-
Ναι αλλά πάει γύρω στα 24κ. Εντελώς εκτός budget και θα έχει και φόρο πολυτελείας.
-
Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα, ο κυβισμός. Διάβαζα ότι σκοπεύουν να αυξήσουν περαιτέρω τον φόρο πολυτελείας...
Τελικά πας για leon 1.6 diesel? -
Το πήρα χθες test drive. Έκανα μια αρκετά μεγάλη βόλτα που περιλάμβανε επαρχιακούς δρόμους με αρκετές λακούβες αλλά και εθνική οδό. Μου έκανε εντύπωση ότι τράβαγε αρκετά κι ας ήταν με τον κινητήρα με τα 105 άλογα και το πεντατάχυτο κιβώτιο. Η έκδοση ήταν η style και η ανάρτηση ήταν αρκετά καλή. Λογικά η fr θα είναι πιο σκληρή, γι'αυτό και θέλω να κάνω και test drive για να διαπιστώσω τη συμπεριφορά του ημιάκαμπτου στη συγκεκριμένη έκδοση. Τα λεφτά είναι τα ίδια, λίγο πιο κάτω από τα 20κ για το act fr και για το ecomotive diesel με τα 110 άλογα. Όπως καταλαβαίνεις τα έμπλεξα περισσότερο μετά από τη δοκιμή. Η διαφορά στην τιμή με το golf δικαιολογείται εν μέρει, καθώς η ποιότητα του εσωτερικού συν η παρουσία ανεξάρτητης ανάρτησης είναι στα υπερ του vw, το οποίο θα έχει σίγουρα και πιο εύκολη μεταπώληση. Πάντως με την προσθήκη full led, πανοραμικής ηλιοροφής και media system plus έφτασα την τιμή του act στα 21800. Πάλι 2 χιλιάρικα πιο φθηνό από το edition 40 golf και με καλύτερο χρηματοδοτικό.
-
Καλό value for money το Leon αλλα πάντα ήταν. Ωστόσο αυτό που δεν ήταν ήταν βαρετό σχεδιαστικά, κάτι που έγινε τώρα. Πλήρης γκολφοποιηση.
-
Έχεις δίκιο ως προς το σχεδιασμό. Μοιάζει πολύ με Α3 και golf. Έχει γίνει πιο σοβαρό. Για μένα αυτό είναι πλεονέκτημα. Πάντως ετοιμοπαράδοτο δεν υπάρχει αν θες να προσθέσεις έξτρα. Τρεις μήνες αναμονή.
-
πολύ πιο όμορφο και ωριμότερο το νέο leon.Vfm και στην κατηγορία και στο γκρουπ.
-
Ο χρήστης costas80 έγραψε:
Όχι στο βασικό δεν έχει αλλά στην ουσία όλα τα φέρουν με comfort pack και τιμόνι. Λοιπόν είχα πάει στο γρατσια και το είδα από κοντά. Δυστυχώς δε μπόρεσα να το κάνω test drive. Ήταν το 122 με dsg. Πολύ όμορφο στη edition 40 αλλά το είδα αρκετά προσεκτικά και δε με έπεισε ότι αξίζει τα λεφτά που ζητάν οι γερμανοί. Αύριο θα πάω να οδηγήσω ένα Leon diesel το οποίο έχει ημιακαμπτο όπως και το Leon fr act.Τι είναι το comfort pack; πόσο τα χρεώνουν αυτά τα δύο (τιμόνι και comfort pack);
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Τι είναι το comfort pack; πόσο τα χρεώνουν αυτά τα δύο (τιμόνι και comfort pack);
235 ευρω το infotainment composition media, 660 ευρω το comfort pack και 525 ευρω το μεταλλικο χρώμα.
-
Τι είναι το Comfort pack, γνωρίζεις;
-
το comfort έχεις τους αισθητήρες παρκαρίσματος και το light and sight πακέτο, με αυτόματα φώτα - υαλοκαθαριστήρες και αυτόματο αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέφτη
-
Το παρέλαβες τελικά; Πως σου φαίνεται;
-
την άλλη εβδομάδα, δεν περνάνε οι μέρες! αν και η πιο σημαντική άφιξη είναι λίγο αργότερα.
-
Άντε με το καλό όλα
-
Ο χρήστης united99 έγραψε:
την άλλη εβδομάδα, δεν περνάνε οι μέρες! αν και η πιο σημαντική άφιξη είναι λίγο αργότερα.Το παρέλαβες; Εντυπώσεις;
-
απλά ενθουσιασμένος και ενώ ξέρω ότι εντάξει, για καινούργιο αυτοκίνητο μιλάμε και όπως και με τις γυναίκες, στην αρχή, στα μέλια, όλα τα βλέπουμε τέλεια αλλά νομίζω το νέο golf είναι από τις περιπτώσεις που το hype είναι δικαιολογημένο. Βγήκε και το χρωματάκι φοβερό σε συνδυασμό με το r line και δείχνει κούκλα.
Τώρα σε ποιότητα εσωτερικού και ηχομόνωση πραγματικά το αμάξι είναι σε τελείως άλλη κλάση από τα λεφτά του. Η μόνη μου ανησυχία ήταν η άνεση με τις 17ρες και την σπορ ανάρτηση γιατί παρά το ότι δεν κοπάναγε στο test drive, άλλο η καθημερινή χρήση, αλλά το κλισέ μαγικό χαλί δεν είναι υπερβολή, εξαιρετική ρύθμιση και χωρίς να γίνεται βάρκα, γλυκό στήσιμο.
Α, όλα τα λεφτά τα καθίσματα, ακόμα και όταν σταματήσουν το edition 40, αξίζουν τα έξτρα λεφτά ειδικά αν κάνεις χιλιόμετρα.
-
Καλοτάξιδο! Πολύ ωραία όλα λοιπόν.
Μου έκαναν εντύπωση αυτά που λες για τα καθίσματα, γιατί θα ορκιζόμουν ότι είναι τα πλέον πεταμένα χρήματα να έχεις ηλεκτρικές ρυθμίσεις και μασάζ (;) σε Golf...
Η επένδυση του εσωτερικού στο Edition 40 είναι αποκλειστικά η απομίμηση αλουμίνιου που βλέπω στις φωτο από τα test-drive ή έχεις τη δυνατότητα να το παραγγείλεις και αλλιώς π.χ. piano black;
Ο κινητήρας τι λέει στην πράξη; -
ευχαριστώ! ε ναι, δεν είναι τόσο το μασαζάκι ή οι ρυθμίσεις αλλά είναι πραγματικά πολύ άνετα και με εξαιρετική στήριξη ενώ δίνουν και μια άλλη ποιοτική αίσθηση και εμφάνιση στο εσωτερικό.
ναι, δεν μπορείς να βάλεις την piano black όπως δεν μπορείς να έχεις και το ambient light, είναι τα 2 πράγματα της highline που δεν έχει η edition. Νωρίς να σου πω πολλά για τον κινητήρα αλλά μια χαρά δείχνει και μέχρι στιγμής δεν έχω σκεφτεί πχ. 'α, έπρεπε να πάρω τον act'..κάποιες στιγμές μου φαίνεται πιο ομαλός και ήσυχος από τον προηγούμενο 122 αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου ή απλά να οδηγάω πιο ήρεμα πλέον εγώ.
-
Καλοταξιδο! Πραγματικα με ενδιαφέρει αυτό το αυτοκίνητο, προσανατολίζομαι στην παραγγελία του στο 2ο μισο του 15... Οτι θεωρείς οτι μπορεί να βοηθήσει απο την επαφη σου με το αυτοκίνητο, θετικο η αρνητικο, ειναι καλοδεχουμενο.
-
εννοείται, και αν έχεις κάποια ερώτηση εδώ είμαστε.
-
Καλησπερα,
Μεχρι το τελος του μηνα περιμενω κι να παραλαβω το Golf 1.4 150 ACT DSG edition 40.
Αρχικα σου ευχομαι καλοριζικο και καλοταξιδο!
Για τα καθισματα, μια και το εχω δει απο κοντα στην αντιπροσωπεια, ειναι οντως πολυ καλα.
Εχουν αρκετα 'σπορ' χαρακτηρα με εντονη υποστηριξη στο σωμα και οχι τοσο την 'ανετη' αισθηση των καθισματων της εκδοσης HighLine. Αυτο ισως προβληματισει καπως τον πιο ευσωμο οδηγο..
Φυσικα υπερεχουν στο θεμα της ποιοτητας μια και ειναι συνδιασμος δερμα- υφασμα, σε σχεση με το αλκανταρα του Highline.Η ηλεκτρικες ρυθμισεις αφορουν αποκλειστικα την υποστηριξη οσφυος (πανω-κατω και μεσα-εξω) και οχι τις αλλες ρυθμισεις του καθισματος. Η λειτουργια του μασαζ αφορα την κινηση στο μαξιλαρακι της μεσης και δινει μια αρκετα ευχαριστη αισθηση!
Η αληθεια ομως ειναι οτι θα προτιμουσα το καθισμα να ειχε τις αλλες ρυθμισεις ηλεκτρικες οπως και μνημες ανα οδηγο (οπως ειχε το LEON 20VT4 μοντ. '01 που ειχα πριν αρκετα χρονια...) και ας μην ειχε το μασαζ..Για την αναρτηση εχω κι εγω ακουσει πολυ καλα λογια απο τους κατοχους μια και δεν εχω προσωπικη εμπειρια.. Αλλα μια και το Golf θα μεταφερει γυναικα και παιδι και εχοντας κουραστει απο σπορ αναρτησεις σε συνδιασμο με τους Ελληνικους δρομους, επελεξα να προσθεσω την ρυθμιζομενη αναρτηση (DCC) για την οποια εχω διαβασει επισης αρκετα καλα λογια!
Τελος κι εγω θα ηθελα την επιλογη piano black για το εσωτερικο και φυσικα το ambient light αλλα τελικα το brushed aluminum δεν ειναι και ασχημο.. Και κυριως δεν μαζευει σκονη και δεν φαινονται οι γρατσουνιες.. Για το ambient πραγματικα κριμα που δεν μπαινει...
Και παλι καλοριζικο!
Golf 1.4 122 DSG edition 40 vs. BMW 116d