ μαζί της
@mrclouzo: Επειδή όπως ανέφερες πρόκειται για ένα αμάξι που θα πρέπει να αντέξει για πολλά χρόνια προσωπικά λόγω φόβου και άγνοιας δεν το κόβω να στρέφομαι στην λύση ενός τουρμπάτου 3κύλινδρου όπως στα δύο αυτοκίνητα που ανέφερες + Clio αλλά στην κλασσική του 4κύλινδρου συνόλου καθώς αυτά τα μοτέρ είναι πρωτοεμφανιζόμενα στην πιάτσα οπότε δεν ξέρουμε και τι μπορεί να συμβεί....Δεν είπαμε οτι πρέπει να συμβεί αλλά υποθέτουμε
@Aikibill: Και οι τρείς προτάσεις σου είναι ιδιαίτερα σημαντικές -
Η απόφαση λήφθηκε....Πάμε για το i20 στην έκδοση comfort που έχει και αρκετά μπιχλιμπίδια (cruise control,Bluetooth κ.α) και υπολογίζουμε να βγεί γύρω στα 13.000(με βάση τις τιμές που βρήκα) καθώς δεν έχουμε και αμάξι για απόσυρση αλλά φοβάμαι το εξής: Χθες το βράδυ είδα διαφήμιση του i20 στην τιβι και έλεγε ειδική προσφορά για προπαραγγελίες και αναρωτιέμαι μήπως για να λέει για προπαραγγελίες μήπως θα περιμένει ο εισαγωγέας να μαζέψει παραγγελίες έτσι ώστε να έχει απόθεμα για να καλύψει τη ζήτηση και φοβάμαι μήπως την περίοδο που σκεφτόμαστε να κάνουμε την αγορά φάμε την φόλα με κάποια πολύμηνη αναμονή...
-
Εγώ προ λίγους μήνες που κοίταζα για αυτοκίνητο όλοι οι έμποροι έβαζαν δικό τους αυτοκίνητο απόσυρσης δικήν προσφοράς.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, μπορείς να ρωτήσεις αν υπάρχουν και αν ισχύει για έτοιμοπαραδοτα αυτοκίνητα, αν όχι τότε κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εγώ προ λίγους μήνες που κοίταζα για αυτοκίνητο όλοι οι έμποροι έβαζαν δικό τους αυτοκίνητο απόσυρσης δικήν προσφοράς.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, μπορείς να ρωτήσεις αν υπάρχουν και αν ισχύει για έτοιμοπαραδοτα αυτοκίνητα, αν όχι τότε κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.Το πρώτο αν ισχύσει και στην περίπτωση μας είμαστε κομπλέ γιατί και με την έκπτωση αλλά και με την απόσυρση η τιμή πέφτει στα 12.400 (σύμφωνα με την σελίδα της Hyundai) και μάλιστα κάναμε και αίτηση για να πάρουμε κάποια προσφορά οπότε όλο και κάποια απο τις προσφορές θα έχει και αυτό το 'κόλπο' με την απόσυρση
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=58030
για να μην σπαμαρω στο θεμα του φιλου και επειδη δεν ειναι καριβως ιδια η περιπτωση,μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα -
Αγαπητοί συμφορουμίτες.Παρόλο που είχαμε καταλήξει μονότερμα στο I20 επειδή ψιλοξενερώσαμε με την αντιπροσωπεία καθώς ενώ ζητήσαμε ηλεκτρονικά προσφορά απάντηση δεν πήραμε αποφασίσαμε να δούμε και κάποια άλλα μοντέλα.
Πρώτο μοντέλο που είδαμε ήταν το Toyota Yaris.Αρχικά με ψιλοφρίκαρε το ογκώδες ταμπλό(σε σχέση με το ταμπλό του Panda ενα σοκ το έπαθα ) και το σχετικά χαμηλά τοποθετημένο τιμόνι (ενω ήταν στην ψηλότερη θέση ) αλλά με εξέπληξε με την ορατότητα που έχει προς όλες τις κατευθύνσεις και το ταμπλό που μου φάνηκε αρκετά γεροδεμένο.Για την έκδοση Active plus και επειδή δεν έχουμε αυτοκίνητο για απόσυρση η τιμή βγαίνει με το κλειδί στο χέρι γύρω στα 14200 και σε αυτά τα λεφτά δώρο της αντιπροσωπείας οι προβολείς ομίχλης.Πάμε μετά στην Hyundai για να πάρουμε καμιά τιμή για το i20 αλλά ο πωλητής της Hyundai έλειπε και μας είπε δυο λόγια ο πωλητής της Opel (διπλανή αντιπροσωπεία στην hyundai) για το i20 .Φυσικά του αφήσαμε τηλέφωνο ετσι ώστε o πωλητής της Hyundai να μας πάρει.Ο άλλος πωλητής μας κατάφερε να πάμε να δούμε το Corsa .Σε σχέση με το Yaris που είχα μπει πιο μπροστά το Corsa μου έδωσε την αίσθηση οτι μπήκα σε λίγο πιο κυριλάτο αμάξι και πιο ποιοτικό (στο σημείο αυτό ο πωλητής κάνει το γνωστό promotion με τον τρόπο με τον οποίο κλείνει η πόρτα 'ποιοτικά' ).Για να μην πολυλογώ για την έκδοση color(?) και με μία προσφορά που τρέχει μας έδωσε ως τιμή τα 14000 και με δώρο την κάμερα οπισθοπορείας αλλά το θέμα είναι οτι έχουμε ακούσει διάφορα προβλήματα για Opel και ψιλοκολώνουμε είναι η αλήθεια.Δεν είναι και αναγκαίο να συμβεί βέβαια αλλά είσαι λίγο επιφυλακτικός.Τελευταίο αμάξι το Kia Rio.Αυτό το αμάξι με εντυπωσίασε καθώς με το που μπήκα μέσα δεν μπορούσα να το πιστέψω οτι είναι Kia (είδα καμιά δεκαριά φορές το σήμα στο τιμόνι για να το πιστέψω ) διότι είχα σχηματίσει άλλη εικόνα για τα Kia.Αυτό όμως που με χάλασε αρκετά ήταν η ορατότητα απο το πίσω παρμπρίζ (πολύ μικρό ) και οι χώροι πίσω ενω τα άλλα δύο δεν είχαν αυτό το πρόβλημα.Το Kia όμως είναι περίπου 2000 φθηνότερο και προσφορά δεν πήραμε (φαίνεται οι αντιπρόσωποι των Κορεάτικων αντιπροσωπειών πήραν ρεπό σήμερα ).Ειλικρινά αυτό το θέμα με την ορατότητα με ξενέρωσε τόσο άσχημα που μάλλον το Kia διαγράφεται ως εναλλακτική αλλά όλο το σύνολο είναι τόσο καλό που δυσκολεύομαι να το διαγράψω έτσι εύκολα .Oπότε το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε αυτά τα τρία αυτοκίνητα+το καινούριο i20.
Σκέψεις για αγορά αυτοκινήτου